-
@panos-pure-clio said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Τον 1.2 mild 145, ναι.. To plugin είναι απαγορευτικό σε κόστος (φτάνει τα 50Κ). Για το ηλεκτρικό ούτε λόγος (καμία λογική να το πάρεις ηλεκτρικό ένα τόσο μεγάλο αμάξι)
Καλημέρα, παρέλαβες το αυτοκίνητο ή οχι ακόμα?
Τελευταία ενημέρωση εχθες: θα το έχουν έτοιμο το Σάββατο 10/1.
-
Με το καλό.
-
-
@vagkirk said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Σκέφτομαι τώρα που τις προάλλες είδα το Chery 7 και εντυπωσιάστηκα από το εσωτερικό του, τον κορυφαίο εξοπλισμό, 290 άλογα μου λέγανε, μεγάλη εγγύηση, οικονομία λόγω plug in κλπ κλπ , δεν υπάρχει στα 36.000€ τίποτα αντίστοιχο...
Δεν πας όμως ταμείο ρε γμτ όταν υπάρχουν επιλογές όπως το C5 Aircross στην τιμή που το παράγγειλε ο φίλος και ας μην έχει ούτε κατά προσέγγιση την ίδια ιπποδύναμη ή τα μπλιμπλικια σε εξοπλισμό που μόλις κατακάθεται η σκόνη βλέπεις πως δεν είναι απαραίτητα τελικά.
Άλλο επίπεδο ότι και να λέμε, σε σχεδίαση και εντύπωση που σου αφήνει ως προϊόν που έχει μεγάλη ιστορία πίσω του το Citroen, σου δημιουργεί μια οικειότητα και μια σιγουριά όσο και να υπάρχουν παράπονα για την αξιοπιστία της μάρκας.
Ερχόμαστε δηλαδή συνέχεια στα λόγια του Criuser , δεν πας ταμείο για τα Κινέζικα, είναι τελικά εξαιρετικά λίγες οι περιπτώσεις που θα μπούνε σοβαρά στην λίστα των υποψηφίων Ευρωπαίων αγοραστών.
Βασικά είναι πολύ θέμα η μεταπώληση, δηλαδή όσα εξοικονομήσεις με το phev αρκετά θα χάσεις στη μεταπώληση , δλδ πόσο θα κάνει σε 5 χρόνια το tiggo και πόσο το Citroen mhev+, πέρα από τη σχεδίαση που καμία σχέση. Το μόνο κρίμα για εμένα στο κατά τον κινητήρα και όχι μόνο ομογαλακτο 5008 ,το ότι τώρα το βγάζουν σε ίδια τιμή και με acc και 360 κάμερα αλλα οκ.
-
Τα τελευταία χρόνια με το που βγάζει η Citroen κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο και τυχαίνει να είναι κοντά στις ανάγκες μου, είμαι απο τους πρώτους που το αγοράζει (xsara, c4II,c4IIΙ,C3 aircross, και τώρα τώρα το ολοκαίνουργιο C5 Aircross).
Είπα λοιπόν να μοιραστώ την σημερινή μου πρώτη επαφή με το αμάξι μαζί σας με μερικές φωτογραφίες.
[url=https://postimg.cc/0MLYCwx8][img]https://i.postimg.cc/0MLYCwx8/thumbnail-image10.jpg[/img][/url]
https://i.postimg.cc/vmdXcFKQ/thumbnail-image2.jpg
https://i.postimg.cc/VLfJs74c/thumbnail-image8.jpg
https://i.postimg.cc/zv927LxT/thumbnail-image11.jpg
https://i.postimg.cc/7LmBctBr/thumbnail-image1.jpg
Το αυτοκίνητο είναι ολοκαίνουργιο με μόλις 2 χλμ στο καντράν
-
Τα τελευταία χρόνια με το που βγάζει η Citroen κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο και τυχαίνει να είναι κοντά στις ανάγκες μου, είναι απο τους πρώτους που το αγοράζει (xsara, c4II,c4II,C3 aircross, και τώρα τώρα το ολοκαίνουργιο C5 Aircross).
Είπα λοιπόν να μοιραστώ την σημερινή μου πρώτη επαφή με το αμάξι μαζί σας με μερικές φωτογραφίες.Καλοτάξιδο εύχομαι και να το χαρείς με Υγεία!! Τούμπανο από εξοπλισμό - εύγε!
-
Καλορίζικο αδερφέ!! Κουκλα είναι!!
-
Πολλά πολλά ευχάριστα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Είναι κουκλί, είναι πολύ καλό αυτοκίνητο, είναι πολύ καλά εξοπλισμένο και το πήρες σε εξαιρετική τιμή!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Υ.Γ. Πέντε σερί citroen! Άξιος,ξεπέρασες και το "ιερό τοτέμ" της Citroen στο forum! (Υou know who i mean...
) -
Καλοτάξιδο! Πανέμορφο το άτιμο….
-
@panormus772 said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Υ.Γ. Πέντε σερί citroen! Άξιος,ξεπέρασες και το "ιερό τοτέμ" της Citroen στο forum! (Υou know who i mean...
)
Είχαμε και άλλες Citroen στην οικογένεια, αλλά εκείνες τις είχε αγοράσει ο πατέρας μου! Για εμένα προσωπικά χωρίς να έχω παρωπίδες αλλά ούτε και να θέλω να υποτιμήσω άλλες μάρκες η Citroen ως brand έχει μια φιλοσοφία που ταιριάζει απόλυτα στις δικές μου ανάγκες! Με τα καλά της και τα αρνητικά της, που ομολογουμένως τα τελευταία χρόνια δεν ηταν και λίγα! Φυσικά και υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα αλλά για εμένα προσωπικά μέχρι στιγμής ισχύει το 1 φορά Citroen για πάντα (?) Citroen
-
Ετσι είναι. Δεν είναι τυχαίο που στο διαδίκτυο τις περισσότερες ομάδες τις έχουν Σιτροέν και Αλφα Ρομέο.
Αυτοκίνητα με καρδιά.
Καλοτάξιδο, καλορίζικο να είναι.
Η οθόνη κλέβει τις εντυπώσεις όταν μπαίνεις μέσα και δεν βλέπεις καν τα υφάσματα και τα σκληρά πλαστικά στις πόρτες και στο πάνω μέρος του ταμπλώ.
Το εξωτερικό είναι ξεχωριστό με άποψη.
Οσο για μένα, μετά από ένα Σιτροέν Πόνυ του 1981, μία ΒΧ του 1987, δεύτερη ΒΧ το 1991 και ΖΧ το 1991, δεύτερο ΖΧ το 1997, ΧΑΝΤΙΑ το 1998, C4 το 2005, C5 το 2009, C3 aircross βενζίνη το 2020 και C3 aircross πετρέλαιο το 2021, έφτασα διψήφιο νούμερο και θα ακολουθήσει και άλλο.

