-
Τα αυτοκίνητα από εμπειρία που έχω, λίγες φορές τα ψάχνουν. Δεν υπάρχουν αξιόπιστα μαραφέτια που να προειδοποιούν έγκαιρα πως παρακάτω έχει ραντάρ να το έχεις μέσα στο αυτοκίνητο; Δε μπορεί θα υπάρχουν. Αν πας με 30 θα πρέπει να διαλάξεις ανάμεσα στο ξύλο που θα φας από τους πίσω και στο "ξύλο" που θα φας από την τροχαία.
-
@lap said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ήμουνα σίγουρος ότι η IP μου, θα ήταν ανοικτό βιβλίο..!!
Το έχω γράψει εδώ και καιρό, όμως καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται, εξάλλου δεν μου έμεινε και τίποτε να χάσω...!!!
Τη σύνταξη έτσι κι αλλιώς φρόντισαν άλλοι και την πετσόκοψαν, όχι μόνο τη δική μου, όλων των Ελλήνων εδώ και 15 χρόνια και δεν πρόκειται να την ξαναδώσουν...!!!
Αν πας μία φορά στην κόλαση, επειδή πήγα κανονικά με ανακοπή και όχι γιαλατζί ,γιατί εγώ στον παράδεισο πολύ δύσκολα θα έμπαινα , δεν κωλώνεις, κι η δεύτερη παρόμοια θα είναι..!!!Δηλαδή μας φακελώνουν και μας ψάχνουν από την ip μας εδώ στο forum ?
Μην αλλοιώνεις έτσι φθηνά αυτά που γράφω και αυτά που θέλω να πω...!!!
Άλλο θέλω να πω , αν κατάλαβες λάθος εγώ φταίω, αλλά κι εσύ μη το κάνεις αυτό, ότι ο οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται , μπορεί να μας βρει στο ΛΕΠΤΟ...!!! μέχρι να κλάσ.........!!!
Εννοείται πως ο Μοντ δεν έχει καμμία σχέση με αυτό, μιλάμε για θέματα Εθνικής ασφαλείας, παιδικής πορνείας , τρομοκρατίας κ.λπ....
Δεν πα να έχεις και 10 VPN, τρίχες..!!!
Τώρα, ποιος νοιάζεται για την άποψη περί πολιτείας, ενός γέρο ξεκούτη, ΠΡΩΗΝ μοτοσυκλετιστή, ο οποίος είναι πιο ακίνδυνος από ένα κουνούπι...??!!!
Άλλωστε το είπατε κάποιοι, ένας γραφικός τύπος είμαι, από αυτούς που είναι ΠΡΟΣ και ΥΠΟ εξαφάνιση...!!!
Υπάρχει κανείς σήμερα που έστω πιστεύει στους πνευματικούς πατέρες κάθε είδους..??!!
Ας βρισκόταν πρώτα το κοινό και μετά μπορεί να βλέπαμε και τίποτε, εδώ μιλάμε για εντελώς..........................DEAD LINE...!!!
Οι επαναστάσεις φίλε τελείωσαν από τη στιγμή που κάποιοι αποφάσισαν ότι για να είμαστε ήσυχοι, δεν θα πρέπει να τρεφόμαστε με τις φλούδες από τις πατάτες που πετούσαν από τα κάστρα κάποτε στους λαούς που πεινούσαν οι μάγειρες των ευγενών, των βασιλιάδων κ.λπ., αλλά με ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ πράμμα , Μερκοσούρ παράδειγμα, για να είμαστε χορτάτοι, έτσι κι αλλιώς η ΑΙ σε 10-20 χρόνια θα έχει λύσει το θέμα με τον καρκίνο και θα πεθαίνουμε μόνο από καρδιά, στεφανιαία νόσο, που είναι νούμερο ένα σήμερα στον πλανήτη. ...!!!
ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΟΡΤΑΤΟ να κάνει επανάσταση..??!!
Είδες καμμία τέχνη να ανθεί σε καιρό πολέμου..??!!
Είδες κανέναν να εμπνέεται από τα πλούτη..??!!
Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ είδες κανέναν ξεβράκωτο και πεινασμένο να παράγει νέες ιδέες πολιτικές και κοινωνικές..??!!
Όλα τα παλικάρια με τα πακέτα από τους μπαμπάδες τους μαζευόταν στα καφέ του Παρισιού να σώσουν τον κόσμο ολόκληρο..!!
Γιαυτό λέμε , μία είναι η λύση ο νέος ΚΟΚ, δεν θα μιλούσαμε τώρα παρά λίγο βέβαια ,αν με σιδέρωνε ο φορτηγατζής προχθές, τα αντανακλαστικά όμως, έστω και γέρικα του μοτοσυκλετιστή μίλησαν..!!!
Οπότε μην ακούτε τον Μοντ, σας παραπλανά γιατί με ζηλεύει......... -
@terryp117 said ..!!!
Οπότε μην ακούτε τον Μοντ, σας παραπλανά γιατί με ζηλεύει.........
Αγαπημένο τραγούδι της adpαινας Νο2

