-
@ilias-a said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Επισης στο θερμανσης αν δε θελει να σε κλεψει το βυτιο η μετρηση σταθμης πρεπει να γινει μετα απο μιση ωρα, αλλιως χοντρικα αλλο ενα 10-15% εχει μπει τσεπη
Δλδ το θερμανσης που το βλεπεις στην δεξαμενη , ηρεμο , χωρις αφρους, μετα απο καποια ωρα μπορει να κατσει κατα 10-15% αφοτου στο παραδωσουν?
-
@alexandros-k said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Επισης στο θερμανσης αν δε θελει να σε κλεψει το βυτιο η μετρηση σταθμης πρεπει να γινει μετα απο μιση ωρα, αλλιως χοντρικα αλλο ενα 10-15% εχει μπει τσεπη
Δλδ το θερμανσης που το βλεπεις στην δεξαμενη , ηρεμο , χωρις αφρους, μετα απο καποια ωρα μπορει να κατσει κατα 10-15% αφοτου στο παραδωσουν?
Αν στο φέρουν με μεγαλύτερη θερμοκρασία από του περιβάλλοντος, ΝΑΙ !
-
@otso said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
πχ ο φιλος μου που ξεκινησε με πρατηριο στο χωριο το 95 που υπηρχαν αλλα 3 πρατηρια , η εταιρεια του εδινε περιθωριο να πληρωσει 30 μερες .
Σημερα πρεπει να προπληρωσει για να ερθει βυτιο .Έχεις μείνει 10 χρόνια πίσω δεν έγινε σήμερα με τα capital controls ξεκίνησε
Αυτη ειναι και η ταφοπλακα των πρατηριων στα χωρια , κλεινουν και τα τελευταια που ειχαν απομεινει .
Στο δικό μου χωριό έκλεισαν εδώ και χρόνια απο τα λαμόγια που έβαζαν μέχρι και στο παπί με ... μπλοκάκι!
Ήρθαν και τα CC και τους τέλειωσαν ...Το να εχουμε δεξαμενες στα σπιτια απαγορευεται , αλλα στην ζουλα μαλλον εκει θα παει το πραγμα .
Εμας έρχεται ο πρατηριούχος με το βυτίο και μας φουλάρει φορτηγά κομπίνες και μια δεξαμενή 5 χιλιάδων λίτρων να την βγάλουμε κανα 10ήμερο, η κομπίνα μόνο θέλει 300 λίτρα την ημέρα...
-
Αποκαλύψεις για την κομπίνα που έστησε το κύκλωμα των βενζινάδων στην Ελλάδα-«Έκλεβαν με ένα πρόγραμμα σε υπολογιστή»
Τη μοναδική μαρτυρία-κατάθεση που έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης των βενζινάδων φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Πρώτο Θέμα», με την υπόθεση να περιπλέκεται και να δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με τη δράση των κατηγορουμένων
Το άτομο αυτό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Βούλας (για λόγους ασφαλείας δεν αναφέρουμε περισσότερα στοιχεία του μάρτυρα) και περιγράφει στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος πώς λειτουργούσε το περιβόητο λογισμικό που μπορούσε να παρεμβαίνει στις αντλίες και να βάζει λιγότερα καύσιμα από αυτά που αναγράφονταν στον μετρητή.
Η μέθοδος της απάτης
-
Χθες πάω να γεμίσω βενζίνη το υγραέριοκινητο αντικε αμάξι μου.... Σκάει μύτη μία τύπισσα 100αρα..... Κοίταω το αμάξι....κοντεψα να βάλω τα γέλια....... Είναι δυνατόν?!?!?!
-
@w202-amg said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Χθες πάω να γεμίσω βενζίνη το υγραέριοκινητο αντικε αμάξι μου.... Σκάει μύτη μία τύπισσα 100αρα..... Κοίταω το αμάξι....κοντεψα να βάλω τα γέλια....... Είναι δυνατόν?!?!?!
