Ρε παιδια ο 100αρης ειναι πολυ λιγος για αυτο το σκαφος.. και περισσοτερο θα καιει και χειροτερες επιδόσεις... οπως και μονο αυτοματο ειναι υπερβολη..μερσεντες νομιζει οτι ειναι ;
Best posts made by DM 0
-
RE: Kia XCeed - crossover
-
RE: Suzuki Vitara 2015
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
@dm-0 said in Suzuki Vitara 2015:
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
@dm-0 said in Suzuki Vitara 2015:
γενικα εχουν καποια ευπαθεια;
Επισης τα σερβις στη σουζυκι ποσο πανε ; Εχει καβαλησει και αυτη σαν την ΚΙΑ;
Καταναλωση ρεαλιστικη μεσα στην Αθηνα στην κινηση ποσο να υπολογιζει;
Ευχαριστουμε προκαταβολικα!
Δεν υπαρχει βενζινη βιταρα με καποιο θέμα. Οτι πιο αξιόπιστο.
Σερβις χωρίς τακακια στα 130
Καταναλω το 1.4mh manual 6 με 6.5 στη πολη, παραπάνω πατημένος με 150+ σε εοΝα υποθέσω τιμές σέρβις εκτός δικτύου Σφακιανάκη
Σε εξουσιοδοτημενο εκει παιζει
Τι λετε ρε παιδια ;;; 700ε! θα τρελαθουμε ;;;;;
λαθος διαβασες προφανως, εχασες τη σειρα απαντησεων
λεμε για 100-130 ευρωΜα πιο πανω ετσι γραφουν! 130 το τυπικο (λαδια κλπ) σε εκτος εξουσιοδοτημένου και 700 σφακιανακη (ενδεχομένως το μεγαλο που εχει και βαλβολινες;) .
Καταλαβα κατι λαθος; -
RE: Toyota Corolla Cross
Πιο ασχημο το εκαναν παντως...
(ειμαι εγω κλασικουρας ή τα αυτοκινητα αντι να ομορφαινουν γινονται ολο και πιο ασχημα;;
Και να πεις οτι ειμαι κανενας βρωμογερος;;; 31 χρονων ειμαι ντε! ) -
RE: MERCEDES-BENZ GLA
Σκεφτομαι να προχωρησω στη αγορα ενος GLA 180 tou 2017 (Facelift) σε βενζινη με τα 122 αλογα βασικη εκδοση.
Τι να προσεξω ; Τι να περιμενω ; Γενικα αξιζει ενα αυτοκινητο 8ετιας (με λιγα χιλιομετρα 45κ στα 18-19 χιλιαρικα για αστικη μετακινηση (10 χιλιομετρα το πηγαινε ελα στη δουλεια μου στην κηφισιας)
Γενικα πρωτη φορα εμπλεκομαι σε μερτσεντα (μου ειναι αδιαφορο το πρεστιζ και οι λοιπες βλακειες απλα παρουσιαστηκε ευκαιρια)
-
@dstou said in MERCEDES-BENZ GLA:
ι, πάρτο. 45.000 χλμ είναι αστεία για οποιοδήποτε αυτοκίνητο, στο στρώσιμο είναι ακόμη.
Παιδια ειναι ανρθωπος δικος μου. Τα χιλιομετρα ειναι κυριως ταξιδια καθως ειναι μηχανοβιος ο ανθρωποσ. Οποτε το θεμα μας δεν ειναι περι αληθρειας αλλα αν προκεται για μια καλη ευκαιρια ή θα το μετανιωσω πικρα μετα !
Θελω εργαλειο να κανω τη δουλεια οχι μοστρα. Εχει καποιος απο εσας εμπειρια απο GLA (or a-class ) ? -
@a-d-p said in MERCEDES-BENZ GLA:
ρνει ανταλλαγή ο έμπορος, οπότε δεν είναι κακή αγορά. Θα το πάρει ο έμπορος και θα το ανεβάσει 21000 στο car.gr.
Εισαι γατονι (δεν το λεω ειρωνικα). Δεν υπαρχει πουθενα αγγελια ουτε θα υπαρξει. το Θεμα ειναι να το παρω να κανω τη δουλεια μου για 1-2 χρονια ή να το προσπερασω ; Εχω αμαξι νακανω τη δουλεια μου απλα ειναι 20ετιας Ιαπωνας (σκυλι)
@georgemit said in MERCEDES-BENZ GLA:
Μια μαυρη απο Αγ. Παρασκευή είναι; Βρήκα μία στο car στα 17+.
Δεν υπαρχει πουθενα αγγελια ουτε θα υπαρξει.
-
@dm-0 said in MERCEDES-BENZ GLA:
ρνει ανταλλαγή ο έμπορος, οπότε δεν είναι κακή αγορά. Θα το πάρει ο έμπορος και θα το ανεβάσει 21000 στο car.gr.
