-
-
Με προχειρο υπολογισμο Αθηνα-θεσσαλονικη η διαφορα ειναι λιγο πανω σπο μισαωρο..
-
@tolisk20 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Με προχειρο υπολογισμο Αθηνα-θεσσαλονικη η διαφορα ειναι λιγο πανω σπο μισαωρο..
Τα 500 χιλομετρα με θεωρητικη μεση ταχυτητα 120 θελουν 4,16 ωρες, το μισαωρο δεν ειναι λιγο.
-
@ilias-a said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@tolisk20 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Τα 500 χιλομετρα με θεωρητικη μεση ταχυτητα 120 θελουν 4,16 ωρες, το μισαωρο δεν ειναι λιγο.
Λογικα το 4,15-4,45 με ενα μισαωρο η μια ωρα διαλλειμα συνολικα θα παει 4,45-5,15 η 5,15-5,45..Για μενα ασχετα τον πολλαπλασιο κινδυνο που εχει προτιστως,εχει και μεγαλη διαφορα καταναλωσης στα περισσοτερα αυτοκινητα
-
Εντάξει τα 20-30χαω πολλές φορές είναι και θέμα αυτοκινήτου. Δεν είναι το ίδιο να κάνεις ελιγμό στα πολλά χαω με το golf mk4, την w202 μου και με μια w214 με αερανάρτηση....... Ο νόμος φυσικά δεν κάνει διάκριση και είναι λογικό .
Άκυρο σήμερα με σταμάτησαν αμέσως μετά από κυκλικό κόμβο εκτός πόλης που συνήθως με τα μερκ τον ντριφταρω τα 2/3 του . Το audi με γλύτωσε από περιπέτειες
-
Toyota οδηγάει ο Ισπανός…; Ξέρουμε;
-
Καταπληκτικο εργο, οποιος εχει δει και το ντοκιμαντερ.
-
-
Ο πιο καλός ο μαθητής…
-
Σήμερα είχα επίσκεψη σε πελάτη στον Άγιο Θωμά, οπότε από Ασπρόπυργο πήγα μέσω Μαγούλας, Στεφάνη, Σκούρτα κλπ. Μου έκανε εντύπωση ότι 3 νταλίκες συνολικά, μου έκαναν συνιάλο να προσπεράσω... Αργότερα, ο πελάτης μου εξήγησε ότι το κάνουν για να μη προκαλούν καθώς είναι παράνομο να χρησιμοποιούν αυτό το δρόμο... Ισχύει ή όντως γνώρισα τους πιο ευγενικούς νταλικέρηδες;
-
@sette said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Σήμερα είχα επίσκεψη σε πελάτη στον Άγιο Θωμά, οπότε από Ασπρόπυργο πήγα μέσω Μαγούλας, Στεφάνη, Σκούρτα κλπ. Μου έκανε εντύπωση ότι 3 νταλίκες συνολικά, μου έκαναν συνιάλο να προσπεράσω... Αργότερα, ο πελάτης μου εξήγησε ότι το κάνουν για να μη προκαλούν καθώς είναι παράνομο να χρησιμοποιούν αυτό το δρόμο... Ισχύει ή όντως γνώρισα τους πιο ευγενικούς νταλικέρηδες;
Σε επαρχιακους δρομους το συναντω συχνα μπορω να πω, οπου εχουν χωρο κανουν δεξια για να περασει η ουρα που εχει μαζευτει απο πισω τους.
-
Μόνο στην Εύβοια δεν το έχω συναντήσει αυτό ποτέ...
-
@criuser said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Γενικά, δεν είναι συνηθισμένο... Ειδικά να το δει κανείς πχ 3/5 περιπτώσεις νταλίκας στον ίδιο δρόμο, την ίδια μέρα... Στην Εύβοια ίσως να έχει μεγαλύτερο ποσοστό όνων...
-
Δε μπορώ να θυμηθώ σε τι συχνότητα το πετυχαίνω. Επίσης δεν έχω καταλάβει που υπάρχει απαγορευτικό και αν αυτό είναι εποχιακό ( πχ καλοκαίρια) και αναλόγως τις ώρες ή αν απλά ειδοποιούνται οι φορτηγατζήδες μεταξύ τους ότι δεν έχει μπλόκο οπότε τότε πάνε από τον παλιό.
Σήμα ανταπόδοσης και χαιρετισμού από τον γρήγορο προς τον αργό, πάντως είναι το στιγμιαίο άναμμα προς και τις δύο κατευθύνσεις των φλας , την ευγενική κόρνα μάλλον δεν την ακούνε καμιά φορά.
-
To μαλλί φταίει!
O chief engineering της Honda!
Shotaro Odate
Εχει 250 προσωπικές πατέντες
Σηκώνει 170 κιλά στην μπάρα
Και είναι 84 ετών!!!!!
-
@criuser said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Ε αφού ξέρουν ότι έρχεται το γρήγορο σετριο που τους προσπερνάει εν ριπή οφθαλμού ενώ ταυτόχρονα καίει σταγόνες πετρελαίου. Δεν χρειάζεται να κάνουν στην άκρη, θα περάσεις έτσι και αλλιώς!
-
Το θέμα είναι παίζει το καλοκαίρι να έχουν κολλήσει πίσω τους 10 αργοί...
-
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
![
To μαλλί φταίει!
O chief engineering της Honda!
Shotaro Odate
Εχει 250 προσωπικές πατέντες
Σηκώνει 170 κιλά στην μπάρα
Και είναι 84 ετών!!!!!
![
Το μαλλι ειναι ανατελλων ηλιος!
Πασοκος και αυτος! -