Δεν καταλαβα τιποτα μονο ο adp τα πιανει ολα
η κανει λαικ οτι ναναι . -
η κανει λαικ οτι ναναι .Μια γυναικα με ενα φθηνο/οτι να ναι/παλιο αμαξι ζητησε να βαλει 100αρα βενζινη .
Ε μπορει να χτυπαει πυρακια και να την ειπε ο αντρας της να βαζει 100αρα ρε φαρμακοτριφτη
-
η κανει λαικ οτι ναναι .Μια γυναικα με ενα φθηνο/οτι να ναι/παλιο αμαξι ζητησε να βαλει 100αρα βενζινη .
Ε μπορει να χτυπαει πυρακια και να την ειπε ο αντρας της να βαζει 100αρα ρε φαρμακοτριφτη

@otso έχεις κάψει εγκεφαλικά κύτταρα από τα τσίπουρα στα μπλόκα των αγροτών

-
@a-d-p said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:

Mπα το κλασσικο αφελης επαρχιωτης vs πονηριδιδων κατοικων πολεων
-

Mπα το κλασσικο αφελης επαρχιωτης vs πονηριδιδων κατοικων πολεων
Ενίοτε κάνω λαικ για την προσπάθεια
, όχι σαν μερικούς μερικούς που για να κάνουν λαικ πρέπει να ψηφίζουμε το ίδιο κόμμα, να έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο και να είμαστε από την ίδια πόλη 

-
@red_monster said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Την Παρασκευη που γεμισα, δυστυχως "ο δικος μου βενζινας" μου εβγαλε σοβαρη αποκλιση απο τα υπολογισμενα λιτρα βαση χιλιομετρων, τον ενημερωσα, οπωσδηποτε θα του δωσω και 2η ευκαιρια και αν επαληθευτουν οι υπονοιες μου θα φαει κοκκινη καρτα δια παντως υστερα απο νεα ενημερωση.
Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα μη εταιρικό πρατήριο που να μην κλέβει στην ποσότητα
Πιθανοτατα ναι, κλεψιμο με κλεψιμο ομως εχει διαφορα, αλλο ενα 2-3% το οποιο δυσκολα γινεται αντιλιπτο και αλλο 10%.
Κλέψιμο 10-15% στην ποσότητα μπορεί να γίνεται και να μην το καταλαβαίνει κάποιος.
Πώς γίνεται αυτό; Αρκεί να συμφωνήσουν όλα τα βενζινάδικα μιας περιοχής να κλέβουν περίπου το ίδιο. Στο τέλος πιστεύεις ότι ο υπολογιστής του αυτοκινήτου δε λειτουργεί σωστά και το αυτοκίνητο καίει περισσότερο.
Το "ανακάλυψα" πριν από 15 χρόνια περίπου, όταν έβαλα για πρώτη φορά βενζίνη στην "υπανάπτυκτη"
Βουλγαρία..Τα βενζινάδικα στην περιοχή που μένω ήταν εκείνη την εποχή 6-7 αν θυμάμαι καλά.
-
@red_monster said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Υποσχεθηκαν αγροτικο πετρελαιο στην αντλια
πως ομως ; ο αγροτης θα το πληρωνει λιγοτερο αλλά ο πρατηριουχος θα πληρωνει ολο το ποσό και θα τα παιρνει μετα απο ενα 10ημερο , αν τα παρει απο το κρατος .Το μονο μεμπτο απο οσα γραφεις ειναι αυτο.
Στην Αττικη τουλαχιστον που γνωριζω απο τα καυσιμα καλυπτεις τα εξοδα, το κερδος ειναι τα πλυσιματα και τα λιπαντικα.
Επισης στο θερμανσης αν δε θελει να σε κλεψει το βυτιο η μετρηση σταθμης πρεπει να γινει μετα απο μιση ωρα, αλλιως χοντρικα αλλο ενα 10-15% εχει μπει τσεπη, στην Αττικη επισης οι πετρελαιαδες δεν εχουν μισθο, τα κλεμμενα 50-50 με τον ιδιοκτητη παιρνουν.+1
Σε όλα.
