-
@harisma23 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ρε συ Βασίλη, που είναι αυτά τα φθηνά ηλεκτρικά; Θέλω ένα Model 3 Highland SR διετίας με 20 χιλιάρικα. Θα μου βρεις ένα;
Bασιλη εγω θελω ενα κινεζικο σαν του cirus μεχρι 5000 το πολυ
-

Εγώ θα πάρω ένα Suzuki baleno νέας γενιάς.
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εγώ θα πάρω ένα Suzuki baleno νέας γενιάς.
Αχ Κούλα MK2!!!
Καλώς ξανάρθες!!!
Πόσα χρόνια συζητάμε για την προοπτική της ηλεκτροκίνησης;;;;
Έχει αλλάξει κάτι που να ενισχύει περισσότερο αυτή την προοπτική;;; Στα ίδια δεν είμαστε;;; Οκ έχουν αυξηθεί τα υβριδικά αυτοκίνητα, αλλά σε επίπεδο υποδομών;;;
Μήπως τελικά δεν υπάρχει προοπτική και φτάσαμε στο τέρμα;;; -
@nickthetrib said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Έχει αλλάξει κάτι που να ενισχύει περισσότερο αυτή την προοπτική;;; Στα ίδια δεν είμαστε;;; Οκ έχουν αυξηθεί τα υβριδικά αυτοκίνητα, αλλά σε επίπεδο υποδομών;;;
Το αντίθετο. Σταδιακά θα μειώνονται και τα κίνητρα αγοράς ηλεκτρικού. Οπότε μετά το μόνο που μένει είναι να γίνουν φθηνότερα από τα θερμικά (ή πιο ρεαλιστικά να ακριβύνουν τα τελευταία) και να επεκταθεί το δίκτυο φόρτισης.
-
Εγω θα παρω ενα δικανο κεμπαπ με εξτρα τζατζικι, χωρις πατατες και μια κοακολα ζερο.
ευχαριστω
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εγω θα παρω ενα δικανο κεμπαπ με εξτρα τζατζικι, χωρις πατατες και μια κοακολα ζερο.
ευχαριστω
και τι ειναι ο Κρουζερ γκαρσονα ;
Εμεις ζηταμε απο εναν ανωτερο συμβουλο επενδυσεων στην οικοδομη , που στον ελευθερο χρονο του εχει χομπι την αναζητηση μεταχειρων φτηνων ηλεκτρικων αυτοκινητων και που εχει φτασει μεσα απο την μελετη του σε συγκεκριμενα συμπερασματα οπως , ανοδος αγορας ακινητων με ταυτοχρονη καταρευση της αγορας μεταχειρου ηλεκτρικου , μια βοηθεια για αγορα σε τιμη χωμα , στην αγορα της καταρευσης γιατι την αγορα ανοδου δεν την πιανουμε . -
Στην παραγωγή η πρώτη solid state μπαταρία – Ποιος κατασκευαστής τη φέρνει
-
Πολιτική αναδίπλωση
-
KOLOTOUMBA
Ο δικός μας ο μπουμπούνας ο πρωθυπουργός είχε βάλει στόχο το 2030 αντί για το 2035...
-
Όπως έστρωσε η Ευρώπη, κοιμάται.
Η ίδια είναι που άνοιξε την Ευρωπαϊκή αγορά διάπλατα στην Κίνα και τώρα τρέχει να το μαζέψει.
Άνοιξε όμως η όρεξη των Κινέζων και τώρα που θα αρχίσουν να φέρνουν και θερμικούς σε χαμηλές τιμές αγοράς, να δω πω θα κινηθούν και τι θα κάνουν οι Ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες.
Γιατί αν κόσμος δεν έχει χρήματα, δε θα περνάει το σενάριο ότι τα δικά μας είναι καλύτερα αυτοκίνητα και γι' αυτό κοστίζουν ακριβότερα. Θα αγοράζει ο καθένας ότι μπορεί. Και αν θα βρίσκει Κινέζικο με premium εσωτερικό και φουλ εξοπλισμό σε αρκετά χαμηλότερη τιμή, θα παίρνει αυτό. -
-
Για τον κινέζους ετοιμάζουν δασμό που θα υπολογίζει τους ρύπους που έχουν τα εργοστάσια τους στην Κίνα που είναι στον θεό.
Επίσης το να φέρνουν εδώ σε "εργοστάσια" έτοιμα αμάξια και να βάζουν τις ρόδες μόνο θα κοπεί.
Θα πρέπει τα εργοστάσια να είναι πλήρη.
Το μόνο που σώνει ακόμα τους Κινέζους είναι οι πωλήσεις της Μέρκ και της Μπεμβέ στην Κίνα, αλλά μπροστά στον κίνδυνο στην Ευρώπη θα πάψουν να απασχολούν, γιατί όλα είναι πολιτική και οι κυβερνήσεις των ηλιθίων πάνε για τα σκουπίδια που ανήκουν.
-
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν ούτε οι Ευρωπαίοι.
-
Θα περάσει κάποια πράγματα και στους Ευρωπαίους, κυρίως στις μπαταρίες.
-
Πάντως αποδεικνύεται ότι οι Κινέζοι πάντα βρίσκουν τρόπο να παρακάμψουν όλα τα νέα μέτρα.
-
Θα έχουμε νέες κυβερνήσεις στην Ευρώπη, γιατί οι ψηφοφόροι που δουλεύουν στα εργοστάσια δεν θα δεχτούν ηλίθιους στην εξουσία που θα τους στείλουν στην ανεργία.
-
απο την εποχη του model T δεν υπαρχει "πληρες" εργοστασιο. Ολες οι γραμμες παραγωγης βασιζονται σε διακρατικες supply chains
-
Θα έχουμε νέες κυβερνήσεις στην Ευρώπη, γιατί οι ψηφοφόροι που δουλεύουν στα εργοστάσια δεν θα δεχτούν ηλίθιους στην εξουσία που θα τους στείλουν στην ανεργία.
Δεκαετίες τους έχουν δεχθεί, γιατι να αλλάξουν τώρα?
-
Να δούμε και με το κοινωνικό leasing αν θα γίνει κίνηση μέσα στο 26..
-
Πραγματικά μου προκαλεί εντύπωση πόσο στα ψηλά έχει περάσει η είδηση για την πρώτη solid state production ready μπαταρία. Αν ισχύουν οι ισχυρισμοί της donut labs που κάνει το packaging πρόκειται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης