-
στο δελφινι δεν αξιζε η διαφορα τιμης για την ακριβη εκδοση. Το ΚΗ3 με τα 3χιλιαρικα εχει ανοιξει; δεν εχω διαβασει για κανεναν που εκανε αιτηση. Το dolphin εστω και στα 26 ειναι οκ. Δεν ειναι σουπερ οπως ηταν με την προηγουμενη επιδοτηση, αλλα ειναι οριακα οκ. Σε βαζει σε σκεψεις ομως ειτε για μτχ, οπως εκανε ο @nascar1 ειτε για μικροτερο ηλεκτρικο.
Αυτο που βλεπω ως την πιο ενδιαφερουσα περιπτωση με τις νεες τιμες, ειναι το atto3. 31 χιλιαρικα (με την επιδοτηση) για ενα αυτοκινητο που ειναι λιγο απο ολα και εχει καλους χωρους για μια οικογενεια.Το seal και το atto2 εξακολουθω να τα θεωρω αστειες προτασεις στις τιμες που εχουν
-
Το αττο3 στα 31 είναι καλή τιμή. Παρότι με τη μεγάλη επιδότηση πήγαινε 28.
Αν είχε παραπάνω μπαταρία και λιγότερο εκκεντρικό εσωτερικό θα το είχα πάρει πέρυσι.
Βασικά αν ο πωλητής στην Κηφισίας δεν επέμενε για 1000 ευρώ μέσω τραπεζικής μεταφοράς προκαταβολής θα το είχα μάλλον παραγγείλει.
Εγώ έδινα 500 με κάρτα.
Έφυγα από την έκθεση το ξανασκέφτηκα και το απόγευμα παράγγειλα ξανά το model3. -
Αν είχε παραπάνω μπαταρία και λιγότερο εκκεντρικό εσωτερικό θα το είχα πάρει πέρυσι.
Βασικά αν ο πωλητής στην Κηφισίας δεν επέμενε για 1000 ευρώ μέσω τραπεζικής μεταφοράς προκαταβολής θα το είχα μάλλον παραγγείλει.
Εγώ έδινα 500 με κάρτα.
Έφυγα από την έκθεση το ξανασκέφτηκα και το απόγευμα παράγγειλα ξανά το model3.και στα 33, για εμάς που θέλουμε ηλεκτρικό πορτμπαγκάζ, καλή τιμή έχει.
-
Αυτός που κάνει κιτσάτες κατασκευές, λέγεται κίτς και κακόγουστος...
Αν είναι όμως πάμπλουτος, τότε λέγεται εκκεντρικός...
Αρα αν έκανε η Πόρσε ένα κιτσάτο εσωτερικό σε ένα καινούργιο μοντέλο, ή Αστον Μάρτιν, θα ήταν εκκεντρικό..
Το εσωτερικό του Αττο 3 είναι ξεκάθαρα κιτς και πλήρως κακόγουστο σαν κινέζικο παιδικό παιχνίδι του τζάμπο προ 15ετίας...
-
Εγώ έδινα 500 με κάρτα.
Έφυγα από την έκθεση το ξανασκέφτηκα και το απόγευμα παράγγειλα ξανά το model3.Δεν κατάλαβα, είχες Tesla το πούλησες και πήρες ξανά Tesla?
-
-
Ναι πιο ‘’πλούσια’’.
Από την BMW τρεις φορές πιο ‘’πλούσια’’
Και διπλάσια πιο πλούσια από την VW Group
-
Εγώ έδινα 500 με κάρτα.
Έφυγα από την έκθεση το ξανασκέφτηκα και το απόγευμα παράγγειλα ξανά το model3.Δεν κατάλαβα, είχες Tesla το πούλησες και πήρες ξανά Tesla?
Καλή ιδέα!!!!
-
ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ. Εμείς βλέπουμε νετφλιξ όταν μας πιάνει αυτό.
-
-
Αυτός που κάνει κιτσάτες κατασκευές, λέγεται κίτς και κακόγουστος...
Αν είναι όμως πάμπλουτος, τότε λέγεται εκκεντρικός...Είναι πιο "πλούσια" η πόρσε από την μπιντ?
