-
Ψεύτικες ιστοσελίδες πωλούν ανύπαρκτα μεταχειρισμένα Audi –
Η ανακοίνωση της μάρκας
-
Καλησπέρα σας,
Ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου. (έχω ήδη ανοίξει θέμα)
Συγνώμη που γράφω εδώ, δεδομένου πως το συγκεκριμένο θέμα έχει κίνηση, θέλω να λάβω όσο το δυνατόν πιο άμεσα απάντηση, μιας και αφορά έμπορο.
Οι επιλογές από ιδιώτες περιορίζονται αρκετά. Θέλω να έχω back up από εμπόρους/επίσημες αντιπροσωπείες. Κοιτάζω για Αθήνα μιας και με βολεύει η απόσταση.
Οσο διαβάζω το θεμα (είμαι στην 112 σελίδα) θα ήθελα γνώμες για :
- Spotawheel.
-- Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει καλές γνώμες, Ισχύει; Για τα δικα μου κριτήρια, οι τιμές τους είναι προσιτές, έχουν πολλες επιλογές. πχ Fiat Panda 1.2 Pop, στα 9.250€ με 89.666 χλμ. Kia Rio 1.2 Attract 9.750€ με 70.344 χλμ.
-- Υπάρχουν αυτοκίνητα που είναι "Προπαραγγελία". Αντιλαμβάνομαι πως το Spotawheel, έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με αυτον που το πουλάει και θα το έχει σύντομα, σωστά; ( @fanis75 αυτό διαβασα σε μια ανάρτηση σου, εύχομαι να το κατάλαβα σωστά). - Stock-center. Επίσης, μέχρι στιγμής έχω διαβάσει εξίσου καλά λόγια . Οι τιμές είναι ψηλά και περιορίζομαι στην επιλογές. Λχ έχει Kia Picanto στα 10.980€ με 74.472km
- moustakas . Σε ένα post διαβασα καλά λόγια. Εχεις τις επιλογές μου. Γνώμες;
- Sfakianakis, Spanos, Kyriakoudis. Πέρα από το site έχουν και άλλες επιλογές; Αν ναι, τότε σκέφτομαι να τους καλέσω τηλεφωνικά για καλύτερη επικοινωνια.
Υπάρχουν και άλλοι αξιόπιστοι που μπορώ να κοιτάξω; Ποιους προτείνετε (περιοχή Αθήνα);
ΥΓ
Παιδιά συγνώμη αν σας κουράζω. Για όσους γνωρίζουν την κατάσταση μου, ειμαι από επαρχία όπου είναι δύσκολη η πρόσβαση μου στην Αθήνα. Συνεπώς, θέλω να πάω όσο πιο οργανωμένα γίνεται. Αν όλα πάνε καλά, έχω σκοπό να μείνω 2-3 ημέρες ώστε να τα δώ από κοντά και να καταλήξω σε κάποια αγορά.Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και για τον χρόνο σας.
- Spotawheel.
-
στοκ σεντερ ειναι εξαιρετικοι, οσο μπορει να ειναι εμποροι αυτοκινητων
επισης σφακιανακης και σπανος. δεν παιζουν με το μπραντ τους με γυρισμενα χιλιομετρα κλπ
για τους πρωτους χωρις να εχω ιδια αποψη, ακουω πολυ περιεργα. μπορει να ισχυουν μπορει και οχι. -
@mike07 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
-- Υπάρχουν αυτοκίνητα που είναι "Προπαραγγελία". Αντιλαμβάνομαι πως το Spotawheel, έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με αυτον που το πουλάει και θα το έχει σύντομα, σωστά; ( @fanis75 αυτό διαβασα σε μια ανάρτηση σου, εύχομαι να το κατάλαβα σωστά).
Πλέον έχουν πάρα πολλά εισαγωγής, οπότε θέλει λίγο προσοχή. Δουλεύουν περισσότερο ώς μαντράδες πλέον παρά όπως ξεκίνησαν αρχικά που το μοντέλο ήταν "μεσίτες" των ιδιωτών.
