-
Ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων μεταξύ των 3 Γερμανικών;; Ποια θεωρείτε ότι βγάζει πιο ποιοτικά οχήματα στις ημέρες μας;
-
Σιτροέν !
-
Στις μέρες μας, μάλλον Mercedes.
Η BMW είναι κοντά σε (ίσως στο ίδιο) επίπεδο ποιότητας, αλλά δεν μου αρέσουν με τις άθλιες μάσκες τους!
Τα Audi είναι VAG, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο!Την αναφορά στην σιτρονελ μόνο σαν τρελή πλάκα μπορώ να την πάρω!
Θα μπορούσε τουλάχιστον από Stella group να αναφερθεί η Peugeot, πάλι πλάκα θα ήταν αλλά όχι τρελή επιπέδου απομόνωσης σε ψυχιατρική κλινική. -
@nickthetrib said in BMV vs Mercedes vs Audi:
Στις μέρες μας, μάλλον Mercedes.
Η BMW είναι κοντά σε (ίσως στο ίδιο) επίπεδο ποιότητας, αλλά δεν μου αρέσουν με τις άθλιες μάσκες τους!
Τα Audi είναι VAG, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο!Την αναφορά στην σιτρονελ μόνο σαν τρελή πλάκα μπορώ να την πάρω!
Θα μπορούσε τουλάχιστον από Stella group να αναφερθεί η Peugeot, πάλι πλάκα θα ήταν αλλά όχι τρελή επιπέδου απομόνωσης σε ψυχιατρική κλινική.Εξωτερικά τα Mercedes είναι όντως τα πιο ωραία. Απλά εσωτερικά δεν μου αρέσουν οι τεράστιες οθόνες/tablet που βάζουν (βλέπε C και ειδικά στην E class).
-
@fotisapple said in BMV vs Mercedes vs Audi:
Ποια είναι η αγαπημένη σας μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων μεταξύ των 3 Γερμανικών;; Ποια θεωρείτε ότι βγάζει πιο ποιοτικά οχήματα στις ημέρες μας;
BMW overall, Mercedes για S Class και κάποτε για Ε (μέχρι την 211). Μικρές μερτσέντες δεν φέρουν επάξια το άστρο. Άουδι δεν μπαίνει καν στην ίδια πρόταση με τις άλλες 2, ο παρακατιανός συγγενής ειναι.
-
Mercedes αν είσαι κυριλέ τύπος, bmw αν είσαι σπορτίβ και audi αν είσαι πιο κουλτουριάρης.
Βρίσκω τα audi πιο "γήινα" από τους άλλους δύο. Δεν θα με χάλαγε να έχω ένα Q5 και ένα Α6 και να επιλέγω ποιό θα οδηγώ κάθε φορά ανάλογα με τη διάθεση.
-
Αυτοκίνητα υπάρχουν τα Mercedes και..... τα υπόλοιπα.
Μην επαναλάμβανομαστε! -
Όσο μεγαλώνω Mercedes θα έπαιρνα.
Μια Εclass diesel plug in hybrid ας πούμε.
Φανατικός bmwακιας ήμουν μέχρι τις e92 και e60.
Μετά από αυτές κάπου το έχασε η bmw, κυρίως στη σχεδίαση, αγγίζει τα όρια του κιτς.
Audi μόνο s3 - rs3 για οικογενειακό καθημερινό. -
Μου αρέσει η δημώδης γραφή BMV στον τίτλο του νήματος. Παρακαλώ να μην αλλάξει.
-
Ποιοτικά οχήματα δεν έβγαζε καμία.
Γιατί όταν πληρώνεις τόσα πολλά, η αξιοπιστία έπρεπε να είναι δεδομένη, όπως και το υψηλής ποιότητας after sales service.
