-
@kkostask said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Όπως και να χει όμως, κάποια σάιτ είναι επιεικέστατα απαράδεκτα,διαστρεβλώνουν τα πάντα και κάνουν το άσπρο μαύρο. Τα συγκεκριμένα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Υπάρχουν κάποια με ψήγματα αλήθειας, όμως είναι σταγόνα στον ωκεανό. Το σημαντικό όμως είναι να διαβάζεις μέσα από τις γραμμές, να έχεις μια όσο δυνατόν πιο σφαιρική άποψη -η οποία όμως απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες γνώσεις- και να μην αφήνεις την ιδεοληψία να κρίνει. Γενικά το λέω, δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά.
συμφωνούμε, υπάρχουν αυτά τα site. Ποια ειναι η αλήθεια όμως, εγώ ειμαι ανοιχτός να την ακούσω, οχι γενικά και αόριστα, οποιος έχει την σφαιρική άποψη ας μας ενημερώσει
-
@sarantism said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Σας χαλάνε την πιάτσα που υπάρχουν και άλλοι που πληρώνονται εκτός από εσάς και έχετε σκυλιάσει.
Kώστα όταν είχα βάλει από το Pronews και Bankingnew, δυσανασχέτησες. Ειλικρινά δε γνωρίζω τι συμβαίνει με τα συγκεριμένα sites. Τα διαβάζω κατά καιρούς. Εντάξει το bankingnews πολλές φορές φέρνει την καταστροφή με τις οικονομικές του προβλέψεις.
Δεν ξέρω γιατί δεν είναι τόσο έμπιστα.Το κυριότερο αγαπητέ είναι πως δεν αναφερόμουν σε εσένα. Όπως και να χει όμως, κάποια σάιτ είναι επιεικέστατα απαράδεκτα,διαστρεβλώνουν τα πάντα και κάνουν το άσπρο μαύρο. Τα συγκεκριμένα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Υπάρχουν κάποια με ψήγματα αλήθειας, όμως είναι σταγόνα στον ωκεανό. Το σημαντικό όμως είναι να διαβάζεις μέσα από τις γραμμές, να έχεις μια όσο δυνατόν πιο σφαιρική άποψη -η οποία όμως απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες γνώσεις- και να μην αφήνεις την ιδεοληψία να κρίνει. Γενικά το λέω, δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά.
Aγαπητέ θα σου φρεσκάρω τη μνήμη. Πριν καιρό είχα βάλει το pronews και με σχολίασες "πως δεν το περιμένες από εμένα".
Με κάθε καλή πρόθεση και διάθεση για να μάθω τι συμβαίνει με το pronews έκανα ερώτηση.
Επίσης αν θυμάμαι καλά και από το bankingnews όταν έβαλα άρθρο μου είπε κάτι για Βουλγαρία.
Τέλος πάντων. Μπορεί να τα ξέχασες μπορεί να κάνω λάθος.
Όταν ασκείς κριτική σε ένα site προς κάποιο μέλος του φόρουμ και δημιουργείται απορία για αυτό το site, απαγορεύεις να ρωτήσουν οι άλλοι τι συμβαίνει με το site που αναφέρεσαι.
Εντάξει.
Μη μου ασκήσεις ξανά κριτική για κανένα site γιατί και εγώ δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά σε όσους τους αρέσει το site.
Αφού το θες έτσι να το πάμε το γράμμα.
Και επειδή το τράβηξες.
Ποιος νομίζεις πως είσαι;
Ο Mod που ελέγχει ποια sites θα μπαίνουν;
Δε σου αρέσουν; Δεν τα διαβάζεις.
Γιατί ζητάς το λόγο και από εμένα και από άλλους;
ΜΕ ποια ιδιότητα το κάνεις;
Του νταή; -
Βλέπουμε τελικά πόσοι ανόητοι ψεκασμένοι υπάρχουν στην χώρα, στην λίστα του βλακοκονομικς...

Πιο αξιόπιστη η Καθημερινή.
Λιγότερο αξιόπιστο το ΣΚΑΙ...
Ανήκουν και τα δύο στον όμιλο Αλαφούζου και έχουν τους ίδιους συντάκτες...