-
Μεγάλη απάτη με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα – Ο ρόλος της εταιρείας-βιτρίνας στη Βουλγαρία
-
Μόνο που οι έλληνες αγοραστές συχνά δεν είχαν ιδέα. Τα μεταχειρισμένα εισαγωγής πωλούνται από έμπορο, αλλά εκτελωνίζονται από τον αγοραστή, άρα με την ευθύνη του αγοραστή... Και συχνά με συνεργούς μέσα στο ίδιο το τελωνείο!
-
Ετσι είναι υπάρχουν ιστορίες για χρόνια.
Μιλάμε για 10άδες χιλιάδες αυτοκίνητα.
Πάντα με συνεργασία λαμογίων μέσα και έξω από τον πάγκο και πάντα στο όνομα του θύματος ώστε να την φάει αυτός.
-
Εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ: Πώς θα αποφύγουν τις παγίδες οι υποψήφιοι αγοραστές
-
@gatoz said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
επισης σφακιανακης και σπανος. δεν παιζουν με το μπραντ τους με γυρισμενα χιλιομετρα κλπ
για τους πρωτους χωρις να εχω ιδια αποψη, ακουω πολυ περιεργα. μπορει να ισχυουν μπορει και οχι.Για τους πρώτους τι ακούς ; Οτι μαζεύουν αυτοκίνητα απο όλη την Ευρώπη ;
Σφακιανακης και σπανός δεν παίζουν με το όνομα τους. -
@red_monster said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
για τους πρωτους χωρις να εχω ιδια αποψη, ακουω πολυ περιεργα. μπορει να ισχυουν μπορει και οχι.Για τους πρώτους τι ακούς ; Οτι μαζεύουν αυτοκίνητα απο όλη την Ευρώπη ;
Σφακιανακης και σπανός δεν παίζουν με το όνομα τους.κατι τετοιο
και χειροτερα -
και χειροτεραΠάντως επειδή εισάγω οχήματα απο Ευρώπη για ίδιαν χρήση. Τα καλά μεταχειρισμένα δεν είναι φθηνά, στα δε μικρά είναι οικονομικά ασύμφορο.
Αρα είτε φέρνουν σαράβαλα που έπεσαν κάνα μήνα στο Σηκουάνα, είτε τα φέρνουν από Βουλγαρία στην οποία μπορεί να βγάλεις πινακίδες για οτιδήποτε ! -
και χειροτεραΠάντως επειδή εισάγω οχήματα απο Ευρώπη για ίδιαν χρήση. Τα καλά μεταχειρισμένα δεν είναι φθηνά, στα δε μικρά είναι οικονομικά ασύμφορο.
Αρα είτε φέρνουν σαράβαλα που έπεσαν κάνα μήνα στο Σηκουάνα, είτε τα φέρνουν από Βουλγαρία στην οποία μπορεί να βγάλεις πινακίδες για οτιδήποτε !Ένας συνταξιούχος "μαντράς" μου είχε πει ότι τα καλύτερα τα έφερνε από Βέλγιο (το είχα γράψει και εδώ)
..... γενικά συμφέρουν τα premium και τα "5ετιας", τα πολύ καινούργια έχουν ρίσκο -
Αρα είτε φέρνουν σαράβαλα που έπεσαν κάνα μήνα στο Σηκουάνα, είτε τα φέρνουν από Βουλγαρία στην οποία μπορεί να βγάλεις πινακίδες για οτιδήποτε !Καποιοι δυνατοι μαντραδες πανε και κανουν σκουπα, εκει εχουν αλλη τιμη.
-
@a-d-p said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Αρα είτε φέρνουν σαράβαλα που έπεσαν κάνα μήνα στο Σηκουάνα, είτε τα φέρνουν από Βουλγαρία στην οποία μπορεί να βγάλεις πινακίδες για οτιδήποτε !Ένας συνταξιούχος "μαντράς" μου είχε πει ότι τα καλύτερα τα έφερνε από Βέλγιο (το είχα γράψει και εδώ)
..... γενικά συμφέρουν τα premium και τα "5ετιας", τα πολύ καινούργια έχουν ρίσκοΠαρόμοια απάντηση από εν ενεργεία εισαγωγέα (φέρνει κατ' επιλογή). Το Βέλγιο, ισχυρίζεται έχει πιο καθαρά αυτοκίνητα και κυρίως πιο καθαρούς μαντράδες. Γιατί , δε μου το εξήγησε.
