Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Πιστοποιητικό καλοπληρωτή
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Πιστοποιητικό καλοπληρωτή
    • 1
    • 2
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 18 / 22
    Αντίλογος
    33
    425
    4215
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • nasos
      nasos last edited by

@azmo Είδες; Είχα γράψει πριν 3+ χρόνια σε 2 αναρτήσεις πως έχω κόρη, και είπε να το χρησιμοποιήσει για να αποδείξει πως ισχύει αυτό που σου είπα...

Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία! ™

L 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        kkostask @lap last edited by

@lap said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

@kkostask said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

Είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεστε….😁

Όταν θα μπουκαρεις στη Βουλή ή μετά;

Εγώ θα ντρεπόμουν να έκανα τέτοιες δηλώσεις και να παριστάνω τον δημοκρατικό πολίτη.

Αλλά εγώ δεν είμαι εσύ. Οπότε από τότε που βγήκε το αγαπημένο σου κόμμα ξεχειλίζεις από δημοκρατία

Το θέμα δεν είμαι εγώ εδώ αλλά κάποιοι που έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι είναι «δημοκράτες» αλλά στην πραγματικότητα είναι έρποντα φασιστοειδή. Το τραγούδι ήταν αφιερωμένο σε εσένα ως άξιο εκπρόσωπο της συγκεκριμένης «υπηρεσίας» αλλά ούτε αυτό κατάφερες να καταλάβεις.

L 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • L
          lap @nasos last edited by lap

@nasos said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

@azmo Είδες; Είχα γράψει πριν 3+ χρόνια σε 2 αναρτήσεις πως έχω κόρη, και είπε να το χρησιμοποιήσει για να αποδείξει πως ισχύει αυτό που σου είπα...

Βρε ασχετουλη για τον άζμο το είπα.

Αυτός είπε ότι έχει ψυχίατρο κόρη και του είπα να μας πει για το cyber stalking οπου διαπρεπεις κατά εμου. Δίνεις ρέστα που λενε. Να μας κάνει μια γνωμάτευση όλων μαζί και να μας πει για το stalking

Ειλικρινά σου μιλώ και αν θες με πιστεύεις, δεν ασχολούμαι μαζί σου. Άνθρωποι που δεν εκφράζονται ελεύθερα και παραμονεύουν στην γωνία όσους εκφράζονται ελεύθερα δεν με ενδιαφέρουν σε καμία φάση και επίπεδο.

Ρε που σας βρίσκουν .... Πραγματικά ....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • L
            lap @kkostask last edited by lap

Είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεστε….😁

Όταν θα μπουκαρεις στη Βουλή ή μετά;

Εγώ θα ντρεπόμουν να έκανα τέτοιες δηλώσεις και να παριστάνω τον δημοκρατικό πολίτη.

Αλλά εγώ δεν είμαι εσύ. Οπότε από τότε που βγήκε το αγαπημένο σου κόμμα ξεχειλίζεις από δημοκρατία

Το θέμα δεν είμαι εγώ εδώ αλλά κάποιοι που έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι είναι «δημοκράτες» αλλά στην πραγματικότητα είναι έρποντα φασιστοειδή. Το τραγούδι ήταν αφιερωμένο σε εσένα ως άξιο εκπρόσωπο της συγκεκριμένης «υπηρεσίας» αλλά ούτε αυτό κατάφερες να καταλάβεις.

Μα κατάλαβα τι λες, για αυτό και απήντησα. Εσύ που έγραφες για κατάλυση της Βουλής επειδή ήταν στην εξουσία ένα αριστερό κόμμα που δεν συμφωνούσες κα το οποίο ψηφίστηκε με δημοκρατικές διαδικασίες, ΕΣΥ κρίνεις άλλους συνομιλητές σου ως αντιδημοκρατες οι και φασίστες και αυτό διότι απλώς διαφωνούν μαζί σου.
            Ξανά λέω ... ΕΣΥ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• A
              azmo @nasos last edited by

@nasos said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

@azmo said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

Μαλλον ναι. Νευρολόγος. Ειναι πολυ νωρίς ακόμα ομως για την ειδικότητα.

