-
@andya3 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Παδιά δεν μπορώ να σας βοηθήσω λυπάμαι. Θα έπρεπε να το κάνει κάποιος άλλος, πιο κοντινός σας, δεν έχω ούτε τη γνώση, ούτε την αρμοδιότητα.
όπως πάντα, η μπάλα στην εξέδρα!!! άντε να σας δω στις εκλογές, πάει και το μπόνους των 50 εδρών, θα πέσει κλάμα....
-
@bekiaris said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Παδιά δεν μπορώ να σας βοηθήσω λυπάμαι. Θα έπρεπε να το κάνει κάποιος άλλος, πιο κοντινός σας, δεν έχω ούτε τη γνώση, ούτε την αρμοδιότητα.
όπως πάντα, η μπάλα στην εξέδρα!!! άντε να σας δω στις εκλογές, πάει και το μπόνους των 50 εδρών, θα πέσει κλάμα....
Πολιτικά αν θέλεις να μιλήσουμε. Αρκεί να πάρεις θέση συγκεκριμένη. Τι προτιμάς, τι ψηφίζεις, τι πιστεύεις. Συγκεκριμένα πράγματα.
Συζήτηση με ανθρώπινα ΑΙ χωρίς απόψεις, που δίνουν γενικές και αόριστες απαντήσεις και βάλουν κατά πάντων δεν έχει νόημα. -
Πολιτικά αν θέλεις να μιλήσουμε. Αρκεί να πάρεις θέση συγκεκριμένη. Τι προτιμάς, τι ψηφίζεις, τι πιστεύεις. Συγκεκριμένα πράγματα.
εγώ στην θέση σου, οπως λες τουλάχιστον, με ψεκασμένους δεν θα έκανα κουβέντα. τελικά θες ή δεν θες? ή μήπως έκανες join the club?
-
Δεν πειράζει. Τη γνώση γενικά δεν την έχεις. Ό,τι πει το κόμμα, παπαγαλίζεις. Τεσπα.
bekiaris για να πω την αλήθεια, δεν βλέπω τηλεόραση γιατί όλα είναι για να πάρεις τα βουνά και πλέον έχω κόψει και τα sites. Δλδ τώρα λόγω φόρουμ είδα κάποια και έγινε η καρδιά μου περιβόλι.
Δεν ξέρω. Σε λίγο δε θα τη βγάζω και φοβάμαι μην αρχίσω τα σκληρα, τα μαλακά, όλα τεσπα στα 50 μου. -
εγώ στην θέση σου, οπως λες τουλάχιστον, με ψεκασμένους δεν θα έκανα κουβέντα. τελικά θες ή δεν θες? ή μήπως έκανες join the club?
Δίνω ευκαιρίες σε αποπροσανατολισμένους μήπως βρουν τα σημεία του ορίζοντα. Χωρίς πολλές ελπίδες, από ανθρωπιστική διάθεση.
-
Κύριοι, ο τίτλος αναφέρει «Σχολιασμός άλλων χωρών». Τα προσωπικά σας δεν ενδιαφέρουν.
-
Ένας ακόμη πόλεμος που θα τελείωνε γρήγορα κι άλλες ιστορίες επιτυχίας
Λοιπόν, αν βεβαιωθήκαμε για κάτι αυτήν την εβδομάδα είναι πως οι κρίσεις τελειώνουν γρήγορα – αρκεί να μην κοιτάς συχνά το ημερολόγιο. Κατά τα άλλα, το θέατρο του παραλόγου βαίνει ακάθεκτο, όπως το ξέραμε, κι όλα είναι υπό έλεγχο. Κυρίως, δε, υπό τον έλεγχο του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μάλλον αρχίζει να νιώθει ότι τα ’χει κάνει μαντάρα και ψάχνει την έξοδο κινδύνου.
-
Δίνω ευκαιρίες σε αποπροσανατολισμένους μήπως βρουν τα σημεία του ορίζοντα.
όπως εδώ, για τέτοια αλήθεια μιλάμε? Η παρωδία της «αλήθειας» Μητσοτάκη
Daily Mail: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ μεταφέρθηκε για επείγουσα χειρουργική επέμβαση στη Μόσχα!
-
Περσικός: Το κύκνειο άσμα της «μόνης υπερδύναμης»;
Η στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράν αντιμετωπίζει τρία κρίσιμα «χρονόμετρα» -οικονομικές επιπτώσεις, εσωτερική πολιτική πίεση και στρατιωτική εξάντληση-, που θέτουν σε αμφιβολία τον στόχο για πλήρη εξουδετέρωση της ιρανικής απειλής. Μια παρατεταμένη σύγκρουση κινδυνεύει να επαναλάβει τα στρατηγικά λάθη του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας», δίνοντας καθοριστικό πλεονέκτημα στην Κίνα και υπονομεύοντας περισσότερο τη θέση των ΗΠΑ ως μοναδικής στρατιωτικής υπερδύναμης.
https://www.euro2day.gr/newdeal/article-blog-newdeal/2340941/persikos-to-kykneio-asma-ths-monhs-yperdynamhs-.htmlΌταν το καταντίσετε 3 και ο κούκος να δω. Καλά το πάτε για να φεύγει κόσμος.
