-
@wantone said in TESLA FORUM:
ποσό κάνει τώρα το Y LR? 55k -3 επιδοτηση δεν κανει; δηλ οσο εκανε
Πιθανώς αλλά δεν υπαρχει πια καλή επιδότηση οπότε το μόνο που μπορεί άνετα να πάρει κάποιος είναι model 3 rwd
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Πιθανώς αλλά δεν υπαρχει πια καλή επιδότηση οπότε το μόνο που μπορεί άνετα να πάρει κάποιος είναι model 3 rwd
εδώ άλλοι δίνουν 80κ για βασικά Χ3 και GLC, ευκαιρία είναι στα 52 και λιγότερα σε κάποια προσφορά
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
εδώ άλλοι δίνουν 80κ για βασικά Χ3 και GLC, ευκαιρία είναι στα 52 και λιγότερα σε κάποια προσφορά
Δεν βγάζω τόσα που να μπορώ να περάσω τα 40 χιλιάρικα αμάξι. Ειδικά όπως θέλω να αλλάζω και συχνα. Γι αυτό και πάντα αγοράζω εμπορικά αμάξια για να φεύγουν εύκολα.
Και να έβγαζα ομως τόσα (για να παρεις αμάξι των 80 πρέπει να έχεις ετήσιο εισόδημα 200 και πάνω) δύσκολα να πέταγα τόσα δικά μου λεφτά στο δρόμο.
Τα περισσότερα ακριβά αμάξια είναι εταιρικά.
Ετσι ανεξέλεγκτα όπως τα έχουν αγοράζει ο καθένας ότι θέλει τα βάζει πάγια ή ληζ και τα γλυτωνει διπλα. Αλίμονο αν ελεγχθούν βέβαια αλλά κλαιν είναι πια ο περισσότερος. Ότι φάμε και ότι πιούμε !
Στην κατάσταση που είμαστε ως χώρα οτιδήποτε πάνω από 40 σε αμάξι είναι οβερκιλ για τη μεσαία τάξη.
Πάντα θα υπάρχουν φυσικά και όσοι ξεβρακώνονται για να πάρουν μια ρόδα να πουλάνε μούρη αλλά περί ορέξεως ….Για να μείνουμε ον τοπικ στα τεσλα χωρις την καλή επιδότηση μπορεί πια μόνο το model 3 rwd να αγοράσει ένας μέσος έλληνας. Αντε και το Υ στάνταρ.
-
@scotch said in TESLA FORUM:
Ποιο Tesla έχεις Στέφανε; Και οι δικές μου καταναλώσεις μέχρι στιγμής (MX LR). Στο MY LR, στα 35.000km που είχε όταν το έδωσα, είχα 160 Wh/km.
Φοβερά νούμερα για το τανκερ !
-
«Βουτιά» 86% στις πωλήσεις καινούργιων Tesla στη Δανία
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/voytia-86-stis-poliseis-kainoyrgion-tesla-sti-dania/
-
-
Σας έχει τύχει στο δρόμο να βλέπετε τη μούρη του Model Y πίσω σας από τον καθρέπτη;
Δε μοιάζει λίγο με...
-
@katafractos17 said in TESLA FORUM:
Σας έχει τύχει στο δρόμο να βλέπετε τη μούρη του Model Y πίσω σας από τον καθρέπτη;
Δε μοιάζει λίγο με...ET phone home!!!