Θα μου πεις εδώ υπάρχουν βάζελοι που διαβάζουν την Σπορτντέι, ξεχνώντας ότι έχει αλλάξει η ιδιοκτησία και τώρα την έχει ο ακατανομαστος...

-
Σας χαλάνε την πιάτσα που υπάρχουν και άλλοι που πληρώνονται εκτός από εσάς και έχετε σκυλιάσει.
Kώστα όταν είχα βάλει από το Pronews και Bankingnew, δυσανασχέτησες. Ειλικρινά δε γνωρίζω τι συμβαίνει με τα συγκεριμένα sites. Τα διαβάζω κατά καιρούς. Εντάξει το bankingnews πολλές φορές φέρνει την καταστροφή με τις οικονομικές του προβλέψεις.
Δεν ξέρω γιατί δεν είναι τόσο έμπιστα.Το κυριότερο αγαπητέ είναι πως δεν αναφερόμουν σε εσένα. Όπως και να χει όμως, κάποια σάιτ είναι επιεικέστατα απαράδεκτα,διαστρεβλώνουν τα πάντα και κάνουν το άσπρο μαύρο. Τα συγκεκριμένα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Υπάρχουν κάποια με ψήγματα αλήθειας, όμως είναι σταγόνα στον ωκεανό. Το σημαντικό όμως είναι να διαβάζεις μέσα από τις γραμμές, να έχεις μια όσο δυνατόν πιο σφαιρική άποψη -η οποία όμως απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες γνώσεις- και να μην αφήνεις την ιδεοληψία να κρίνει. Γενικά το λέω, δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά.
Aγαπητέ θα σου φρεσκάρω τη μνήμη. Πριν καιρό είχα βάλει το pronews και με σχολίασες "πως δεν το περιμένες από εμένα".
Με κάθε καλή πρόθεση και διάθεση για να μάθω τι συμβαίνει με το pronews έκανα ερώτηση.
Επίσης αν θυμάμαι καλά και από το bankingnews όταν έβαλα άρθρο μου είπε κάτι για Βουλγαρία.
Όταν ασκείς κριτική σε ένα site προς κάποιο μέλος του φόρουμ και δημιουργείται απορία για αυτό το site, απαγορεύεις να ρωτήσουν οι άλλοι τι συμβαίνει με το site που αναφέρεσαι.
Εντάξει.
Μη μου ασκήσεις ξανά κριτική για κανένα site γιατί και εγώ δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά σε όσους τους αρέσει το site.
Αφού το θες έτσι να το πάμε το γράμμα.Αυτό το θυμάμαι,το παρατσούκλι του προ είναι βουλγαρονιούζ εδώ και χρόνια. Κάποτε μάλιστα είχε ερευνηθεί καθώς πολλά «άρθρα» ήταν ύποπτα.
Σε τελική ανάλυση ο καθένας έχει το δικαίωμα άποψης και από την στιγμή που γίνεται δημόσια υπάρχει και το δικαίωμα κριτικής. -
Εντάξει.
Αφού το θες έτσι να το πάμε το γράμμα.Αυτό το θυμάμαι,το παρατσούκλι του προ είναι βουλγαρονιούζ εδώ και χρόνια. Κάποτε μάλιστα είχε ερευνηθεί καθώς πολλά «άρθρα» ήταν ύποπτα.
Σε τελική ανάλυση ο καθένας έχει το δικαίωμα άποψης και από την στιγμή που γίνεται δημόσια υπάρχει και το δικαίωμα κριτικής.Σε εμένα κριτική για το τι site βάζω δε θα κάνεις.
Γιατί όπως είπες σε εμένα. "Αγαπητέ δεν αναφέρομαι σε εσένα."
Ποια ρε άποψη;
Σου τη χάρισα όταν μου είπες "πως δεν το περίμενες από εμένα"
ΤΙ δηλαδή περίμενες από εμένα;
Για πες μου.
Άντε να σε δω αν έχεις το θάρος της γνώμης σου.
