-
@gatoz said in Peugeot 3008 (2024):
2 εχει και η πεζω στο ληζινγκ
Είπα εγώ δεν μπορώ να έχω λήζινγκ οπότε κοιτάω λιανική.
Στην λιανική η Μέρκ έχει 2 χρόνια, η Πεζώ 5 χρόνια.
-
Εμένα όταν μου είχαν τρακάρει το Peugeot και μου δώσανε GLA για αυτοκίνητο αντικατάστασης δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω στο Peugeot .
Ούτε κλειδι ούτε τίποτα. Ισως μετράνε στο ψυχισμό σου όταν είσαι 30.
-
@george1977 said in Peugeot 3008 (2024):
Εμένα όταν μου είχαν τρακάρει το Peugeot και μου δώσανε GLA για αυτοκίνητο αντικατάστασης δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω στο Peugeot .
Ούτε κλειδι ούτε τίποτα. Ισως μετράνε στο ψυχισμό σου όταν είσαι 30.
Εγώ με το 5008 (παραπλήσιο τοπικ), έκανα βραδινό ταξίδι πρώτη φορά στη ζωή μου τόσο άνετο. Κύλιση όμορφη, βελούδινη αλλαγή στο κιβώτιο, και με τις άνετες θέσεις δεν ένιωθα ότι ταξίδεψα, χωρια η ηχομόνωση. 135 και νόμιζα ότι πήγαινα με 90..μη μιλήσω για τις ποικίλες ανέσεις στο εσωτερικό! Τούμπανο! Φυσικά αν κάποιος πάει σε phev ακόμη γρηγορότερα ;). Κατανάλωση είχα 7λ/100 μεν, αλλά με τέτοιο αμάξωμα και 135 συχνά πυκνά
-
Εγω παλι αγαπητε ταξιδευτη δε θα μπω στον κοπο να σου εξηγησω γιατι μια gla 200 ειναι καλυτερη απο ενα 3008 και ας ειναι η entry level προταση της merc. Θα πρεπει να εισαι δεκτικος σε συζητηση ουσιας.
-
@spi_duster said in Peugeot 3008 (2024):
Εγω παλι αγαπητε ταξιδευτη δε θα μπω στον κοπο να σου εξηγησω γιατι μια gla 200 ειναι καλυτερη απο ενα 3008 και ας ειναι η entry level προταση της merc. Θα πρεπει να εισαι δεκτικος σε συζητηση ουσιας.
Εγώ είπα την εμπειρία μου απλά επειδή είναι τοπικ Πεζω, gla και γενικά γερμανικό δεν έχω σκοπό αποκτήσω και δε τα φτάνει τo βαλαντιο μου,άσε που πληρώνεις και το brand.
-
@savas89 said in Peugeot 3008 (2024):
Εγώ είπα την εμπειρία μου απλά επειδή είναι τοπικ Πεζω, gla και γενικά γερμανικό δεν έχω σκοπό αποκτήσω και δε τα φτάνει τo βαλαντιο μου,άσε που πληρώνεις και το brand.
Κι εγω αναφερθηκα στους απο πανω που εθεσαν το θεμα της συγκρισης αναμεσα στα δυο αμαξια. Τπτ περισσοτερο δεν προσθεσα μιας κι εχω το ενα απο τα δυο.
-
@savas89 said in Peugeot 3008 (2024):
Κι εγω αναφερθηκα στους απο πανω που εθεσαν το θεμα της συγκρισης αναμεσα στα δυο αμαξια. Τπτ περισσοτερο δεν προσθεσα μιας κι εχω το ενα απο τα δυο.
Ok άκυρο
-
Μία βασική GLA 180 με τα 136 άλογα, απέναντι σε ένα 3008 GT plug-in με τα 195 άλογα, για να είμαστε κοντά στα 50000 που κάνουν και τα δύο αμάξια.
Θα ήταν ενδιαφέρουσα συζήτηση για όλους πάντως.
Για μένα σε αυτή την σύγκριση είναι Κλειδί εναντίον της Λογικής.
Οπως λέει και ο Φάνης για τις Μπεμβέ, αυτά τα αμάξια τα παίρνεις εκεί που αξίζουν, στις μεγάλες κατηγορίες και στα πολλά λεφτά, όχι στις ιμιτασιόν εκδόσεις.
-
@criuser said in Peugeot 3008 (2024):
Μία βασική GLA 180 με τα 136 άλογα, απέναντι σε ένα 3008 GT plug-in με τα 195 άλογα, για να είμαστε κοντά στα 50000 που κάνουν και τα δύο αμάξια.
Οπως λέει και ο Φάνης για τις Μπεμβέ, αυτά τα αμάξια τα παίρνεις εκεί που αξίζουν, στις μεγάλες κατηγορίες και στα πολλά λεφτά, όχι στις ιμιτασιόν εκδόσεις.
Η GLA δεν κινδυνεύει να μείνει ένα 3μηνο σε ακινησία από software update!!!
Στα 50000€ προσωπικά δεν θα έπαιρνα κανένα απο τα 2!!!
Υπερτουμπανη έκδοση κάποιου πιο γήινου αυτοκίνητου μάρκας που δεν θελει να το παίξει premium (ακόμα και Citroen C5)!
Κλειδί - wannabe λογική - λογική -
-
Ο Φανης λεει επιπλεον πως ολα τα Στελλαντις ειναι σκουπίδια. Χαίρομαι που συμφωνειτε.
-
Εδώ λέει ότι οι μεγάλες μπεμβέ είναι σπορ...
https://www.autoblog.gr/2025/10/27/apogoitefse-i-bmw-x3-sto-test-apofygis-tarandou/
Σκεφτόμαστε πως θα είναι οι μικρές που δεν έχει σε εκτίμηση ο Φάνης...