-
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Το έχω γράψει εδώ και καιρό, όμως καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται, εξάλλου δεν μου έμεινε και τίποτε να χάσω...!!!
Τη σύνταξη έτσι κι αλλιώς φρόντισαν άλλοι και την πετσόκοψαν, όχι μόνο τη δική μου, όλων των Ελλήνων εδώ και 15 χρόνια και δεν πρόκειται να την ξαναδώσουν...!!!
Αν πας μία φορά στην κόλαση, επειδή πήγα κανονικά με ανακοπή και όχι γιαλατζί ,γιατί εγώ στον παράδεισο πολύ δύσκολα θα έμπαινα , δεν κωλώνεις, κι η δεύτερη παρόμοια θα είναι..!!!Εχασες το χιουμορ σου ομως
Ο αυτοσαρκασμός δεν αποτελεί μία μορφή χιούμορ..??!!
Αν τα πήρες όλα σοβαρά..................................
Γιατί ο ένας να κάνει πλάκα ,κι ο άλλος να μιλάει σοβαρά..??!!
Χιούμορ είναι κι αυτό αλλά λίγο μπλακ. -
Drones και Τεχνητή Νοημοσύνη για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού Γολγοθά
Ωχ, κάποιος να το πει με τρόπο στον τερρυ
🤭 -
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said ..!!!
Οπότε μην ακούτε τον Μοντ, σας παραπλανά γιατί με ζηλεύει.........
Αγαπημένο τραγούδι της adpαινας Νο2