Επίσης επιμένει ότι ο ¨καλός¨ μαντράς της Γερμανίας - Βελγίου , είναι πολύ πιο καλή επιλογή από ιδιώτη ή Έλληνα μαντρά , καθώς θα τηρήσει την υποχρεωτική ετήσια εγγύηση που θα δώσει. Δε ξέρω αν ισχύει.
Εγώ νομίζω ότι συμφέρει σε μοντέλα που εδώ τα θεωρούμε "πρίμιο" , ενώ εκεί είναι απλά καθημερινά οχήματα πχ , τα Γερμανικά μέχρι τη C , Χ1, Gla κλπ. Στα άλλα , ιδίως αν πούλησαν ικανοποιητικά και στην Ελλάδα , το όφελος είναι ελάχιστο ή δε συμφέρει και καθόλου, οπότε εισάγεις με το σκεπτικό ότι θα βρείς μάλλον πιο καθαρό όχημα.
Κατά τα άλλα , οι Έλληνες μαντράδες που κάνουν μεγάλες εισαγωγές ή αγοράζουν άμεσα από πρωην λίζινγκ - νοικιάρικα ( για αυτό και πετυχαίνεις συχνά, εκδόσεις ψιλοσπάνιες Ελλάδα, πχ clio station ) ή κάνουν "σκούπες" και για αυτό κατά καιρούς τους "πέφτει¨ και κάποιο μη εμπορικό μοντέλο στην Ελλάδα. Κάποιοι δουλεύουν και πλειστηριασμούς ( δε ξέρω τι γίνεται εκεί).
-
Ιστορία #1
Καλέσα τηλεφωνικώς για δεύτερη φορά έμπορο / επίσημη αντιπροσωπεία καθώς ενδιαφερόμουν για Hyundai i 10. Στην πρώτη επικοινωνία, είμασταν τυπικοί, λόγω πίεσης χρόνο του πωλητή. Ο έμπορος είναι αρκετά γνωστός. Βρίσκεται στον χώρο 40 χρόνια και τα google reviews έχουν υψηλή βαθμολογία (δεν θυμάμαι αν τον έχουμε αναφέρει).
Επικοινώνησα μαζί του , και ρώτησα αν το αυτοκίνητο είναι εισαγωγής ή leasing. Τελικά ήταν εισαγωγής. Εκεί χαμογέλασα και μου ήρθαν στο μυαλό όλα αυτά που διαβάζω και ευτυχώς έμαθα από εσάς.Γράφω αποσπασματικά κάποιες ατάκες-εκφράσεις του, από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του.
- Είμαι στην αγορά 40 χρόνια, και το όνομα μου είναι εγγύηση. Δεν θέλω να χαλάσω την πιάτσα.
- Σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα αυτοκίνητο με γυρισμένα km μόνο και μόνο για να βάλω χρήματα στην τσέπη μου, σέβομαι τον πελάτη.
- Σου δίνω εγγύηση 1 χρόνο στο αυτοκίνητο, πράγμα που δεν θα στο κάνει ο ιδιώτης.
- Αν το αυτοκίνητο σου χαλάσει, τον επόμενο μήνα έρχεσαι και στο φτιάχνω. Ο ιδιώτης θα σφυρίξει αδιάφορα.
- Σου δίνω εγγύηση χιλιομέτρων και επίσημο χαρτί απο ελληνικό ΚΤΕΟ ότι το αυτοκίνητο είναι μια χαρά.
- Ο ξένος φροντίζει το αυτοκίνητο καλύτερα απ' ότι ο Ελληνας, άκου τι σου λέω. Εχω εμπειρία σε αυτά.