Αν και φαίνεσαι αρκετά ξύπνιος, τσιμπάς συνέχεια σε "αθώες" ερωτήσεις και έχεις δώσει ήδη ένα σωρό υλικό για φακέλωμα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον όταν βολέψει.

Thank me later...

Δικιο εχεις. Παιζω με την φλόγα που έλεγε ο Κουρκούλης. Μόνο ονοματεπωνυμο δεν εχω γράψει ακόμα αλλά θα μου ξεφύγει και αυτο σε κάποια φάση. Και να φανταστείς οτι η δουλειά μου ηταν να βοηθαω ανθρωπους να αποφυγουν προστιμα και φακελωματα. Μαλλον είμαι οπως οι γιατροί που σου λενε να κόψεις το καπνισμα και να κανεις υγιεινη διατροφη, κρατώντας ενα τσιγάρο και με την κοιλίτσα να παει να σπάσει το κουμπί του πουκαμισου.

Λάπη πες μου αν σου λείπει κάτι για να συμπληρώσεις τον φάκελο.

• L
                lap last edited by lap

Νούμερο σωβρακο.

Εάν τα πιστεύεις όλα αυτά, εγώ έχω να σου πω πως ήρθε ο καιρός να βγεις τη σύνταξη. Κουράστηκες... Δεν τραβάει η κρίση σου και το ένστικτο σου. Δες καλύτερα ποιοι σε συμβουλεύουν εδώ μέσα και τι λένε.

Τεσπά

Το φόρουμ είναι το κατάλληλο δείγμα για την πρακτική του παιδιού.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • A
                  azmo @lap last edited by azmo

Νούμερο σωβρακο.

Εάν τα πιστεύεις όλα αυτά, εγώ έχω να σου πω πως ήρθε ο καιρός να βγεις τη σύνταξη. Κουράστηκες... Δεν τραβάει η κρίση σου και το ένστικτο σου. Δες καλύτερα ποιοι σε συμβουλεύουν εδώ μέσα και τι λένε.

Τεσπά

Large.

Θεμελίωσα ηδη συνταξιοδοτικό δικαιωμα, αλλά ειμαι φιλοχρήματος δεξιος νάρκισσος οπως εχεις σωστά εντοπίσει, και συνεχίζω να παιρνω μισθούς απο κάποια θυματα που νομιζουν οτι εργαζομαι.

Ετσι ειναι οι δεξιοι.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • L
                    lap last edited by lap

Οι δεξιοι φοράνε λαρτζ. Τσεκ

Ρώτα το παιδί που θα ξέρει καλύτερα.

Όταν ο θαυμασμός στηρίζεται στο ότι όλοι οι άλλοι είναι υποδεέστεροι και το δικό μου ή εγώ είμαι ανώτερος των άλλων τότε ο θαυμασμός έχει στοιχεία ναρκισσισμου.

Όταν απλώς είναι θαυμασμός χωρίς την ανάγκη για απαξίωση των άλλων, ειναι απλά καλώς εννοούμενος θαυμασμός.

Όλοι οι άνθρωποι πέφτουν στην παγίδα του ναρκισσισμού το θέμα όμως είναι να επέμβει η νοημοσύνη του καθενός και να τη σταματήσει μεσα από τη λογική.

Ρώτα και πες μας.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • L
                      lap last edited by lap

Προφανώς ένα παιδί που πέρασε σε κορυφαία σχολή είναι καλος μαθητής. Χρειάζεται κάποια επιβεβαιωση αυτό;

Το ότι είναι απαραίτητα καλύτερο από τα παιδιά όλων των άλλων πως μπορείς να το γνωρίζεις; Και γιατί να μην είναι ισάξια καλά και των άλλων;

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά ειναι πως το παιδί είναι καλύτερο μονάχα στα μαθήματα εκείνης της χρονιάς, το οποίο είναι ένα αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης. Πώς δηλαδή απαξιώνεις εκατομμύρια παιδιά και μαζί και τους γονείς τους για τον τρόπο που τα μεγάλωσαν χωρίς κάποιο άλλο στοιχείο που να εξάγει συμπεράσματα

Δηλαδή βάλε λίγο λογική σε αυτά που μας λες

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• A
                        azmo @lap last edited by azmo

Όταν ο θαυμασμός στηρίζεται στο ότι όλοι οι άλλοι είναι υποδεέστεροι και το δικό μου ή εγώ είμαι ανώτερος των άλλων τότε ο θαυμασμός έχει στοιχεία ναρκισσισμου.