Εισαι γατονι (δεν το λεω ειρωνικα). Δεν υπαρχει πουθενα αγγελια ουτε θα υπαρξει. το Θεμα ειναι να το παρω να κανω τη δουλεια μου για 1-2 χρονια ή να το προσπερασω ; Εχω αμαξι νακανω τη δουλεια μου απλα ειναι 20ετιας Ιαπωνας (σκυλι)
Είπαμε, σαν αγορά είναι καλή (καλό deal)
Μεθαύριο το πουλάς και είσαι στα λεφτά σου, που λέει ο λόγος .Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει;
Θα πουλήσεις το corolla;Με προβληματιζει οτι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους και φοβαμαι μην μου ερθει κανενα κοστος στο μεγαλο σερβισ και το φυσαω.. ( πχ τα σερβισ που κινουνται σε κοστος ; εχω μαθει οτι το μικρο κανει καμια 200αρα πχ.)
Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω σαν αμαξι ; Και γενικα σαν αμαξι πως ειναι ;
Απο κατοχους θελω να ακουσω την εμπειρια τους
*Η κορολα οσο ειναι απροβληματιστη δεν πουλιεται -
@vagkirk said in MERCEDES-BENZ GLA:
με την σπορ καγκουρια, το αστέρι της Α class γυρίζει πιο εύκολα κεφάλια και ταιριάζει περισσότερο με μια από όμορφη κοπελίτσα έως καλοστεκουμενη milf πίσω από
ρε παιδια τι λεμε.. εχουμε ξεφυγει τελειως οφ τοπικ. καλη η καβλαντα αλλα ας μεινουμε στο θεμα μας. Ολοι τα απωθημενα τους βγαζουν εδω μεσα
-
RE: KIA SPORTAGE 2021
@civil357 said in KIA SPORTAGE 2021:
μούς τι γίνεται (μάλλον "χάνει¨).
Είναι λίγο προχειροφτιαγμένη η σελίδα τους όπως και ο διαμορφωτής. Όταν επιλέγεις διαμόρφωση του πλήρους υβριδικού αναφέρει κατά λέξη : εξοπλισμός της gt line επιπλέον της titanium : ABS (Anti-lock Braking System) - Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών, ESC (Electronic Stability Control) - Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας !!!
Στη σύνοψη αποτελέσματος , διορθώνεται , και αναφέρει τον αναλυτικό εξοπλισμό της έκδοσης πμε τα φωτα στη γωνια, ευκολα πας για 3χιλιαρα ζημια... ειναι απο τις πιο ακριβες φαναρτζοδουλειες και το εκαναν το πιο επιρρεπές σε αυτες
Latest posts made by DM 0
-
RE: KIA SPORTAGE 2021
@civil357 said in KIA SPORTAGE 2021:
μούς τι γίνεται (μάλλον "χάνει¨).
Είναι λίγο προχειροφτιαγμένη η σελίδα τους όπως και ο διαμορφωτής. Όταν επιλέγεις διαμόρφωση του πλήρους υβριδικού αναφέρει κατά λέξη : εξοπλισμός της gt line επιπλέον της titanium : ABS (Anti-lock Braking System) - Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών, ESC (Electronic Stability Control) - Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας !!!
Στη σύνοψη αποτελέσματος , διορθώνεται , και αναφέρει τον αναλυτικό εξοπλισμό της έκδοσης πμε τα φωτα στη γωνια, ευκολα πας για 3χιλιαρα ζημια... ειναι απο τις πιο ακριβες φαναρτζοδουλειες και το εκαναν το πιο επιρρεπές σε αυτες
-
@vagkirk said in MERCEDES-BENZ GLA:
με την σπορ καγκουρια, το αστέρι της Α class γυρίζει πιο εύκολα κεφάλια και ταιριάζει περισσότερο με μια από όμορφη κοπελίτσα έως καλοστεκουμενη milf πίσω από
ρε παιδια τι λεμε.. εχουμε ξεφυγει τελειως οφ τοπικ. καλη η καβλαντα αλλα ας μεινουμε στο θεμα μας. Ολοι τα απωθημενα τους βγαζουν εδω μεσα
-
Παντως βλεπω οι κατοχοι mercedes απεχουν απο αυτο το νημα!
-
Είπαμε, σαν αγορά είναι καλή (καλό deal)
Μεθαύριο το πουλάς και είσαι στα λεφτά σου, που λέει ο λόγος .Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει;
Θα πουλήσεις το corolla;Με προβληματιζει οτι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους και φοβαμαι μην μου ερθει κανενα κοστος στο μεγαλο σερβισ και το φυσαω.. ( πχ τα σερβισ που κινουνται σε κοστος ; εχω μαθει οτι το μικρο κανει καμια 200αρα πχ.)
Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω σαν αμαξι ; Και γενικα σαν αμαξι πως ειναι ;
Απο κατοχους θελω να ακουσω την εμπειρια τους
*Η κορολα οσο ειναι απροβληματιστη δεν πουλιεται -
-
@dstou said in MERCEDES-BENZ GLA:
ι, πάρτο. 45.000 χλμ είναι αστεία για οποιοδήποτε αυτοκίνητο, στο στρώσιμο είναι ακόμη.
