Ρε παιδια ο 100αρης ειναι πολυ λιγος για αυτο το σκαφος.. και περισσοτερο θα καιει και χειροτερες επιδόσεις... οπως και μονο αυτοματο ειναι υπερβολη..μερσεντες νομιζει οτι ειναι ;
Best posts made by DM 0
-
RE: Kia XCeed - crossover
-
RE: Suzuki Vitara 2015
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
@dm-0 said in Suzuki Vitara 2015:
@dimitrioskosmas said in Suzuki Vitara 2015:
@dm-0 said in Suzuki Vitara 2015:
γενικα εχουν καποια ευπαθεια;
Επισης τα σερβις στη σουζυκι ποσο πανε ; Εχει καβαλησει και αυτη σαν την ΚΙΑ;
Καταναλωση ρεαλιστικη μεσα στην Αθηνα στην κινηση ποσο να υπολογιζει;
Ευχαριστουμε προκαταβολικα!
Δεν υπαρχει βενζινη βιταρα με καποιο θέμα. Οτι πιο αξιόπιστο.
Σερβις χωρίς τακακια στα 130
Καταναλω το 1.4mh manual 6 με 6.5 στη πολη, παραπάνω πατημένος με 150+ σε εοΝα υποθέσω τιμές σέρβις εκτός δικτύου Σφακιανάκη
Σε εξουσιοδοτημενο εκει παιζει
Τι λετε ρε παιδια ;;; 700ε! θα τρελαθουμε ;;;;;
λαθος διαβασες προφανως, εχασες τη σειρα απαντησεων
λεμε για 100-130 ευρωΜα πιο πανω ετσι γραφουν! 130 το τυπικο (λαδια κλπ) σε εκτος εξουσιοδοτημένου και 700 σφακιανακη (ενδεχομένως το μεγαλο που εχει και βαλβολινες;) .
Καταλαβα κατι λαθος; -
RE: Toyota Corolla Cross
Πιο ασχημο το εκαναν παντως...
(ειμαι εγω κλασικουρας ή τα αυτοκινητα αντι να ομορφαινουν γινονται ολο και πιο ασχημα;;
Και να πεις οτι ειμαι κανενας βρωμογερος;;; 31 χρονων ειμαι ντε! )
Latest posts made by DM 0
-
RE: TOYOTA FORUM
@ilias-a said in TOYOTA FORUM:
@dm-0 said in TOYOTA FORUM:
για corolla 2001 1.4 97hp τι λαδια προτεινετε (μαξ 10,000 χιλιομετα το χρονο) ; Ο μαστορας ειπε 5w30 Bardah αλλα δεν τα ξερω καν.
Ειδα και της τουοτα το 5λιτρο στα 40ε ημισυνθετικο link text αλλα στην ιδια τιμη και τα συνθετικα καστρολ link text
Τι προτεινετε εσεις (οχι μονο μεταηυ αυτων των 2 αλλα γενικα) αλλα τι φιλτρο ;
Το πρωτο κριτηριο ειναι το οικονομικο?
αξιοπιστια κινιτηρα! αλλα προφανως δεν θα ηθελα να παω πανς απο τα 50ε το 5λιτρο...
Εντωμεταξυ μου κανει εντυπωση που μου ειπε 5-30 γιατι νομιζα οτι χρειαζεται 10-40 (μπορει να θυμμαι λαθος)Φιλτρο λαδιου το γνησιο, ΜΑΝ, MICRO, στα λαδια μιας και το βασικο ειναι το οικονομικο βαλε καποιο επωνυμο 15-40 και κανε τις αλλαγες στα 7500 χιλιομετρα.
Τακακια καλη ποιοτητα, textar, ferodo, ate, οικονομικα zetec ή οτι αλλο κοντα σε αυτα τα χρηματα χωρις να εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις.Φιλτρο το BOSCH ειναι οκ ;
Λαδια να μην βαλω τα 5-30 που λεει ο μαστορας;
βλεπω στο σκροθτζ ια τακακια παιζουν αρκετα και κατι ΑΒΕ. τι φαση ειναι αυτα ; -
για corolla 2001 1.4 97hp τι λαδια προτεινετε (μαξ 10,000 χιλιομετα το χρονο) ; Ο μαστορας ειπε 5w30 Bardah αλλα δεν τα ξερω καν.
Ειδα και της τουοτα το 5λιτρο στα 40ε ημισυνθετικο link text αλλα στην ιδια τιμη και τα συνθετικα καστρολ link text
Το πρωτο κριτήριο ειναι το οικονομικο?
αξιοπιστια κινιτηρα! αλλα προφανως δεν θα ηθελα να παω πανς απο τα 50ε το 5λιτρο...
Εντωμεταξυ μου κανει εντυπωση που μου ειπε 5-30 γιατι νομιζα οτι χρειαζεται 10-40 (μπορει να θυμμαι λαθος)Επισης και τακακια τι προτείνετε;
-
-
RE: Toyota Corolla 2019
τις πρωτες αγγελιες του καρ λεω απο το 21' και μετα..
π.χ. -
RE: Toyota Corolla 2019
Καλημερα
Βλεπω σε αγγελιες οτι αλλα μοντελα του 21 εχουν αναλογικο καντραν και αλλα ψηφιακο. τι παιζει ; θεωρητικα εδοση style και τα 2
-
RE: KIA SPORTAGE 2021
@katafractos17 said in KIA SPORTAGE 2021:
πφφ εβαλαν και εδω αυτα τα επικινδυνα φωτα...βραβειο "@$@ας" και εδω οπως και η Hyundai
-
RE: Toyota Corolla Cross
Πιο ασχημο το εκαναν παντως...
(ειμαι εγω κλασικουρας ή τα αυτοκινητα αντι να ομορφαινουν γινονται ολο και πιο ασχημα;;
Και να πεις οτι ειμαι κανενας βρωμογερος;;; 31 χρονων ειμαι ντε! ) -
οποτε παπαριες...απλα εκοψαν και κανεις δεν πηρε χαμπαρι στο Ελλαδισταν μας.. καθεται και κανιε και Στεφος τα review και ασχολειται με την ηλιοροφη
-
κανεις δεν λεει παντως οτι με το καινουριο facelift ( εξωτερικα πιο ασχημο-προσωπικη αποψη), εχασε και τους προβολεις ομιχλης!
Αληθεια τι αλλαγες εχει απο το προηγουμενο μοντελο στις εκδοσεις gl, gl+ ;
-
RE: Kia XCeed - crossover
@the_dynamite said in Kia XCeed - crossover:
@chris__7 said in Kia XCeed - crossover:
@the_dynamite said in Kia XCeed - crossover:
Και βλέπω μάλιστα ο 1.6 σε 2 εκδόσεις με 150 και με 180 άλογα...Δεν ξέρω πάντως πόσο ακόμα θα συνεχίσει να πωλείται το Xceed, δεδομένου ότι θα έρθει Ευρώπη το K4, μάλλον από το 2026.
Το χειροκίνητο το φάγανε στα 1.6! Ευτυχώς προλάβαμε...και που θα παραγεται το Κ4?
Λογικά στη Σλοβακία
και το τωρινο;