-
πόσο υποκρισία από έναν άνθρωπο που θέλει να αυτο-αποκαλείται διάνοια, ενώ ουσιαστικά απειλει και δίνει αμοιβή θα ξεπερνούσε κατά πολύ κάθε άλλη στον κόσμο, ακόμη κι αν υστερούσε στους περισσότερους στόχους απόδοσης. Τζάμπα μάγκες δυστυχώς δεν υπάρχουν, τα κρατικά χρήματα τελείωσαν, τα κόλπα με τους ρύπους περιορίζονται, και φυσικά ο ανταγωνισμός δείχνει την πραγματικότητα
-
@bekiaris said in TESLA FORUM:
πόσο υποκρισία από έναν άνθρωπο που θέλει να αυτο-αποκαλείται διάνοια, ενώ ουσιαστικά απειλει και δίνει αμοιβή θα ξεπερνούσε κατά πολύ κάθε άλλη στον κόσμο, ακόμη κι αν υστερούσε στους περισσότερους στόχους απόδοσης. Τζάμπα μάγκες δυστυχώς δεν υπάρχουν, τα κρατικά χρήματα τελείωσαν, τα κόλπα με τους ρύπους περιορίζονται, και φυσικά ο ανταγωνισμός δείχνει την πραγματικότητα
χρησιμοποιημενο κωλοχαρτο μετα απο milko, ζαμπονοτυροπιτα και κοκκινο marlboro, εχει μεγαλυτερη αξια απο το bankingnews.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
χρησιμοποιημενο κωλοχαρτο μετα απο milko, ζαμπονοτυροπιτα και κοκκινο marlboro, εχει μεγαλυτερη αξια απο το bankingnews.
οκ δεκτό, αλλά αλλάζει αυτό την ουσία της είδησης?
-
Τι άρρωστη εμμονή είναι αυτή με το ποστάρισμα κάθε αρνητικής παπαριάς που κυκλοφορεί για την Τέσλα? Τι ικανοποίηση μπορεί να σου προσφέρει κάτι τέτοιο?
-
@stefan147 said in TESLA FORUM:
Τι άρρωστη εμμονή είναι αυτή με το ποστάρισμα κάθε αρνητικής παπαριάς που κυκλοφορεί για την Τέσλα? Τι ικανοποίηση μπορεί να σου προσφέρει κάτι τέτοιο?
εμένα προσωπικά καμία, επίσης δεν θα χρησιμοποούσα λέξεις τέτοιου τύπου, εκτός αν φυσικά αρνήσε τα ίδια τα γεγονότα. Αρρώστια δεν θεωρείται κάποιος να εμμένει οτι εχει το πιο φοβερο προιόν στον κόσμο, όταν απλά δεν ειναι?
-
@dettol said in TESLA FORUM:
οκ δεκτό, αλλά αλλάζει αυτό την ουσία της είδησης?
δεν εχω μετοχες τεσλα και δεν με ενδιαφερει το θεμα, αλλα bankingnews απλα δεν πιστευω για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
-
Ναι οκ αντιλαμβάνομαι ότι πραγματοποιείς, κατ' εσέ, κάποιου είδους σταυροφορία έναντι των οπαδών. Μέχρι ενός σημείου δεκτό. Αλλά είναι λάθος ο τρόπος. Καταντάει γραφικό. Ειδικά όταν 9 στα 10 ποστ είναι αναίτια. Δεν είναι ότι απαντάς σε κάτι, απλά σπαμάρεις ότι μαλακία τύχει να βρεις στο σκρολαρισμά σου.
Επίσης τα (όποια) business news δεν μειώνουν στο παραμικρό το ίδιο το προϊόν. Αυτά είναι για τους μετόχους ή τους ανταγωνιστές.
-
Ναι οκ αντιλαμβάνομαι ότι πραγματοποιείς, κατ' εσέ, κάποιου είδους σταυροφορία έναντι των οπαδών. Μέχρι ενός σημείου δεκτό. Αλλά είναι λάθος ο τρόπος. Καταντάει γραφικό.
Επίσης τα (όποια) business news δεν μειώνουν στο παραμικρό το ίδιο το προϊόν. Αυτά είναι για τους μετόχους ή τους ανταγωνιστές.
καμία σταυροφορία, καμία εμμονή, γραφικό ειναι αντίστοιχα οτι παρουσιάζεται μοναδικά τα tesla, εγώ προσωπικά εχω αντίθετη άποψη. ο καθένας μένει σε αυτή και τελειώνει η υπόθεση, αν σε ενοχλουν τα post μου αγνόησε τα, δεν θεωρώ οτι εκτός των κανόνων του forum η προσέβαλα κάποιον.
