-
@babisstinson said in FORD FORUM:
Δηλαδή απλά τραγωδία. Κρίμα για την μάρκα. Θα μείνει να πουλάει Ranger στην Ευρώπη και κανά Transit. Άντε και κανά Μαστανγκ.
Ακριβως
-
@criuser said in FORD FORUM:
Ενδιαφέρον. Να το δούμε.
Να πω την αλήθεια την φόρντ την συμπαθούσα γενικά.
Είδα χτες από κοντά, ένα ηλεκτρικό Κάπρι.
Ωραίο ήταν. Κάτι ανάμεσα σε 3008 και 408.
Μπήκες μέσα να δεις τι εστί στενωσιά;
-
@jamesd said in FORD FORUM:
@criuser said in FORD FORUM:
Ενδιαφέρον. Να το δούμε.
Να πω την αλήθεια την φόρντ την συμπαθούσα γενικά.
Είδα χτες από κοντά, ένα ηλεκτρικό Κάπρι.
Ωραίο ήταν. Κάτι ανάμεσα σε 3008 και 408.
Μπήκες μέσα να δεις τι εστί στενωσιά;
Και άθλια ποιότητα εσωτερικού θα προσθέσω.
Στην έκθεση περισυ σε σύγκριση με τα Κινέζικα που είχα μπει πριν μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση.
-
Δυστυχως οι περισσότερες μαρκες, η Φορντ ακομα περισσότερο, εχει απωλεσει μεγαλο μερος της ποιοτητος.
Τα αμαξια παντοτε ητανε προς κατανάλωση, καποτε ομως τα εφτιαχναν λιγο ανθεκτικα να διαρκουν, τωρα ειναι εντυπωσιακα, αλλα μικρη αντοχη. Θα φανει ωστοσο εν καιρω. -
Θα διαφωνήσω, τα αυτοκίνητα αν μιλάμε για αρκετά χρόνια πριν (80s 90s) ήταν ψεύτικα, σκορπούσαν μετά από κάποια χρόνια και τα εσωτερικά τους διαλύονταν.
Μετά τα 00s η ποιότητα ανέβηκε, απλά κάποιες εταιρείες μας χρησιμοποιούν σαν b testers, ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε.
Από τα παλιά εξαιρώ κάποιες πρίμιουν μάρκες που έφτιαχναν όντως αυτοκίνητα για μια ζωή, πχ mercedes w124. -
@georgemit said in FORD FORUM:
Θα διαφωνήσω, τα αυτοκίνητα αν μιλάμε για αρκετά χρόνια πριν (80s 90s) ήταν ψεύτικα, σκορπούσαν μετά από κάποια χρόνια και τα εσωτερικά τους διαλύονταν.
Μετά τα 00s η ποιότητα ανέβηκε, απλά κάποιες εταιρείες μας χρησιμοποιούν σαν b testers, ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε.
Από τα παλιά εξαιρώ κάποιες πρίμιουν μάρκες που έφτιαχναν όντως αυτοκίνητα για μια ζωή, πχ mercedes w124.Παντως στην Ελλάδα ακομα γεματη ειναι απο Almera, Primera, Starlet και Accent απο μεσα-τελη 1990.
Πραματι πολλα αλλα ητανε χρεπια τοτε γι αυτο και κανενα δεν εμεινε. -
Ναι υπάρχουν αρκετά, το 90% βέβαια είναι σε άθλια κατάσταση και κάποια χρησιμοποιούνται για μεταφορά μαδεριων. Δε μου λέει κάτι αυτό.
-
Ναι υπάρχουν αρκετά, το 90% βέβαια είναι σε άθλια κατάσταση και κάποια χρησιμοποιούνται για μεταφορά μαδεριων. Δε μου λέει κάτι αυτό.
Δεν είναι τυχαιο αυτο
Αλβανος ελαιοχρωματιστης με corolla e111 ή nissan almera
all time classic -
@dimitrioskosmas said in FORD FORUM:
Δεν είναι τυχαιο αυτο
Αλβανος ελαιοχρωματιστης με corolla e111 ή nissan almera
all time classicΦθηνοσυντηρητα αυτοκινητα με μεγαλο μπαγκαζ και αρκετα αξιοπιστα.
-
Φθηνοσυντηρητα αυτοκινητα με μεγαλο μπαγκαζ και αρκετα αξιοπιστα.
Ισοβια μοντελα και πρακτικα.
-
-
Σε αυτή τη δοκιμή, ο Κάργκουρας Ιάσων οδηγεί το 2024 Ford Mustang Mach-E Rally και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του χύμα, ντόμπρα και σταράτα.
-
@a-d-p said in 2024 Ford Mustang (S650) & Mustang Mach E-Rally:
Σε αυτή τη δοκιμή, ο Κάργκουρας Ιάσων οδηγεί το 2024 Ford Mustang Mach-E Rally και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του χύμα, ντόμπρα και σταράτα.