-
Εδώ λέει ότι οι μεγάλες μπεμβέ είναι σπορ...
https://www.autoblog.gr/2025/10/27/apogoitefse-i-bmw-x3-sto-test-apofygis-tarandou/
Σκεφτόμαστε πως θα είναι οι μικρές που δεν έχει σε εκτίμηση ο Φάνης...

οι μικρές προφανώς πάνε καλύτερα στο συγκεκριμένο τέστ - το οποίο δεν λέει τίποτα απολύτως, ειναι μια μ@λακία των δημοσιογράφων - αφού ειναι πολύ πιο ελαφριές. Και ως γνωστών στις μετατοπίσεις φορτίων η μεγαλύτερη μάζα υστερεί λόγω επιτάχυνσης και αδράνειας.
-
Και έχει και άλλα που δεν ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
Δεν υπάρχει αποτυχία η επυτχία σε αυτό το τεστ, αφού δεν ειναι καν τεστ γιατι δεν μετράει τίποτα και δεν μας δείχνει τίποτα, εκτός από το πόσο παρεμβατικό ειναι το ESP.
-
διαφορα ακουγοτναι για το νεο αυτοματο σασμαν των χάιμπριντ
ηδη τουλαχιστον δυο που ξερω εχουν αλλαξει
και καποια αλλα θελουν κατι λεει διορθωτικες κινησεις στον συχρονισμο 1ης με 2ας
εμ, το μονο αξιοπιστο κομματι το aisin ηταν ακριβο φαινεται -
Μήπως δεν έμπαινε ηλεκτροκινητήρας στο Aisin?
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 (2024):
Μήπως δεν έμπαινε ηλεκτροκινητήρας στο Aisin?
στο δικο μας που νομιζεις ηταν το ηλεκτρομοτερ του υβριδισμου?
-
@fanis75 said in Volvo EX30 & EX30 Cross Country:
Ναι ακόμα και εγώ κάνω λάθη! Το οδήγησα σήμερα και αναθεωρώ πλήρως.
Που να οδηγήσεις και το ηλεκτρικό 3008 δηλαδή.

-

Διευκρίνιση, το σχόλιο ήταν σε άλλο thread για αμάξι διαφορετικό από το 3008. Μην μπερδευόμαστε…
-
@jamesd said in Peugeot 3008 (2024):

Διευκρίνιση, το σχόλιο ήταν σε άλλο thread για αμάξι διαφορετικό από το 3008. Μην μπερδευόμαστε…
Ε, μα φαίνεται από την παράθεση ότι είναι από το νήμα του ΕΧ30.
Η παράθεση έχει να κάνει με το ότι μόλις οδηγήσει κι άλλες αυτοκινητάρες ο Φάνης, θα αλλάξει γνώμη και γι' αυτές.
Peugeot 3008 (2024)