-
Η σεμνή τελετή παράδοσης είναι ένας από τους πολλούς τρόπους της τεσλα να κρατάει το κόστος του τελικού προϊόντος χαμηλά !
Άλλοι θέλουν τελετές παραλαβής - παράδοσης με σαμπάνιες και μάτσα λάτε και άλλοι διπλά αλουμινένια ψαλίδια και ψαγμένους πολλαπλούς ! Διαλέχτε και πάρτε !!
-
Ούτε το ένα ούτε το άλλο, και τα δύο είναι γελοιότητες για μένα
-
Τι να πω και εγω που το παρελαβα και δεν ειχε σταγονα βενζινη μεσα!

-
@sgl said in TESLA FORUM:
Ούτε το ένα ούτε το άλλο, και τα δύο είναι γελοιότητες για μένα
Μσλλον δεν είχατε καταλάβει τι αυτοκίνητο πήγατε να παραλάβετε !
-
Νομίζω μόνο στο θέμα του frunk θα ήταν καλό να λένε 1-2 λογάκια. Μην τύχει και κάνει καμμία μαλακια κανείς και του κάνει ζημιά. Για τα υπόλοιπα όλα rtfm. Ακόμα και για τα παράθυρα μετά από κάποιο update, κατεβάζει προληπτικά το τζάμι και σου βγάζει μήνυμα.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Νομίζω μόνο στο θέμα του frunk θα ήταν καλό να λένε 1-2 λογάκια. Μην τύχει και κάνει καμμία μαλακια κανείς και του κάνει ζημιά. Για τα υπόλοιπα όλα rtfm. Ακόμα και για τα παράθυρα μετά από κάποιο update, κατεβάζει προληπτικά το τζάμι και σου βγάζει μήνυμα.
Όσες φορές έχω παραλάβει καινούργιο αυτοκίνητο, κανένας δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την επίδειξη, μάλλον φταίει ότι δεν ήταν πριμιουμ μάρκες! Ε ούτε τα τεσλα είναι πριμιουμ , για αυτό λέω ότι πρέπει να ξέρουμε τι αγοράζουμε
-
Έχω παραλάβει πάνω από 15 αυτοκίνητα και premium και μη και ο φίλος μου σχεδόν άλλα τόσα. Το σχόλιο περί του αν είχαμε καταλάβει τι αυτοκίνητο πήγαμε να παραλάβουμε το προσπερνώ. Αυτό που ξεκίνησα να λέω στο αρχικό post είναι ότι η παράδοση από την Tesla είναι στο άλλο άκρο από τα συνηθισμένα. Το να μου εξηγεί ο πωλητής τα πάντα όπως πχ μου έχει τύχει σε Toyota είναι στο άλλο άκρο. Το νόημα λοιπόν είναι θα θέλαμε μια παράδοση με στοιχεία του μέτρου, ούτε όπως έγινε/γίνεται από την Tesla ούτε να χάνουμε και εμείς και ο πωλητής τον χρόνο μας.
-
Στα λεφτά που ζητάνε τα τεσλα αφού δεν μας κλωτσάνε να τους αδειάσουμε τη γωνιά πάλι καλά να λέμε !
-
@sgl said in TESLA FORUM:
Έχω παραλάβει πάνω από 15 αυτοκίνητα και premium και μη και ο φίλος μου σχεδόν άλλα τόσα. Το σχόλιο περί του αν είχαμε καταλάβει τι αυτοκίνητο πήγαμε να παραλάβουμε το προσπερνώ. Αυτό που ξεκίνησα να λέω στο αρχικό post είναι ότι η παράδοση από την Tesla είναι στο άλλο άκρο από τα συνηθισμένα. Το να μου εξηγεί ο πωλητής τα πάντα όπως πχ μου έχει τύχει σε Toyota είναι στο άλλο άκρο. Το νόημα λοιπόν είναι θα θέλαμε μια παράδοση με στοιχεία του μέτρου, ούτε όπως έγινε/γίνεται από την Tesla ούτε να χάνουμε και εμείς και ο πωλητής τον χρόνο μας.
Η αλήθεια ειναι οτι οταν πηγα να παραλαβω το γιαρις της κορης ,ο πωλητης εκατσε διπλα και ηθελε να μου δειξει μεχρι και τα ηλεκτρικα παραθυρα.
Γυρισα και του ειπα οτι εχω τεσλα και ετσι ειπε «Α ,οκ !» και ετσι σταματησε και εφυγε.

