-
@dimitrioskosmas said in FORD KUGA 2020:
@chrisk6 said in FORD KUGA 2020:
@kostis20 said in FORD KUGA 2020:
Ποιότητα εσωτερικού πολύ μπροστά το mazda. Χώροι πολύ μπροστά το kuga. Επίπεδα θορύβου μπροστά το mazda, εκτός από την επιτάχυνση όπου το mazda θέλει πίεση λόγω ατμόσφαιρας. Τώρα σε κράτημα δε το έχω πιέσει και πολύ το kuga γιατί είμαι και εξωτερικό οπότε πάω λίγο φυλαγμένα.Αν και σπιναρει αρκετά στην εκκίνηση...
Θα γράψω review με την επιστροφή. Υπολογίζω να κάνω περίπου 3000 km.
Αλλά γενικά είναι πολύ θετικές οι εντυπώσεις.Καλα σε κρατημα δεν παιζει να ειναι καλυτερο απο το Mazda. Μην το δοκιμασεις καθολου.
Εχεις και το AWD αν θυμαμαι καλα...οποτε σιγουρα δεν θα δεις κατι.Για ford μιλάμε όχι για dacia

Τωρα για τα 2 συγκεκριμενα μιλαμε.
Η διαφορα ειναι εκει και θα την δει. Αυτο εννοω.
Δεν ειναι κακο αυτοκινητο το Kuga. -
Δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα Ford, ουδέποτε έχω ενθουσιαστεί με κάποιο είτε πρόκειται για οδική συμπερφορά είτε για κάτι άλλο. Το Kuga πάντως σα στήσιμο είναι μετριότατο. Τόσο η ανάρτηση όσο και το μπροστινό σύστημα είναι διεκπεραιωτικά, όπως σωστά ειπώθηκε.
Btw έχω ένα ίδιο με το δικό μου ως αντικατάστασης αυτές τις μέρες. Είναι το 5ο ολόιδιο (phev ST-Line X 2023) αυτοκίνητο που έρχομαι σε επαφή και παρόλο που έχει τα περισσότερα χλμ απ' όλα (43.000χλμ) είναι το μόνο που δεν τρίζει. Μυστήρια πράματα...
-
Ποιότητα εσωτερικού πολύ μπροστά το mazda. Χώροι πολύ μπροστά το kuga. Επίπεδα θορύβου μπροστά το mazda, εκτός από την επιτάχυνση όπου το mazda θέλει πίεση λόγω ατμόσφαιρας. Τώρα σε κράτημα δε το έχω πιέσει και πολύ το kuga γιατί είμαι και εξωτερικό οπότε πάω λίγο φυλαγμένα.Αν και σπιναρει αρκετά στην εκκίνηση...
Αλλά γενικά είναι πολύ θετικές οι εντυπώσεις.Καλα σε κρατημα δεν παιζει να ειναι καλυτερο απο το Mazda. Μην το δοκιμασεις καθολου.
Εχεις και το AWD αν θυμαμαι καλα...οποτε σιγουρα δεν θα δεις κατι.Για ford μιλάμε όχι για dacia
ταμιες και τα δυο, ο ενας στην συνεταιριστικη χανιων και ο αλλος στη μπανκα τρανσιλβανια
-
@gatoz said in FORD KUGA 2020:
ταμιες και τα δυο, ο ενας στην συνεταιριστικη χανιων και ο αλλος στη μπανκα τρανσιλβανια
Τα πιο οδηγό κεντρικά αυτοκίνητα (ford)για τον λαό
Πήγαινε κάνε κρύο ντους σε πείραξε ο καύσωνας... -
@gatoz said in FORD KUGA 2020:
Τα πιο οδηγό κεντρικά αυτοκίνητα (ford)για τον λαό
Πήγαινε κάνε κρύο ντους σε πείραξε ο καύσωνας...ταμιας?
-
Έκανα 2000 km τελικά. Μέση κατανάλωση 5.8. Πολύ ικανοποιημένος. Το χειρότερο σημείο του αυτοκινήτου είναι τα εσωτερικά πλαστικά που γδερνονται και λερωμονταινπολυ εύκολα.
Επισης ήταν πολύ άνετο στους τραγικούς ιταλικούς δρόμους που κινήθηκα, αν και ήταν st line. Δεν είμαι σίγουρος αν είχε λίγο σκληρότερες ρυθμίσεις αυτή η έκδοση. Ο κινητήρας και το κιβώτιο πολύ καλά αν και μετά τα 130 ζοριζοταν αρκετά να επιταχύνει. -
Έκανα 2000 km τελικά. Μέση κατανάλωση 5.8. Πολύ ικανοποιημένος. Το χειρότερο σημείο του αυτοκινήτου είναι τα εσωτερικά πλαστικά που γδερνονται και λερωμονταινπολυ εύκολα.
Επισης ήταν πολύ άνετο στους τραγικούς ιταλικούς δρόμους που κινήθηκα, αν και ήταν st line. Δεν είμαι σίγουρος αν είχε λίγο σκληρότερες ρυθμίσεις αυτή η έκδοση. Ο κινητήρας και το κιβώτιο πολύ καλά αν και μετά τα 130 ζοριζοταν αρκετά να επιταχύνει.Ποιον κινητήρα οδηγήσες;
-
1,5D .Επίσης να συμπληρώσω οτι ο περιστροφικός διακόπτης του κιβωτίου δεν ειναι και τόσο πρακτικός.