-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να είναι!!
Καλά χλμ!! -
Καλοτάξιδο!
Να το χαρείτε με υγεία! -
Καλοτάξιδο! Τούμπανο από εξοπλισμό!
-
@panormus772 said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
)
Είχαμε και άλλες Citroen στην οικογένεια, αλλά εκείνες τις είχε αγοράσει ο πατέρας μου! Για εμένα προσωπικά χωρίς να έχω παρωπίδες αλλά ούτε και να θέλω να υποτιμήσω άλλες μάρκες η Citroen ως brand έχει μια φιλοσοφία που ταιριάζει απόλυτα στις δικές μου ανάγκες! Με τα καλά της και τα αρνητικά της, που ομολογουμένως τα τελευταία χρόνια δεν ηταν και λίγα! Φυσικά και υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα αλλά για εμένα προσωπικά μέχρι στιγμής ισχύει το 1 φορά Citroen για πάντα (?) Citroen
Καλοταξιδο

.
.
.
ΥΓ. Μήπως θέλετε να αλλάξετε το nickname σε @panos- pure -Citroen

-
Καλοτάξιδο!!! Ενα κουκλί είναι!!!
-
MAX • Hybrid 145hp με ηλιοροφή στο βασικό χρώμα από 39.2Κ που είναι στον διαμορφωτή πόσο το δίνουν; Κόβουν κάτι;
-
@tkin73 said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
MAX • Hybrid 145hp με ηλιοροφή στο βασικό χρώμα από 39.2Κ που είναι στον διαμορφωτή πόσο το δίνουν; Κόβουν κάτι;
Στην περίπτωσή μου, που το έχω παραγγείλει από τις γιορτές κ παραλαμβάνω τις επόμενες μέρες (λογικά..!), MAX, Hybrid 145, Panorama Sunroof, Μεταλλικό χρώμα: στα 34Κ τελικό (με πινακίδες τέλη κλπ κλπ)
(είναι η Launch edition, δεν ξέρω πόσα και αν έχουν ακόμα διαθέσιμα) -
@koskala said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
@tkin73 said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Στην περίπτωσή μου, που το έχω παραγγείλει από τις γιορτές κ παραλαμβάνω τις επόμενες μέρες (λογικά..!), MAX, Hybrid 145, Panorama Sunroof, Μεταλλικό χρώμα: στα 34Κ τελικό (με πινακίδες τέλη κλπ κλπ)
(είναι η Launch edition, δεν ξέρω πόσα και αν έχουν ακόμα διαθέσιμα)Επίσης διαφοροποιούν λίγο τις τιμές προς τα πάνω, η διχρωμία της οροφής (εγώ το πήρα noir perla, που δεν βγάζει biton) και το σαλόνι το ανοιχτό μπεζ (το οποίο έχει έξτρα μασάζ..). Το σαλόνι το χρεώνουν αρκετά παραπάνω, εγώ δεν το προτίμησα λόγω της ευκολίας με την οποία θα λερώνει, συγκριτικά με το blue black, το οποίο είναι κ πολύ πιο όμορφο (υποκειμενική γνώμη)
CITROEN C5 AIRCROSS 2025