-
ωπα ρε οι ακουλουθω τον νομος
που δεν κρεμαστηκαν ποτε σε φαναρι που αναβει πορτοκαλι με το μισο αμαξι να εχει περασει
ή στα 1 μετρο απο το φαναρι
ή εγκλωβισμενοι απο την κινηση στην διασταυρωση ή πανω στη διαβαση -
@dg79 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αν είναι και το βαθύ πορτοκαλί μέσα, λογικό νούμερο
Όλες οι παραβάσεις εκεί γίνονται επειδή το πέρασμα με καθαρό κόκκινο είναι αυτοκτονία ειδικά σε αυτοκινητόδρομους όπως η Μεσογείων.
-
@zithos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μόλις τα πρόστιμα τραγανίσουν όλον τους τον μισθό θα μάθουν να οδηγούν σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα.
Γύρω στα 5000 χρόνια ιστορίας που έχουμε γραπτά μνημεία από αυτόν τον πλανήτη που λέγεται γη, ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ , ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ...!!!
Αυτή είναι και η βασική διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα...!!! -
-
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μόλις τα πρόστιμα τραγανίσουν όλον τους τον μισθό θα μάθουν να οδηγούν σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα.
Γύρω στα 5000 χρόνια ιστορίας που έχουμε γραπτά μνημεία από αυτόν τον πλανήτη που λέγεται γη, ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ , ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ...!!!
Αυτή είναι και η βασική διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα...!!!Και ναι και όχι. Δηλαδή, στο κράνος, στη ζώνη ασφαλείας, στο κινητό και στο να περνάς με κόκκινο, πρέπει να είναι αυστηρές οι ποινές.
Στα όρια ταχύτητας υπάρχουν υπερβολές με τα 30χλμ την ώρα ή κάτι 50 κλπ σε δρόμους που δεν δικαιολογούνται αυτά τα όρια ταχύτητας.
Επίσης δε δέχομαι σε μία δημοκρατία και Κράτους Δικαίου και ισονομίας, αστυνομικοί και ταξιτζήδες να μη φοράνε ζώνη.
Όπως δε δέχομαι να κυνηγάω όποιον δε θέλει να φορέσει ζώνη στο αυτοκίνητό μου, εκτός αν πρόκειται για ανηλίκους. -
Αυτή είναι και η βασική διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα...!!!Απο την αλλη χωρις τον φοβο της τιμωριας δεν ακολουθεις τον νομο.
Το εβλεπα και το βλεπω καθε καλοκαιρι με τους ξενους, ξενους οχι με ξενες πινακιδες, που ερχονται για διακοπες. Σε μια μερα μεσα εχουν μαθει να κανουν τις ιδιες καφριλες με τους ντοπιους
Γιατι ξερουν οτι δεν ελεγχει κανεις τιποτα οποτε ακολουθουν την μαζα -
@panick-0 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αυτή είναι και η βασική διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα...!!!Απο την αλλη χωρις τον φοβο της τιμωριας δεν ακολουθεις τον νομο.
Το εβλεπα και το βλεπω καθε καλοκαιρι με τους ξενους, ξενους οχι με ξενες πινακιδες, που ερχονται για διακοπες. Σε μια μερα μεσα εχουν μαθει να κανουν τις ιδιες καφριλες με τους ντοπιους
Γιατι ξερουν οτι δεν ελεγχει κανεις τιποτα οποτε ακολουθουν την μαζαΜε ξένες πινακίδες από Βαλκανική χώρα να δεις τι κάνουν. Αλλαγές λωρίδες χωρίς προειδοποίηση, οδήγηση στα αριστερά τζαμπουκαλεμένα και ας τους κάνω σινιάλο να πάνε στην άκρη.
Το χειρότερο όμως είτε είναι Έλληνες είτε ξένοι με αυτά τα Rbnb μέσα στα στενά που δε βγάζουν τη μούρη τους σιγά σιγά και με την μοτοσυκλέτα κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή. Χώρια που πάνε αντίθετα σε μονόδρομους (εντελώς απούσα η αστυνομία). -
Αυτή είναι και η βασική διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα...!!!Με την πανδημία όπως είδα υπάκουσαν σε κάποιο μεγάλο βαθμό.
