-
@kger said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Η εταιρία που εργάζομαι πλέον σε όλα τα Low στελέχη (βασική βαθμίδα που δίνει εταιρικό αυτοκίνητο) θα τους δίνει Cherry Tigo PHEV, τώρα ποιο μοντέλο ακριβώς δεν ξέρω, όταν πάρεις κανείς και το δω θα σας πω.
Μέχρι πέρσι έδινε εναν κατάλογο και διάλεγαν, τώρα πάρτο το κινέζικο και πες και ευχαριστώ
.τι τους εδινε μεχρι φετος; δηλ, στο περιπου, ποιας κατηγοριας αυτοκινητα περιειχε ο καταλογος. Κατι μου λεει οτι το tiggo θα ειναι μεγαλη αναβαθμιση

-
@a-d-p said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Κίνα: Κατακλύζει τις αγορές με βενζινοκίνητα οχήματα που δεν μπορεί να πουλήσει στην εγχώρια αγορά
Οι εξαγωγές βενζινοκίνητων οχημάτων - πλην ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών- κατέστησαν την Κίνα τη μεγαλύτερη διεθνώς χώρα εξαγωγής οχημάτων σε όγκο
Είχα δει σε ένα βιντεάκι σχετικά με την άνοδο των ηλεκτρικών στην Κίνα, ότι στις μεγάλες πόλεις, όπου επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, δε μπορείς να βγάλεις πινακίδες για συμβατικό αυτοκίνητο, παρά μόνο για ηλεκτρικό. Ότι υπάρχουν περιπτώσεις που το κόστος των πινακίδων για συμβατικό μπορεί να είναι ίσης αξίας με του αυτοκινήτου. Δε ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά αν είναι, είναι ένας ακόμη λόγος που ανέβηκαν οι πωλήσεις στη Κίνα.
-
@dettol said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
@kger said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Η εταιρία που εργάζομαι πλέον σε όλα τα Low στελέχη (βασική βαθμίδα που δίνει εταιρικό αυτοκίνητο) θα τους δίνει Cherry Tigo PHEV, τώρα ποιο μοντέλο ακριβώς δεν ξέρω, όταν πάρεις κανείς και το δω θα σας πω.
Μέχρι πέρσι έδινε εναν κατάλογο και διάλεγαν, τώρα πάρτο το κινέζικο και πες και ευχαριστώ
.τι τους εδινε μεχρι φετος; δηλ, στο περιπου, ποιας κατηγοριας αυτοκινητα περιειχε ο καταλογος. Κατι μου λεει οτι το tiggo θα ειναι μεγαλη αναβαθμιση

Μπορεί να είναι και αναβάθμιση μπορεί και όχι, κυρίως το έγραψα για να δείξω ότι αν αρχίσουν να κανιβαλίζουν οι κινέζοι και τα λιζινγκ, πιστεύω δεν απέχουμε πολλά χρόνια από τις πρώτες χρεοκοπίες ιαπωνο-ευρωπαικών εταιριών.
Πέρσι δεν πηραν οπότε δεν έχω εικόνα, πάντως μέχρι πρότεινος σε αυτό το Level έπαιρναν formentor, A3, Kuga, KIA niro, Jeep Compass (νομιζω) ολα σε Plug in, δεν ξέρω τι άλλες επιλογές είχαν.
Πριν αρχίσουν τα PHEV, έδιναν bmw άσσο, CHR, Qashqhai, Civic από αυτά που θυμάμαι, απλά μετά έγινε και αλλαγή στόλου.Στα πιο πάνω level (δεν ξέρω τι επιλογές έχουν) αυτή τη στιγμή κυρίως παίζει X1 Phev. Γενικά είναι μια μεταβατική φάση ενδοεταιρικά τώρα και είναι λίγο στο φλου όλα αυτά.
-
Αυτές είναι εταιρείες, όχι σαν του @gatoz , που τους έχει ταράξει στα Σουζούκια και στα τουοτα

-
Ποια χώρα της Ε.Ε. θα απαγορεύσει τα κινέζικα αυτοκίνητα από τις στρατιωτικές περιοχές της λόγω… φόβου κατασκοπείας;
Φόβοι πως τα εξελιγμένα κινέζικα αυτοκίνητα, θα μπορούσαν να συλλέξουν ευαίσθητες πληροφορίες μέσα από τις κάμερες και τους αισθητήρες τους.......... -
Τελικά ποια χώρα είναι;
-
Πολωνία
Το σκέφτονται και άλλοι στην ΕΕ
θα εχει φάση να ορίσουν ως "ευαίσθητους" χώρους τα λιμάνια
Bye bye κινέζικα
-
Tα παλιά τα χρόνια, που έμπαινες στο internet ώρες βραδυνες 22:00 με 6 λόγω χαμηλότερης χρέωσης της τηλεφωνικής γραμμής, υπήρχαν κάτι modem (δεν τα λέγαμε τότε router) κινέζικα. Αυτά απογέρευτηκαν στις ΗΠΑ για λόγους πιθανής κατασκοπείας. Το Kaspersky επίσης το φοβούνται για τον ίδιο λόγω όπως και έναν Ρώσικο browser. Δικαιολογημένα.
-
Τα Τέσλα πως πωλούνται στην Κίνα; Δε φοβούνται οι Κινέζοι κατασκοπεία από τα αμερικανικά αμάξια;
Προφανώς μπορούν να μπουν αναλογες δικλείδες ασφαλείας. -
Με την ταχύτητα που αλλάζουν οι συσχετισμοί σήμερα, θα μου φαινόταν αντίστοιχα πιθανό να μπουν περιορισμοί και στα Tesla! Όταν βλέπουμε τέτοια μεταστροφή δυτικών κρατών από την Αμερική προς την Κίνα (βλ. Καναδάς, Η.Β, κλπ), δε γνωρίζω κατά πόσο ο "εχθρός" θα συνεχίσει να είναι η Κίνα ή τουλάχιστον μόνο αυτή.
Δε γνωρίζω επίσης τι ελέγχους και σε τι βαθμό κάνουν αντίστοιχα οι Κινέζοι και οι Ευρωπαίοι πάνω σε τέτοια θέματα.
-
@monman2 said in Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα:
Πολωνία
Bye bye κινέζικα
εννοεις να απαγορευτουν απο τον ΟΛΠ της cosco;

-
Πολωνία
Bye bye κινέζικα

πόσο θα μείνει κινέζικος ακόμη ; θυμήσου τι είπε η Γκίλφοϊλ και τι έγινε στον Παναμά
-
Πολωνία
Bye bye κινέζικα

πόσο θα μείνει κινέζικος ακόμη ; θυμήσου τι είπε η Γκίλφοϊλ και τι έγινε στον Παναμά
σε ποια χοροεσπεριδα το ειπε αυτο; αγριογουρουνου ή αυγοφετας;
-
Τον Αργυρό να ρωτήσετε.
Απέχθεια για τα Κινέζικα Αυτοκίνητα