-
Εμένα είναι άσπαστα τα δικά μου όπως ξέρετε όλοι...

-
@criuser said in Xiaomi forum:
Εμένα είναι άσπαστα τα δικά μου όπως ξέρετε όλοι...

αν "ολοι" = μονο εσυ, ναι ισχυει αυτο
-
Για μένα μιλάω που πληρώνω με τα λεφτά μου...
Για τους άλλους ας μιλήσουν οι ίδιοι...
-
@cirus said in Xiaomi forum:
Η Xiaomi βγάζει τα πάντα όλα σε ηλεκτρονικά , είναι ένας κινέζικος γίγαντας, από συσκευές μασάζ, οδοντόβουρτσες, κινητα μέχρι αυτοκίνητα πλέον
Σήμερα το ντράιβ λέει ότι η μπιντ έχει χιλιάδες αυτοκίνητα απούλητα παρ΄ όλες τις χαμηλές τιμές της και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα.
οπου να ναι θα κλείσει Criu , τρεχατε να τα πουλήσετε οσοι πήρατε οπου να ναι βαραει διάλυση
επισης να θυμίσω ότι τα ηλεκτρικα πέρνουν μονα τους φωτια στα καλά καθούμενα ενω αυτά με LPG και φυσικο αεριο και βενζινη δεν παίρνουν ποτέ και άλλες τέτοιες ομορφιες της δημοσιογραφίας!!!
-
Xiaomi shares soar to record after phonemaker sells 200,000 electric SUVs in 3 minutes
YU7 is priced to compete directly with Tesla’s Model Y
Απο αγγλικη πηγη.
-
@george-0 said in Xiaomi forum:
Xiaomi shares soar to record after phonemaker sells 200,000 electric SUVs in 3 minutes
Απο αγγλικη πηγη.
Έχουν ήδη πάνω από 300Κ παραγγελίες που σημαίνει παράδοση σε 2 έτη. Φαίνονται πολλά αλλά μιλάμε για την κινεζική αγορά όπου το Model Y θα πουλήσει φέτος 500Κ
-
@ataim said in Xiaomi forum:
@george-0 said in Xiaomi forum:
Απο αγγλικη πηγη.
Έχουν ήδη πάνω από 300Κ παραγγελίες που σημαίνει παράδοση σε 2 έτη. Φαίνονται πολλά αλλά μιλάμε για την κινεζική αγορά όπου το Model Y θα πουλήσει φέτος 500Κ
Γιατι τοσο αργοι χρονοι παραγωγης?
Το βρισκω παρα πολυ ωραιο αυτοκινητο, το πρωτο ηλεκτρικο που μου εκανε κλικ.
Παντως εαν ειχαν 200Κ παραγελιες σε 3 λεπτα, δεν θα παρουν αλλες 300Κ σε 1 μηνα?
-
-
@piliourits said in Xiaomi forum:
@lap said in Xiaomi forum:
Σε εμάς 30.000-35.000 ευρώ κοστίζει το peugeot 208 e σε μια καλή έκδοση
Θεωρείτε πως εάν δεν είχαμε προστατευτισμό και ήμασταν σε ένα τελείως ελεύθερο εμπόριο θα υπήρχε λογικός άνθρωπος να αγοράσει το 208;
Αυτό για το θέμα της πολιτικής και το τι σημαίνει άρση του προστατευτισμού για μια εγχώρια βιομηχανία. Δεν το συνεχίζω για να μη χαλάσω το τοπικό.
Αν ήταν ελεύθερο το εμπόριο, θα υπήρχε κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία ?
Η θα την ελέγχαν οι ευρωπαίοι και οι αμερικάνοι ?
Προφανώς αυτό θα συνέβαινε.
Αλλά η Κίνα στις ξένες εταιρείες έβαλε κανόνες για να προστατεύσει την εγχώρια βιομηχανία.
Να είναι ΜΟΝΟ σε κοινοπραξίες με κινέζους που θα έχουν αυτοί, οι κινέζοι δηλαδή το 51 %
"Ελεύθερο" εμπόριο για σένα είναι να μπουκάρει μια χώρα 20 φορές μικρότερη στη γιγαντιαία Κίνα, πχ η Γαλλία και να της επιβάλλει τι και πως θα παράγει;
Και δεν είναι δίκαιο που δεν έγινε αυτό στην Κίνα, δεν παίζει τίμια, αλλά είναι μαγκιά του Τραμπ να περιχαρακωνει τις ΗΠΑ...
Τελικά βρε Κρουζερ γι αυτό δεν θα συνεννοηθούμε ποτέ, επειδή το κέντρο του εγκεφάλου σου που ερμηνεύει τις λέξεις και τις έννοιες, το κάνει με λεξικό αντίθετο απ όλων των υπολοίπων.
Επειδή λοιπόν δυσκολεύεσαι με μερικά πράγματα και δεν παραδίδω μαθήματα μετά τις 8 το βράδυ, η απάντηση μου αφορούσε την "εξυπνάδα" του Λαπ ότι ποιος θα αγοράσει ευρωπαϊκό αν είχαμε ελεύθερο εμπόριο και ερχόταν εδώ το κινέζικο φτηνά..
Στην υπόθεση εργασίας προφανώς το ελεύθερο εμπόριο θα υπήρχε πάντα, δεν θα υπήρχε κατά εποχές μόνο.
Ετσι όπως η Κίνα δεν επέτρεψε το ελεύθερο εμπόριο πριν 20-30 χρόνια όταν πήγαιναν εκεί οι δυτικές εταιρείες, με την ίδια λογική και οι Ευρωπαίοι δεν θα επιτρέψουν το ελεύθερο εμπόριο των κινέζικων προϊόντων σήμερα...
Οπότε το Ελεύθερο σημαίνει διαχρονικά Ελεύθερο, αλλά όταν είσαι απολογητής ανελεύθερων καθεστώτων ή λέξη "ελεύθερο" μπαίνει σε πολλά εισαγωγικά.