Σε ευχαριστώ λεβέντη μου για την αφιέρωση......
-
Αν πας μία φορά στην κόλαση, επειδή πήγα κανονικά με ανακοπή και όχι γιαλατζί ,γιατί εγώ στον παράδεισο πολύ δύσκολα θα έμπαινα , δεν κωλώνεις, κι η δεύτερη παρόμοια θα είναι..!!!Εχασες το χιουμορ σου ομως
Χιούμορ είναι κι αυτό αλλά λίγο μπλακ.Αν το διασκεδαζεις χαιρομαι
Αυτα που γραφεις ειναι πολυ σοβαρα , και οπως παμε ουτε ο Οργουελ μπορουσε να το φανταστει .
Ειδικα σε ενα φορουμ δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα , τα γραφουμε να ξεσπαμε , αλλά πιο πολυ το γυρναμε στην πλακα
ειδικα εγω ο adp kai αλλοι μην μας παρει κι απο κατω .
Οποτε οπως καταλαβαινεις ουτε τιποτα προσωπικο εχουμε με κανεναν , απλα χαβαλες να γινεται .
Εχεις και περιεργο ψευδωνυμο δεν μπορουμε να καταλαβουμε ποτε γιορταζεις να σου ευχυθουμε χρονια πολλα .
Μηπως ο μοντ που βρηκε τα παντα γυρω απ τα οχηματα πατωντας ενα κουμπι μπορει να μας πληροφορισει ; -
Drones και Τεχνητή Νοημοσύνη για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού Γολγοθά
Ωχ, κάποιος να το πει με τρόπο στον τερρυ
🤭Προσωπικά έχω ευθυγραμμισθεί πλήρως με τον νέο ΚΟΚ πάω πιο αργά και από σάλιαγκα..!!
Είναι και το μοναδικό σημείο που κινδυνεύω για κλήση, σε όλα τα άλλα είμαι μέσα στη νομιμότητα, προχθές μέχρι ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ , τρίγωνο και φαρμακείο άλλαξα για να είμαι νόμιμος...!!!
Εσένα να δούμε με τα τα 229 στο κοντέρ τι θα κάνεις...!!! -
Χιούμορ είναι κι αυτό αλλά λίγο μπλακ.Αν το διασκεδαζεις χαιρομαι
Αυτα που γραφεις ειναι πολυ σοβαρα , και οπως παμε ουτε ο Οργουελ μπορουσε να το φανταστει .
Ειδικα σε ενα φορουμ δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα , τα γραφουμε να ξεσπαμε , αλλά πιο πολυ το γυρναμε στην πλακα
ειδικα εγω ο adp kai αλλοι μην μας παρει κι απο κατω .
Οποτε οπως καταλαβαινεις ουτε τιποτα προσωπικο εχουμε με κανεναν , απλα χαβαλες να γινεται .
Εχεις και περιεργο ψευδωνυμο δεν μπορουμε να καταλαβουμε ποτε γιορταζεις να σου ευχυθουμε χρονια πολλα .
Μηπως ο μοντ που βρηκε τα παντα γυρω απ τα οχηματα πατωντας ενα κουμπι μπορει να μας πληροφορισει ;14 Φεβρουαρίου τη μέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, ήταν η μέρα που ξαναήρθα στη ζωή και αποφάσισα να γιορτάζω διπλά γενέθλια με προτεραιότητα αυτά...!!!
Για όποιον δε γνωρίζει ενημερώνω, από ΑΝΑΚΟΠΗ γλυτώνει ο ένας στους δύο , θνησιμότητα 50% και τον δεύτερο χρόνο και πάλι πεθαίνει το 50% από αυτούς που γλύτωσαν, εξαιτίας των προβλημάτων που αφήνει η ανακοπή...!!!
Για μετά τα δύο χρόνια, δεν θα πω τίποτε......
Όσοι ζήσουν και από τη δεύτερη χρονιά, έχουν χρόνια προβλήματα.
Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και το γλεντάω κι ευχαριστώ τον ύψιστο κάθε πρωί που βλέπω τον ήλιο......