Τι περίμενες από εμένα;
Ακούω. Διαβάζω. Μήπως περίμενες πρώτα να σε ρωτήσω και μετά να το βάλω;
Τι πες μου. -
Ανεξάρτητα του τι πηγές αναφέρει ο καθένας (μπορεί να βάζει ο,τι θέλει) μια δική μου εκτίμηση για τα προαναφερθέντα μέσα-sites:
Εκπρόσωποι της ρωσικής γραμμής στην Ελλάδα.
Οι αμερικανοί/δυτικοί είναι χαλιες.
Οι Ρώσοι πάντα κερδανε και είναι σούπερ.
Αντίστοιχα τα δυτικά όπλα είναι για πέταμα.
Τα ρωσικά (εσχάτως και κινέζικα ως μη δυτικά) λίγο απέχουν από διαγαλαξιακή / διαστρικη τεχνολογία.
Η κυβερνηση (ως μη στηρίζουσα την Ρωσία) αποτυγχάνει καθημερινά παταγώδως παντού.
Αναμένονται πάντα σεισμοί/λιμοί και καταποντισμοί (ως γενικό εκφοβιστικό και αντικυβερνητικό πλαίσιο).
Έχει πάθει ένα ταρακουλο με τον τραμπ (καργα mangες) αλλά τώρα δεν ξέρει πως να χειριστεί το ότι τα βρίσκει ζόρικα στο Ιράν (αποτυχία ο προεδρας;) ή να προβάλλει τυχόν επιτυχία (βλ οι αμερικανοί / δυτικοί είναι χαλιες).
Κάπου ανάμεσα στις σοβαρές ειδήσεις υπάρχει και μια αναφορά σε μια ημίγυμνη ινφλουετζα να ξεκουράζεται το μάτι.Εννοείται από τα βασικά φερέφωνα της χα στο παρελθόν (και του λεγόμενου «πατριωτικού χώρου»). Ως εκ τούτου πλήθος δημοσιεύσεων προβαλουσες γενικωσ την ρωμην (αθλητές mma, body builders, σκευάσματα κλπ).
-
@fiverg said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
προσωπική σου άποψη, δεν εχει εκφραστεί απο κανέναν.
οι κερδισμένοι του πολέμου: Νορβηγία, Καναδάς και Ρωσία
Παρά την αυξανόμενη στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η εξάρτησή μας από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο παραμένει ισχυρή. Το αργό πετρέλαιο, γνωστό και ως «μαύρος χρυσός», προσφέρει τεράστιο πλούτο στους παραγωγούς όταν οι τιμές εκτοξεύονται, ενώ οι καταναλωτές πληρώνουν το τίμημα.
παραφράζεις πάλι αυτά που έχουν γραφτεί, τα δυτικά όπλα απλά δεν ειναι τόσο φοβερά και τρομερά οσο τα πουλάνε. Τρανή απόδειξη το Iron Dome, ή το αεροπλανοφόρο που πήγε για επισκευές στη Σούδα επειδή κάηκε ένα πλυντήριο...γελάνε και οι πέτρες!!!!
Τα ρωσικά (εσχάτως και κινέζικα ως μη δυτικά) λίγο απέχουν από διαγαλαξιακή / διαστρικη τεχνολογία.
το γύρισες στην ειρωνία.
Η κυβερνηση (ως μη στηρίζουσα την Ρωσία) αποτυγχάνει καθημερινά παταγώδως παντού.
παντού όχ, αλλά δεν την λές και πετυχημένη
Έχει πάθει ένα ταρακουλο με τον τραμπ (καργα mangες) αλλά τώρα δεν ξέρει πως να χειριστεί το ότι τα βρίσκει ζόρικα στο Ιράν (αποτυχία ο προεδρας;) ή να προβάλλει τυχόν επιτυχία (βλ οι αμερικανοί / δυτικοί είναι χαλιες).
Παρότι ο Αμερικανός Πρόεδρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποκλιμάκωσης, σημειώνοντας ότι εξετάζει το ενδεχόμενο «σταδιακής λήξης» του πολέμου, εκτιμήσεις εντός της κυβέρνησης της Ουάσινγκτον αναφέρουν ότι οι συγκρούσεις θα διαρκέσουν για άλλες δύο έως τρεις εβδομάδες. Στο μεταξύ, οι συνεργάτες του επιχειρούν να θέσουν τις βάσεις για διπλωματικές πρωτοβουλίες.