Βαρέθηκα να τσακώνομαι με το βυτίο και την εταιρεία για την ποσότητα και κάθε φορά έγινε το ίδιο "λάθος". Το γύρισα σε αντλία θερμότητας και ηρέμησαΤο κλέψιμο από αυτούς που παραδίδουν πετρέλαιο στα σπίτια είναι απίστευτο.
Μετρούσα πόσο είχα πριν να βάλω πετρέλαιο μπροστά τους, για να ξέρουν ότι θα το ξαναμετρήσω, αλλά δεν τους ένοιαζε.
Στο τέλος έβαλα κι εγώ αντλία θερμότητας και ησύχασα..
Το πετρέλαιο δείχνει παραπάνω στην αρχή, γιατί το ρίχνουν με δύναμη από ψηλά, για να ανακατευτεί με αέρα και να σου φαίνεται πολύ.
-
Αποκαλύψεις για την κομπίνα που έστησε το κύκλωμα των βενζινάδων στην Ελλάδα-«Έκλεβαν με ένα πρόγραμμα σε υπολογιστή»
Τη μοναδική μαρτυρία-κατάθεση που έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης των βενζινάδων φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Πρώτο Θέμα», με την υπόθεση να περιπλέκεται και να δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με τη δράση των κατηγορουμένων
Το άτομο αυτό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Βούλας (για λόγους ασφαλείας δεν αναφέρουμε περισσότερα στοιχεία του μάρτυρα) και περιγράφει στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος πώς λειτουργούσε το περιβόητο λογισμικό που μπορούσε να παρεμβαίνει στις αντλίες και να βάζει λιγότερα καύσιμα από αυτά που αναγράφονταν στον μετρητή.
Η μέθοδος της απάτης
Είχα γράψει πριν από 1-2 χρόνια πως όταν βλέπω σε βενζινάδικο κάποιος να κάθεται συνέχεια χωρίς λόγο μπροστά σε έναν υπολογιστή, σηκώνομαι και φεύγω. Το κλέψιμο το κάνουν όποτε θέλουν.
Γιατί δεν τους πιάνουν; Κάποιοι υπάλληλοι που διενεργούν ελέγχους θα είναι έντιμοι και θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Τα συστήματα που βάζουν για το κλέψιμο πρέπει να ελέγχονται από δύο σημεία. Ακόμη και να βρουν το πρόγραμμα που ελέγχει τις αντλίες, από μόνο του μάλλον δεν θα κάνει τίποτε και δεν μπορούν να τους κατηγορήσουν.
Πριν από λίγα χρόνια παρατηρώ έναν υπάλληλο βενζινάδικου να πατά ένα τηλεχειριστήριο την ώρα που ξεκίνησε να μου βάζει βενζίνη. Το είχα δει και την προηγούμενη φορά που είχα πάει.
Τι κάνεις εκεί ρε, γιατί το πατάς αυτό; του φωνάζω.
Α, δεν ξέρω.. Μου είπαν να το πατάω, όταν βάζω βενζίνη, μου είπε τρομοκρατημένος.
Του είπα να σταματήσει το γέμισμα και έφυγα.
Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ήταν παιδικός φίλος..
-
Νιώθουμε κατά βάση ήρεμοι στην επαρχία σ αυτό το πράγμα....
-
Νιώθουμε κατά βάση ήρεμοι στην επαρχία σ αυτό το πράγμα....
Σίγουρα !
-
@fhcc said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Η μέθοδος της απάτης
Είχα γράψει πριν από 1-2 χρόνια πως όταν βλέπω σε βενζινάδικο κάποιος να κάθεται συνέχεια χωρίς λόγο μπροστά σε έναν υπολογιστή, σηκώνομαι και φεύγω. Το κλέψιμο το κάνουν όποτε θέλουν.