Παιδια ειναι ανρθωπος δικος μου. Τα χιλιομετρα ειναι κυριως ταξιδια καθως ειναι μηχανοβιος ο ανθρωποσ. Οποτε το θεμα μας δεν ειναι περι αληθρειας αλλα αν προκεται για μια καλη ευκαιρια ή θα το μετανιωσω πικρα μετα !
Θελω εργαλειο να κανω τη δουλεια οχι μοστρα. Εχει καποιος απο εσας εμπειρια απο GLA (or a-class ) ? -
@chris__7 said in MERCEDES-BENZ FORUM:
@dm-0 said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Σκεφτομαι να προχωρησω στη αγορα ενος GLA 180 tou 2017 (Facelift) σε βενζινη με τα 122 αλογα βασικη εκδοση. Τι να προσεξω ; Γενικα πρωτη φορα εμπλεκομαι σε μερτσεντα (μου ειναι αδιαφορο το πρεστιζ και οι λοιπες βλακειες απλα παρουσιαστηκε ευκαιρια)
οταν λες ευκαιρια?
17k ευρω - 45k χιλιομετρα
-
@tkin73 said in MERCEDES-BENZ GLA:
ου τσιμπά στην μάρκα και σου λέει Μερσεντές είναι καλο θα είναι και ας είναι και δεκαετίας.
Εκεί που σίγουρα βγάζεις το καπέλο στην Μερσεντές είναι στις αναρτήσεις και στο στήσιμο ένα καλό συντηρημένο Μερσεντές σε πηγαίνει πάντα πιο ξεκούραστα από οποιοδήποτε άλλο...
Το θέμα είναι τι γίνεται με τα υπόλοιπα γιατί δυστυχώς αμάξι δεν είναι μόνο η ανάρτηση ...
Το να το πάρεις το το 8ετιας σε "καλή τιμή" και να σου βγάλει ζημιές χιλιαρικων ενώ προφανώς δεν είσαιπροσωπικα δεν θελω να τσιμπησω, απλα ξερω το αμαξι (βασικα τον ιδιοκτήτη του) και εχει ελαχιστα χιλιομετρα (45,000). Τελικα μου ειπε 17κ οτι μπορει να μου το δωσει. το σκεφτομαι πιο πολυ αν ειναι ευκαιρια να οδηγω ενα πιο καινουριο αμαξι γιατι εχω παλιο τωρα και να το εδινα σε 2 χρονια για να επαιρνα ενα οικογενειακο τοτε (αν εχω κανει οικογενεια). Απλα επειδη ερχομαι απο Τογιοτα, δεν ξερω τι σημαινουν βλαβες και ουτε θελω να μαθω
@chris__7 said in MERCEDES-BENZ GLA:
μετα απο 7 χρονια το γερμανικο ειναι για αλλαγμα.
Ναι αλλά βλέπεις ότι υπάρχει πολύς κόσμος που τσιμπά στην μάρκα και σου λέει Μερσεντές είναι καλο θα είναι και ας είναι και δεκαετίας.
Εκεί που σίγουρα βγάζεις το καπέλο στην Μερσεντές είναι στις αναρτήσεις και στο στήσιμο ένα καλό συντηρημένο Μερσεντές σε πηγαίνει πάντα πιο ξεκούραστα από οποιοδήποτε άλλο...
Το θέμα είναι τι γίνεται με τα υπόλοιπα γιατί δυστυχώς αμάξι δεν είναι μόνο η ανάρτηση ...
Το να το πάρεις το το 8ετιας σε "καλή τιμή" και να σου βγάλει ζημιές χιλιαρικων ενώ προφανώς δεν είσαι απλας αλλιώς θα έπαιρνες μερκε 50Κ είναι θέμα...βγαζει βλαβες αυτο σαν μοντελο ;;
-
Σκεφτομαι να προχωρησω στη αγορα ενος GLA 180 tou 2017 (Facelift) σε βενζινη με τα 122 αλογα βασικη εκδοση.
Τι να προσεξω ; Τι να περιμενω ; Γενικα αξιζει ενα αυτοκινητο 8ετιας (με λιγα χιλιομετρα 45κ στα 18-19 χιλιαρικα για αστικη μετακινηση (10 χιλιομετρα το πηγαινε ελα στη δουλεια μου στην κηφισιας)
Γενικα πρωτη φορα εμπλεκομαι σε μερτσεντα (μου ειναι αδιαφορο το πρεστιζ και οι λοιπες βλακειες απλα παρουσιαστηκε ευκαιρια)
Αν σου είναι αδιάφορο το πρεστίζ ποιος ο λόγος να δώσεις 19Κ για αμάξι 8ετιας βενζίνη με 122 άλογα;.... Δεν είναι και τόσο ευκαιρία...πολλά δίνεις λίγα παίρνεις...
Ελεγα να το κρατουσα για καμια 2ετια που εχω παλιο αμαξι και να τ εδινα στα 17 χιλιαρικα μετα.. θα εφευγε σε αυτα τα χρηματα ;
Σε τι τιμη θα θεωρουσες οτι ειναι καλη τιμη να το αγορασω τωρα ;
-