-
Η επιλογή του Αμερικανικού Πενταγώνου να επενδύσει σε χαμηλού κόστους drones-καμικάζι, προϊόντα αντίστροφης μηχανικής του ιρανικού Shahed,αποτυπώνει τη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρησιακού δόγματος.
Στόχος είναι ο «κορεσμός» της εχθρικής άμυνας μέσω μαζικής χρήσης μη επανδρωμένων συστημάτων, εξασφαλίζοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες στρατηγικό πλεονέκτημα στα σύγχρονα πεδία μάχης.
-
@bekiaris said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
προσωπική σου άποψη, δεν εχει εκφραστεί απο κανέναν.
οι κερδισμένοι του πολέμου: Νορβηγία, Καναδάς και Ρωσία
Παρά την αυξανόμενη στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η εξάρτησή μας από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο παραμένει ισχυρή. Το αργό πετρέλαιο, γνωστό και ως «μαύρος χρυσός», προσφέρει τεράστιο πλούτο στους παραγωγούς όταν οι τιμές εκτοξεύονται, ενώ οι καταναλωτές πληρώνουν το τίμημα.
παραφράζεις πάλι αυτά που έχουν γραφτεί, τα δυτικά όπλα απλά δεν ειναι τόσο φοβερά και τρομερά οσο τα πουλάνε. Τρανή απόδειξη το Iron Dome, ή το αεροπλανοφόρο που πήγε για επισκευές στη Σούδα επειδή κάηκε ένα πλυντήριο...γελάνε και οι πέτρες!!!!
το γύρισες στην ειρωνία.
παντού όχ, αλλά δεν την λές και πετυχημένη
Παρότι ο Αμερικανός Πρόεδρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποκλιμάκωσης, σημειώνοντας ότι εξετάζει το ενδεχόμενο «σταδιακής λήξης» του πολέμου, εκτιμήσεις εντός της κυβέρνησης της Ουάσινγκτον αναφέρουν ότι οι συγκρούσεις θα διαρκέσουν για άλλες δύο έως τρεις εβδομάδες. Στο μεταξύ, οι συνεργάτες του επιχειρούν να θέσουν τις βάσεις για διπλωματικές πρωτοβουλίες.
Για τα pronews/bankingnews έγραφα και την βασική τους (κατα εμένα) επιχειρηματολογία, όχι τις δικές μου απόψεις για το τι συμβαίνει.
-
Ανεξάρτητα του τι πηγές αναφέρει ο καθένας (μπορεί να βάζει ο,τι θέλει) μια δική μου εκτίμηση για τα προαναφερθέντα:
Εκπρόσωποι της ρωσικής γραμμής στην Ελλάδα.
Οι αμερικανοί/δυτικοί είναι χαλιες.
Αναμένονται πάντα σεισμοί/λιμοί και καταποντισμοί (ως γενικό εκφοβιστικό και αντικυβερνητικό πλαίσιο).
Κάπου ανάμεσα στις σοβαρές ειδήσεις υπάρχει και μια αναφορά σε μια ημίγυμνη ινφλουετζα να ξεκουράζεται το μάτι.Εννοείται από τα βασικά φερέφωνα της χα στο παρελθόν (και του λεγόμενου «πατριωτικού χώρου»). Ως εκ τούτου πλήθος δημοσιεύσεων προβαλουσες γενικωσ την ρωμην (αθλητές mma, body builders, σκευάσματα κλπ).
Δηλαδή, να μείνουμε στα φερέφωνα της Κυβέρνησης και σε ΜΜΕ πλήρως ενταγμένα στη Δυτική οπτική (δεν θα πω 'γραμμή', γιατί τα έχουν 'σπάσει' μετά Τραμπ);
-
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@azmo said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@andya3 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Να προσεύχονται οι "πανίσχυροι" Ρώσοι να απεμπλακούν οι Αμερικάνοι από την Ουκρανία, μια και προφανώς έχουν άλλες προτεραιότητες. Γιατί αλλιώς θα τους κρατήσουν εκεί βαλτωμένους όχι 4 χρόνια που είναι τώρα, άλλα 44.
