-
@mariolas said in KIA SPORTAGE 2021:
Η αξιοπιστία νομίζω έχει να κάνει με την νοοτροπία και τις αξίες.Οχι με το αν μπορούν να φτιάξουν κάτι καλό,γιατί αποδεδειγμένα μπορούν.
Δεν διαφωνώ καθόλου. Μάλιστα ως VAGιτης παραδέχομαι ότι η Toyota έχει εκ διαμέτρου ανώτερο αξιακό σύστημα από τον VAG. Ούτε αμφιβάλω ότι φτιάχνουν καλά οχήματα. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν πλέον κακά οχήματα. Υπάρχουν οχήματα σε συγκεκριμένες στοχεύσεις και (θα έπρεπε να υπάρχουν) υποψήφιοι αγοραστές που γνωρίζουν τις πραγματικές τους ανάγκες, άρα και να ψωνίζουν ανάλογα.
-
@sabas_thess said in KIA SPORTAGE 2021:
Υπάρχουν οχήματα σε συγκεκριμένες στοχεύσεις και (θα έπρεπε να υπάρχουν) υποψήφιοι αγοραστές που γνωρίζουν τις πραγματικές τους ανάγκες, άρα και να ψωνίζουν ανάλογα.
Πάρα πολύ σωστά!! Συμφωνώ 100%. Ακόμα και ο ίδιος άνθρωπος άλλα κριτήρια έχει στα 20 του, άλλα στα 30 του και άλλα στα 50 του, ειδικά εαν στο μεσοδιάστημα έχει αποκτήσει και οικογένεια.
-
Τι φάση με το νέο Kia Sportage; Η αντιπροσωπεία θα αποφασίσει ποτέ να το φέρει Ελλάδα; Στην υπόλοιπη Ευρώπη το πουλάνε εδώ και 3 μήνες και εδώ ακόμη έχουν στην ιστοσελίδα το παλιό...
-
Να μην ξεστοκάρει πρώτα (πουλώντας μάλιστα χωρίς ιδιαίτερα μειωμένη τιμή ως όφειλαν);
-
@axel12p said in KIA SPORTAGE 2021:
Τι φάση με το νέο Kia Sportage; Η αντιπροσωπεία θα αποφασίσει ποτέ να το φέρει Ελλάδα; Στην υπόλοιπη Ευρώπη το πουλάνε εδώ και 3 μήνες και εδώ ακόμη έχουν στην ιστοσελίδα το παλιό...
Tουλαχιστον σταμάτησαν εδώ και λίγους μήνες να γράφουν νέο για το υφιστάμενο! Γράφαμε νέο και εμείς βλέπαμε βιντεάκια από το fl από την αρχή του 2025...αλλά είπαμε αν δεν φύγουν όλα τα προηγούμενα γιατί να φέρουν αλλα;
Όπως ο μανάβης. Αν δεν φύγει το παλιό εμπόρευμα γιατί να φέρω φρέσκο;
Και από έκπτωση ούτε ευρώ στο σπορτατζ! Αλλά διαβάζεις για μεγάλες εκπτώσεις στην κια ως...4000 ευρώ! -
Τελικα δεν πούλησε αυτό ε;
-
@tkin73 said in KIA SPORTAGE 2021:
@axel12p said in KIA SPORTAGE 2021:
Tουλαχιστον σταμάτησαν εδώ και λίγους μήνες να γράφουν νέο για το υφιστάμενο! Γράφαμε νέο και εμείς βλέπαμε βιντεάκια από το fl από την αρχή του 2025...αλλά είπαμε αν δεν φύγουν όλα τα προηγούμενα γιατί να φέρουν αλλα;
Όπως ο μανάβης. Αν δεν φύγει το παλιό εμπόρευμα γιατί να φέρω φρέσκο;
Και από έκπτωση ούτε ευρώ στο σπορτατζ! Αλλά διαβάζεις για μεγάλες εκπτώσεις στην κια ως...4000 ευρώ!Και πατάς και βλέπεις ψευτοεκπτωσεις στα υπερτιμημένα ηλεκτρικά
-
@czio said in KIA SPORTAGE 2021:
Τελικα δεν πούλησε αυτό ε;
Έξω μια χαρά πάει και εδώ δεν μπορείς να πεις ότι δεν πουλά.Απλα από τότε που μπουκαραν στην αγορά τα κινέζικα όλα τα βλέπεις υπερτιμολογημενα.
-
Από την μια βλέπεις το Citroen C5 Aircross, το όποιο έχει έκπτωση 7-8 χιλιάρικα για το diesel μοντέλο (εν αναμονή του νέου μοντέλου), κάτι κινέζικα τύπου BYD Seal U-DMI full equiped στα 36 χιλιάρικα και μετά βλέπεις και το Sportage το οποίο δε λένε να φέρουν το καινούργιο και δεν έχουν την παραμικρή έκπτωση στο παλιό...