Όταν απλώς είναι θαυμασμός χωρίς την ανάγκη για απαξίωση των άλλων, ειναι απλά καλώς εννοούμενος θαυμασμός.

Ρώτα και πες μας.

Μπορείς να μου πείς πότε και πως απαξιωσα αλλους;

Οταν είπα οτι ειναι ρεμάλι κάποιος που εχει φτάσει τα 35 και συντηρείται απο τους γονείς του, κλαίγοντας για την αδικη κοινωνία και την εκμετάλλευση του συστηματος, και υποτιμώντας οποιον εχει καταφέρει κάτι θεωρωντας οτι τα έκλεψε ή τα βρήκε ετοιμα;

Αν εχω κάνει κατι τοσο τρομερό, ζητω ταπεινα συγγνωμη.

L 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                        • L
                          lap @azmo last edited by lap

@azmo said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

Ρώτα και πες μας.

Μπορείς να μου πείς πότε και πως απαξιωσα αλλους;

Δες τα μηνύματα σου, είναι έως και ρατσιστικά σε ιδεολογικό βαθμό.

Οταν είπα οτι ειναι ρεμάλι κάποιος που εχει φτάσει τα 35 και συντηρείται απο τους γονείς του, κλαίγοντας για την αδικη κοινωνία και την εκμετάλλευση του συστηματος, και υποτιμώντας οποιον εχει καταφέρει κάτι θεωρωντας οτι τα έκλεψε ή τα βρήκε ετοιμα;

Είδες κανέναν τέτοιο;;;

Όλοι οι νέοι παλεύουν να ζήσουν και να δημιουργήσουν. Δυο δουλειές κάνουν. Και πάλι δεν τα βγάζουν πέρα. Λες να υπάρχει πανελλαδική συνωμοσία των νέων στο να μη κάνουν οικογένειες για να κατηγορούν και να υποτιμούν τα παιδιά σου που εργάζονται;;;;

Έχει κάποια λογική συνέχεια όλο αυτό;;;

Ειλικρινά δηλαδή. Έξυπνος άνθρωπος είσαι, σπουδαγμένος. Πάνω από ένα επίπεδο κριτικής ικανότητας. Σκέψου τι μας λες.

Και αυτό που είπα στον ταξιδευτή. Ισχύει. Μη κρίνετε τους νέους και την λεγόμενη προκοπή τους με δωρεάν στέγη. Βγάλτε τους έξω στην αγορά των κατοικιών και δείτε τι θα καταφέρουν με τα εισοδήματα τους.

Τότε θα πάρετε μια γεύση ως προς το τι ζουν τόσες οικογένειες. Αριστερών και δεξιών.

Αν εχω κάνει κατι τοσο τρομερό, ζητω ταπεινα συγγνωμη.

Ναι έχεις κάνει. Συγχωρεμενος. Ο άνθρωπος που ζητά συγχώρεση είναι ένας υγιής άνθρωπος.

👍

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• A d P
                            A d P moderator @gatoz last edited by

