-
Εμένα μου αρέσει! Ωραίος ήχος
-
Πολύ ωραίο είναι , για κύριο αυτοκίνητο για εμάς τους 45+ και φυσικά να υπάρχει και δεύτερο οικογενειακό που θα το οδηγεί η σύζυγος.
Ο τέλειος συνδυασμός θα ήταν ένα μεσαίο καλό HEV της Toyota ή κάποιο αντίστοιχα κινεζικό όπως τα Cherry που είδαμε πρόσφατα και ένα Prelude για εμάς που λόγω ότι είναι και Honda θα είναι μάλλον και το τελευταίο αυτοκίνητο μας για τα επόμενα 25+ χρόνια μέχρι να μας κόψουν το δίπλωμα.
-
@vagkirk said in HONDA FORUM:
Πολύ ωραίο είναι , για κύριο αυτοκίνητο για εμάς τους 45+ και φυσικά να υπάρχει και δεύτερο οικογενειακό που θα το οδηγεί η σύζυγος.
Ο τέλειος συνδυασμός θα ήταν ένα μεσαίο καλό HEV της Toyota ή κάποιο....
Για κύριο έχουμε το mx5
-
Παγκόσμια πρεμιέρα για το Honda 0 α
Το επόμενο αγαπημένο του @lap ;;
;;
;;
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/pagkosmia-premiera-gia-to-honda-0-a/
-
Να αποκτήσουν λίγη ομορφιά οι δρόμοι μας.
Κουκλάκι
-
Σαν ηλεκτρική σκούπα είναι από πίσω.
Αναμενόμενο το κουκλάκι από τον εραστή του μούλτιπλα...

-
Η μεγάλη επιστροφή: Το Honda Prelude στην Ευρώπη, μετά από 25 χρόνια

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/honda-prelude-stin-eyropi/
-
Σαν σχέδιο είναι κουκλί πραγματικά. Με τα μηχανικά που διαβάζω οδηγικά καλά θα πηγαίνει, μπροστινό σύστημα από το Type R έχει. Καταραμένη "φτώχεια" να μην μπορείς να έχεις 3-4 αυτοκίνητα στο γκαράζ σε rotation να γουστάρεις εναλλάξ.
-
Και 1 να έχεις, δεν είναι θέμα. Αρκεί αυτό το 1 να έχεις ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!
Ένα civic ή ένα prelude δηλαδή! -
υπεροχη hondara
για λιγους τυχερους ομως οχι για ολους, τουλαχιστον στην Ελλάδα
-
@nickthetrib said in HONDA FORUM:
Ένα civic ή ένα prelude δηλαδή!@gatoz ένα Honda leasing στο παιδί να τον γλυτώσουμε από την ακατανομαστη

-
@a-d-p said in HONDA FORUM:
Ένα civic ή ένα prelude δηλαδή!@gatoz ένα Honda leasing στο παιδί να τον γλυτώσουμε από την ακατανομαστη

Δεν μπορεί να μου δώσει leasing (πιθανότητα για μπλεξίματα με τις ασφαλιστικές σε περίπτωση ατυχήματος)!
Ξέρεις πόσες φορές το έχει αναφέρει;;;
Ονόμασε την ακατονόμαστη, αν είναι ο εκ Ιαπωνίας κατασκευαστής του αυτοκινήτου που έχω τώρα, δεν θεωρώ ως απαλλαγή την απόκτηση του αντίστοιχου καινούργιου!!! -
@a-d-p said in HONDA FORUM:

Δεν μπορεί να μου δώσει leasing (πιθανότητα για μπλεξίματα με τις ασφαλιστικές σε περίπτωση ατυχήματος)!
Ξέρεις πόσες φορές το έχει αναφέρει;;;
Ονόμασε την ακατονόμαστη, αν είναι ο εκ Ιαπωνίας κατασκευαστής του αυτοκινήτου που έχω τώρα, δεν θεωρώ ως απαλλαγή την απόκτηση του αντίστοιχου καινούργιου!!!Νόμιζα ότι την Toyota αναφέρει ως ακατανομαστη, λάθος ;;
-
Το ιδανικό αυτοκίνητο για τους 60αρηδες που νιώθουν λίγο αν έχουν ξεμπλέξει με μεγάλα παιδιά ή για δεύτερο για τους υπόλοιπους με ένα ευρύχωρο BSUV για την γυναίκα και τα παιδιά.
Να περιμένουμε όμως τιμές πάνω και από το Civic δηλαδή;
-
@vagkirk said in HONDA FORUM:
Το ιδανικό αυτοκίνητο για τους 60αρηδες που νιώθουν λίγο αν έχουν ξεμπλέξει με μεγάλα παιδιά ή για δεύτερο για τους υπόλοιπους με ένα ευρύχωρο BSUV για την γυναίκα και τα παιδιά.
Να περιμένουμε όμως τιμές πάνω και από το Civic δηλαδή;
Άνετα πάνω από το civic!
-
Εφαπαξάτο αμάξι, δεν είναι μάλλοντυχαίο ότι διάβαζα πως οι περισσότερες παραγγελίες στην Αμερική είναι σε ανθρώπους >50 ετών.
https://www.motor1.com/news/774888/honda-prelude-hit-orders-japan/ -
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με μια BMW 2 Coupe, η οποία είναι πολύ πιο γρήγορη, σπορ και πισωκίνητη.
-
Ναι και εγω δε ξέρω .Αναμεικτες εντυπώσεις.Σαν να πάνε να εκμεταλλευτουν το ονομα...
Οι χωροι πίσω ανυπαρκτοι,οι επιδόσεις μετριες,επιλογες κινητηρα ανυπαρκτες... -
@kostis20 said in HONDA FORUM:
Ναι και εγω δε ξέρω .Αναμεικτες εντυπώσεις.Σαν να πάνε να εκμεταλλευτουν το ονομα...
Οι χωροι πίσω ανυπαρκτοι,οι επιδόσεις μετριες,επιλογες κινητηρα ανυπαρκτες...Εννοείται πάνε να εκμεταλλευτούν το όνομα!!!
Όπως πολλοί κατασκευαστές!
Κάθε αυτοκίνητο αυτού του στυλ (σπορ κουπέ κλπ κλπ), απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό!
Αν αυτό το κοινό (και βασικά αυτό που θα το αγοράσει) είναι αρκετό για να συνεχίσει η παραγωγή, θα συνεχίσει. Αλλιώς θα σταματήσει. Το έχουμε δει ξανά και στη Honda πχ με το cx-r η κάπως έτσι (το υβριδικό κουπέ με το χειροκίνητο κιβώτιο εννοώ). -
@realzeus said in HONDA FORUM:
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με μια BMW 2 Coupe, η οποία είναι πολύ πιο γρήγορη, σπορ και πισωκίνητη.
Έγραψα ακριβώς από πάνω, απευθύνεται σε ειδικό κοινό που κανείς (ούτε το ίδιο καλά καλά) δεν έχει ληγμένα και ιεραρχημένα τα κριτήρια επιλογής του.
Πχ μπορεί απλά να μη θέλει πισωκίνητο!
HONDA FORUM