-
καμία σταυροφορία, καμία εμμονή, γραφικό ειναι αντίστοιχα οτι παρουσιάζεται μοναδικά τα tesla, εγώ προσωπικά εχω αντίθετη άποψη
Και πολύ καλά κάνεις. Και συμφωνώ. Ο αντίλογος όμως δεν είναι οι εταιρικές επιδόσεις ή τα τερτίπια του Μασκ. Είναι εκτός θέματος. Βρες και ανέδειξε αδυναμίες του ίδιου του προϊόντος εάν όντως θες να αντιπαραβάλεις μία άλλη πραγματικότητα στους κολλημένους. Το αν και πόσο θα πληρώσει μια εταιρία το στέλεχός της είναι εντελώς άσχετο με την αυτοκινηστική αξία των Τέσλα.
-
εμένα προσωπικά καμία, επίσης δεν θα χρησιμοποούσα λέξεις τέτοιου τύπου, εκτός αν φυσικά αρνήσε τα ίδια τα γεγονότα. Αρρώστια δεν θεωρείται κάποιος να εμμένει οτι εχει το πιο φοβερο προιόν στον κόσμο, όταν απλά δεν ειναι?
Εσύ προσωπικά το κάνεις διαρκώς ! Τι εμμονή λοιπόν είναι αυτή ? Που αποσκοπείς ?
Ποιος από εδώ μέσα προβάλει τα τεσλα ως αυτοκίνητα άνευ ελαττωμάτων ! -
Γιατί απλά δεν χαίρεσαι το αυτοκίνητο;; Επίσης το να το πηγαίνεις στο 0% μόνο κακό του κάνεις. Επίσης σίγουρα είχε κάποια χλμ επιπλέον αλλά προς τι όλη η ταλαιπωρία και οι υπολογισμοί;;
-
@nickolas said in Ηλεκτρικά: Διαφορά μεταξύ αναφερόμενης και πραγματικής τελικής κατανάλωσης (με απώλειες φόρτισης):
Έχω ένα Tesla Model Y SR με LFP μπαταρία.
Πρόσφατα έκανα μια φόρτιση μετά πλήρη αποφόρτιση της μπαταρίας. Συγκεκριμένα από γεμάτος το έφτασα 0% (1χλμ υπολειπόμενο εμβέλειας).
Τα νούμερα έχουν ως εξής: Αναφερόμενη από το αυτοκίνητο κατανάλωση 50,1kwh, αναφερόμενη φόρτιση από το αυτοκίνητο 58kwh (πόσο μπήκε στην μπαταρία) και από τη DEHblue 60,63kwh.Τη διαφορά δεη και αυτοκινήτου (κάπου 4%) το θεωρώ λογικές απώλειες φόρτισης.
Όμως η αναφερόμενη κατανάλωση από το αυτοκίνητο και το νούμερο που το ίδιο λέει ότι δέχτηκε μετά απέχουν ~14%. Βέβαια είχα τη λειτουργία περιφρούρησης ανοιχτή και στην προ και στην μετά φόρτιση, αλλά σίγουρα αυτό δεν φτάνει να κοστίσει 14% της μπαταρίας (αν το αυτοκίνητο την συνυπολογίζει στην ενέργεια που δέχτηκε, κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος)Μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά και με προβληματίζει. Αν όντως έκαψα 50kwh είχα ακόμα 100χλμ εμβέλειας για το "αν χρειαστεί". Αν όμως είχα κάψει 58kwh είχα το πολύ 40χλμ που προφανώς δεν είναι πολλά.
ο mod κλειδωσε το νημα και στο μετεφερε εκει που πρεπει. Εσυ το επεστρεψες παλι "εξω".
Κανε μια παλικαρια, σβησε το ποστ σου και βαλε το παλι στο νημα που πρεπει και συνεχιζουμε την κουβεντα.{MOD} εγώ το μετέφερα πίσω, γιατί με μπέρδεψε ο τίτλος, αν είναι να μιλήσετε μόνο για Tesla, το αφήνω εδώ
TESLA FORUM