@gatoz said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

περι εργασιας δημοσιου

οι παλιοι, της γενιας του κριου, ηδη της δικη μου γενιας τον ηπιανε, πραγματι κωλοβαρουσαν και τρωγανε τα φραγκα των αποδελοιπων. η πλειοψηφια παντα, προφανως οχι ολοι.
                            μην ξεχναμε οτι ηταν διορισμενοι απο ενα κρατος δεξιας προ χουντας ή επι χουντας χωρις κανενα κριτηριο πλην της στηριξης του τοπικου βουλευτη.
                            αν εξελιχτηκαν σε μπασοκ Ε.Π.Ε. ή οχι ειναι μια αλλη υποθεση
                            σημερα οι περισσοτεροι, προφανως οχι οι γλυψιματιες καθε πολιτικης παραταξης που βρισκεται στην εξουσια και ειδικα τωρα των κυβερνωντων εξι ετη ηδη, γενικα ζοριζονται και οικονομικα αλλα και γιατι εχουν μεινει λιγοτεροι. το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν δομες διοικησης σοβαρες, με καθε αλλαγη κυβερνησης αλλαζουν μεχρι οι διευθυντες των νηπιαγωγιων, δεν εμπνει το συστημα για σοβαρη δουλεια, ειδικα οταν ξερεις οτι η οποια εκτιμηση για την εργασια σου απο το συστημα εξαρταται απο καποια επιτροπη αιδοιοπανων γλυφτων.

Μια διόρθωση, αυτοί που διορίστηκαν προ χούντας είναι 90+ ετών, όσοι από αυτούς ζούνε ακόμα.
                            Ήδη έχουν βγει στη σύνταξη και όλοι όσοι διορίστηκαν από τον Ανδρέα (όχι τον Πηλιορειτη, τον άλλο τον πατρινό 😁)

I EAT MILF AND COOKIES

gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                            • L
                              lap last edited by lap

Βγήκαν στη σύνταξη του Ανδρέα;
                              Και τώρα ;;;;

Τι θα συζητούμε;

Μη μου πείτε ότι το δημόσιο ειναι φωλιά της ΝΔ και θαυμαστών της ελεύθερης αγοράς;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• gatoz
                                gatoz @A d P last edited by gatoz

@a-d-p said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

@gatoz said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

περι εργασιας δημοσιου

οι παλιοι, της γενιας του κριου, ηδη της δικη μου γενιας τον ηπιανε, πραγματι κωλοβαρουσαν και τρωγανε τα φραγκα των αποδελοιπων. η πλειοψηφια παντα, προφανως οχι ολοι.
                                μην ξεχναμε οτι ηταν διορισμενοι απο ενα κρατος δεξιας προ χουντας ή επι χουντας χωρις κανενα κριτηριο πλην της στηριξης του τοπικου βουλευτη.
                                αν εξελιχτηκαν σε μπασοκ Ε.Π.Ε. ή οχι ειναι μια αλλη υποθεση
                                σημερα οι περισσοτεροι, προφανως οχι οι γλυψιματιες καθε πολιτικης παραταξης που βρισκεται στην εξουσια και ειδικα τωρα των κυβερνωντων εξι ετη ηδη, γενικα ζοριζονται και οικονομικα αλλα και γιατι εχουν μεινει λιγοτεροι. το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν δομες διοικησης σοβαρες, με καθε αλλαγη κυβερνησης αλλαζουν μεχρι οι διευθυντες των νηπιαγωγιων, δεν εμπνει το συστημα για σοβαρη δουλεια, ειδικα οταν ξερεις οτι η οποια εκτιμηση για την εργασια σου απο το συστημα εξαρταται απο καποια επιτροπη αιδοιοπανων γλυφτων.

Μια διόρθωση, αυτοί που διορίστηκαν προ χούντας είναι 90+ ετών, όσοι από αυτούς ζούνε ακόμα.
                                Ήδη έχουν βγει στη σύνταξη και όλοι όσοι διορίστηκαν από τον Ανδρέα (όχι τον Πηλιορειτη, τον άλλο τον πατρινό 😁)

ναι αλλα λεμε ποιοι ταφαγαν
                                οι συνταξ ερορ που βγηκανε 1990-2010 κανανε παρτυ, δεν δουλεψανε, διοριστηκανε με βυζμα. προφανως οχι ολοι, αλλα οι περισσοτεροι.
                                εφαρπαξ εχω δει μεχρι και 450 χηνες. κατασπρες κιολας.
                                και ναι ειναι γενια που ψιλοεφυγε. ομως τα σπιτια, τα εξοχικα και τα μετρητα τα χαιρονται οι απογονοι

#milf-a-man

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                • C
                                  criuser last edited by

Φίλος που είναι σήμερα 63, βγήκε στην σύνταξη στα 53, με 32 χρόνια στο δημόσιο. Μέσης εκπαίδευσης, αναγνώρισε και τον στρατό 2 χρόνια, μια χαρά όλα.

