-
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@a-d-p said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Μπορεί κάνας νομοδιδάσκαλος να μεταφράσει στα ελληνικά τι σημαίνει το παρακάτω;
https://www.odigostoupoliti.eu/pote-diagrafontai-ta-prostima-gia-paravaseis-tou-kok/amp/
δεν παρακολουθείς τό φόρουμ δάσκαλε, έχει ξανά παίξει το θέμα.
τι δεν κατάλαβες να στο εξηγήσω?
https://www.emakedonia.gr/giati-oi-dimoi-tha-prepei-na-prochorisoyn-amesos-se-diagrafi-olon-ton-palion-prostimon-gia-paravaseis-kok-toy-nikoy-iliadi-742828Ζητώ από σας διευκρίνηση αν γνωρίζετε, γιατί όλοι επαναλαμβάνουν λέξεις.
Τι είναι η ταμειακή βεβαίωση;
Παράδειγμα, έχω μια παράβαση στάθμευσης πριν 2-3 χρόνια στα Τρίκαλα (που κατά τη γνώμη μου πονηρά κόπηκε) μέχρι πότε μπορούν να την απαιτήσουν;
Γιατί δεν τη στέλνουν στην εφορία όπως λένε;Δεν μας απασχολεί η ταμειακή βεβαίωση, είναι εσωτερική λειτουργία του Δήμου.
είσαι στην πρώτη, μετά το 2018,
Οπότε 3 χρόνια προθεσμία για βεβαίωση και άλλα 5 για είσπραξη.
Δεν την γλιτώνεις, ο δήμος Τρικκαίων είναι σοβαρός.Δεν τα βεβαίωναν εφορία γιατί μετά τα έπαιρνε ο Μητσοτάκης (προϋπολογισμός)
, όχι ο δήμος
-
Η κλιματική κρίση δεν υπάρχει.,
Και το πόπολο με τις τρεις και εξήντα/μήνα χειροκροτεί.
Ξέρετε και θυμάστε τι έγινε την προηγούμενη φορά που στη Μεσόγειο και ιδιαίτερα στο Αιγαίο έσπασαν τα ρεκόρ θερμοκρασίας στην επιφάνεια της θάλασσας.
Αυτή τη φορά άραγε ποιανού την περιουσία και γεωργική παραγωγή θα καταστρέψει;
-
Διαβάζω πως γίνεται χαμός μεταξύ κατοίκων της περιοχής του πρώην ελληνικού και του εργοταξίου.
Οκ να το καταλάβω ως έναν βαθμό. Λένε για φασαρία σε ώρα κοινής ησυχίας.
Ερώτηση, δηλαδή τα σπίτια που αγόρασαν κάποιοι εκ των κατοίκων όταν λειτουργούσε το αεροδρόμιο δεν είχαν θέμα με τον ήχο από τα αεροπλάνα 24 ώρες το 24 ωρο;;;
Νιώθουν λέει ριγμένοι για το εργοτάξιο. Οκ.
Το ότι τα σπίτια τους θα πάρουν αξία 1500% πάνω χωρίς να έχουν ρίξει κάποιο φράγκο οι ίδιοι, τους χαλάει; Είναι σαν να κέρδισε ο καθένας από αυτούς το λαχείο
Τι θέλω να πω;;; Πως ναι, το εργοτάξιο πρέπει να ναι σπαστικό, όλοι συμφωνούν αλλά ρε φίλε.... Έλεος θα έχεις σπίτι στα πιο ακριβά μέρη της Ευρώπης, τι να πουν και οι υπόλοιποι Έλληνες χωρίς σπίτια;
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Διαβάζω πως γίνεται χαμός μεταξύ κατοίκων της περιοχής του πρώην ελληνικού και του εργοταξίου.
Οκ να το καταλάβω ως έναν βαθμό. Λένε για φασαρία σε ώρα κοινής ησυχίας.
Ερώτηση, δηλαδή τα σπίτια που αγόρασαν κάποιοι εκ των κατοίκων όταν λειτουργούσε το αεροδρόμιο δεν είχαν θέμα με τον ήχο από τα αεροπλάνα 24 ώρες το 24 ωρο;;;
Νιώθουν λέει ριγμένοι για το εργοτάξιο. Οκ.
Το ότι τα σπίτια τους θα πάρουν αξία 1500% πάνω χωρίς να έχουν ρίξει κάποιο φράγκο οι ίδιοι, τους χαλάει; Είναι σαν να κέρδισε ο καθένας από αυτούς το λαχείο
Τι θέλω να πω;;; Πως ναι, το εργοτάξιο πρέπει να ναι σπαστικό, όλοι συμφωνούν αλλά ρε φίλε.... Έλεος θα έχεις σπίτι στα πιο ακριβά μέρη της Ευρώπης, τι να πουν και οι υπόλοιποι Έλληνες χωρίς σπίτια;
Το αεροδρομιο εχει σταματησει να λειτουργει 24 χρονια, δεν ειναι μονο ιδιοκτητες οι κατοικοι υπαρχουν και πολλοι ενοικιαστες, αυτονοητο οτι οι ωρες κοινης ησυχιας πρεπει να τηρουνται. Επισης μεγαλο προβλημα η σκονη, ειδικα σε μεγαλυτερους με ελαφρια ή βαρια αναπνευστικα προβληματα.
-
Ναι το ξέρω. Όταν τα αγόραζαν εκεί, πριν 30 χρόνια δεν περίμεναν να έχει θόρυβο;
Δηλαδή με την λογική αυτή δεν θα μπορεί να γίνει κανένα έργο στην Ελλάδα.
Η σκόνη είναι σημαντική όπως λες, αλλα τι μπορεί να γίνει;;; Δεν γνωρίζω.
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ναι το ξέρω. Όταν τα αγόραζαν εκεί, πριν 30 χρόνια δεν περίμεναν να έχει θόρυβο;
Δηλαδή με την λογική αυτή δεν θα μπορεί να γίνει κανένα έργο στην Ελλάδα.
Η σκόνη είναι σημαντική όπως λες, αλλα τι μπορεί να γίνει;;; Δεν γνωρίζω.
Βρε λαπ δεν ειπε κανεις να σταματησει το εργο, να σεβαστουν τις ωρες κοινης ησυχιας θελουν και τις Κυριακες. Το βλεπεις παραλογο αυτο?
-
Οχι ιδιαίτερα την Κυριακή και το βράδυ. Αυτοί δουλεύουν και Κυριακή;
-
-
Εντωμεταξύ είχε μια εκκλησία εκεί κοντά…
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]