-
Αυτή είναι και η βασική διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα...!!!Τερρυπ, ματαιοπονείς με τα πασιφιστικά σου και με την επιμονή στην αντι-βία.
Έτσι είναι ο κόσμος φτιαγμένος καί το παλεύει να αλλάξει αλλά δυστυχώς δεν μπορεί, τό προφήτεψε άλλωστε κι ο ποιητής: "αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ"
Δηλαδή φιλικά το λέω, όχι επικριτικά, ότι ματαιοπονείς.
Αλλά πάλι, ίσως τελικά καλά κάνεις καί ματαιοπονείς. Γιατί όπως ένας αξιοπρεπής άνθρωπος είπε κάποτε:
"είναι προτιμότερο νά παλεύεις (έστω καί) μάταια, παρά νά ζείς μάταια."Απλά "συχώραμε που δεν καταλαβαίνω", ώρες-ώρες τί ακριβώς θες να πείς, τί διεκδικείς καί τί ζητάς (και από ποιόν;)
Ξέρεις τι είναι οι "έξυπνες" κάμερες; καί βέβαια ξέρεις!
Είναι κάτι μηχανάκια αρκετά "έξυπνα" ώστε να "βλέπουν" τα λάθη στα οποία υπέπεσε ο παραβάτης, κάτω από "δεν μάς νοιάζει ποιές" περιστάσεις, και να τον τιμωρούν, χωρίς δικαίωμα απολογίας. (θα κάνεις ένσταση, λέει. --πρίν ή μετά αφού "εκτίσεις" την ποινή; όποιος γνωρίζει ας μάς πεί;)
Ξέρεις όμως τί άλλο είναι οι "έξυπνες" κάμερες; κι αυτό μάλλον θα τό ξέρεις.
Οι "έξυπνες" κάμερες είναι ένα μόνιμο καί διαρκές λάθος, φτιαγμένο για την πάταξη περιστασιακών λαθών (καί όχι μόνο).
Πρόσεξε, όχι την διόρθωση, την πάταξη των λαθών, τα οποία κάνουν οι όχι και τόσο "έξυπνοι" άνθρωποι. ("μέσα από την πάταξη θα έρθει η διόρθωση", θα σου πούν και θα επικαλεστούν στατιστικές, μονάχα που η στατιστική τής "βρώμας" Ιστορίας άλλα λέει και καταγράφει καί διαψεύδει).
Διότι αν ήταν τόσο "έξυπνοι" οι άνθρωποι, δεν θα έπεφταν ποτέ σε λάθη, όπως δηλαδή ποτέ σε λάθη δεν θα πέσουν καί οι κάμερες "τιμωροί", όπως καί οι αλάνθαστοι εμπνευστές, δημιουργοί καί υποστηρικτές των "έξυπνων" καμερών δεν πέφτουν ποτέ σε λάθη (ειδικά αυτοί).
Οι "έξυπνες" κάμερες είναι μιά "πανέξυπνη" υλοποίηση εφαρμοσμένης κοινωνικής μηχανικής στα "καλύτερά" της, (social engineering at its best).
Κάποια στιγμή πάντως, "θυμήσου" το, θές σε δέκα-είκοσι-τριάντα ή σε εκατόν-τριάντα χρόνια, θα προκύψει καί θα εκδηλωθεί και το νομοτελειακό "reverse social engineering", οι "έξυπνες" κάμερες θα απομακρυνθούν και θα πάψουν να πατάσσουν τα περιστασιακά λάθη τών, ακόμα καί τότε, όχι τόσο "έξυπνων" ανθρώπων. (μάλλον δεν θα ζώ να το δώ, εσύ ως winner των εμφραγμάτων μπορεί και να το προλάβεις!