Διορισμένος το 1983.

Σήμερα βγαίνουν αυτοί που διορίστηκαν επί Σημίτη.

Στο δημόσιο είναι όλοι οι παλαιοί ΠΑΣΟΚ και μπαμπάς Κούλη ένα μικρό ποσοστό.

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                  πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • gatoz
                                    gatoz @criuser last edited by gatoz

@criuser said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

Φίλος που είναι σήμερα 63, βγήκε στην σύνταξη στα 53, με 32 χρόνια στο δημόσιο. Μέσης εκπαίδευσης, αναγνώρισε και τον στρατό 2 χρόνια, μια χαρά όλα.

Διορισμένος το 1983.

Σήμερα βγαίνουν αυτοί που διορίστηκαν επί Σημίτη.

Στο δημόσιο είναι όλοι οι παλαιοί ΠΑΣΟΚ και μπαμπάς Κούλη ένα μικρό ποσοστό.

καμνεις λαθος
                                    ειναι παρα πολλοι ασεπ και εκπαιδευτικοι που παντα πηγαιναν αδιαβλητα
                                    και πολλοι μονιμοποιημενοι επι χοντρου
                                    οι μπασοκ την εκαναν με κατι εθελουσιες, μαζι με τα φιλαρακια τους απο τα ζερβα

#milf-a-man

gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                    • C
                                      criuser last edited by

Εγραψα για τους παλαιούς, δηλαδή αυτούς που είναι κοντά στην σύνταξη.

Ο Σημίτης με τα τελευταία του Ανδρέα ήταν 11 χρόνια.

Δηλαδή ένας που διορίστηκε το 1993 πτυχιούχος άνδρας, έχει σήμερα 32 χρόνια και 4 χρόνια σπουδές και 2 χρόνια στρατό, 38 χρόνια. Ενας του 2004 έχει 28 χρόνια.

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                      πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • A d P
                                        A d P moderator @criuser last edited by A d P

@criuser said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

Εγραψα για τους παλαιούς, δηλαδή αυτούς που είναι κοντά στην σύνταξη.

Ο Σημίτης με τα τελευταία του Ανδρέα ήταν 11 χρόνια.

Δηλαδή ένας που διορίστηκε το 1993 πτυχιούχος άνδρας, έχει σήμερα 32 χρόνια και 4 χρόνια σπουδές και 2 χρόνια στρατό, 38 χρόνια. Ενας του 2004 έχει 28 χρόνια.

Οι προ του 93 αφυπηρέτησαν ή μπορούν να,
                                        αλλά κάθονται για τα επιδόματα θέσης συνήθως.
                                        Όταν γίνουν 67 τους διώχνουν. Οι μετά το 93 δεν έχουν την ηλικία (62 μειωμένη ή 67 για πλήρη ή 40 χρόνια συνταξιμα με ηλικία στα 62).
                                        Οι προ του 93 έβγαιναν και χωρίς όριο ηλικίας αν είχαν 40 χρόνια δουλειάς και πρέπει να έβγαιναν και πριν τα 60 με 25-35 χρόνια εργασίας.

Τώρα έχω εδώ μαζί μου έναν "χωροφύλακα "

Ετών 59,5 με 39 χρόνια υπηρεσίας.

Τον έχω βάλει να ξεκουράζεται και να μου λέει ιστορίες από παλιά. Επίσης μου λέει που θα ξοδέψει το εφάπαξ. Τον έχω κόψει Τζορτζ Μπεστ κατάσταση 😁😁. Είναι και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Σκέφτεται να καθίσει μέχρι να τον διώξουν (62 ετών)

Εννοείται ότι βγαίνει σύνταξη χθες αν θέλει, αλλά θα "χάσει" 500€. Τώρα παίρνει 1900€ και η σύνταξη με τα τα επικουρικά θα είναι 1400€.
                                        Εφάπαξ 79000€ .

