-
'Μικρή' ποικιλία κρεατικών (με δώρο τυροπιτάρι και φωλιά ντομάτας). 25 ευρώ... -
@sette said in Διακοπές 2025:
'Μικρή' ποικιλία κρεατικών (με δώρο τυροπιτάρι και φωλιά ντομάτας). 25 ευρώ...
Κανονισε να κατσεις καμια βδομαδα ακομα εκει, ενισχυση στα αριστερα ελατηρια θα χρειαστει το μοντεο.
-
Οι τιμές εκεί έχουν παραμείνει στην προ-covid εποχή! Το ίδιο και Αιτωλοακαρνανία που πήγα πέρισυ.
-
edit
'Μικρή' ποικιλία κρεατικών (με δώρο τυροπιτάρι και φωλιά ντομάτας). 25 ευρώ...ίδια ποικιλία σε Πλαταμώνα στα 16ευρο. Περίπου 2,5 το τεμάχιο . Οπότε τυρόπιτα και ντοματίτσα είναι ηδη πληρωμένα.
Αυτη η ποικιλία πάντως που βλέπω στα 25 ευρό ειναι πανάκριβη! -
Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν φθηνότερα μέρη, αλλά να τη χαρακτηρίζεις πανάκριβη, δικαιολογείται ίσως μόνο αν δεν έχεις επαφή με τιμές Αθήνας.
Υ.γ πως προκύπτει το 2,5 ευρώ το τεμάχιο; Στη δική μου έχει 7 τεμάχια (κρέατος). 2 μπιφτέκια, 1 λουκάνικο, 1 φιλέτο κοτόπουλο και 3 πανσετες.
-
2.5€ το τεμάχιο είναι χρέωση σουβλατζίδικου εδώ σν επαρχία, οι ταβέρνες πλέον έχουν χρέωση σχεδόν τα διπλά στη μορφή μερίδας.
Στα τουριστικά με πολλούς περαστικούς Αθηνέζους κι αλλοδαπούς, τσιμπάνε κι άλλο αι τιμαί. -
@otso said in Διακοπές 2025:
@otso said in Διακοπές 2025:
Παντως στον sette πλακα κανω .
Γνωριζω οτι ψαχνει επενδυτικες ευκαιριες στην βορεια ευβοια
συνδυαζοντας το τερπνο μετα του οφελιμου .Ότι έχω τα μάτια μου ανοιχτά, τα έχω, απλά δεν υπάρχει προς ώρας κεφάλαιο... Ας έρθει αυτό και δεν θα τα χαλάσουμε στο μέρος...
Να σου δωσω εγω μια ιδεα δωρεαν .
Και δεν κανω πλακα .
Οικο ευγηριας στην αιδηψο για υπερηλικα ζωα
και σπα για ιδιοκτητες και ζωα , με κολυμβηθρες πισινες που θα κανουν τα ζωα τα λουτρα τους με τους ιδιοκτητες .
Αν ειχα τα φραγκα θα το εκανα .Νεκροταφείο μικρών ζωων ;
Πού θα θάψουμε τον Παπίκο ;Σουίνγκιγκ κλαμπ για συνταξιούχους ; Δεν μπαίνεις αν δεν φοράς μασέλα !
Όρεξη να έχεις και μικρόβιο εντερπρενιερ
-
@piliourits said in Διακοπές 2025:
2.5€ το τεμάχιο είναι χρέωση σουβλατζίδικου εδώ σν επαρχία, οι ταβέρνες πλέον έχουν χρέωση σχεδόν τα διπλά στη μορφή μερίδας.
Στα τουριστικά με πολλούς περαστικούς Αθηνέζους κι αλλοδαπούς, τσιμπάνε κι άλλο αι τιμαί.Είναι γνωστό ότι οι Αθηναίοι και οι αλλοδαποί είναι ουφα και πληρώνουν όσο όσο !
-
@red_monster said in Διακοπές 2025:
Στα τουριστικά με πολλούς περαστικούς Αθηνέζους κι αλλοδαπούς, τσιμπάνε κι άλλο αι τιμαί.Είναι γνωστό ότι οι Αθηναίοι και οι αλλοδαποί είναι ουφα και πληρώνουν όσο όσο !
Σε ποιους αλλοδαπούς αναφέρεσαι; Τους 'η σαλάτα στα τέσσερα' ή τους 'Mykonos'; Επίσης, σε 'Αθηναίους', έχει Καμίνια και έχει και Βούλα. Προφανώς δεν είναι κάτι το ομοιογενές...