Γι΄ αυτό τον γλείφουν και τον Τραμπ οι Ρώσοι, γι' αυτό δεν τόλμησαν να ψηφίσουν υπέρ του Ιράν στον ΟΗΕ. Το σταυρό τους κάνουν οι έρμοι, μπας και σωθούν απ' τον παλιβιάρη τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Είναι για ρίσκα τώρα, να γίνει καμιά παρεξήγηση;
Μα πόση ασχετοσύνη πια; Οι Αμερικανοί έχουν στείλει ό,τι έχουν και δεν έχουν από όπλα και πάλι χάνουν οι Ουκρανοί (οι οποίοι είχαν δικό τους τεράστιο οπλοστάσιο από την ΕΣΣΔ). Από την άλλη οι Ρώσοι απλά έδωσαν δεδομένα στόχευσης στο Ιραν και έχουν χτυπήσει ένα σωρό στρατιωτικούς στόχους και πρεσβείες των ΗΠΑ. Εν τω μεταξύ το Ισραήλ πέρασε νύχτα κόλασης απόψε:
«Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, υποσχέθηκε το Σάββατο ότι θα συνεχίσει τις επιθέσεις κατά του Ιράν μετά από ό,τι περιέγραψε ως μια «πολύ δύσκολη βραδιά», κατά την οποία δύο άμεσα πυραυλικά χτυπήματα στο νότιο Ισραήλ άφησαν δεκάδες τραυματίες.
«Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη βραδιά στη μάχη για το μέλλον μας», δήλωσε ο Νετανιάχου σε επίσημη ανακοίνωση.»
https://www.naftemporiki.gr/kosmos/2088744/o-netaniachoy-yposchetai-na-synechisei-na-machetai-toys-echthroys-meta-apo-ena-poly-dyskolo-vrady/ΥΓ: Όποιος πραγματικά πιστεύει το παραμυθάκι ότι το Ιράν θα χτυπούσε με πυρηνικά όπλα το Ισραήλ, βλέπει πολλές αμερικάνικες ταινίες... Βασικά τις ψυχώσεις των Εβραίων μην τις κάνετε δόγμα.
Και κομμουνιστής και αμετροεπής. Σου εύχομαι να μην τριτώσει το κακό....
Επειδή υπηρέτησες στον Ελληνικό στρατό για κάποια χρόνια νομίζεις ότι έγινες ειδικός στρατιωτικός αναλυτής-παντογνώστης; Έχεις πολεμήσει πουθενά, έχεις καταστρώσει σχέδια μάχης, έχεις καμιά εμπειρία, έχεις καμιά ειδική εκπαίδευση; Μήπως σου έκανε πρόταση και η CIA να γίνεις επικεφαλής λόγω των ικανοτήτων σου και αρνήθηκες επειδή δεν πας τους Αμερικάνους;
Για τις φαντασιώσεις περί της υπεροχής των Ρώσων που 4 χρόνια τώρα είναι βαλτωμένοι στην Ουκρανία με εκατοντάδες χιλιάδες απώλειες, λες και τους περισσεύουν οι νέοι και τους πολύ απειλητικούς Ιρανούς που καταστρέφεται συνθέμελα η χώρα τους τι να πω. Ζήσε στον κόσμο σου...
Σε άσχετους σαν του λόγου σου, (που απορώ αν πέρασες καν πύλη Στρατοπέδου) δεν έχω να δώσω αναφορά, αλλά επειδή ανέφερες αρκετές βλακείες, θα σταχυολογήσω.
- Ένα εξάμηνο στην KFOR, αν ξέρεις τι είναι αυτή.
- Αξκος 3ου Γρ,, εκπαίδευση και σχεδιασμός Επιχειρήσεων.
- Φαντασιώσεις έχουν όσοι δεν έχουν γνώση. Βαλτωμένη θεωρείς την κατάκτηση του 25% του Ουκρανικού εδάφους και παρ' όλην την βοήθεια της Δύσης; Με την επιτελική εμπειρίας σου το λες αυτό
Γείοποιείσαι!!!