Που να βρω έναν μεταφραστή να κάνει απόδοση Κρουζεράδικης διαλέκτου σε απλά ελληνικά...
-
Στείλε μου το μέιλ του καθοδηγητή, να του τα στέλνω να στα μεταφράζει...

-
-
@vagkirk said in Xiaomi forum:
Τι έφτιαξαν εδώ οι άνθρωποι...
Το τέλειο αυτοκίνητο.
2 αμαξια εχει φτιαξει η π@@τ@ν@ η xiaomi και τα 2 υπεργαματα ειναι
και εχουν και εμφανιση καλύτερη από οποιονδηπωτε αλλο κινεζο
απλα υπέροχα και τα 2 και ευτυχως για μενα δεν ερχονται ελλαδα.
-
Και θα βγάζει μπάρα με διαφημίσεις τεμου στην οθόνη οργάνων;
-
Τι αμάξι είναι αυτό ρε σεις;
Αντε γεια!!
(Θα μας καταπιουν οι Κινέζοι-και δίκαια!) -
Αμαξάρα τρελή, και μόλις ενεργοποιείς το κοκπιτ, θα σου πετάει διαφήμιση 20 δευτερόλεπτα πριν δεχτεί το "D" στο "κιβώτιο" για να ξεκινήσει

(Δίκαια θα είναι να μας καταπιουν οι κινεζες, που άμα κάνουν εξπορτ τις καλές παρτίδες, θα το κλείσουν το μαγαζί οι δικές μας, να πάνε να αρμεγουν πρόβατα επιδοτούμενα απ τον ΟΠΕΚΕΠΕ στο χωριό τους)
-
Μην υγραίνεστε με το χορηγούμενο και επιδοτούμενο κανάλι προπαγάνδας του "μεσαίου βασιλείου" και την παλίρροια από -ηλεκτρικά- χρυσάνθεμα που δεν θα έρθει όμως ποτέ να ομορφύνει την καθημερινότητα του μικρομεσαίου Έλληνα.
Wheelsboy is the premier destination for people who want to learn about the weird and wonderful world of the Chinese car market. Our team of automotive enthusiasts has more than 20 years of experience creating entertaining and informative content, and we want to introduce our viewers to some of the amazing things that are happening in the Middle Kingdom.