- Το αυτοκίνητο που θα πάρεις είναι καλύτερο απ το ελληνικό ιδιώτη που βλέπεις στην αγορά.
- Φίλε, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε έλεγχο θέλεις στο αυτοκίνητο. Φέρε μάστορα να το κοιτάξει μέσα έξω. Τα km είναι εντάξει.
- Αν θέλεις να κάνεις έλεγχο στο αυτοκίνητο, τότε απέναντι από εμένα είναι ΚΤΕΟ, συνεργαζόμαστε άψογα και μπορείς να το ελέγξεις.
- Προφανώς, για να καλείς δεύτερη φορά για το αυτοκίνητο, σε ενδιαφέρει, τότε τι το σκέπτεσαι, έλα πάρτο.
Προφανώς, και έφερα δημοκρατικό αντίλογο-πάντα με ηρεμία και ψυχραιμία. Σέβομαι την αποψη του να θέλει να το πουλήσει (εξάλλου αυτή είναι η δουλειά του), όμως με όλο το θάρρος και τον σεβασμό, δεν δέχομαι τόσο "αστείους" ισχυρισμούς και "κλισέ" ατάκες, υποτιμούν την απλή νοημοσύνη του ανθρώπου.
-
Ιστορία #1
Προφανώς, και έφερα δημοκρατικό αντίλογο-πάντα με ηρεμία και ψυχραιμία. Σέβομαι την αποψη του να θέλει να το πουλήσει (εξάλλου αυτή είναι η δουλειά του), όμως με όλο το θάρρος και τον σεβασμό, δεν δέχομαι τόσο "αστείους" ισχυρισμούς και "κλισέ" ατάκες, υποτιμούν την απλή νοημοσύνη του ανθρώπου.
Γιατι θεωρεις οτι σε κοροϊδεύει; Τι δεν καταλαβα;
-
για να καταλάβουμε καλύτερα, τι πιστεύεις ότι θα έπρεπε να είχε πει (αντί για αυτά που είπε)
-
Πάντως, το 6 (ίσως πιο συχνά το αντίθετο ισχύει,υπάρχουν κι εξαιρέσεις βέβαια) και το 9 (εμένα θα μ'έβαζε σε υποψίες ότι έχουν "καλή συνεργασία"), δεν χρειαζόταν να τα πει ο πωλητής.
-
@k0k05 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Γιατι θεωρεις οτι σε κοροϊδεύει; Τι δεν καταλαβα;@argg said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
για να καταλάβουμε καλύτερα, τι πιστεύεις ότι θα έπρεπε να είχε πει (αντί για αυτά που είπε)
@panormus772 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Πάντως, το 6 (ίσως πιο συχνά το αντίθετο ισχύει,υπάρχουν κι εξαιρέσεις βέβαια) και το 9 (εμένα θα μ'έβαζε σε υποψίες ότι έχουν "καλή συνεργασία"), δεν χρειαζόταν να τα πει ο πωλητής.
Χαίρετε,
Σωστή η αντίδραση σας. Δυστυχώς, ο γραπτός λόγος δεν αφήνει περιθώρια για να κατανοήσουμε τα γραφόμενα, δεν το διατύπωσα σωστά. Ζητώ συγνώμη.
Σε αυτό το σημείο θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους εμπόρους/πωλητές/επιχειρηματίες. Είμαι άνθρωπος που προσπαθεί να σκέφτεται τον άνθρωπο και να "επικοινωνεί" με τον άνθρωπο.Συνολικά, ο τρόπος που με αντιμετώπισε ο πωλητής (πέρα από αυτά που σας ανάφερα) ένιωσα πως είχε "επιθετική" πολιτική-συμπεριφορά. Σύγκρινε την πώληση από έμπορο, με την πώληση από ιδιώτες. Διέκοπτε συνεχώς την συζήτηση μας, και δεν μου άφησε περιθώρια να νιώσω "ασφαλής". Χρησιμοποίησε εκφράσεις με το "Ναι ... αλλά..". Το "αλλά" όταν χρησιμοποιείται σε μια πρόταση δεν λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος, αντιθέτως λειτουργεί ως αναίρεση του πρώτου συνθετικού της πρότασης.
