-
@m3bp4sn said in Mazda CX-30:
@dimitrioskosmas said in Mazda CX-30:
όλα τα χρώματα τριπλής με πέρλα είναι δύσκολα,ανεξάρτητου μάρκας
Στα Mazda απ'οσο ξέρω τα πολύ δύσκολα είναι το Soul Red και το Machine Gray. Από τα πιο δύσκολα να ματσάρουν.
Νομίζω ότι η ιδιαιτερότητα σε αυτά τα δυο χρώματα είναι ότι ακόμη κι το βερνίκι έχει λίγο χρώμα, οπότε χρειάζεται καλό τεχνικό για την εφαρμογή
-
Μήπως θυμάται κάποιος πόσο είχε καινούριο αυτό;
https://www.car.gr/s/4hv7iv77/
-
@a-d-p said in Mazda CX-30:
Μήπως θυμάται κάποιος πόσο είχε καινούριο αυτό;
https://www.car.gr/s/4hv7iv77/
Υπέροχη μέρα για βόλτα με την οικογένεια σήμερα. Καταφύγιο Κισσάβου στα 1600 μ για παιχνίδι με το χιόνι. Προλάβαμε και τη χειμερινή μάζωξη ιδιοκτητών οχημάτων με θερινά ελαστικά. Μέτριες εντυπώσεις, του χρόνου θα απέχουμε.
-
Μετά από αρκετό καιρό χρήσης της εταιρικής BMW plug in x1 25e μάλλον το CX 30 μου φαίνεται πως δεν καίει τίποτα .. Με το Mazda ποτέ δεν είχα πάνω από 8 μισή λίτρα πραγματική μεση... Screenshot_20260130-185149.png η κατανάλωση στην BMW είναι χωρίς φόρτιση.
-
Τα νούμερα που βλέπουμε είναι από κίνηση μέσα σε πόλη; Αρκετά υψηλή ομολογουμένως!
-
@axel12p said in Mazda CX-30:
Τα νούμερα που βλέπουμε είναι από κίνηση μέσα σε πόλη; Αρκετά υψηλή ομολογουμένως!
Κι εγώ δεν το περίμενα τόσο ψηλά. Και μιλάμε για ήρεμη οδήγηση, χωρίς sport mode. Σε Αττική με κίνηση αλλά και εκτός (τύπου Άλιμος–Καλύβια κτλ) μου φαίνεται αρκετά αυξημένη. Αν ήταν δικό μου, θα υποψιαζόμουν βλάβη. Περίεργο που στα περιοδικά μιλάνε για 5,5 λτ.
Πάντως όταν παίρνω το Mazda σε αντίστοιχες συνθήκες ειμαι περίπου στα 7 λίτρα με 7 μιση μέση.
-
Τωρα που αλλαξα ελαστικα ειδα οτι τα μπροστα τακακια ειναι στα τελειωματα.
Μαζι με τα λαδια (3ο ετησιο σερβις) λεω να τα αλλαξω και αυτα.
Περα απο τα μαμα εχει δοκιμασει κανεις αλλο κατασκευαστη? Τωρα εχω 37500 χλμ. Ουτε πολλα, ουτε λιγα αντεξαν θεωρω...
Εντο με ταξι για να κλεισεις σερβις στην Γλυφαδα πρεπει να το κανονισεις 10 μερες πριν...για ενα απλο ετησιο ρε φιλε. Σκεφτομαι να παω σε καποιον αλλο εξουδιοδοτημενο αν συνεχιστει η δυσκοιλιοτητα του συνεργειου στην Γλυφαδα. -
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Περα απο τα μαμα εχει δοκιμασει κανεις αλλο κατασκευαστη? Τωρα εχω 37500 χλμ. Ουτε πολλα, ουτε λιγα αντεξαν θεωρω...
Εντο με ταξι για να κλεισεις σερβις στην Γλυφαδα πρεπει να το κανονισεις 10 μερες πριν...για ενα απλο ετησιο ρε φιλε. Σκεφτομαι να παω σε καποιον αλλο εξουδιοδοτημενο αν συνεχιστει η δυσκοιλιοτητα του συνεργειου στην Γλυφαδα.Βαζε τα μαμα οσο εισαι στην εγγυηση, μετα καλη επιλογη ειναι τα textar.
-
@ilias-a said in Mazda CX-30:
Εντο με ταξι για να κλεισεις σερβις στην Γλυφαδα πρεπει να το κανονισεις 10 μερες πριν...για ενα απλο ετησιο ρε φιλε. Σκεφτομαι να παω σε καποιον αλλο εξουδιοδοτημενο αν συνεχιστει η δυσκοιλιοτητα του συνεργειου στην Γλυφαδα.Βαζε τα μαμα οσο εισαι στην εγγυηση, μετα καλη επιλογη ειναι τα textar.