Η Lexus στην Αμερική για να δείξει ποιοτική, δεν στάθηκε μόνο στα υλικά και στους μεγάλους κινητήρες και αμαξώματα, αλλά όταν το αμάξι ήταν για σέρβις, ερχόταν υπάλληλος της εταιρείας με αυτοκίνητο αντικαταστάσης ανάλογου κύρους, στο άφηνε στο γκαράζ σου, έπαιρνε το δικό σου και όταν τελείωνε το σέρβις, το βράδυ στο έφερνε σπίτι με την ανάλογη διαδικασία.
Θυμάμαι φίλο Ελληνοαμερικανό γιατρό, πόσο εντύπωση του είχε κάνει αυτό και έλεγε ότι η Λέξους, σου παίρνει εκείνη το αμάξι σου για σέρβις.
Αυτά οι 3 γερμανικές που αναφέρονται, όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα από αυτά, αλλά στην Ελλάδα οι αντιπροσωπείες τους ήταν για κλωτσιές.
Εκρυβαν βλάβες για να βγει το αυτοκίνητο εκτός εγγύησης, 1 χρόνο έδιναν άλλωστε, όπως έκαναν στην ML μου, αν η βλάβη ήταν σοβαρή όπως σε Α3 που του ράγισε ο κινητήρας στα 5000 χλμ, είπαν στον γιατρό φίλο μου, 50άρης τότε. Γιατρέ δεν έχει τίποτα το αμάξι, δεν ξέρεις να οδηγείς.
Για μπεμβέ ανάλογες ιστορίες, όπως και σε Μίνι.
Μακρυά και αγαπημένοι λοιπόν με αυτούς τους 3.
-
Κρουζερ κρινεις απο μια μεμονομένη εμπειρια πριν 20 χρονια. Προφανως και εχεις λαθος γιατι δεν μπορει μια περιπτωση (και μαλιστα γνωστη για τα προβληματα) να κρινει 3 εταιριες!!
Και στην Ελλαδα εαν εχεις σοβαρη bmw ερχονται στην παιρνουν για σερβις και στην επιστρέφουν.
Η αξιοπιστια ειναι αδιαφορη σε αυτα τα αμαξια, κανεις αγοραστης τους δεν ενδιαφερεται για αυτο.
-
BMW γιατί είναι αντρικό αυτοκίνητο.
Μερσεντές στα γεράματα
Audi στην γυναίκα ως δώρο
-
@fanis75 said in BMW vs Mercedes vs Audi:
Κρουζερ κρινεις απο μια μεμονομένη εμπειρια πριν 20 χρονια. Προφανως και εχεις λαθος γιατι δεν μπορει μια περιπτωση (και μαλιστα γνωστη για τα προβληματα) να κρινει 3 εταιριες!!
Και στην Ελλαδα εαν εχεις σοβαρη bmw ερχονται στην παιρνουν για σερβις και στην επιστρέφουν.
Η αξιοπιστια ειναι αδιαφορη σε αυτα τα αμαξια, κανεις αγοραστης τους δεν ενδιαφερεται για αυτο.
Δεν είναι μεμονομένες εμπειρίες.
Αδελφός φίλου, δούλευε 10 χρόνια στην Κοσμοκάρ και 15 χρόνια στο δίκτυο της μπεμβέ.
Αλλοι φίλοι πήγαιναν σε αυτόν για να τους βοηθήσει με τα πολλά προβλήματα που έβγαζαν τα αμάξια.
Τώρα το αν οι αγοραστές τους δεν ενδιαφέρονται για την αξιοπιστία των αμαξιών τους, δεν το νομίζω.
Δεν έχω δει κανένα πλούσιο ή υπερπλούσιο να πετάει εύκολα τα λεφτά του.
Τώρα αν μιλάς για κάποιος έσοδα από παράνομες πράξεις, πιθανόν να έχουν άλλα θέματα να τους νοιάξουν περισσότερο, αλλά δεν ξέρω τέτοιους.
Μέχρι και ο Τράκης που λατρεύει τις μέρκ και έχει συλλογή από αυτές, συνέχεια τις βρίζει, όπως και τους αντιπροσώπους.
