-
@vangelis1 said in VW T-Roc:
Δλδ δεν μπορείς να δεις αυτήν την εικόνα;
Αυτή βλέπω αλλά χωρίς το νούμερο δίπλα στο D. Αντιθέτως το νούμερο υπάρχει όταν έχω Μ.
Και στα νέα Tiguan δεν δείχνει τη σχέση στο D, δεν νομίζω να είναι θέμα ρύθμισης.
Το δικό μου είναι παραγωγής 2023, μάλλον έχουν γίνει αλλαγές που δεν ανακοινώνονται.
Στο S σου δείχνει τουλάχιστον;
Στο D και που δείχνει στο δικό μου δεν προσφέρει και κάποια σπουδαία πληροφορία.Και στο δικό μου δεν δείχνει ποια σχέση έχει επιλεγμένη στο D.
-
Ευχαριστώ πολύ όλους. Τέλος για το στρώσιμο κάνω κάτι και για πόσο χλμ;
-
@dimitris741 said in VW T-Roc:
Ο κύβος ερρίφθη. Την Τετάρτη έκλεισα το T-Roc Dream σε χρώμα ascot grey για 30.370€ με το κλειδί στο χέρι.
Καλοτάξιδο εύχομαι και να το χαρείτε με Υγεία!
-
Δεν σου είπαν κάτι από την αντιπροσωπεία;
Εμένα μου είχαν πει κάτι για τα πρώτα 1000-1500 χλμ αλλά δεν θυμάμαι -
Δλδ δεν μπορείς να δεις αυτήν την εικόνα;
Αυτή βλέπω αλλά χωρίς το νούμερο δίπλα στο D. Αντιθέτως το νούμερο υπάρχει όταν έχω Μ.
Και στα νέα Tiguan δεν δείχνει τη σχέση στο D, δεν νομίζω να είναι θέμα ρύθμισης.
Το δικό μου είναι παραγωγής 2023, μάλλον έχουν γίνει αλλαγές που δεν ανακοινώνονται.
Στο S σου δείχνει τουλάχιστον;
Στο D και που δείχνει στο δικό μου δεν προσφέρει και κάποια σπουδαία πληροφορία.Θα τους το είπε το Μάρκετινγκ να το βγάλουν...