-
Σε ποιους αλλοδαπούς αναφέρεσαι; Τους 'η σαλάτα στα τέσσερα' ή τους 'Mykonos'; Επίσης, σε 'Αθηναίους', έχει Καμίνια και έχει και Βούλα. Προφανώς δεν είναι κάτι το ομοιογενές...
Α να με συγχωρας, δεν έγραψα εγώ για Αθηναίους, τα παράπονα σου στο εκπρόσωπο τύπου
-
Ίσως κάτι παραπάνω ξέρετε εσείς εκ των έσω, αλλά εγώ αναφερόμουν στον όγκο πληθυσμού που ξεχύνεται κατά ορδές σε μέρη με τουριστική σεζόν 2μισι μήνες, κι αναπόφευκτα επέρχεται η αρπαχτή.
-
-
Να ταξιδεύεις καλοκαίρι, να έχεις βάλει αντηλιακό επειδή έχεις ευαίσθητο βόρειο ευρωπαϊκό δέρμα, να βαζεις και στο πρόσωπο με δείκτη +50. Να οδηγεις με ανοιχτό παράθυρο για να γεφτεις το καλοκαίρι και την αύρα της θάλασσας και μια δυο σταγόνες ιδρώτα από το πρόσωπο να κατρακυλούν προς τα μάτια.
Ούτε όταν δεις τον Ρουβά από κοντά τέτοιο δάκρυ. Τυφλώνεται το σύμπαν. Ούτε μαντηλάκια σε σώζουν ούτε τίποτα.
Κλιματισμός στους -40° και όποιος κρυώνει να βάλει γούνα.... οικολογική.
-
@lap said in Διακοπές 2025:
Να ταξιδεύεις καλοκαίρι, να έχεις βάλει αντηλιακό επειδή έχεις ευαίσθητο βόρειο ευρωπαϊκό δέρμα, να βαζεις και στο πρόσωπο με δείκτη +50. Να οδηγεις με ανοιχτό παράθυρο για να γεφτεις το καλοκαίρι και την αύρα της θάλασσας και μια δυο σταγόνες ιδρώτα από το πρόσωπο να κατρακυλούν προς τα μάτια.
Ούτε όταν δεις τον Ρουβά από κοντά τέτοιο δάκρυ. Τυφλώνεται το σύμπαν. Ούτε μαντηλάκια σε σώζουν ούτε τίποτα.
Κλιματισμός στους -40° και όποιος κρυώνει να βάλει γούνα.... οικολογική.
Γυρνας λιγο το κεφαλι να πιανει ο αερας τα ματια υπο γωνια και δε μενει υγρο στο ματι, ρωτατε τους δικυκλους για τετοια τιπ.
-
Στους επαρχιακούς πάντα το βράδυ και ανάλογα με την θερμοκρασία την ημέρα, που οι ταχύτητες είναι κάτω από 80 χαω έχω πάντα ανοικτό παράθυρο.
Δεν είμαι υπέρ του κλιματισμού αν δεν έχει καύσωνα, ή δεν είσαι ακίνητος στην πόλη, ή στον αυτοκινητόδρομο.
-
@criuser said in Διακοπές 2025:
Στους επαρχιακούς πάντα το βράδυ και ανάλογα με την θερμοκρασία την ημέρα, που οι ταχύτητες είναι κάτω από 80 χαω έχω πάντα ανοικτό παράθυρο.
Δεν είμαι υπέρ του κλιματισμού αν δεν έχει καύσωνα, ή δεν είσαι ακίνητος στην πόλη, ή στον αυτοκινητόδρομο.
σκονη πολυ σκονη , εσυ ομως την εχεις συνηθισει στο γιαπι .
-
Δεν έχουμε σκόνη στην Εύβοια. Εχουμε βροχές και πράσινο και αέρα που δεν αφήνει τίποτα...
-
Δεν έχουμε σκόνη στην Εύβοια. Εχουμε βροχές και πράσινο και αέρα που δεν αφήνει τίποτα...
Ο αερας φερνει σκονη και σταχτες απο το πρωην πρασινο .
-
Δεν είμαι στην Βόρειο Εύβοια...
Εμείς τις έχουμε βάλει ήδη τις Α/Γ...
Οι άλλες θα μπουν στην θάλασσα...
-
Μιλάμε για αέρα ομως.
Μια βδομάδα τώρα κυνηγάω τις καρέκλες στο μπαλκόνι
Διακοπές 2025