-
@chrisk6 said in 2020 Toyota Yaris:
@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:
Oμάδα 1ο σερβις ετησιο με λαδάκια 0w8,καρτα καυσαεριων + φιλτρα υβριδικης + καμπινας που θελουν τι ποσο να περιμενω λέτε? Πάνω απο 280?
Εδω εχει αναλυση ανα αντιπροσωπεια...
Το εχει κανει ευκολο η Toyota. Της βγαζω το καπελο...Σε ευχαριστω η αναλυση ειναι ανα χιλιομετρα με 0w20 λαδια και τυπικο προγραμμα. Θα κανω μοντα στο δικο μου
-
@chrisk6 said in 2020 Toyota Yaris:
Oμάδα 1ο σερβις ετησιο με λαδάκια 0w8,καρτα καυσαεριων + φιλτρα υβριδικης + καμπινας που θελουν τι ποσο να περιμενω λέτε? Πάνω απο 280?
Εδω εχει αναλυση ανα αντιπροσωπεια...
Το εχει κανει ευκολο η Toyota. Της βγαζω το καπελο...Σε ευχαριστω η αναλυση ειναι ανα χιλιομετρα με 0w20 λαδια και τυπικο προγραμμα. Θα κανω μοντα στο δικο μου
Παιρνεις ενα σημειο αναφορας και απλα ριχνεις ενα τηλεφωνο να μαθεις τιμη με τα λαδια που θες. Ουτως η αλλως η τιμη ειναι γνωστη του εκαστοτε συνεργειου.
-
Εγινε το service το ετησιο στο yaris hatchback μονο τα λαδια κάνανε το 5λιτρο 135 ευρω! Δεν θυμαμαι τετοια χρεωση οταν δουλευα στο νεο κηφισο. Αλλαξανε και φιλτρο καμπινας και υβριδικης , ολα μαζι 250.
Οπως και να χει ολα καλα , αλλα μου φαινεται καποια πραγματα οπως φιλτρα πρεπει να τα αλλαζω μονος (ήδη τα ανοιξα και τα καθαρισα - φυσηξα στο 8μηνο οποτε δεν τα αλλαζα κιολας? ... χαζομαρα) και λαδια ενεος ή μοτουλ οπως κανουν 2-3 φιλοι τα πανε και χωρις θεμα τα βαζουν.
-
Βλέπω στα φώτα μου στο πάνω μέρος, υπό γωνία να κάνει αυτό το χρώμα. Στα κύρια φώτα μου από κάτω είναι εντελώς διάφανο χωρίς χρωματισμούς.
Είναι από τον ήλιο ; Έχει κανείς ιδέα ;
-
@nikonino said in 2020 Toyota Yaris:
Βλέπω στα φώτα μου στο πάνω μέρος, υπό γωνία να κάνει αυτό το χρώμα. Στα κύρια φώτα μου από κάτω είναι εντελώς διάφανο χωρίς χρωματισμούς.
Πρέπει να είναι η επίστρωση που εχουν για να προστατεύονται απο τις ακτίνες του ήλιου...
-
Τεχνολογία Toyota!
-
-
Σε όλα το ίδιο είναι
-
@georgekn said in 2020 Toyota Yaris:
Πρέπει να είναι η επίστρωση που εχουν για να προστατεύονται απο τις ακτίνες του ήλιου...
Μιας και το έφερε κουβέντα... Πώς τα συντηρούμε τα φανάρια για να μην ξεθωριάσουν ; Βάζετε εσείς κάποιο συγκεκριμένο καθαριστικό;
-
Μιας και το έφερε κουβέντα... Πώς τα συντηρούμε τα φανάρια για να μην ξεθωριάσουν ; Βάζετε εσείς κάποιο συγκεκριμένο καθαριστικό;
Δεν αφήνεις να πέφτει νερό ενώ τα κτυπά ο καλοκαιρινός ήλιος , τα μπεκ που ποτίζουν σε κήπους πάρκα παρτέρια έχουν "κάψει" πολλά από κοντά παρκαρισμένους
-
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
Δεν αφήνεις να πέφτει νερό ενώ τα κτυπά ο καλοκαιρινός ήλιος , τα μπεκ που ποτίζουν σε κήπους πάρκα παρτέρια έχουν "κάψει" πολλά από κοντά παρκαρισμένους
Ενδιαφερον αυτο.
-
@ilias-a said in 2020 Toyota Yaris:
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
Ενδιαφερον αυτο.
Παθών, ήμουν και σε διακοπές όσο και να παιδεύτηκα με ένα δέρμα και νερό δεν έφυγαν οι στάμπες όταν γύρισα πήγα σε αυτούς φτιάχνουν φανάρια ,πάει το 50αρικο
-
Βάζεις ειδικές μεμβράνες. Έχουν βγάλει για τα φώτα.
-
Καλημέρες.
Για προτείνετε βρε παιδιά κανένα λαστιχάκι για upgrade που θα αντικαταστήσει τα εργοστασιακα σε yarisaki.
Έχω φτάσει αισίως τα 45 χιλ.χλμ ( ακόμα δείχνουν ότι έχουν πέλμα τα ecopia, wtf? ) αλλά νομίζω ήρθε η ώρα τους. -
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Καλημέρες.
Για προτείνετε βρε παιδιά κανένα λαστιχάκι για upgrade που θα αντικαταστήσει τα εργοστασιακα σε yarisaki.
Έχω φτάσει αισίως τα 45 χιλ.χλμ ( ακόμα δείχνουν ότι έχουν πέλμα τα ecopia, wtf? ) αλλά νομίζω ήρθε η ώρα τους.Bridgestone Turanza 6 φοράω εγώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος
-
@v_a κάνε μου μια χάρη ρε φίλε.
Όταν μπορέσεις μέτρα λίγο με ένα μέτρο πόσα εκ απόστασης έχει απο το έδαφος μέχρι το αεροδυναμικό προστατευτικό στον μπροστινό προφυλακτήρα, μπροστά από τους τροχούς.
-
@lap said in 2020 Toyota Yaris:
@v_a κάνε μου μια χάρη ρε φίλε.
Όταν μπορέσεις μέτρα λίγο με ένα μέτρο πόσα εκ απόστασης έχει απο το έδαφος μέχρι το αεροδυναμικό προστατευτικό στον μπροστινό προφυλακτήρα, μπροστά από τους τροχούς.
Ναι βρε, εννοείται
-
Καλημέρα στην ομάδα. Έχει βάλει κανείς μπάρες οροφής στο αμάξι; Είχατε ποτέ θέμα με τον ουρανό; Για το Yaris Cross έχω ακούσει για βαθουλώματα μετά την εφαρμογή.
-
Καλημέρα στην ομάδα. Έχει βάλει κανείς μπάρες οροφής στο αμάξι; Είχατε ποτέ θέμα με τον ουρανό; Για το Yaris Cross έχω ακούσει για βαθουλώματα μετά την εφαρμογή.
Έχω βάλει τις αυθεντικές της Toyota (thule δηλαδή). Προτίμησέ τις από άλλες aftermarket παρόλο που είναι ακριβές.
Κανένα απολύτως πρόβλημα στην εφαρμογή τους, μην ανησυχείς. -
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Έχω βάλει τις αυθεντικές της Toyota (thule δηλαδή). Προτίμησέ τις από άλλες aftermarket παρόλο που είναι ακριβές.
Κανένα απολύτως πρόβλημα στην εφαρμογή τους, μην ανησυχείς.Μπαγκαζιέρα τι έχεις προτιμήσει και χρησιμοποιείς;
2020 Toyota Yaris