Βαλτο ρε Adp κάπου αλλου
Αυτό ειναι ηλεκτρικο δεν ειναι πραγματικη mustang
Δεν λέω οτι ειναι κακο, ισα ισα. Αλλα mustang κακως ονομαστηκε. Mustang πραγματικες ειναι μονο οσες εχουν V8 με πανω από 5000 κυβικα (αυτες με κατι ecoboost 2300κυβικα ειναι παλι μουφα). Ηλεκτρικη mustang δεν υπαρχει ειναι μονο κακο marketing της ford
Αν δεν ακους τον V8 δεν εχει κανενα νοημα αυτο το υπερβολικο από την φυση του αυτοκινητο. Αμερικανια mushle car με V8 μονο
-
@cirus said in 2024 Ford Mustang (S650) & Mustang Mach E-Rally:
Βαλτο ρε Adp κάπου αλλου
Δεν λέω οτι ειναι κακο, ισα ισα. Αλλα mustang κακως ονομαστηκε. Mustang πραγματικες ειναι μονο οσες εχουν V8 με πανω από 5000 κυβικα (αυτες με κατι ecoboost 2300κυβικα ειναι παλι μουφα). Ηλεκτρικη mustang δεν υπαρχει ειναι μονο κακο marketing της ford
Αν δεν ακους τον V8 δεν εχει κανενα νοημα αυτο το υπερβολικο από την φυση του αυτοκινητο. Αμερικανια mushle car με V8 μονο
Σιγά να μην ανοίξουμε τοπικ για το ηλεκτρικό Mustang
Έχω αλλάξει τον τίτλο -
@cirus said in 2024 Ford Mustang (S650) & Mustang Mach E-Rally:
Βαλτο ρε Adp κάπου αλλου
Σιγά να μην ανοίξουμε τοπικ για το ηλεκτρικό Mustang
Έχω αλλάξει τον τίτλοτο ηλεκτρικο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MUSTANG κακως μπαινουν μαζι ειναι η γνωμη μου
οπως και το explorer και το capri δεν ειναι ford αλλα VW αλλα οκ αυτα. Με ενοχλει πολύ περισσοτερο ομως η ιεροσυλία των ηλιθιων της Ford με δαυτο. Το οποιο ειναι το μοναδικο καλο ηλεκτρικο αμαξι της ford (τα γιαλαντζι ηλεκτρικα ford που ειναι VW ειναι ετσι και αλλιως μαπα). Απλα με ενοχλει το ονομα που του εδωσαν
-
thanks adp πολυ καλύτερα τωρα
-
@cirus said in FORD FORUM:
το ηλεκτρικο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ MUSTANG κακως μπαινουν μαζι ειναι η γνωμη μου
Μα αφού έχει το αλογάκι.
-
Το οποιο ειναι το μοναδικο καλο ηλεκτρικο αμαξι της ford (τα γιαλαντζι ηλεκτρικα ford που ειναι VW ειναι ετσι και αλλιως μαπα)
Επειδή για το Explorer το έχω ψάξει μιας και το έχω μέσα στις επιλογές μου και πουθενά δεν έχω βρει να αναφέρεται ότι είναι μάπα, ίσα ίσα που ότι κριτικές και δοκιμές έχω διαβάσει και έχω δει μέχρι τώρα είναι θετικές, θες να μου πεις που το στηρίζεις;
-
@katafractos17 said in FORD FORUM:
Το οποιο ειναι το μοναδικο καλο ηλεκτρικο αμαξι της ford (τα γιαλαντζι ηλεκτρικα ford που ειναι VW ειναι ετσι και αλλιως μαπα)
Επειδή για το Explorer το έχω ψάξει μιας και το έχω μέσα στις επιλογές μου και πουθενά δεν έχω βρει να αναφέρεται ότι είναι μάπα, ίσα ίσα που ότι κριτικές και δοκιμές έχω διαβάσει και έχω δει μέχρι τώρα είναι θετικές, θες να μου πεις που το στηρίζεις;
Ειναι περισσότερο ακριβό από οτι πρεπει και ειναι στην VW πλατφορμα του id3-4.
Μαπα κυριως εννοω οτι ειναι υπερκοστολογημένο και δεν ειναι πραγματικά ford οχι οτι ειναι κακο αυτοκίνητο. Και τα VW το ιδιο. Δεν ειναι κακα απλα είναι ακριβα οταν με τα ίδια χρηματα πανω κάτω παίρνεις τεσλα ουτε που θα τα κοιταζα. Το ίδιο και το capri
Εκτος αν υπάρχει κανενα με καλή τιμη μεταχειρισμένο
-
@katafractos17 said in FORD FORUM:
Ειναι περισσότερο ακριβό από οτι πρεπει και ειναι στην VW πλατφορμα του id3-4.
Μαπα κυριως εννοω οτι ειναι υπερκοστολογημένο και δεν ειναι πραγματικά ford οχι οτι ειναι κακο αυτοκίνητο. Και τα VW το ιδιο. Δεν ειναι κακα απλα είναι ακριβα οταν με τα ίδια χρηματα πανω κάτω παίρνεις τεσλα ουτε που θα τα κοιταζα. Το ίδιο και το capri
Εκτος αν υπάρχει κανενα με καλή τιμη μεταχειρισμένο
Απλώς έχει αρκετά χαμηλότερο μίσθωμα σε σχέση με τα Tesla
FORD FORUM