)
Αυτό βέβαια θα συμβεί, εάν καί εφόσον οι εμπνευστές τών καμερών και οι ασυμμόρφωτες μάζες που ρέπουν στο "λάθος", δεν έχουν γίνει, εν τω μεταξύ, σκόνη και δεν έχουν εξαϋλωθεί από τίποτα "έξυπνα" όπλα τών απλησίαστα "έξυπνων" και ασύγκριτα παρανοϊκών γεροντονηπίων, στούς οποίους τά έχει εμπιστευτεί να παίζουν, η παν-"έξυπνη" ανθρωπότης. -
Όλοι εσείς που αναρωτιέστε και έχετε τις αντιρρήσεις σας απαντήστε μου σε κάτι, ένα παράδειγμα θα φέρω....
Πότε έχει μεγαλύτερη αξία μια πράξη, όταν ενεργείς χωρίς να σε βλέπει κανένας κάνοντας το ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ή όταν πάνω από το κεφάλι σου επικρέμαται αυτός που θα σε τιμωρήσει, κάμερα, όργανο, ραντάρ κ.λπ... αν πας να κάνεις το λάθος και το άδικο..??!!
Θα έπρεπε δηλαδή να έχουμε τον φόβο της κάμερας για να μην περάσουμε με κόκκινο, ή να σκεφτόμαστε ότι θα πρέπει να σεβαστούμε την ζωή του άλλου..??
Αυτός δεν είναι και ο λόγος που σηκωθήκαμε στα δύο από τα τέσσερα , κατακτήσαμε τον πλανήτη και παραγκωνίσαμε τα ζώα..??!!
Γιατί θα έπρεπε αυτός ο σεβασμός να οφείλεται στον ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ και όχι στον σεβασμό του ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ..??!! -
Αυτή είναι και η βασική διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα...!!!Με την πανδημία όπως είδα υπάκουσαν σε κάποιο μεγάλο βαθμό.
Είχε τίποτε ΚΑΛΟ η πανδημία..??!!
Για καλό μίλησα..... -
Για καλό μίλησα.....Φόβος της τιμωρίας έγραψες.
-
Για καλό μίλησα.....Καλησπέρα, μήπως μια ώρα νωρίτερα πήρες τηλέφωνο σε ραδιοφωνικό σταθμό να παραπονεθείς για τα παράλογα πρόστιμα;
-
@gatoz said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Περίεργο

Γιατί δεν είχαν την μπλε κάρτα που έχω εγώ;Στο Ιπποκράτειο έχει ειδικό πάρκινγκ με φύλακα δίπλα στην μονάδα και επιτρέπει μόνο όσους είναι για αιμοκάθαρση και για τα υπόλοιπα οχήματα με μπλε κάρτα έχουν ξεχωριστό μέρος στη είσοδο από Εγνατία.
Υποθέτω με ένσταση και μια βεβαίωση από το νοσοκομείο θα ακυρωθούν οι παραβάσεις. Αν και ο νόμος αναφέρει ρητά για μπλε κάρτα στάθμευσης.
-
Όλοι εσείς που αναρωτιέστε και έχετε τις αντιρρήσεις σας απαντήστε μου σε κάτι, ένα παράδειγμα θα φέρω....
Πότε έχει μεγαλύτερη αξία μια πράξη, όταν ενεργείς χωρίς να σε βλέπει κανένας κάνοντας το ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ή όταν πάνω από το κεφάλι σου επικρέμαται αυτός που θα σε τιμωρήσει, κάμερα, όργανο, ραντάρ κ.λπ... αν πας να κάνεις το λάθος και το άδικο..??!!
Θα έπρεπε δηλαδή να έχουμε τον φόβο της κάμερας για να μην περάσουμε με κόκκινο, ή να σκεφτόμαστε ότι θα πρέπει να σεβαστούμε την ζωή του άλλου..??
Αυτός δεν είναι και ο λόγος που σηκωθήκαμε στα δύο από τα τέσσερα , κατακτήσαμε τον πλανήτη και παραγκωνίσαμε τα ζώα..??!!