Αν σκοτωθούν μερικά εκατομμύρια νέοι Ρώσσοι ακόμα, μπορεί από το 25% να πάνε στο 27% και να έχουν ακόμα μεγαλύτερη στρατιωτική υπεροχή.
Ελπίζω να είναι δικές σου βλακείες αυτές, να μην σας μαθαίνανε τέτοια πράγματα στην Ευελπίδων!
Δεξιός είσαι, που να ξέρεις τι σημαίνει θυσία για την Πατρίδα...
Στην ΣΣΕ δεν έχεις ιδέα τι διδάσκουν και φαίνεται από την ασχετοσύνη σου!!!Ενώ οι "αριστεροί" σκίζατε τα ιμάτια σας για την πατρίδα διαπραγματευόμενοι τον διαμελισμό της χώρας....κάποια στιγμή να το κόψουμε το παραμύθι, έτσι?
Κοίτα, δεν το ξεκίνησα εγώ το «Αριστερά εναντίον Δεξιάς», αλλά ευχαρίστως θα το τελειώσω!!! Κατά των Ναζί η Αριστερά πολέμησε, όταν οι Δεξιοί Γερμανοτσολιάδες συντάχθηκαν με τους κατακτητές. Άντε γιατί έχει γίνει αστείο το παραμύθι!!!
Ναι βέβαια... Είδαμε πόσο "πολέμησαν τους Ναζι" οι κομμουνιστες το 40 όταν μετά από το σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ με το οποίο ο Στάλιν τα βρήκε με τον Χίτλερ για τον διαμοιρασμό της Ευρώπης, ο Ζαχαριάδης ελεγε να καταθέσουμε τα όπλα στους Γερμανούς γιατί είναι φίλοι μας.
Και το να αποκαλείς "γερμανοτσολιαδες" τον συντεταγμένο Εθνικό Στράτο που πολεμουσε τους Γερμανούς όταν οι κατσαπλιαδες κρύβονταν στα βουνά και ανάμεσα από τα πλιατσικα και τις δολοφονιες Έλληνων , έκαναν που και που καμιά ενέδρα σε Γερμανούς (την οποία πληρώναμε μετά με εκτελέσεις 100δων), είναι τεράστια ντροπή, και απορώ που βρίσκεις το θράσος αν έχεις όπως λες υπηρέτησει στον Ελληνικό στρατό.
Είσαι πραγματικά τόσο ανιστόριτος; Δεν ξέρεις καν τι ήταν οι Γερμανοτσολιάδες (Τάγματα Ασφαλείας) και τους συγχέεις με τον Ελληνικό Στρατό (στον οποίο υπηρέτησαν και Αριστεροί) στον Β' ΠΠ; Η ασχετοσύνη σου χτυπάει κόκκινο και στην άγνοια σου περί συμβολής του ΕΛΑΣ στον Αγώνα των Ελλήνων κατά του Άξονα!!! Αυτά συνέβησαν πριν τον Εμφύλιο, στον οποίον δεν αναφέρθηκα, αλλά αν θες να το συζητήσουμε κι αυτό, ευχαρίστως θα το κάνω. Βέβαια νιώθω άσχημα γιατί τόση ιστορική άγνοια εκ μέρους σου κάνει πολύ εύκολη την θέση μου...
Δεν θα μου κάνει μαθήματα ιστορίας ενας καραβανάς. Η μορφωση μου ειναι πολυ ανωτερη απο την δικη σου. ΕΣΥ ησουν αυτός που μιλησε για γερμανοτσολιάδες και τους ταυτισε με όλους τους δεξιους συλληβδην, αρα εσυ εκανες τις εμφυλιοπολεμικές αναφορές, και για την ιδια χρονικη περιοδο σου απαντησα, γιαυτό και υπάρχουν οι παράγραφοι. αλλα δεν με εκπλησσει που ως καραβανας δεν εχεις κατανοηση του γραπτου λόγου. Στην πρωτη παραγραφο μιλησα για το 40 και ανεφερα ενα ιστορικά τεκμηριωμενο γεγονός.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Βλέπουμε τελικά πόσοι ανόητοι ψεκασμένοι υπάρχουν στην χώρα, στην λίστα του βλακοκονομικς...