Textar εβαζ παλια σε αλλα αυτοκινητα και ημουν αρκετα ικανοποιημενος μπορω να πω.
Brembo λενε τιποτα? Στα αυτοκινητα ειμαι εκτος αγορας στα τακακια και ψαχνω τι παιζει. -
Textar εβαζ παλια σε αλλα αυτοκινητα και ημουν αρκετα ικανοποιημενος μπορω να πω.
Brembo λενε τιποτα? Στα αυτοκινητα ειμαι εκτος αγορας στα τακακια και ψαχνω τι παιζει.textar, ate, ferodo, τα υπολοιπα τα θεωρω υποδεεστερα.
-
Brembo λενε τιποτα? Στα αυτοκινητα ειμαι εκτος αγορας στα τακακια και ψαχνω τι παιζει.textar, ate, ferodo, τα υπολοιπα τα θεωρω υποδεεστερα.
Ate εχει απο την μανα του αν θυμαμαι καλα.
-
Στα αυτοκινητα ειμαι εκτος αγορας στα τακακια και ψαχνω τι παιζει.
ATE
Ευχαριστημένος
σχεδόν μισή τιμή κάτω από τα μαμίσια ford -
@dimitrioskosmas said in Mazda CX-30:
Στα αυτοκινητα ειμαι εκτος αγορας στα τακακια και ψαχνω τι παιζει.
ATE
Ευχαριστημένος
σχεδόν μισή τιμή κάτω από τα μαμίσια fordΔιαρκεια ομως? Τα φορντ βγαζουν πολλα χιλιομετρα.
-
περισσότερα απο τα μαμισια
τα μπροστα 40.000 κι έχουν ακόμα -
Την Παρασκευή έρχεται ο προφυλακτήρας. Με ρώτησαν αν χρειάζομαι αυτοκίνητο αντικατάστασης. Τους είπα ναι εννοείται γιατί μου είπαν να μείνει το αμάξι μέσα 6-7 εργάσιμες. Και τους λέω ρε παιδιά 6-7 εργάσιμες για να αλλάξουμε έναν προφυλακτήρα; Δηλαδή από την στιγμή που θα έρθει βάψτε τον να είναι έτοιμος και να φέρω ενα πρωινό να τον αλλάξετε. Οπότε μου έκλεισαν ραντεβού σε ένα μήνα, 16/3 για την αντικατάσταση, που θα έχουν και διαθέσιμο αμάξι απ' ότι κατάλαβα.
Εντο με ταξι για να κλεισεις σερβις στην Γλυφαδα πρεπει να το κανονισεις 10 μερες πριν...για ενα απλο ετησιο ρε φιλε. Σκεφτομαι να παω σε καποιον αλλο εξουδιοδοτημενο αν συνεχιστει η δυσκοιλιοτητα του συνεργειου στην Γλυφαδα. -
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Την Παρασκευή έρχεται ο προφυλακτήρας. Με ρώτησαν αν χρειάζομαι αυτοκίνητο αντικατάστασης. Τους είπα ναι εννοείται γιατί μου είπαν να μείνει το αμάξι μέσα 6-7 εργάσιμες. Και τους λέω ρε παιδιά 6-7 εργάσιμες για να αλλάξουμε έναν προφυλακτήρα; Δηλαδή από την στιγμή που θα έρθει βάψτε τον να είναι έτοιμος και να φέρω ενα πρωινό να τον αλλάξετε. Οπότε μου έκλεισαν ραντεβού σε ένα μήνα, 16/3 για την αντικατάσταση, που θα έχουν και διαθέσιμο αμάξι απ' ότι κατάλαβα.
Εντο με ταξι για να κλεισεις σερβις στην Γλυφαδα πρεπει να το κανονισεις 10 μερες πριν...για ενα απλο ετησιο ρε φιλε. Σκεφτομαι να παω σε καποιον αλλο εξουδιοδοτημενο αν συνεχιστει η δυσκοιλιοτητα του συνεργειου στην Γλυφαδα.
Κλαιω...
2-3 ωρες (?) δουλεια να κατσει το αυτοκινητο μεσα?
Ρε οτι να ναι...σιγα το χειρουργειο πες τους.Τα χλμ που θα βγαλουν τα τακακια ειναι και καπως υποκειμενικο.
Δεν οδηγουν ολοι το ιδιο. Αλλος πολη και σταματα/ξεκινα, αλλος ταξιδια, αλλιως το πλακωνει οποτε αρκετο φρενο μετα.
Να δουμε κοστος που θα πει η Mazda για τακακια. Κανα 150αρι φανταζομαι..Εκτος και αν λεω λιγα εδω που εχουμε φτασει.
Mazda CX-30