Αρχικά να σας πω, πως οι φωτογραφίες δεν ήταν αντιπροσωπευτικές, όπως επίσης και οι (σημαντικές) πληροφορίες της αγγελίας.
-
Οταν ανάφερα πως είμαι από επαρχία και είναι δύσκολο να έρθω στην Αθήνα για να δώ μόνο το αυτοκίνητο (είμαι 4 ώρες σχεδόν από Αθήνα), περίμενα μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Δεν έδειξε κατανόηση.
-
Οταν ανάφερα πως οι φωτογραφίες δεν είναι αντιπροσωπευτικές (ήταν σκοτεινές) και δεν μπορούσα να διακρίνω το αυτοκίνητο, ο πωλητής δεν ενδιαφέρθηκε να μου δώσει λύση.
-
Οταν ανάφερα πως έχω φόβους για τα km, περίμενα και ήθελα να μου πει πως θα μου δώσει όλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου για να κάνω έλεγχο.
-
Οταν ανάφερα πως θέλω επιβεβαίωση αν έχει περάσει ΚΤΕΟ κοκ, περίμενα να μου προτείνει-βρει κάποια άλλη λύση και όχι να με παραπέμψει για έλεγχο αποκλειστικά σε "δικό του" συνεργάτη.
-
Οταν ανάφερα για την κατάσταση του αυτοκινήτου, δεν ήθελα να μου πει πως ο Ευρωπαίος κάνει καλύτερη συντήρηση του αυτοκινήτου από τον Ελληνα. Εκανε διάκριση και κακή επίκλιση στο συναίσθημα.
Συνοπτικά,
-
"Βασίλη, καταλαβαίνω ότι βρίσκεσαι αρκετές ώρες μακριά και το εκτιμώ που μου το λες, γιατί καταλαβαίνω πως αυτό κάνει πιο δύσκολη την επίσκεψη. Θέλω να σε διευκολύνω όσο γίνεται. Μπορώ να σου στείλω αναλυτικές φωτογραφίες, βίντεο ή οτιδήποτε άλλο χρειαστείς για να σχηματίσεις καθαρή εικόνα χωρίς να χρειαστείς άσκοπο ταξίδι. Αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θέλεις να δεις, πες μου και το ετοιμάζω."
-
"Βασίλη, καταλαβαίνω ότι θέλεις να νιώσεις σιγουριά για το αυτοκίνητο. Για μένα είναι σημαντικό να έχεις υποστήριξη μετά την αγορά. Γι’ αυτό προσφέρω εγγύηση ενός χρόνου, ώστε να ξέρεις ότι δεν θα μείνεις μόνος αν προκύψει κάτι. Αν έχεις κάποια απορία για το τι καλύπτει η εγγύηση του 1 χρόνου, μπορώ να σου εξηγήσω αναλυτικά για να νιώσεις άνετα με την απόφαση σου".
-
"Βασίλη, καταλαβαίνω ότι χρειάζεσαι σιγουριά και ξεκάθαρη εικόνα πριν πάρεις μια απόφαση. Για μένα έχει σημασία να νιώθεις σιγουριά. Είμαι πολλά χρόνια στην αγορά και θέλω η συνεργασία μας να δείξει συνέπεια και καθαρότητα. Μπορώ να σου δώσω ό,τι στοιχεία χρειάζεσαι, ώστε να αισθανθείς ότι μπορείς να βασιστείς σε εμένα και στην κατάσταση του αυτοκινήτου."