Εννοείται πως ένα μήνα μετά το περιστατικό ανέβηκα σε μοτό...!!!
Ιούνιο ήμουν πολύ άτυχος, μία τρομερή βροχή και μέχρι να γυρίσω στο γκαράζ με το κοντομάνικο, ξανά περικαρδίτιδα , νοσοκομείο, κορτιζόνες κ.λπ...., μία κύρια αιτία θανάτου το δεύτερο χρόνο..!!
1200 super tenere, on off βαρίδιο, 265 κιλά...!!!
Το κατήργησε η Γιαμάχα περίπου το 2017-2918..??
Ποιος να την καβαλήσει την αρκούδα..??!! -
Αφού θα βάλουνε παντού ραντάρ και πόσο 140 σε κάποια σημεία θα μπορούμε να πηγαίνουμε, γιατί σπάω το κεφάλι μου να βρω καλά ελαστικά σε όσο γίνεται καλή τιμή; Το πολύ θα πηγαίνουμε 100, 120χλμ/ω. Μην πάω και βάλω μεταχειρισμένα.
Το ΚΤΕΟ 58 ευρώ. Από 50 το πήγανε 55. Κανονικά οι αυξήσεις πρέπει να γίνονται βάση επίσημου πληθορισμού. Η λαοφιλής κυβέρνηση του junior δε μας λέει πως είμαστε κάπου στο 3% πηθωρισμό. 50 χ 3% = 1,5 ευρώ έπρεπε να το ανεβάσουν.
Το τζόκερ που 0,5 το πήγανε 100% επάνω στο 1ευρώ. Κανονικά έπρεπε να ανέβει 15 λεπτά. Που είναι νομιμότητα;
Που είναι το αφήγημα που ανεβαίνουν διεθνώς οι τιμές; Με τέτοιες αυξήσεις ανεβαίνουν διεθνώς.
Τα πρόστιμα γιατί δεν τα ανεβάζουν βάση πληθωρισμού;
Αν όμως θέλουν να τα διπλασιάσουν, τότε να διπλασιάσουν και τα εισοδήματα στους δημόσιους υπαλλήλους και να μειώσουν στο μισό τους συντελεστές κερδών στις επιχειρήσεις και στις εισφορές των αυταπασχολούμενων και ιδιωτικών υπαλλήλων.
Αλλιώς πρόκειται για αυξήσεις εξόντωσης. Ή να το πάνε βάση φορολογικής δήλωσης, δηλαδή με βάση την αναλογικότητα.
Όμως αυτήν τη θυμούνται όταν θέλουν να κάνουν νόμους με μπόνους. -
90 αλογάκια και είσαι ωραίος
-
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αφού θα βάλουνε παντού ραντάρ και πόσο 140 σε κάποια σημεία θα μπορούμε να πηγαίνουμε, γιατί σπάω το κεφάλι μου να βρω καλά ελαστικά σε όσο γίνεται καλή τιμή; Το πολύ θα πηγαίνουμε 100, 120χλμ/ω. Μην πάω και βάλω μεταχειρισμένα.
Τα περισσοτερα τρακαρισματα γινονται με πολυ λιγοτερα χιλιομετρα απο αυτα, 40-60 αντε 70, εκει το καλο λαστιχο θα σε σταματησει κανα μετρο νωριτερα.
-
Χιούμορ είναι κι αυτό αλλά λίγο μπλακ.Αν .
Μηπως ο μοντ που βρηκε τα παντα γυρω απ τα οχηματα πατωντας ενα κουμπι μπορει να μας πληροφορισει ;Η έρευνα κινήθηκε σε όλες τις κατευθύνσεις.
Αυτή των IP οδηγήθηκε σύντομα σε αδιέξοδο, καθότι η μια ανήκει σε Οίκο Ευγηρίας και η άλλη σε Μοναστήρι. 🤭
Η έρευνα του ψευδωνύμου terryp177, κατέληξε ότι το Τέρρυ, είναι υποκοριστικό του Λευτέρη δλδ Ελευθέριος Π.
Μετά από αναζητήσεις αποκλείστηκαν τα Παπαγεωργόπουλος και Παναγιωτόπουλος και κατέληξε στο Παπαδόπουλος.
Το 177 δεν είναι η ηλικία του, ούτε η ημερομηνία γέννησης του και ο αρμόδιος απεφάνθη ότι είναι τυχαίος αριθμός, προφανώς υπήρχαν άλλοι 176 terryp στο Gmail. 🤭