Δεν νομίζωΓια το 99 % του κόσμου ναι.
Εσένα αν σου χάριζαν αμάξι θα ήθελες μια μικρή Πόρσε ή το μεγαλύτερο Μπιντ ?
-
Προφανώς μια μικρή πόρσε, αλλά αυτό ουδόλως έχει να κάνει με τον "πλούτο" της εταιρείας, αλλά με το τί "πλούτο" θα αποκόμιζα εγώ.
Αν μου χάριζαν το 1% της μιας εκ των δύο εταιρειών, ποια θα διάλεγα? -
-
Προφανώς μια μικρή πόρσε, αλλά αυτό ουδόλως έχει να κάνει με τον "πλούτο" της εταιρείας, αλλά με το τί "πλούτο" θα αποκόμιζα εγώ.
Αν μου χάριζαν το 1% της μιας εκ των δύο εταιρειών, ποια θα διάλεγα?Δεν μιλάμε για μετοχές, αλλά για το πόσο αποδεκτό μπορούν να γίνουν σχεδιαστικές παρεκτροπές στα πολύ ακριβά αυτοκίνητα.
-
Δειτε τι ομορφες πρακτικες χρησιμοποιει η συγκεκριμενη εταιρια...
Εγω μετα απο αυτο, δεν θα αγοραζα κανενα αυτοκινητο της.
-
Εχει δίκιο σε αρκετά απο αυτά που λέει, αλλά δένει μαζί ένα σωρό διαφορετικά θέματα στην προσπάθεια του να ισχυροποιήσει την θέση του. Αν έλεγε μόνο για την πληρωμή των influencer θα το δεχόμουν 100%.
-
Δεν αντιλεγω αν και δεν ειναι ολα ακριβως οπως τα λέει
Πρακτικες facebook, foxconn , apple και πολλων πολλών αλλων κυριως αμερικάνικων εταιρειων εχεις ψαξει ποτε στο παρελθόν?
θα εκπλαγεις με το ποσες μαρκες αν ξερεις την αληθεια ΔΕΝ θα αγοραζες
Πρακτικες VW με το dieselgate δεν εχουμε ζησει?
Αστο αν το ψαξεις βρωμαει απο παντου δεν ξέρεις τι να κάνεις.
Σε οτι και να ψαχτεις. Πες οτι ψαχνεις να δεις τι τρώμε και τι χρησιμοποιουνται στις καλιεργειες σε φυτοφαρμακα. Ποσα μικροπλαστικα εχει ο οργανισμός μας από τις τροφες κτλ
Δραμα.
Μονο η εκκλησια εχει βρει το νοημα. Πιστευε σε οτι λεμε και μη ερεύνα!!!!
-
Πρακτικες facebook, foxconn , apple και πολλων πολλών αλλων κυριως αμερικάνικων εταιρειων εχεις ψαξει ποτε στο παρελθόν?
Σε οτι και να ψαχτεις. Πες οτι ψαχνεις να δεις τι τρώμε και τι χρησιμοποιουνται στις καλιεργειες σε φυτοφαρμακα. Ποσα μικροπλαστικα εχει ο οργανισμός μας από τις τροφες κτλ
Δραμα.
Δεν θα μπω στη "λογικη" του whataboutism.
Κανω οτι μπορω μεχρι εκει που μπορω.
(φυσικα εχω αποκλεισει και αλλες εταιριες για αντιστοιχους λογους) -
Δραμα.
Δεν θα μπω στη "λογικη" του whataboutism.
Κανω οτι μπορω μεχρι εκει που μπορω.
(φυσικα εχω αποκλεισει και αλλες εταιριες για αντιστοιχους λογους)εσυ ξερεις απλα εγω το μονο που λέω ότι μεσα στα σκατα μην νομιζεις οτι θα βρεις πολλά διαμαντακια. Δεν παω να βγαλω την BYD καθαρη, αλιμονο μου. Αλλα οχι οτι οι υπολοιποι δεν κανουν βρωμιες. Τιγκα στην βρωμια ειναι απο πάρα πολλους
-
BYD forum