I EAT MILF AND COOKIES

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                        • W
                                          wantone @w202-amg last edited by

@w202-amg said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

Εγώ σου λέω το τι έλεγε το μέλος. Προφανώς επέλεξαν τον δημόσιο τομέα για την ασφάλεια αλλά επίσης δεν ισχύει το έβρεχε λεφτά. Ήταν καλύτερα τα χρόνια τα παλιά αλλά τα λεφτά με το τσουβάλι ήταν μονάχα για αυτούς με τα μαύρα στην παραοικονομία. Για αυτούς ναι έβρεχε λεφτά. Διότι και τότε ο φόρος ήταν προοδευτικός. Και τα υψηλότερα εισοδήματα πλήρωναν μεγάλους φόρους.

Τα έσοδα του ισολογισμού για την πληρωμή των ΔΥ προέρχονται από τους φόρους.

Πιστεύεις ότι ο ισολογισμός στηρίζεται από τους ΕΕ? Ένα 10% πληρώνουμε , κάποιοι ίσα ίσα σχεδόν τίποτα και οι άλλοι επιστροφή. Έτσι ήρθε το τεκμαρτό.

Το 71 % δηλώνει εισόδημα χαμηλότερο από τον κατώτατο μισθό.

Το 4 % αυτών πληρώνει το 50 % των φόρων από την κατηγορία αυτή των φορολογουμένων .

Σιγά μην οι ΔΥ πληρώνονται από εκεί.....όχι ότι έχει καμία σημασία αλλά τεσπά επειδή το λες.
                                          Θες να σου βρω για τους ιδιώτες μισθωτούς, τι πληρώνουν και πόσα επιδόματα παίρνουν πίσω? Θα εκπλαγείς.
                                          Δεν οδηγεί κάπου όλο αυτό απλά ο Κούλης μας έχει μάθει ήδη επί υπουργίας του όταν ξεκίνησε με τους ΔΥ να στρέφει τη μια κοινωνική ομάδα έναντι της άλλης....τα καταφέρνει πολύ καλά, μπράβο του.

Δεν πιστευω οτι οι ΕΕ δεν δηλωνουν καποια σημαντικα εισοδηματα αλλα οτι απλα βασιζονται στο οτι λιγο πολυ ολοι εχουν ενα σπιτι να μεινουν και δουλευουν χαλαρα και παρτ ταιμ. Δηλ ανοιγουν ενα μαγαζι και οποιος μπει μεσα. Με αποτελεσμα να εχουν και χαμηλα εισοδηματα.

Αυτος που λεει οτι οι ΔΥ πληρωνονται απο τους φορους ειναι και αυτος που δεν καταλαβαινει πως δουλευει η οικονομια. Οι ΔΥ πληρωνονται εν μερη απο τα εσοδα του κρατους απο φορους και δασμους και εν μερη απο το δανεικα που ανεβαζουν το εθνικο χρεος το οποιο χρηματοδοτειται απο πληθωριστικο χρημα δηλ συνολικα οι ΔΥ πληρωνονται απο την απαξιωση των καταθεσεων των φτωχων και της μεσαιας ταξης γιαυτο και στα Π@@@ια τους αν υπαρχει πληθωρισμος.

W 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • W
                                            w202-amg @wantone last edited by w202-amg

@wantone said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

@w202-amg said in Πιστοποιητικό καλοπληρωτή:

Εγώ σου λέω το τι έλεγε το μέλος. Προφανώς επέλεξαν τον δημόσιο τομέα για την ασφάλεια αλλά επίσης δεν ισχύει το έβρεχε λεφτά. Ήταν καλύτερα τα χρόνια τα παλιά αλλά τα λεφτά με το τσουβάλι ήταν μονάχα για αυτούς με τα μαύρα στην παραοικονομία. Για αυτούς ναι έβρεχε λεφτά. Διότι και τότε ο φόρος ήταν προοδευτικός. Και τα υψηλότερα εισοδήματα πλήρωναν μεγάλους φόρους.

Τα έσοδα του ισολογισμού για την πληρωμή των ΔΥ προέρχονται από τους φόρους.

