-
@red_monster said in MERCEDES-BENZ GLA:
Α-κλας πλην φοβερά οικονομικού και αξιόλογου μοτέρ (βενζίνη πετρέλαιο) σε όλα τα άλλα είναι μιεχ
Καλά σαφώς αλλά νομίζω ότι ρωτάει σε σχέση με τον ανταγωνισμό πως είναι.
-
Μια μαυρη απο Αγ. Παρασκευή είναι; Βρήκα μία στο car στα 17+.
-
@w202-amg said in MERCEDES-BENZ GLA:
@red_monster said in MERCEDES-BENZ GLA:
Α-κλας πλην φοβερά οικονομικού και αξιόλογου μοτέρ (βενζίνη πετρέλαιο) σε όλα τα άλλα είναι μιεχ
Καλά σαφώς αλλά νομίζω ότι ρωτάει σε σχέση με τον ανταγωνισμό πως είναι.
Σε σχέση με τον ανταγωνισμό λέω
-
Αν έχω καταλάβει σωστά, ο "άνθρωπος σου" στο δίνει όσο του το παίρνει ανταλλαγή ο έμπορος, οπότε δεν είναι κακή αγορά. Θα το πάρει ο έμπορος και θα το ανεβάσει 21000 στο car.gr.
-
@a-d-p said in MERCEDES-BENZ GLA:
ρνει ανταλλαγή ο έμπορος, οπότε δεν είναι κακή αγορά. Θα το πάρει ο έμπορος και θα το ανεβάσει 21000 στο car.gr.
Εισαι γατονι (δεν το λεω ειρωνικα). Δεν υπαρχει πουθενα αγγελια ουτε θα υπαρξει. το Θεμα ειναι να το παρω να κανω τη δουλεια μου για 1-2 χρονια ή να το προσπερασω ; Εχω αμαξι νακανω τη δουλεια μου απλα ειναι 20ετιας Ιαπωνας (σκυλι)
@georgemit said in MERCEDES-BENZ GLA:
Δεν υπαρχει πουθενα αγγελια ουτε θα υπαρξει.
-
@dm-0 said in MERCEDES-BENZ GLA:
ρνει ανταλλαγή ο έμπορος, οπότε δεν είναι κακή αγορά. Θα το πάρει ο έμπορος και θα το ανεβάσει 21000 στο car.gr.
Εισαι γατονι (δεν το λεω ειρωνικα). Δεν υπαρχει πουθενα αγγελια ουτε θα υπαρξει. το Θεμα ειναι να το παρω να κανω τη δουλεια μου για 1-2 χρονια ή να το προσπερασω ; Εχω αμαξι νακανω τη δουλεια μου απλα ειναι 20ετιας Ιαπωνας (σκυλι)
Είπαμε, σαν αγορά είναι καλή (καλό deal)
Μεθαύριο το πουλάς και είσαι στα λεφτά σου, που λέει ο λόγος .Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει;
Θα πουλήσεις το corolla; -
@dm-0 said in MERCEDES-BENZ GLA:
Είπαμε, σαν αγορά είναι καλή (καλό deal)
Μεθαύριο το πουλάς και είσαι στα λεφτά σου, που λέει ο λόγος .Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει;
Θα πουλήσεις το corolla;Με προβληματιζει οτι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους και φοβαμαι μην μου ερθει κανενα κοστος στο μεγαλο σερβισ και το φυσαω.. ( πχ τα σερβισ που κινουνται σε κοστος ; εχω μαθει οτι το μικρο κανει καμια 200αρα πχ.)
Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω σαν αμαξι ; Και γενικα σαν αμαξι πως ειναι ;
Απο κατοχους θελω να ακουσω την εμπειρια τους
*Η κορολα οσο ειναι απροβληματιστη δεν πουλιεται -
Αρχικά δεν πας αντιπροσωπεία, δεύτερον ανταλλακτικά autodoc τρίτον σε κάτι που δεν βγαίνει αφτετμαρκςτ module κτλ πάρε μεταχειρισμένο. Αν ακολουθήσεις αυτά τα 3 τι να σε απασχολήσει? Τεχνικά δύσκολη εργασία δεν νομίζω ότι έχει ένα τέτοιο αμάξι.