-
@criuser said in BMW vs Mercedes vs Audi:
Μέχρι και ο Τράκης που λατρεύει τις μέρκ και έχει συλλογή από αυτές, συνέχεια τις βρίζει, όπως και τους αντιπροσώπους.
Στα λογια μου ερχεσαι! Βριζει αλλα γαγοράζει, γιατι ακριβως του ειναι αδιαφορες οι βλαβες ως κριτηριο επιλογης. Αυτος που πραγματικα μπορει να αγοράσει τετοιο αμαξι, δεν ασχολειται με βλαβες, συνεργεια και βλακειες - εκτος εαν ειναι Αμερικανάκι!
Εαν μπορεις να εχεις γυναικαρα δεν θα διαλεξεις την φλόμπα επειδη φτιαχνει καλα γεμιστα! -
Εσύ μιλάς για 6άρες και 7άρες και οι άλλοι ρωτάνε για άσσους...
-
Στα λογια μου ερχεσαι! Βριζει αλλα γαγοράζει, γιατι ακριβως του ειναι αδιαφορες οι βλαβες ως κριτηριο επιλογης. Αυτος που πραγματικα μπορει να αγοράσει τετοιο αμαξι, δεν ασχολειται με βλαβες, συνεργεια και βλακειες - εκτος εαν ειναι Αμερικανάκι!
Εαν μπορεις να εχεις γυναικαρα δεν θα διαλεξεις την φλόμπα επειδη φτιαχνει καλα γεμιστα!Φανη ατυχες το σχολιο, το καταλληλο θα ηταν αν μπορεις να εχεις γυναικαρα θα την επελεγες αν ηταν να τη μοιραζοσουν και με αλλους.
-
Το φλομπα είναι όνομα;
-
Εσύ μιλάς για 6άρες και 7άρες και οι άλλοι ρωτάνε για άσσους...
Κανεις δεν ρωτησε για Ασσους. Για τις εταιριες ρωτησε γενικα. Ασσοι και λοιπα δεν ειναι bmw τα εχουμε πει! Μιλησα ξεκαθαρα για οσους μπορουν να τα αγορασουν, οχι για οσους ζοριζονται για το κλειδι!
-
Δεν είναι μεμονομένες εμπειρίες.
Αδελφός φίλου, δούλευε 10 χρόνια στην Κοσμοκάρ και 15 χρόνια στο δίκτυο της μπεμβέ.
Αλλοι φίλοι πήγαιναν σε αυτόν για να τους βοηθήσει με τα πολλά προβλήματα που έβγαζαν τα αμάξια.
Τώρα το αν οι αγοραστές τους δεν ενδιαφέρονται για την αξιοπιστία των αμαξιών τους, δεν το νομίζω.
Δεν έχω δει κανένα πλούσιο ή υπερπλούσιο να πετάει εύκολα τα λεφτά του.
Τώρα αν μιλάς για κάποιος έσοδα από παράνομες πράξεις, πιθανόν να έχουν άλλα θέματα να τους νοιάξουν περισσότερο, αλλά δεν ξέρω τέτοιους.
Και για πες μας, τι μάρκες προτιμούν οι φίλοι σου οι υπερπλούσιοι;
-
@ilias-a said in BMW vs Mercedes vs Audi:
Φανη ατυχες το σχολιο, το καταλληλο θα ηταν αν μπορεις να εχεις γυναικαρα θα την επελεγες αν ηταν να τη μοιραζοσουν και με αλλους.
Αυτο ειπα να γραψω αλλα αυτολογοκρίθηκα (το ειχα γραψει παλιοτερα ομως!). Επιλογες ολα! Την σουπερ γυναικα (ή γυναικες) και ας μην ειναι 100% πιστή ή την χαλια που δεν θες να την βλεπεις αλλα ειναι πιστη;
BMW vs Mercedes vs Audi