-
Να ρωτήσω λίγο έχω το κλειδί ανοίγει με το κουμπί αλλά δεν ανοίγει όταν πλησιάζω όπως πριν γιατί συμβαίνει; Θέμα αισθητήρα; Θα δοκιμάσω και το δεύτερο.
-
@savas89 said in PEUGEOT FORUM:
Να ρωτήσω λίγο έχω το κλειδί ανοίγει με το κουμπί αλλά δεν ανοίγει όταν πλησιάζω όπως πριν γιατί συμβαίνει; Θέμα αισθητήρα; Θα δοκιμάσω και το δεύτερο.
Ίσως και μπαταρία του τηλεχειριστηρίου.
-
@panormus772 said in PEUGEOT FORUM:
Απλώς αν ήταν μπαταρία λογικά δε θα άνοιγε ούτε με το κουμπί. Και είναι και καινούργιο, ένα μήνα χρηση
-
Εξετάζει το λανσάρισμα ενός νέου 108 η Peugeot – Ποιες οι προϋποθέσεις
-
Απλώς αν ήταν μπαταρία λογικά δε θα άνοιγε ούτε με το κουμπί. Και είναι και καινούργιο, ένα μήνα χρηση
Δεν είναι ότι έχει τερματίσει τελείως,απλά έχει χάσει ισχύ και δεν πιάνει από απόσταση.
Το ότι είναι καινούριο,λογικά σημαίνει πως θα είναι καινούρια κι η μπαταρία,αν το πήρες με παραγγελία από το εργοστάσιο. Αν ήταν όμως μήνες στο τελωνείο ακίνητο ή αν έτυχε ελαττωματική μπαταρία, δεν αποκλείει το να'χει θέμα.Επίσης σε μερικά αυτοκίνητα π.χ. στο QQ που έχω, μόλις μπεις μέσα και βάλεις μπρος σε ειδοποιεί στο καντράν ότι έχει "πέσει" η μπαταρία.Εσένα έχει παρόμοια ειδοποίηση;
-
Δεν είναι ότι έχει τερματίσει τελείως,απλά έχει χάσει ισχύ και δεν πιάνει από απόσταση.
Το ότι είναι καινούριο,λογικά σημαίνει πως θα είναι καινούρια κι η μπαταρία,αν το πήρες με παραγγελία από το εργοστάσιο. Αν ήταν όμως μήνες στο τελωνείο ακίνητο ή αν έτυχε ελαττωματική μπαταρία, δεν αποκλείει το να'χει θέμα.Επίσης σε μερικά αυτοκίνητα π.χ. στο QQ που έχω, μόλις μπεις μέσα και βάλεις μπρος σε ειδοποιεί στο καντράν ότι έχει "πέσει" η μπαταρία.Εσένα έχει παρόμοια ειδοποίηση;
Δε νομίζω δε μου έχει βγάλει κάποια ειδοποίηση. Ένθα δοκιμάσω και το δεύτερο και αν είναι πάω και από την αντιπροσωπεία αν περάσω να τους πω
-
Ok μίλησα τελικά ήταν απλά από τις ρυθμίσεις είχα κάνει αναβάθμιση και βγήκε η ρύθμιση όλα καλά. Πέρασα και τα 1000 χλμ

-
Ταξίδι με καταρρακτώδη κατά διαστήματα βροχή, ζόρι δλδ γενικά, με 6 άτομα(4 παιδιά), και ανοιχτό φυσικά ac., συμπεριλαμβανομένης ανάβασης προς Χορτιάτη.
Τη νύχτα ειδικά καταλαβαίνεις την αξία του σύγχρονου αυτοκινήτου.. -
Ο Alain Favey της Peugeot αποκαλύπτει τα σχέδια για τα επερχόμενα GTi
https://carselectric.gr/o-alain-favey-tis-peugeot-apokalyptei-ta-schedia-gia-ta-eperchomena-gti/
-
Ελα @gatoz παρουσιάστηκε το νέο Πεζό που δεν έχει κανένα θέμα με ad bluε, ιμάντες, καδένες και δεν πάει ποτέ Ρεμούνδο! Ειναι τέρας αξιοπιστίας, απλά δεν το δίνουν με leasing.....

-
@fanis75 said in PEUGEOT FORUM:
Ελα @gatoz παρουσιάστηκε το νέο Πεζό που δεν έχει κανένα θέμα με ad bluε, ιμάντες, καδένες και δεν πάει ποτέ Ρεμούνδο! Ειναι τέρας αξιοπιστίας, απλά δεν το δίνουν με leasing.....

-
-
@vdx said in PEUGEOT FORUM:
Τεκνολοτζια...αν ρωτήσεις σε αντιπροσωπεία θα σου πουν πρώτη φορά το ακούμε αυτό το θέμα!!!
-
Αυτό με τα proace γιατί το έχει κάνει η Toyota? Λες και δεν έχει κινητήρες δικούς της; Τι χάλια είναι αυτά;
-
@nikonino said in PEUGEOT FORUM:
Αυτό με τα proace γιατί το έχει κάνει η Toyota? Λες και δεν έχει κινητήρες δικούς της; Τι χάλια είναι αυτά;
Αν θυμάμαι σωστά έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να παράγει diesel κινητήρες.
-
@nikonino said in PEUGEOT FORUM:
Αν θυμάμαι σωστά έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να παράγει diesel κινητήρες.
Και το hilux τι το έχουν;
-
Κλειστά Van δεν παράγει για την Ευρωπαική ηπειρο...οπότε πήρε το Proace ατοφιο απο την Stella και εδω και κατι μήνες το Proace Max (Citroen Jumper).
-
Αν δεν το έκανε αυτό η Toyota, θα πουλούσε ως κλειστό επαγγελματικό κάνα Land Cruiser χωρίς πίσω καθίσματα όπως κάνει σε άλλες αγορές...
-
H Toyota πουλάει για δικά της τα βαν της Στελλάντις εδώ και πολλά χρόνια.
Προφανώς γελάει με τους χέητερς που γράφουν εδώ μέσα..

PEUGEOT FORUM