-
@polistas said in MERCEDES-BENZ GLA:
@spi_duster said in MERCEDES-BENZ GLA:
Παντως νομίζω ειδικά για τους ήχους της οπισθεν , πως ακούγονται από το μηχανισμό του αυτοματου κιβωτιου.
Λες?
Μου έκανε τρομερή εντύπωση, δεν περίμενα ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάποια καλύτερη υλοποίηση σε αυτό.Ειχα ξεχάσει αυτή τη συζητηση. Για την ιστορία το μυστηριο λύθηκε λιγες μερες μετα. Ημουν εκτός αυτοκινητου οταν το ετερο ημιση εβαλε την οπισθεν. Η καμερα που ηταν κρυμμενη στο πισω μερος, εμφανιστηκε αυτόματα κανοντας τον χαρακτηριστικο ηχο. ...
-
Ειχα ξεχάσει αυτή τη συζητηση. Για την ιστορία το μυστηριο λύθηκε λιγες μερες μετα. Ημουν εκτός αυτοκινητου οταν το ετερο ημιση εβαλε την οπισθεν. Η καμερα που ηταν κρυμμενη στο πισω μερος, εμφανιστηκε αυτόματα κανοντας τον χαρακτηριστικο ηχο. ...
Τραγική υλοποίηση της mb.
Ακούγεται σαν αλάδωτο συρματόσκοινο σε σκουριασμένο ποδήλατο που το έφαγε η υγρασία. -
@polistas said in MERCEDES-BENZ GLA:
Ειχα ξεχάσει αυτή τη συζητηση. Για την ιστορία το μυστηριο λύθηκε λιγες μερες μετα. Ημουν εκτός αυτοκινητου οταν το ετερο ημιση εβαλε την οπισθεν. Η καμερα που ηταν κρυμμενη στο πισω μερος, εμφανιστηκε αυτόματα κανοντας τον χαρακτηριστικο ηχο. ...
Τραγική υλοποίηση της mb.
Ακούγεται σαν αλάδωτο συρματόσκοινο σε σκουριασμένο ποδήλατο που το έφαγε η υγρασία.Ειναι χωνευτό μεσα στην πλαφονιερα της πινακίδας. Παντως προσωπικά δε με χαλάει. Οτι κινείται βγαζει ηχους. Ετσι δουλευει σε ολα τα μερκ αν εχω αντιληφθεί σωστά. Αν σε χαλάει μη πάρεις ποτέ μερκ.
-
Αν κατάλαβα καλά, δεν έχεις οικογένεια.
Οπότε, στη θέση σου,
Θα έπαιρνα το gla (όντως είναι καλό ντιλ)
Θα τσίμπαγα ένα καλό κοριτσάκι from middle upper class (το αστέρι θα βοηθήσει περισσότερο από την corollitsa σε αυτό..)
Θα έκανα οικογένεια και παιδιά (do it for your country)
...
Και θα ξαναγυρνουσα πια, περήφανος σε μια Toyotara
Case closed
-
Τογιότα μόνο με συνταγή γηριατρου..
-
-
Σαφώς για ανακούφιση των αρθρώσεων, αλλά και ψυχιάτρου για πλήρη θεραπεία της κατάθλιψης.
-
@criuser said in MERCEDES-BENZ GLA:
Σαφώς για ανακούφιση των αρθρώσεων, αλλά και ψυχιάτρου για πλήρη θεραπεία της κατάθλιψης.
Η καταθληψη περναει μονο με Peugeot, οχι με γενοσημα
-
Το γενοσημο είναι η πεζω. Απλά ο κόσμος τα προτιμούσε ανέκαθεν και έτσι πέσαμε στην ανάγκη της.
-
Παλι καλα να λες που υπηρχε η Πεζω
-
Παντως βλεπω οι κατοχοι mercedes απεχουν απο αυτο το νημα!
-
Αφού έχουν γαλλικούς κινητήρες, ακούν για γαλλικά αμάξια...
MERCEDES-BENZ GLA