Πιστεύεις ότι ο ισολογισμός στηρίζεται από τους ΕΕ? Ένα 10% πληρώνουμε , κάποιοι ίσα ίσα σχεδόν τίποτα και οι άλλοι επιστροφή. Έτσι ήρθε το τεκμαρτό.

Το 71 % δηλώνει εισόδημα χαμηλότερο από τον κατώτατο μισθό.

Το 4 % αυτών πληρώνει το 50 % των φόρων από την κατηγορία αυτή των φορολογουμένων .

Σιγά μην οι ΔΥ πληρώνονται από εκεί.....όχι ότι έχει καμία σημασία αλλά τεσπά επειδή το λες.
                                            Θες να σου βρω για τους ιδιώτες μισθωτούς, τι πληρώνουν και πόσα επιδόματα παίρνουν πίσω? Θα εκπλαγείς.
                                            Δεν οδηγεί κάπου όλο αυτό απλά ο Κούλης μας έχει μάθει ήδη επί υπουργίας του όταν ξεκίνησε με τους ΔΥ να στρέφει τη μια κοινωνική ομάδα έναντι της άλλης....τα καταφέρνει πολύ καλά, μπράβο του.

Δεν πιστευω οτι οι ΕΕ δεν δηλωνουν καποια σημαντικα εισοδηματα αλλα οτι απλα βασιζονται στο οτι λιγο πολυ ολοι εχουν ενα σπιτι να μεινουν και δουλευουν χαλαρα και παρτ ταιμ. Δηλ ανοιγουν ενα μαγαζι και οποιος μπει μεσα. Με αποτελεσμα να εχουν και χαμηλα εισοδηματα.

Αυτος που λεει οτι οι ΔΥ πληρωνονται απο τους φορους ειναι και αυτος που δεν καταλαβαινει πως δουλευει η οικονομια. Οι ΔΥ πληρωνονται εν μερη απο τα εσοδα του κρατους απο φορους και δασμους και εν μερη απο το δανεικα που ανεβαζουν το εθνικο χρεος το οποιο χρηματοδοτειται απο πληθωριστικο χρημα δηλ συνολικα οι ΔΥ πληρωνονται απο την απαξιωση των καταθεσεων των φτωχων και της μεσαιας ταξης γιαυτο και στα Π@@@ια τους αν υπαρχει πληθωρισμος.

Το θέμα είναι ότι συντριπτικό ποσοστό ΕΕ και μισθωτών δεν καταφέρνει να συνεισφέρει στο δημόσιο προϋπολογισμό, δηλαδή στους ΔΥ αφού αυτό τον απασχολεί!!! αλλά ούτε για τα όσα του πρόσφερει το ίδιο το κράτος για αυτόν.
                                            Καθόμαστε φωνάζουμε περί ΔΥ αντί να δούμε τους πιστωτικούς φοροφυγαδες και να διεκδικήσουμε δίκαιες φορολογικές κλίμακες αντί για εξοντωτικές σε όσους πληρώνουν.
                                            Θα φωνάξουμε τους ΔΥ για support αφού το 71% έχει δουλειά άλλη να κατηγορεί.
                                            Όπως είπα και παραπάνω από το πρώτο μνημόνιο έπαιξαν το παιχνίδι να κατηγορούν μια κοινωνική ομάδα κάθε φορά και να στρέφουν εναντίον της την υπόλοιπη κοινωνία...... εν ολίγοις ξεκολληστε από αυτή τη νοοτροπία.
                                            Παράδειγμα: στο airbnb πληρώνω 8€/ κράτηση για περιβαλλοντικό τέλος και λοιπές @@@@. Φυσικά από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο μιας που τότε ξεσκιζουμε το πετρέλαιο. Τον υπόλοιπο καιρό 1,5€. Όταν το έβαλαν ευχαριστήθηκε η ψυχούλα αυτών που φωνάζουν για το στεγαστικό. Το πρόβλημα τους το έλυσε? Χρησιμοποιήσε τα χρήματα προς όφελος τους? Έγινε κάτι? Όχι,η ζωή συνεχίζεται ο Κούλης γεμίζει ταμεία εύκολα.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22