-
-
Κινεζικά αυτοκίνητα: Ποια ξεχωρίζουν σήμερα στην Ελλάδα

-
Ομολογω ειδα ενα jaecco 7 και μου αρεσε ως θωριά. Αυτο και του φιλου μου το μπλε με τις μπλε ζαντες, τα καλοβλέπω. Θα περιμένω να περασει ο ενθουσιασμος των κατόχων και σε βάθος χρόνου και απο τις στατιστικες, θα καταλαβουμε κατά ποσο αξίζει το εγχείριμα.
-
Ποια χώρα της Ε.Ε. θα απαγορεύσει τα κινέζικα αυτοκίνητα από τις στρατιωτικές περιοχές της λόγω… φόβου κατασκοπείας;
Φόβοι πως τα εξελιγμένα κινέζικα αυτοκίνητα, θα μπορούσαν να συλλέξουν ευαίσθητες πληροφορίες μέσα από τις κάμερες και τους αισθητήρες τους.......... -
Τελικά ποια χώρα είναι;
-
Πολωνία
Το σκέφτονται και άλλοι στην ΕΕ
θα εχει φάση να ορίσουν ως "ευαίσθητους" χώρους τα λιμάνια
Bye bye κινέζικα
-
Tα παλιά τα χρόνια, που έμπαινες στο internet ώρες βραδυνες 22:00 με 6 λόγω χαμηλότερης χρέωσης της τηλεφωνικής γραμμής, υπήρχαν κάτι modem (δεν τα λέγαμε τότε router) κινέζικα. Αυτά απογέρευτηκαν στις ΗΠΑ για λόγους πιθανής κατασκοπείας. Το Kaspersky επίσης το φοβούνται για τον ίδιο λόγω όπως και έναν Ρώσικο browser. Δικαιολογημένα.
-
Τα Τέσλα πως πωλούνται στην Κίνα; Δε φοβούνται οι Κινέζοι κατασκοπεία από τα αμερικανικά αμάξια;
Προφανώς μπορούν να μπουν αναλογες δικλείδες ασφαλείας. -
Με την ταχύτητα που αλλάζουν οι συσχετισμοί σήμερα, θα μου φαινόταν αντίστοιχα πιθανό να μπουν περιορισμοί και στα Tesla! Όταν βλέπουμε τέτοια μεταστροφή δυτικών κρατών από την Αμερική προς την Κίνα (βλ. Καναδάς, Η.Β, κλπ), δε γνωρίζω κατά πόσο ο "εχθρός" θα συνεχίσει να είναι η Κίνα ή τουλάχιστον μόνο αυτή.
Δε γνωρίζω επίσης τι ελέγχους και σε τι βαθμό κάνουν αντίστοιχα οι Κινέζοι και οι Ευρωπαίοι πάνω σε τέτοια θέματα.
-
@monman2 said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Πολωνία
Bye bye κινέζικα
εννοεις να απαγορευτουν απο τον ΟΛΠ της cosco;

-
@dettol said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Πολωνία
Bye bye κινέζικα

πόσο θα μείνει κινέζικος ακόμη ; θυμήσου τι είπε η Γκίλφοϊλ και τι έγινε στον Παναμά
-
@dettol said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Πολωνία
Bye bye κινέζικα

πόσο θα μείνει κινέζικος ακόμη ; θυμήσου τι είπε η Γκίλφοϊλ και τι έγινε στον Παναμά
σε ποια χοροεσπεριδα το ειπε αυτο; αγριογουρουνου ή αυγοφετας;
-
Τον Αργυρό να ρωτήσετε.
-
Η άνοδος του «αρκετά καλό»
-
@a-d-p said in κινέζικα αυτοκίνητα (merged):
Η άνοδος του «αρκετά καλό»
Είναι κάτι που συζητάμε εδώ αρκετό καιρό. Προσωπικά, δεν έχω πειστεί για το θέμα το «χαρακτήρα» και νομίζω ότι ήταν κάτι που προσάπταμε σε προβληματικές πτυχές των οχημάτων για να νιώσουμε καλύτερα.
-
reality check για τις δυτικες αυτοκινητοβιομηχανιες. Ευχομαι να καταλαβαινουν τι συμβαινει και να μην οδευουν τυφλα προς τον γκρεμο.
-
Κινεζικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη: Σε ποιες χώρες επελαύνουν και ποιες λένε «όχι»
-
-
@criuser said in κινέζικα αυτοκίνητα (merged):
Και στον Ευαγγελισμό σήμερα το ίδιο 🤭

https://forum.4troxoi.gr/post/11000378172 -
Το αντίθετο έγινε στον Ευαγγελισμό.
Στην Κίνα έχουν διαλύσει τα εδάφη τους με την υπεράντληση και υπάρχουν σπηλαιώσεις.
ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [2]