Γιατί θα έπρεπε αυτός ο σεβασμός να οφείλεται στον ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ και όχι στον σεβασμό του ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ..??!!Γιατί σαν λαός είμαστε απείθαρχος. Δεν είναι μόνον οι Έλληνες οδηγοί είναι και οι Έλληνες πεζοί που τους βλέπεις να θέλουν να περάσουν από εκεί που θέλουν εκείνοι.
Ποιον σεβασμό του συνανθρώπου; Καίμε τα δάση μας. Βλέπουμε να χτίζονται μέσα στα δάση αυθαίρετα και σκεφτόμαστε πως θα χτίσουμε και εμείς κανένα. Κάνουμε τα μπαλκόνια μας δωμάτια.
Ζούμε λες και δεν υπάρχει αύριο. Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πολλές πόλεις χτίστηκαν με δρόμους και πολυκατοικίες χωρίς να ληφθεί υπ' όψιν πως στο μέλλον θα υπάρχουν περισσότερα αυτοκίνητα.
Όταν ο Παπαθεμελής είπε να κλείνουν τα νυχτερινά μαγαζιά κάποια συγκεκριμένη ώρα, κάναμε τους δρόμους μπαράκια και σκουπιδοτενεκέδες.
Σε αυτήν την συμπεριφορά καμία κυβέρνηση δεν έβαλε φρένο επιβραβεύοντας την παρανομία για να μην χάσει ψήφους.
Λένε πως η Αθήνα είναι από τις ποιο βρώμικες πόλεις της Ευρώπης. Ποιος έχει συναίσθηση της καθαρής πόλης;
Το κάπνισμα μέσα στα κέντρα κλπ, το σταματήσαμε μόνοι μας; Είμαι βαρύς καπνιστής. Το κράνος το βάλαμε μόνοι μας; Κράνος έβαλα στα 30 μου όταν πήγε το πρόστιμο στα 300 αν πλήρωνες σε 10 μέρες 150 ευρώ και 10 μέρες στέρηση διπλώματος.
Τώρα βάζω ζώνη στην πόλη. Από τα 18 μου δεν έβαζα εντός και εκτός πόλης. -
Και μόνο που σας προβληματίζω όλους εσάς, όσες αντιρρήσεις και να έχετε, κι όσο διαφορετική άποψη , με κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο.....
Όχι φίλε μου δεν πήρα σε κάποιον σταθμό για να διαμαρτυρηθώ για τα υπέρογκα πρόστιμα, δεν τα πάω και τόσο καλά με τον λόγο.......
Προτιμώ να γράφω.
Ο Μοντ ΣΙΓΟΥΡΑ ξέρει ποιος είμαι, το βρήκε εύκολα , αλλά είναι διακριτικός, μόνο για το παπάκι μου μαρτύρησε, τέλος πάντων, μικρό το κακό, τι χαγιαμπούζα τι παπάκι, έτσι κι αλλιώς σήμερα και τα δύο με 90-100 μπορούν να πάνε......
Τώρα σε κανένα μήνα που θα γλυκάνει ο καιρός, η Κρήνη έχει ωραία στέκια, όσοι πιστοί και ντόπιοι προσέλθετε να κουβεντιάσουμε από κοντά για τον νέο ΚΟΚ...!!!
Γείτονας μου έπεσε ήδη θύμα του, έκλεισε κάποιο πέρασμα για ΑΜΕΑ παρκάροντας και την έφαγε, 2 μήνες το δίπλωμα κάποια ευρουλάκια και 2 μήνες τις πινακίδες...!!!
Είπε δεν το είδα ρε παιδιά , βράδυ ήταν , έκανα λάθος φταίω, παρότι τα όργανα του είπαν να κάνει μία ένσταση, μήπως και μειωθεί λίγο η ποινή τουλάχιστον του διπλώματος και των πινακίδων...!!!
Είναι σκληρή η ζωή, 2 μήνες είναι πολύς χρόνος...!!! -
Και μόνο που σας προβληματίζω όλους εσάς, όσες αντιρρήσεις και να έχετε, κι όσο διαφορετική άποψη , με κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο.....