-
Στο T-Roc μου έκανε και δοκιμαστική οδήγηση ο πωλητής, τον γύρο του τετραγώνου, αυτόματο παρκάρισμα, Auto hold, ηλεκτρικό χειρόφρενο, αυτόματο κιβώτιο, Infotainment, πως ανοίγει η πόρτα με το κλειδί κτλ

-
@a-d-p said in TESLA FORUM:
Στο T-Roc μου έκανε και δοκιμαστική οδήγηση ο πωλητής, τον γύρο του τετραγώνου, αυτόματο παρκάρισμα, Auto hold, ηλεκτρικό χειρόφρενο, αυτόματο κιβώτιο, Infotainment, πως ανοίγει η πόρτα με το κλειδί κτλ

Εγω θα του ελεγα στο τελος .
Αυριο 5:45 περνα απο το σπιτι να με πας στην υπηρεσια.

-
@teo-mak said in TESLA FORUM:

Εγω θα του ελεγα στο τελος .
Αυριο 5:45 περνα απο το σπιτι να με πας στην υπηρεσια.

-

Το σημαντικότερο δεν σου έδειξε…που να αποθηκεύεις το 4λιτρο και πώς να συμπληρώνεις….

-

Το φαουβε είναι για αρχοντεους !
-
@kkostask said in TESLA FORUM:

Το σημαντικότερο δεν σου έδειξε…που να αποθηκεύεις το 4λιτρο και πώς να συμπληρώνεις….

Πρώτο πρώτο μου το έδειξε, δεν το ανέφερα γιατί θεώρησα ότι είναι αυτονόητο

-
Aν προλαβα να δω καλα, ανοιξε η Τεσλα νεο καταστημα στην Κηφισσια;
Τι ειναι; Πωλησεις, σερβις;Διπλα στην πλατεια Ελαιων.
-
@spiros-0 said in TESLA FORUM:
πωλησεις νομιζω
-
@wantone said in TESLA FORUM:
@spiros-0 said in TESLA FORUM:
πωλησεις νομιζω
Εκλεισε το καταστημα δίπλα στην Αυτοκίνηση στην Κηφισίας και μεταφέρθηκε εκεί στην προέκταση της Ελαιών προς την Εθνική!
Κακό σημείο για πωλήσεις αλλά αυτά πουλάνε μόνα τους.
Τουλάχιστον ειναι διπλα η Εθνική να βγεις να τα πατήσεις λίγο! -
σπανια παω προς τα εκει γιαυτο δεν το εχω δει.
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Λογικά θα το τσίμπησε 40 το quicksilver … σενια τιμή. Καλοτάξιδο !
Με τη νέα μπαταρία πόσο του δείχνει στο 100% είδε ;
Κρίμα που για λίγο δεν πρόλαβε το refresh…40470€ βγήκε τελική τιμή.
459km του βγάζει στο 100% της μπαταρίας από ό,τι μου είπε.
Τον ενδιέφερε περισσότερο να προλάβει και τα 3000€ της επιδότησης παρά να καθυστερήσει για να έχει τον μοχλό φλας και την εμπρός camera.
Δεν πρόλαβε για λίγο 2-3 αυτοκίνητα που τα είχαν αυτά αλλά εξαφανίστηκαν γρήγορα από το απόθεμα πριν πάρει την τελική απόφαση.
TESLA FORUM