-
Και όμως το σπορτατζ είναι από τα πιο καλό πουλημένα μοντέλα στην Ευρώπη για το 2024 , 11ο στην σειρά ανεξάρτητα από κατηγορία. Πάνω απο κασκαι, κορολα κρος ,chr , τουσον ,τιγκουαν , και άλλα πολλά. Στα c suv μόνο το νταστερ το πέρασε για λίγο το 2024!
-
Βρε μια χαρά αυτοκίνητο είναι το Sportage και με τη μεγαλύτερη ίσως πληθώρα επιλογών σε ότι αφορά τα κινητήρια σύνολα. Την λογική της Ελληνικής αντιπροσωπείας δεν μπορώ να καταλάβω, που τόσους μήνες δε λέει να το φέρει, την στιγμή που σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη κυκλοφορεί το ανανεωμένο μοντέλο.
Χωρίς εκπτώσεις στα στοκαρισμένα μοντέλα, πως περιμένει να τα πουλήσει; Εκτός και αν απευθύνεται αποκλειστικά σε εντελώς ανενημέρωτους πελάτες που δε γνωρίζουν πως κυκλοφορεί στον υπόλοιπο κόσμο το ανανεωμένο μοντέλο εδώ και μήνες. -
Ποντάρει εννοείται στους άσχετους που τους λένε ότι κυκλοφόρησε πέρυσι και το πιστεύουν , που όταν ρωτούν αν θα βγει fl μοντέλο λένε προς το παρόν δεν έχουμε ακούσει κάτι κοκ.
Καλή τιμή με γενναία έκπτωση για το τρέχων θα πάρεις όταν θα έχει κυκλοφορήσει το νέο εδώ και θα έχει μείνει ένα δύο τμχ απόλυτα ε αν δεν τα δώσουν σε κάνα γνωστό θα πατήσουν μια καλή πραγματική έκπτωση 4-5Κ ... -
Facelift είναι, δεν έρχεται καινούριο μοντέλο, μην περιμένετε τέτοιες μεγάλες εκπτώσεις, ειδικά στις εμπορικές εκδόσεις. Το πολύ πολύ να δούμε τέτοιες εκπτώσεις σε ακριβές εκδόσεις. Ο όμιλος μπορεί να σπρώξει άνετα στα ληζινγκ τυχόν απόθεμα.
-
Στην Γερμανία το f/l δεν έρχεται καν σε MHEV και αρχίζει από 35K!
-
Το ίδιο πήρε το αυτί μου για το Tucson. Και στην τελική τι να το κάνεις το mhev για να καίει το ίδιο με το απλό και να έχεις και τον μπελά του να μην χαλάσει η 48v.
-
@jamesd said in KIA SPORTAGE 2021:
Το ίδιο πήρε το αυτί μου για το Tucson. Και στην τελική τι να το κάνεις το mhev για να καίει το ίδιο με το απλό και να έχεις και τον μπελά του να μην χαλάσει η 48v.
Έχει ακουστεί και για το Tucson σωστά. To 48v όμως έχω την αίσθηση βοηθά αρκετά στο turbo lag.
Καμία συμμετοχή στην κατανάλωση εννοείται. Τρικ για τους ρύπους και μόνο. Και να μπαίνουμε δακτύλιο
-
@zaxosm said in KIA SPORTAGE 2021:
Έχει ακουστεί και για το Tucson σωστά. To 48v όμως έχω την αίσθηση βοηθά αρκετά στο turbo lag.
Καμία συμμετοχή στην κατανάλωση εννοείται. Τρικ για τους ρύπους και μόνο. Και να μπαίνουμε δακτύλιο
Το τουσον mild hybrid μπαίνει δακτύλιο; Εκπέμπει κάτω από 145 γραμ;
-
Μπαινει δακτυλιο γιατι η αδεια λεει υβριδικο!
-
υποτίθεται ότι αν είναι μετά από 2020 πρέπει να έχει κάτω από 145 δεν νομίζω να φτάνει να λέει υβριδικό...
-
υποτίθεται ότι αν είναι μετά από 2020 πρέπει να έχει κάτω από 145 δεν νομίζω να φτάνει να λέει υβριδικό...
Οταν ειναι υβριδικο δεν αναφερει ρυπους καν. Εγω εχω το εγγραφο το περσινο. Θα δουμε αν ισχύσει και φετος.
Απο το gov
Σήμα κυκλοφορίας εντός δακτυλίου της Αθήνας
Μπορείτε να εκδώσετε το ειδικό σήμα για να κυκλοφορείτε ελεύθερα στον δακτύλιο της Αθήνας. Θα πρέπει το όχημά σας να ανήκει σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:
ηλεκτρικό
εκ κατασκευής φυσικού αερίου ή υγραερίου
υβριδικό
κατηγορίας Euro 6 και ταυτόχρονα να εκπέμπει κάτω από 120 gr CO2 (NEDC) για οχήματα ταξινομημένα πριν το 2021 ή κάτω από 145 gr CO2 (WLTP) για οχήματα ταξινομημένα από το 2021 και μετά. Επισημαίνεται ότι οι εκπομπές CO2 δε σχετίζονται με το επίπεδο ρύπων Euro 6.
KIA SPORTAGE 2021