Γιατί δεν τους πιάνουν; Κάποιοι υπάλληλοι που διενεργούν ελέγχους θα είναι έντιμοι και θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Τα συστήματα που βάζουν για το κλέψιμο πρέπει να ελέγχονται από δύο σημεία. Ακόμη και να βρουν το πρόγραμμα που ελέγχει τις αντλίες, από μόνο του μάλλον δεν θα κάνει τίποτε και δεν μπορούν να τους κατηγορήσουν.
Πριν από λίγα χρόνια παρατηρώ έναν υπάλληλο βενζινάδικου να πατά ένα τηλεχειριστήριο την ώρα που ξεκίνησε να μου βάζει βενζίνη. Το είχα δει και την προηγούμενη φορά που είχα πάει.
Τι κάνεις εκεί ρε, γιατί το πατάς αυτό; του φωνάζω.
Α, δεν ξέρω.. Μου είπαν να το πατάω, όταν βάζω βενζίνη, μου είπε τρομοκρατημένος.
Του είπα να σταματήσει το γέμισμα και έφυγα.
Δυστυχώς ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ήταν παιδικός φίλος..
Υπάρχει πιθανότητα να πάτησε το τηλεχειριστήριο για να μη σε κλέψει, αφού ήσουν παιδικός φίλος του αφεντικού
🤭
-
Πριν δύο χρόνια είχα βάλει σε αυτό το πρατήριο της Λάρισας κατάλαβα οτι με έκλεψε είχα γράψει αρνητική κριτική για να ενημερώσω, έστειλα και email στους αρμόδιους
https://maps.app.goo.gl/skvkxpzmLK8Ja8zE7
Σήμερα που πέρασα απο εκει οι κόκκινες κορδέλες μου έδειξαν οτι δεν είχα κάνει λάθος , το έκλεισαν στην πρόσφατη επιχείρηση του "ελληνικού FBI"
Μία ικανοποίηση την ένοιωσα το ομολογώ
αλλα ρε φίλε ουρά είχε μέχρι τέλους τι να πω
-
@monman2 said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Πριν δύο χρόνια είχα βάλει σε αυτό το πρατήριο της Λάρισας κατάλαβα οτι με έκλεψε είχα γράψει αρνητική κριτική για να ενημερώσω έστειλα και email στους αρμόδιους
https://maps.app.goo.gl/skvkxpzmLK8Ja8zE7
Σήμερα που πέρασα απο εκει οι κόκκινες κορδέλες μου έδειξαν οτι δεν είχα κάνει λάθος , το έκλεισαν στην πρόσφατη επιχείρηση του "ελληνικού FBI"
Μία ικανοποίηση την ένοιωσα το ομολογώ
αλλα ρε φίλε ουρά είχε μέχρι τέλους τι να πω
Πρέπει να είχε χαμηλή τιμή σε σχέση με άλλους. Πολλοί πάνε με γνώμονα την τιμή και μόνο.
-
Υπάρχουν πράγματα στο αυτοκίνητο που δεν χαλάνε με θόρυβο. Δεν ανάβουν λαμπάκι, δεν δίνουν προειδοποίηση και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Απλώς δουλεύουν σιωπηλά… μέχρι να εμφανιστεί το πρόβλημα.
Σε αυτό το βίντεο φωτίζουμε έναν από τους πιο παρεξηγημένους και υποτιμημένους παράγοντες φθοράς, που πολλοί θεωρούν ακίνδυνο. Ένα θέμα που αφορά κάθε οδηγό, ειδικά όσους κινούνται λίγο ή αφήνουν το αυτοκίνητο ακίνητο για μεγάλα διαστήματα.
️Αν πιστεύεις ότι «αφού δεν το χρησιμοποιώ, δεν παθαίνει τίποτα», ίσως αξίζει να το δεις μέχρι το τέλος.
TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????