-
Ford Kuga: Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου στην Ελλάδα (+τιμές)
https://www.4troxoi.gr/agora/ford-kuga-kinitires-ekdoseis-times/
-
To υβριδικό Ford Kuga με τιμή 31.494 ευρώ- Χώροι μεσαίου SUV και ετήσιο κόστος χρήσης μικρού αυτοκινήτου. https://share.google/rKQXlxDsGgLKlnLTm
Δυνατο!!
-
2.5 λίτρα δεν έχει τεκμήριο/φπ πλέον;
-
@jamesd said in FORD KUGA 2020:
2.5 λίτρα δεν έχει τεκμήριο/φπ πλέον;
Έχει, αλλά πολύ μειωμένο πλέον: το συγκεκριμένο από το 2026 βάσει ρύπων (122gr CO2) θα έχει τεκμήριο 2.000€ και κατ' επέκταση Φόρο Πολυτελείας 100€ (5% του τεκμηρίου).
-
Αν μπορείς να φτασεις εκει αξίζει. Αμαξαρα
-
Συγνώμη αλλά αν είναι να φτάσει στα 2,5L μήπως να κοιτάξει RAV4; Μήπως το νέο CX5;....
-
Τι φαίνεται να μην έχει η titanium συγκρίνοντας με άλλη καλή έκδοση:
-
Εξωτερικοί καθρέφτες – Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι με ενσωματωμένα φλας και φώτα εδάφους
-
list itemΚεντρικό υποβραχιόνιο με ποτηροθήκες πίσω
-
list itemΣύστημα αποτροπής σύγκρουσης (περιλαμβάνει προειδοποίηση σύγκρουσης και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος) με ένδειξη απόστασης και προειδοποίηση προπορευόμενου οχήματος
-
list itemΠροηγμένο σύστημα αναγνώρισης οδικών πινακίδων (Traffic Sign Recognition) - Περιλαμβάνει προειδοποίηση παραβίασης απαγορευτικού σήματος (Wrong Way Alert)
-
list itemΣύστημα αυτόματου φρεναρίσματος κατά την όπισθεν
Μνήμη ρύθμισης καθίσματος οδηγού και καθρεφτών
Καλά πέρα από τα παραπάνω, καμία έκδοση δεν έχει ACC;
-
-
@sabas_thess said in FORD KUGA 2020:
Συγνώμη αλλά αν είναι να φτάσει στα 2,5L μήπως να κοιτάξει RAV4; Μήπως το νέο CX5;....
Κάτω από 32000€ αναφέρει το άρθρο

, αυτά που λες είναι αρκετά ακριβότερα -
Συγνώμη δεν διάβασα για όριο χρημάτων. Πάω πάσο γιατί αλλιώς είναι τρελό.
-
@jamesd said in FORD KUGA 2020:
Τι φαίνεται να μην έχει η titanium συγκρίνοντας με άλλη καλή έκδοση:
-
Εξωτερικοί καθρέφτες – Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι με ενσωματωμένα φλας και φώτα εδάφους
-
list itemΚεντρικό υποβραχιόνιο με ποτηροθήκες πίσω
-
list itemΣύστημα αποτροπής σύγκρουσης (περιλαμβάνει προειδοποίηση σύγκρουσης και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος) με ένδειξη απόστασης και προειδοποίηση προπορευόμενου οχήματος
-
list itemΠροηγμένο σύστημα αναγνώρισης οδικών πινακίδων (Traffic Sign Recognition) - Περιλαμβάνει προειδοποίηση παραβίασης απαγορευτικού σήματος (Wrong Way Alert)
-
list itemΣύστημα αυτόματου φρεναρίσματος κατά την όπισθεν
Μνήμη ρύθμισης καθίσματος οδηγού και καθρεφτών
Καλά πέρα από τα παραπάνω, καμία έκδοση δεν έχει ACC;
Εκτός αν διαβάζω λάθος , το 1ο σίγουρα το έχει ,το 2ο, υποβραχιόνιο έχεις δίκιο δε το ανακάλυψα, το 3ο το αναφέρει και αυτό χωρίς όμως το "με ένδειξη απόστασης και προειδοποίηση προπορευόμενου οχήματος" ,το 4ο το έχει χωρίς όμως το " Περιλαμβάνει προειδοποίηση παραβίασης απαγορευτικού σήματος (Wrong Way Alert)" , το 5ο δε το ανακάλυψα.
Έχω μία εντύπωση ότι το acc το αναφέρει ως "Έξυπνη υποβοήθηση ελέγχου της ταχύτητας" η μάρκα, και υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις. Όποιος κατέχει ή γνωρίζει ας ενημερώσει.
Οι διαμορφωτές θα μπορούσαν να αναφέρουν τα έξτρα κάθε έκδοσης πχ " εκτός της titanium περιλαμβάνει ακόμα ...." , ώστε να καταλαβαίνουμε και τι πληρώνουμε έξτρα και όχι να ψάχνουμε όλο τον κατάλογο. Η δε φορδ γράφει ως εξοπλισμό ακόμα και την "Κόρνα με έναν τόνο ήχου". Ήμαρτον!
-
-
Μπες να δεις αναφερόμενο εξοπλισμό Toyota. Για να χορτάσει το μάτι γράφουν τα σκίαστρα τις ποτηροθήκες κλπ...
-
Υβριδικό Ford Kuga: Με μειωμένη τιμή και χαμηλό κόστος χρήσης
https://www.4troxoi.gr/agora/yvridiko-ford-kuga-me-meiomeni-timi-kai-chamilo-kostos-chrisis/
FORD KUGA 2020