-
@dstou said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
στο ακατονόμαστο φόρουμ
Το παρόν δεν είναι το ακατανόμαστο; ανάποδα τα έχω καταλάβει εγώ ή μπερδεύτηκες εσύ;
-
@dstou Γερασες και εσυ;
-
@sargus said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
@dstou said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
στο ακατονόμαστο φόρουμ
Το παρόν δεν είναι το ακατανόμαστο; ανάποδα τα έχω καταλάβει εγώ ή μπερδεύτηκες εσύ;
ετουτο δω λεγαμε σωστος
-
Αν μπορει να βρει στα 15 χιλ ενα civic 10ης γεννιας 1,0 vtec turbo 130ps σιγουρα δεν θα το μετανιωσει
https://www.4troxoi.gr/dokimes/dokimazoyme-to-honda-civic-1-0-vtec-turbo-126-ps/
-
@tolisk20 said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
Αν μπορει να βρει στα 15 χιλ ενα civic 10ης γεννιας 1,0 vtec turbo 130ps σιγουρα δεν θα το μετανιωσει
 Χ 6,5l/100km κατανάλωση = 552,50 + 150 viniete & διόδια + καφές φαγητό = max 1000 ευρώ
-
To προβλημα δεν ειναι οτι γερασαμε ολοι εδω μεσα αλλα δεν θυμαται και κανεις πως ειναι να εισαι 21 χρ.
Μιλησα για πιτσιρικα
και μου βαζετε λυσεις για ατομο 60 χρ με προβλημα μεσης , που για να παει ταξιδι εχει προγραμματισει τα ξενοδοχεια του και τα σπεσιαλ ρεστωραν για γευσιγνωσια .
Δηλ δεν την κανατε ποτε πιτσιρικαδες με λιγα φραγκα στην τσεπη τρωγωντας πατατακια απο το ΣΜ ; ΔΕΝ εχετε ποτε κοιμηθει μεσα στο αυτοκινητο ;
Δεν φουλαρατε οπου εχει φτηνοτερη βενζινη ; δηλ σκοπια
Δεν αποφευγατε διοδια ; εχω γνωρισει ολους τους δρομους του Ναπολεωντα στην Γαλλια (ελεγα και γω τι σημαινει το
κεφαλαιο Ν )
Δεν πηγατε διακοπες με ενα τζιν 1 τσερτ αθλητικα παπουτσια σαγιοναρες μαγιο- σορτς και 1 βρακι ;
Τι διαολο περνατε βαλιτσα με τα λινα λευκα κουστουμια ;
Α και μενει σε πολη οχι σε χωριο και κατι αλλο η νεολαια δεν ενδιαφερεται πια για την κουταλα , αυτα ειναι για ρομαντικους γερους σαν εμας .
Παλια λεγαμε καποιους κινητηρες ασπαστους τωρα τι γινεται ;
εχω μεινει πισω .
Η τογιοτα δεν εβγαζε μη υβριδικα ; εκτος τον 1,3 ;
Εγω σκεφτομαι να προτεινω το τζαζ αλλά και το 2 της μαζντα σαν κατι να μου λεει . Απο σουζουκι τι θα προτειναμε ; -
Χαχαχα…εγώ απορώ πως συνουσιάζονται μέσα στα αυτοκίνητα. Πως διπλώνονται ;;;; Χαχαχαχα
Πλέον άρχισα να καλοκοιταω τα suv για να μη σκύβω όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο
Η δεκαετία των 20 δεν παίζεται στον άνθρωπο. Απίστευτες σωματικές δυνατότητες και αντοχές.
-
@lap said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
Χαχαχα…εγώ απορώ πως συνουσιάζονται μέσα στα αυτοκίνητα. Πως διπλώνονται ;;;; Χαχαχαχα
Η δεκαετία των 20 δεν παίζεται στον άνθρωπο. Απίστευτες σωματικές δυνατότητες και αντοχές.
εσυ ποτε ; πως τα εγκαινιαζες τα αυτοκινητα που επαιρνες ;
ενταξει για τον Κρουζερ θα ηταν δυσκολο μονο καρεκλατο
Τωρα που το σκεφτομαι γι αυτο μισει γιαπωνεζικα και αγαπαει σιτροεν . Στην εποχη του τα στεναχωρα γιαπωνεζικα ιδιως πισω εκαναν το εγχειρημα σχεδον αδυνατο. -
Με κέρματα στο πατάκι….
Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;