Πιο αξιόπιστη η Καθημερινή.
Λιγότερο αξιόπιστο το ΣΚΑΙ...
Ανήκουν και τα δύο στον όμιλο Αλαφούζου και έχουν τους ίδιους συντάκτες...

Θα μου πεις εδώ υπάρχουν βάζελοι που διαβάζουν την Σπορτντέι, ξεχνώντας ότι έχει αλλάξει η ιδιοκτησία και τώρα την έχει ο ακατανομαστος...

Και εμένα μου φάνηκε κουλό, αλλά δεν το σχολίασα για ευνόητους λόγους

-
@azmo said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Η μορφωση μου ειναι πολυ ανωτερη απο την δικη σου.
θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για την ανωτερότητα των γνώσεων σου κτλ.
-
2:15. Τι περιμένει ΗΠΑ και Ισραήλ αν πάνε με χερσαίες δυνάμεις.
8:10. Ο δολοφονίες των Ανωτάτων Στελεχών του Ιράν είναι Εγκλήματα Πολέμου.
12:35. "Τα δολοφονικά ένστικτα κυρίων του Νετανιάχου φάνηκαν πασίδηλα" όταν πήγαν να δολοφονήσουν με πύραυλο!! Ρώσο ανταποκριτή στο Λίβανο και δημιουργήθηκε Διπλωματικό Επισόδειο.
Ισραήλ και ΗΠΑ, χάνουν σχεδόν κάθε μέρα από ένα αεροσκάφος στρατιωτικό άσχετα που δε το λένε τα ΜΜΕ.
Youtube Video -
ιστορική κωλοτούμπα Trump, είπε οτι δεν θα χτυπήσει τις ενεργειακές υποδομές για 5 ημέρες!!!
-
Το χειρότερο. Ο Ευάγγελος Βενέτης το έχει πει σε παλιότερη ανάλυση.
Ο Νετανιάχου έχει Μεσιανικές ανυσηχίες. Νομίζω πως αυτός θα φέρει τον Μεσσία του Ισραήλ και πως το εμπόδιό του είναι το Ιράν.
Κάτι υποτιμητικό είπε για τον Χριστό ο φασίστας Νετανιάχου πριν λίγες ημέρες. -
ιστορική κωλοτούμπα Trump, είπε οτι δεν θα χτυπήσει τις ενεργειακές υποδομές για 5 ημέρες!!!
lol Τον είπαν ανοιχτά. Αν μας τις πλήξεις, να ετοιμαστουν Κατάρ, Σ.Αραβία, ΗΑΕ και ποιοι άλλοι να μείνουν χωρίς πόσιμο νερό.
-
lol Τον είπαν ανοιχτά. Αν μας τις πλήξεις, να ετοιμαστουν Κατάρ, Σ.Αραβία, ΗΑΕ και ποιοι άλλοι να μείνουν χωρίς πόσιμο νερό.
λούφαξε η Υπερδύναμη, τελικά ε΄ναι τόσο μεγάλη και τρανοί οι Αμερικάνοι, ή φοβούνται τους Πέρσες? επεσε και το πετρέλαιο στα 100$, οι Ιρανοί πραγματικά μέχρι στιγμής τον πάνε τρένο, χτυπανε την παγκόσμια οικονομια εκει που πονάει, και φαίνεται, οτι ξέρουν καλά που....
-
Ο Νετανιάχου έχει Μεσιανικές ανυσηχίες.
Οργή Νετανιάχου για το «φιάσκο» της Μοσάντ στο Ιράν
Σύννεφα πάνω από τις σχέσεις του Μπενιαμίν Νετανιάχου με τη Μοσάντ φέρνουν οι αποκαλύψεις των New York Times, καθώς ο Ισραηλινός πρωθυπουργός εμφανίζεται έντονα δυσαρεστημένος από την αποτυχία της υπηρεσίας να πυροδοτήσει εσωτερική επανάσταση στο Ιράν.
-
Πρωι πρωι το 10ετες των ΗΠΑ στο 4,5% , μονο αυτο τον τσουζει, βγηκε να πει μια παπατζα μπας και το μαζεψει.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]