Θα ήταν μια καλή γεύση της εποχής "Καγιέν χωρίς τεκμήριο" για αυτούς που δεν τα έζησαν με συν το ηθικό πλεονέκτημα που δίνει το σοσιαλιστικό μπάκγκραουντ.
Άλλη μια Χαμένη Ευκαιρία και ακόμη χειρότερο οτι ο Μασκ είναι Αναρχικός και θα καταλήξετε όλα τα κομμούνια με tesla

-
@monman2 said in Xiaomi forum:
Μην υγραίνεστε με το χορηγούμενο και επιδοτούμενο κανάλι προπαγάνδας του "μεσαίου βασιλείου" και την παλίρροια από -ηλεκτρικά- χρυσάνθεμα που δεν θα έρθει όμως ποτέ να ομορφύνει την καθημερινότητα του μικρομεσαίου Έλληνα.
Wheelsboy is the premier destination for people who want to learn about the weird and wonderful world of the Chinese car market. Our team of automotive enthusiasts has more than 20 years of experience creating entertaining and informative content, and we want to introduce our viewers to some of the amazing things that are happening in the Middle Kingdom.

Θα ήταν μια καλή γεύση της εποχής "Καγιέν χωρίς τεκμήριο" για αυτούς που δεν τα έζησαν με το πλεονεκτήμα του ηθικού πλεονεκτήματος που δίνει το σοσιαλιστικό μπάκγκραουντ.
Άλλη μια Χαμένη Ευκαιρία και το ακόμη χειρότερο είναι οτι ο Μασκ είναι Αναρχικός και θα καταλήξετε όλα τα κομμούνια με tesla

δηλαδη εσενα, που εχεις μαλιστα εμπειρια απο ηλεκτρικο, σε αφηνει αδιαφορο;
-
Μα πριν λίγες μέρες είδαμε τις πρακτικές των κινέζων στο βίντεο του Άγγλου που τους έκραζε γιατί αν δεν γράφεις καλά λόγια στα test -δοκιμές σε ακυρώνουν .
Δεν πιστεύω λοιπόν το wheelboy
ας το δοκιμάσει κάποιο σοβαρό μέσο που δεν χρειάζεται "επιδοτήσεις" και να δούμε αν μου κινήσει το ενδιαφέρον -
@monman2 said in Xiaomi forum:
Μα πριν λίγες μέρες είδαμε τις πρακτικές των κινέζων στο βίντεο του Άγγλου που τους έκραζε γιατί αν δεν γράφεις καλά λόγια στα test -δοκιμές σε ακυρώνουν .
Δεν πιστεύω λοιπόν το wheelboy
ας το δοκιμάσει κάποιο σοβαρό μέσο που δεν χρειάζεται "επιδοτήσεις" και να δούμε αν μου κινήσει το ενδιαφέρονδεν γινεται να γενικευεις και να βγαζεις γενικο συμπερασμα. Κατι, καπου εγινε, δεν σημαινει οτι γινεται το ιδιο παντου.
Απο εκει και περα, ο wheelboy απο οτι φαινεται, ειναι εταιρεια που προωθει φουλ τις κινεζικες μαρκες (και δεν το κρυβει κιολας), επομενως προφανως και θα παιζει φουλ επιδοτηση απο αυτες.
http://www.wheelsboy.net/h-col-101.htmlΟΜΩΣ, δεν δινω σημασια σε αυτα που λεει για τις εντυπωσεις του, αλλα σε αυτα που μας ΔΕΙΧΝΕΙ για το αυτοκινητο. Ε δεν γινεται να σε αφηνουν ασυγκινητο αυτα. Αυτο μαλιστα ειναι το μαγικο των βιντεο "reviews" σε σχεση με το γραπτο. Οτι χαζομαρα και να λεει ο παρουσιαστης, υπαρχει ενα οριο στα ψεμματα, εκτος αν εχει κατασκευαστει ολο το βιντεο με ΑΙ
Δεν δινω σημασια σε οτι λεει για το handling ή οποιαδηποτε προσωπικη του εκτιμηση (παρα μονο στο θεμα της τιμης, διοτι ο τυπος ειναι insider), αλλα βλεπω ομως τι κανει το αυτοκινητο ενω το παρουσιαζει. -
Εμένα με εκνευρίζει αυτός ο τύπος.
Μια μπουφλα, σφαλιαρα μαζί και κλωτσιά στο καλάμι, όπως λέει και ο @criuser θα του τις έδινα έτσι αντί για καλημέρα
Xiaomi forum