Τίτλος από τραγούδι είναι για να μη γίνουν παρεξηγήσεις. -
Δίνω ευκαιρίες σε αποπροσανατολισμένους μήπως βρουν τα σημεία του ορίζοντα.
όπως εδώ, για τέτοια αλήθεια μιλάμε? Η παρωδία της «αλήθειας» Μητσοτάκη
Daily Mail: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ μεταφέρθηκε για επείγουσα χειρουργική επέμβαση στη Μόσχα!
Δεν αποκλείεται να είναι στη Μόσχα.
Οι ΗΠΑ για το Ισραήλ, έμπλεξαν σε μία κατάσταση, δύσκολη. Δεν είναι Γιουγκοσλαβία το Ιράν.
Όταν έχεις τα Στενά του Ορμούζ ή μάλλον ο αντίπαλός σου έχει τα Στενά δεν πας να κάνεις το Κάου Μπόι. Ορίστε τα κατορθώματα τους.
Βρήκαν έναν παρορμητικό και χωρίς μυαλό πρόεδρο Αμερικής και τον έπεισαν να κάνει το αδιανόητο. Να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας.
Πίσω από το Ιράν είναι Ρωσία και Κίνα.
Τώρα όμως τι θα κάνει; Τα έχει κάνει ήδη θάλασσα. Θα κάνει πίσω; Πάει το γόητρο των ΗΠΑ. Θα κάνει μπροστά; Πάει η παγκόσμια οικονομία και τότε δε θα είναι μόνον το Ιράν κατά των ΗΠΑ αλλά όλος ο κόσμος.
Την έκατσαν οι ΗΠΑ. -
-
Aν πληρωσεις βενζινη με γιουαν μια χαρα μπορεις να την μεταφερεις στο Χορμουζ λεει το Ιραν. Οποτε πεφτουν οι τιμες αυριο.
-
Μασονος τεμπλαρ ο Πιτακος.
Θα ηθελα να ξερω αν ο Μονμαν γνωριζει ποιους στηριζει..
-
@wantone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Aν πληρωσεις βενζινη με γιουαν μια χαρα μπορεις να την μεταφερεις στο Χορμουζ λεει το Ιραν. Οποτε πεφτουν οι τιμες αυριο.
Με κατευθυνση Κινα κ Ινδια. Δεν νομιζω οτι ισχυει για τις υπολοιπες χωρες.
-
Φίλοι που βρέθηκαν στην Ρόδο και πέρασαν στην Αλικαρνασσό, μας είπαν ότι οι Τούρκοι περνάνε πολύ δύσκολα λόγω του πληθωρισμού.
Η τιμή του κρέατος στα Σ/Μ διπλάσια από εδώ, για αυτό έρχονται στην Θράκη και ψωνίζουν.
-
@wantone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Μασονος τεμπλαρ ο Πιτακος.
Θα ηθελα να ξερω αν ο Μονμαν γνωριζει ποιους στηριζει..
Εννοείτε οτι είμαι υπερ του ξανα κτισίματος του Ναού
Θέλω να δω τι θα γίνει
-
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Φίλοι που βρέθηκαν στην Ρόδο και πέρασαν στην Αλικαρνασσό, μας είπαν ότι οι Τούρκοι περνάνε πολύ δύσκολα λόγω του πληθωρισμού.
Η τιμή του κρέατος στα Σ/Μ διπλάσια από εδώ, για αυτό έρχονται στην Θράκη και ψωνίζουν.
Bloomberg: Τούρκοι οδηγούν ώρες για να ψωνίσουν φθηνότερα στην Ελλάδα
Δημοσίευμα από Νοέμβριο 2025. Όμως πρέπει να ξεκίνησε και πιο πριν αυτό το φαινόμενο καθώς είχα πάει πέρυσι την άνοιξη Αλεξανδρούπολη και με έκανε εντύπωση πόσοι Τούρκοι ήταν στα μαγαζιά. -
πληρώνουμε 5 δις το τρύπιο...
Greece Eyes €5bln Defense Plan Featuring ‘Iron Dome’ Type Shield
Athens is preparing a major defense modernization package worth roughly five billion euros, with the highlight being the development and deployment of a multi-layered national air defense system known as the “Achilles’ Shield,” reportedly patterned on Israel’s “Iron Dome”, according to government sources ahead of discussion at a relevant parliamentary committee on Monday.
-
@dg79 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Bloomberg: Τούρκοι οδηγούν ώρες για να ψωνίσουν φθηνότερα στην Ελλάδα
Δημοσίευμα από Νοέμβριο 2025. Όμως πρέπει να ξεκίνησε και πιο πριν αυτό το φαινόμενο καθώς είχα πάει πέρυσι την άνοιξη Αλεξανδρούπολη και με έκανε εντύπωση πόσοι Τούρκοι ήταν στα μαγαζιά.Ε καλά δεν είναι πρωτοφανές αυτό. Όταν ζούσα πριν 25+ χρόνια στην Βρετανία, θυμάμαι ότι οι Αγγλάρες πήγαιναν για ΣΚ και ψώνια στην Γαλλία (τα πορτ-μπαγκάζ από τα estate/station φουλαρισμένα μέχρι πάνω με σακούλες γαλλικών S/M όταν γύριζαν πίσω), ενώ εδώ και πολλά χρόνια πολλοί Βορειοελλαδίτες πηγαίνουν για βενζίνη και ΣΜ στην Βουλγαρία.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]