-
"Βασίλη, θέλω να είσαι σίγουρος για την κατάσταση του αυτοκινήτου. Βλέπω ότι οι φωτογραφίες που έχω ανεβάσει δεν δείχνουν καθαρά τις λεπτομέρειες, επειδή είναι βραδινές και λίγο σκοτεινές. Θα ήθελα να σου στείλω νέες φωτογραφίες στο φως της ημέρας, ώστε να έχεις ξεκάθαρη εικόνα. Αν χρειάζεσαι και βίντεο ή συγκεκριμένες λήψεις, πες μου και το κανονίζω"
-
"Βασίλη, καταλαβαίνω ότι τα χιλιόμετρα είναι σημαντικός παράγοντας για σένα και θέλεις σιγουριά. Επειδή το αυτοκίνητο είναι leasing, όλα τα service και οι έλεγχοι καταγράφονται επίσημα. Μπορώ να σου δώσω το πλήρες ιστορικό, ώστε να νιώσεις ασφάλεια για την πραγματική χρήση του. Αν θέλεις, κανονίζουμε και έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σου."
-
(Αν δεν είχε ένδειξη km) Βασίλη, καταλαβαίνω ότι τα χιλιόμετρα είναι σημαντικός παράγοντας για σένα και θέλεις σιγουριά. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει πλήρες επίσημο ιστορικό service. Θέλω όμως να νιώσεις άνετα με την επιλογή σου. Μπορώ να σου δείξω ό,τι στοιχεία υπάρχουν και να κανονίσουμε έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σου, ώστε να έχεις καθαρή εικόνα για τη χρήση και την κατάσταση του αυτοκινήτου.
Προσωπικά, έχω αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσεις όπως οι παραπάνω, όπου οι (κάθε είδους) πωλητές, δεν έχουν ενσυναίσθηση, χρησιμοποιούν φράσεις με "επιθετικό marketing", και δεν χρησιμοποιούν τη μεθοδο της "μη βίαιης επικοινωνίας" για να εκφράζουν σωστά το συναίσθημα τους ώστε να αποφεύγεται η "βία" στην συζήτηση.
Δεν είμαι πωλητής, όμως με όλο το θάρρος και τον σεβασμό - λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας (ανάλυση, σχεδίαση και βελτιστοποίηση συστημάτων), - οφείλω καθημερινά να "καλλιεργώ" τις γνώσεις μου για να κατανοώ τους ανθρώπους ώστε να σχεδιάζω χρηστικές εμπειρίες. Δεν είμαι guru, και φυσικά δεν λέω πως τα κάνω ολα σωστά, απλά προσπάθώ καθημερινά να βελτιώνομαι (από μέσα προς τα έξω) πρωτίστως για εμένα.
Για την ιστορία , το αυτοκίνητο ήταν το Hyundai i10 2019, με σχεδόν 50.000km, τιμή κοντά στα 9.000+ ευρώ και δεν προχώρησα την διαδικασία.
Συγνώμη αν σας κούρασα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υπομονή σας και τον χρόνο σας.
-
-
Έχει και καλούς εμπόρους,
Πριν χρόνια έψαχνα για μεταχειρισμένο και ένας φίλος με συνεργείο αυτοκινήτων με έστειλε σε έναν, γιατί μου είπε πως έχει "καθαρά" αυτοκίνητα και όταν τα έφερνε στο μαγαζί για έλεγχο ότι έβρισκε που ήθελε αλλαγή το άλλαζε. Παρέδιδε δλδ στον πελάτη ένα πραγματικά ελεγμένο αυτοκίνητο. Φυσικά έδινε και εγγύηση για ένα χρονικό διάστημα μέσω ασφαλιστικής.
Τα αυτοκίνητα ήταν στην συντριπτική πλειοψηφία από ληζίνγκ.
Παρέχει
ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ! ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΧΕΙΟ SERVICE ΟΧΗΜΑΤΟΣ
! ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
! ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ
! SERVICE ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
! ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
! ΔΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Φυσικά από τα 80+ αυτοκίνητα που έχει στο car, τα 60 έχουν πάνω από 100.000 χλμ
Όλα είναι μέχρι 10 ετών και τα μισά 4-5ετιαςΌλες αυτές οι παροχές και εγγυήσεις, έχουν επίδραση στην τιμή, με αποτέλεσμα να είναι από τα ακριβότερα.
πχ ένα Toyota Aygo με 50.000 χλμ το πουλάει 10.500€ όταν βρίσκεις και με 8000€.
Έμποροι μεταχειρισμένων