Στη συνέχεια, ελλείψει πατρικού ονόματος, που θα μείωνε τον αριθμό, επειδή υπάρχουν 10.000 Ελευθέριος Παπαδόπουλος άνω των 65 ετών, στα αρχεία ταυτοτήτων, έγινε διασταύρωση με τους κατόχους Corolla Cross, με το ονοματεπώνυμο αυτό, με αποτέλεσμα ο αριθμός τους να μειωθεί στους 5000

ΔΥΣΤΥΧΏΣ η ηλικία δεν βοήθησε να μειωθεί ο αριθμός τους πολύ, καθότι οι 4999 ήταν άνω των 65 ετών.
Εν συνεχεία ελέγχθηκε πόσοι από αυτούς είχαν και Corolla hybrid και έτσι έπεσε ο αριθμός τους στους 2500.
Ευτυχώς Από αυτούς μόνο οι 50 είχαν δίλιτρο CC και μόλις 5 τετρακίνητο

Απο τους 5 οι δύο μόνο είχαν αδελφή και μόνο του ενός ήταν παντρεμένη με Στγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ.

-
Χιούμορ είναι κι αυτό αλλά λίγο μπλακ.Αν .
Μηπως ο μοντ που βρηκε τα παντα γυρω απ τα οχηματα πατωντας ενα κουμπι μπορει να μας πληροφορισει ;Η έρευνα κινήθηκε σε όλες τις κατευθύνσεις.
Αυτή των IP οδηγήθηκε σύντομα σε αδιέξοδο, καθότι η μια ανήκει σε Οίκο Ευγηρίας και η άλλη σε Μοναστήρι. 🤭
Η έρευνα του ψευδωνύμου terryp177, κατέληξε ότι το Τέρρυ, είναι υποκοριστικό του Λευτέρη δλδ Ελευθέριος Π.
Μετά από αναζητήσεις αποκλείστηκαν τα Παπαγεωργόπουλος και Παναγιωτόπουλος και κατέληξε στο Παπαδόπουλος.
Το 177 δεν είναι η ηλικία του, ούτε η ημερομηνία γέννησης του και ο αρμόδιος απεφάνθη ότι είναι τυχαίος αριθμός, προφανώς υπήρχαν άλλοι 176 terryp στο Gmail. 🤭

Στη συνέχεια, ελλείψει πατρικού ονόματος, που θα μείωνε τον αριθμό, επειδή υπάρχουν 10.000 Ελευθέριος Παπαδόπουλος άνω των 65 ετών, στα αρχεία ταυτοτήτων, έγινε διασταύρωση με τους κατόχους Corolla Cross, με το ονοματεπώνυμο αυτό, με αποτέλεσμα ο αριθμός τους να μειωθεί στους 5000

ΔΥΣΤΥΧΏΣ η ηλικία δεν βοήθησε να μειωθεί ο αριθμός τους πολύ, καθότι οι 4999 ήταν άνω των 65 ετών.
Εν συνεχεία ελέγχθηκε πόσοι από αυτούς είχαν και Corolla hybrid και έτσι έπεσε ο αριθμός τους στους 2500.
Ευτυχώς Από αυτούς μόνο οι 50 είχαν δίλιτρο CC και μόλις 5 τετρακίνητο

Απο τους 5 οι δύο μόνο είχαν αδελφή και μόνο του ενός ήταν παντρεμένη με Στγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΟΛΥ καλό...!!! Απίθανο..!!!
Με εντόπισες, αλλά εγώ δεν κρυβόμουν, μέχρι καφέ είπα να πιούμε, αλλά στην Καλαμαριά παραλία, όχι στον Εύοσμο...!!!
Τόσο ωραία παραλία έχουμε στην Κρήνη....... -
Μόλις τα πρόστιμα τραγανίσουν όλον τους τον μισθό θα μάθουν να οδηγούν σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα.
-
Τελικά οι κάμερες θα γράφουν και θα στέλνουν στην ΑΑΔΕ ραβασάκια;
Κάπου διάβασα ότι έφαγαν άκυρο από Συμβούλιο της Επικρατείας.. Υπάρχει επίσημη ενημέρωση; -
@zithos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μόλις τα πρόστιμα τραγανίσουν όλον τους τον μισθό θα μάθουν να οδηγούν σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα.
εαν ισχυουν τα νουμερα, ειναι απλα η καμερα μουφα
οκ, γινεται παραβιαση στο κοκκινο απο φονιαδες αλλα ε, οχι και 1000 σφαξιματα την ημερα -
@gatoz said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
οκ, γινεται παραβιαση στο κοκκινο απο φονιαδες αλλα ε, οχι και 1000 σφαξιματα την ημερα
Με κόκκινα πραγματικά δεν έχω δει και εγώ πολλά άσχετα αν σε θέματα ταχύτητας και παρανόμων προσπεράσεων ή σταθμεύσεων το έχουν τερματίσει.
-
Αν είναι και το βαθύ πορτοκαλί μέσα, λογικό νούμερο
-
Άνετα 1000 την ημέρα. Η μετά έχει 1440 λεπτά. Αν πούμε ότι το φανάρι αλλάζει κάθε δύο λεπτά είναι 1 αυτοκίνητο σε κάθε αλλαγή και κάθε δεύτερη άλλο ένα.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.