Όχι φίλε μου δεν πήρα σε κάποιον σταθμό για να διαμαρτυρηθώ για τα υπέρογκα πρόστιμα, δεν τα πάω και τόσο καλά με τον λόγο.......
Προτιμώ να γράφω.
Ο Μοντ ΣΙΓΟΥΡΑ ξέρει ποιος είμαι, το βρήκε εύκολα , αλλά είναι διακριτικός, μόνο για το παπάκι μου μαρτύρησε, τέλος πάντων, μικρό το κακό, τι χαγιαμπούζα τι παπάκι, έτσι κι αλλιώς σήμερα και τα δύο με 90-100 μπορούν να πάνε......
Τώρα σε κανένα μήνα που θα γλυκάνει ο καιρός, η Κρήνη έχει ωραία στέκια, όσοι πιστοί και ντόπιοι προσέλθετε να κουβεντιάσουμε από κοντά για τον νέο ΚΟΚ...!!!
Γείτονας μου έπεσε ήδη θύμα του, έκλεισε κάποιο πέρασμα για ΑΜΕΑ παρκάροντας και την έφαγε, 2 μήνες το δίπλωμα κάποια ευρουλάκια και 2 μήνες τις πινακίδες...!!!
Είπε δεν το είδα ρε παιδιά , βράδυ ήταν , έκανα λάθος φταίω, παρότι τα όργανα του είπαν να κάνει μία ένσταση, μήπως και μειωθεί λίγο η ποινή τουλάχιστον του διπλώματος και των πινακίδων...!!!
Είναι σκληρή η ζωή, 2 μήνες είναι πολύς χρόνος...!!!Είναι σοβαρό να κλείνεις χώρο στάθμευσης των ΑΜΕΑ. Αλλά 2 μήνες τι να πω....Είμαστε η χώρα της υπερβολής.
Στα μηχανάκια από το πρόσωπο δε μπορούν να σε καταλάβουν, θα μπορούν να φωτογραφήσουν την πινακίδα; Και μπρος και πίσω θα έχουν κάμερες; -
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Προτιμώ να γράφω.
Είναι σκληρή η ζωή, 2 μήνες είναι πολύς χρόνος...!!!Είναι σοβαρό να κλείνεις χώρο στάθμευσης των ΑΜΕΑ. Αλλά 2 μήνες τι να πω....Είμαστε η χώρα της υπερβολής.
Στα μηχανάκια από το πρόσωπο δε μπορούν να σε καταλάβουν, θα μπορούν να φωτογραφήσουν την πινακίδα; Και μπρος και πίσω θα έχουν κάμερες;Πέρασμα ήταν μάλλον ούτε καν πάρκινγκ, στο δρόμο, βραδιάτικα
δεν το πρόσεξε.
Εγώ ψάχνοντας κάποια μέρα πάρκινγκ στη γειτονιά του Μοντ, γιατί εκεί πάω σε οδοντίατρο, βρήκα μία θέση σε κάποιο στενό και μόλις πάρκαρα, με ενημέρωσε ,να είναι καλά ο άνθρωπος κάποιος από τη γειτονιά που βρέθηκε εκεί τυχαία, ότι είχα πιάσει χώρο δηλωμένο από κάποιον ΑΜΕΑ.
Ούτε που το πήρα είδηση μέσα στο στενό, εννοείται ότι πήρα αμέσως το αυτοκίνητο πριν κατεβώ.....ήταν από αυτές τις θέσεις που παραχωρεί ο δήμος σε κάποιους με προβλήματα υγείας.
Σε όλους μπορεί να τύχει, δυστυχώς ο νόμος δεν μπορεί να διαχωρίσει εάν κάνεις την παρανομία από γαιδουριά ή αμέλεια, βιασύνη κ.λπ....παρότι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, η ταλαιπωρία αυτού που έχει ανάγκη τη θέση.
Όμως και 2 μήνες σήμερα, με τους ρυθμούς που τρέχει η ζωή είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..!!!