-
Τίποτα το ιδιαίτερο. Λίγη προσοχή στα πρώτα 1.500 km να μη δουλεύει σε πολύ ψηλές στροφές το αυτοκίνητο, βασικά απέφευγε να χρησιμοποιείς το S.
-
Αν κρατήσεις το paddle του - σταθερά πατημένο σε πάει στην καλύτερη δυνατή σχέση για επιτάχυνση.
Επίσης, αν είχες στο ACC πχ 130 km /h και έχει απενεργοποιηθει γιατί πχ βρίσκεσαι στα 80km/h μόλις πατήσεις το reset στο τιμόνι επιταχύνει για 130 Αν δεν έχει εμπόδιο μπροστά -
-
@A-d-P , @fanis75 Σας ευχαριστώ για τις ευχές.
Τέλος επειδή είναι η πρώτη φορά που οδηγάω αυτόματο, εκτός από το kickdown ή τα paddles αν θέλω να κατεβάσω ταχύτητα δηλαδή να ανεβάσει στροφές το αυτοκίνητο (για προσπέραση π.χ.) υπάρχει άλλος τρόπος;
Ρώτησα το ίδιο ακριβώς στο test drive και μου είπαν ότι αν πιέσω τον λεβιέ προς τα πίσω μπαίνει σε Sport mode για κάποια δευτερόλεπτα. Οπότε το κάνεις έχεις ταχύτερο kickdown και απόκριση Κινητήρα για το προσπέρασμα, ενώ μετά από μερικά δευτερόλεπτα επανέρχεται στο D. Το δοκίμασα στα Test Drive και δουλεύει ικανοποιητικά.
-
@dimitris741 said in VW T-Roc:
@A-d-P , @fanis75 Σας ευχαριστώ για τις ευχές.
Τέλος επειδή είναι η πρώτη φορά που οδηγάω αυτόματο, εκτός από το kickdown ή τα paddles αν θέλω να κατεβάσω ταχύτητα δηλαδή να ανεβάσει στροφές το αυτοκίνητο (για προσπέραση π.χ.) υπάρχει άλλος τρόπος;
Ρώτησα το ίδιο ακριβώς στο test drive και μου είπαν ότι αν πιέσω τον λεβιέ προς τα πίσω μπαίνει σε Sport mode για κάποια δευτερόλεπτα. Οπότε το κάνεις έχεις ταχύτερο kickdown και απόκριση Κινητήρα για το προσπέρασμα, ενώ μετά από μερικά δευτερόλεπτα επανέρχεται στο D. Το δοκίμασα στα Test Drive και δουλεύει ικανοποιητικά.
Σωστά
, αν και έχω την εντύπωση ότι δεν επανέρχεται μόνο του ή αργεί περισσότερο.
Όταν μπει στο Μ από τα αυτακια στο τιμόνι επανέρχεται σε δευτερόλεπτα. -
Καλημέρα, πρέπει να υπάρχιε αρκετό στοκ πάντως στο dream.
Εγώ είχα πάρει αρχική προσφορά 31.000 πριν 1,5 μήνα περίπου και μου έστειλαν την προγουμενη εβδομάδα στα 30200 και χθες 29700.
Οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δώσει κάποιο reference αν του εχουν δωσει πιο μεγάλξ προσφορά, μπας και του το ρίξουν περισσότερο.
-
Εγώ είχα πάρει αρχική προσφορά 31.000 πριν 1,5 μήνα περίπου και μου έστειλαν την προγουμενη εβδομάδα στα 30200 και χθες 29700.
Οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δώσει κάποιο reference αν του εχουν δωσει πιο μεγάλξ προσφορά, μπας και του το ρίξουν περισσότερο.Όντως και εγώ περίμενα μέχρι που το πήρα 29.900 (πριν 16 μέρες). Γνώμη μου ότι θα πέσει κι άλλο ίσως και κάτω από 28.000 αλλά το θέμα είναι να βρεις και το χρώμα που θέλεις. (Πρώτα φεύγουν τα γκρι και μετά τα άσπρα με τα ασημί). Εκεί που θα στεναχωρηθώ είναι αν το καινούργιο με τα 150 άλογα στον 2ο-3ο εξοπλισμό βγει στα 30.000. Αλλά μάλλον για 34-35 Κ το βλέπω.
-
Οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δώσει κάποιο reference αν του εχουν δωσει πιο μεγάλξ προσφορά, μπας και του το ρίξουν περισσότερο.
Έπεσε η τιμή και στο r-line 32200 από 33000

Τελειώνουν τα καλά χρώματα όμως

Στο γερμανικό σάιτ έχουν μείνει μόνο 424 κομμάτια
-
Οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δώσει κάποιο reference αν του εχουν δωσει πιο μεγάλξ προσφορά, μπας και του το ρίξουν περισσότερο.Όντως και εγώ περίμενα μέχρι που το πήρα 29.900 (πριν 16 μέρες). Γνώμη μου ότι θα πέσει κι άλλο ίσως και κάτω από 28.000 αλλά το θέμα είναι να βρεις και το χρώμα που θέλεις. (Πρώτα φεύγουν τα γκρι και μετά τα άσπρα με τα ασημί). Εκεί που θα στεναχωρηθώ είναι αν το καινούργιο με τα 150 άλογα στον 2ο-3ο εξοπλισμό βγει στα 30.000. Αλλά μάλλον για 34-35 Κ το βλέπω.
Δύσκολα κάτω από 28,
Τέτοια εποχή το 2023, με το Tiguan, δεν έπεσε άλλο η τιμή, πέρα από τα 3000€, τα υπόλοιπα τα έκανε ληζινγκ. Ακόμα έχει προσφορά ληζινγκ η VW Bank για Tiguan 2

-
Αν επιτρέπεται από ποια αντιπροσωπεία ?
VW T-Roc