Ένα τέτοιο ( λάθος ) μπορεί να καταστρέψει τις ισορροπίες κάποιου , ειδικά επαγγελματία, αλλά και ιδιώτη..!! -
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Προτιμώ να γράφω.
Στα μηχανάκια από το πρόσωπο δε μπορούν να σε καταλάβουν, θα μπορούν να φωτογραφήσουν την πινακίδα; Και μπρος και πίσω θα έχουν κάμερες;Πέρασμα ήταν μάλλον ούτε καν πάρκινγκ, στο δρόμο, βραδιάτικα
δεν το πρόσεξε.
Εγώ ψάχνοντας κάποια μέρα πάρκινγκ στη γειτονιά του Μοντ, γιατί εκεί πάω σε οδοντίατρο, βρήκα μία θέση σε κάποιο στενό και μόλις πάρκαρα, με ενημέρωσε ,να είναι καλά ο άνθρωπος κάποιος από τη γειτονιά που βρέθηκε εκεί τυχαία, ότι είχα πιάσει χώρο δηλωμένο από κάποιον ΑΜΕΑ.
Ούτε που το πήρα είδηση μέσα στο στενό, εννοείται ότι πήρα αμέσως το αυτοκίνητο πριν κατεβώ.....ήταν από αυτές τις θέσεις που παραχωρεί ο δήμος σε κάποιους με προβλήματα υγείας.
Σε όλους μπορεί να τύχει, δυστυχώς ο νόμος δεν μπορεί να διαχωρίσει εάν κάνεις την παρανομία από γαιδουριά ή αμέλεια, βιασύνη κ.λπ....παρότι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, η ταλαιπωρία αυτού που έχει ανάγκη τη θέση.
Όμως και 2 μήνες σήμερα, με τους ρυθμούς που τρέχει η ζωή είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..!!!
Ένα τέτοιο ( λάθος ) μπορεί να καταστρέψει τις ισορροπίες κάποιου , ειδικά επαγγελματία, αλλά και ιδιώτη..!!Υπάρχει μια "νέα μόδα" τον τελευταίο καιρό, μας κάνουν καταγγελίες για ράμπες ΑΜΕΑ μετά τα μεσάνυχτα..
Τις νορμάλ ώρες, που κυκλοφορεί κόσμος, οι θέσεις και οι ράμπες ΑΜΕΑ ελέγχονται τακτικά, σύμφωνα με τις εντολές του διοικητή. Μετά το κλείσιμο της αγοράς και της δημοτικής αστυνομίας στις 22:00 (που ελέγχει περισσότερο είναι αλήθεια), ο έλεγχος ατονεί.
Έχω την εντύπωση ότι οι καταγγελίες γίνονται για άλλους λόγους και όχι από ΑΜΕΑ, γιατί σε μια τουλάχιστον μια περίπτωση που είναι κοντά στο σπίτι μου, η συγκεκριμένη ράμπα είναι άχρηστη και καταλήγει σε αδιέξοδο. Από την άλλη μεριά είναι πεζόδρομος, ούτως ή άλλως και δεν έχει λογική. Προφανώς έμεινε από παλιά
. Εγώ όταν βγαίνω βόλτα με την μικρή πηγαίνω από τον πεζόδρομο.
Έκαναν καταγγελία 01:00 τα ξημερώματα για αυτήν την άχρηστη ράμπα και φυσικά το "όργανο" που πήγε βεβαίωσε παράβαση, αφού τυπικά είναι ράμπα (άσε που συνήθως παρακολουθούν από τα μπαλκόνια αυτοί που κάνουν τις καταγγελίες) -
@babisstinson said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Τελικά οι κάμερες θα γράφουν και θα στέλνουν στην ΑΑΔΕ ραβασάκια;
Κάπου διάβασα ότι έφαγαν άκυρο από Συμβούλιο της Επικρατείας.. Υπάρχει επίσημη ενημέρωση;Απάντησε κάποιος σε αυτό μήπως; @A-d-P έχεις καμια ενημερωση ισως;
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.