-
12500 αμάξια πούλησε το Honda e σε 3 χρόνια. Δεν το λες και επιτυχία.
-
Ενα κιτρινο λαχανί το βλέπω σχεδόν κάθε μέρα, πολύ όμορφο.
-
-
@dettol said in Renault 5 T-Tech:
μαλλον χαθηκε μια καλη ευκαιρια απο τη ρενω
Tι περίμενες δηλαδή? Ρε συ οι Γάλλοι εξαντλούν όλη την τέχνη, μηχανολογία τους και μπάτζετ στο ντιζαην, δεσμούς με το παρελθόν, σχέδια που θυμίζουν κάτι από παλιά, λεπτομέρειες σχεδιαστικές που έχουν τσαχπινιά, αλλά από ουσία τίποτα.
Τα έχουμε πει, αμάξια τζαπάν ή κινέζουν (αν θες φτηνο με ολα μέσα) ή κάποιο καλό γερμανικό.
-
Τι λέει ρε αυτός στο βίδεο? 36 καφετιά αυτό το μπρίκι? Και μετά διερωτώμεθα γιατί πουλάνε η τέζλα και οι μπιντέδες.
-
Σε όλες τις δοκιμές βγαίνει εξαιρετικό αυτοκινητάκι. Από τα λίγα ηλεκτρικά που θα έπαιρνα.
-
@realzeus said in Renault 5 E-Tech:
Σε όλες τις δοκιμές βγαίνει εξαιρετικό αυτοκινητάκι. Από τα λίγα ηλεκτρικά που θα έπαιρνα.
Marketing κανουν. Θα πατωσει σε πωλησεις εκτος και κατεβασουν τις τιμες. Και οσοι το παρουν σε λιγα χρονια θα το μετανιωσουν.
-
Έχω διαφορετική άποψη. Εξαιρετικό αμαξάκι πόλης.
-
δεν σκοπευεις να το αγορασεις ομως
-
@wantone said in Renault 5 E-Tech:
Αν έπρεπε να αγοράσω όσα αυτοκίνητα μου αρέσουν θα έπρεπε να είμαι Σεΐχης.
-
@wantone said in Renault 5 E-Tech:
Αν έπρεπε να αγοράσω όσα αυτοκίνητα μου αρέσουν θα έπρεπε να είμαι Σεΐχης.
καλα στα βιντεο και εμενα μου αρεσει
-
Είδα ένα λευκό χθές, από κοντά δεν λέει πολλά σχεδιαστικά. Το honda e ήταν ανώτερο σχεδιαστικά.
Θα πουλήσει σε όσους χρειάζονται μικρό αυτοκίνητο αλλά θέλουν να ξεχωρίζουν λίγο. -
Παρόλο που είναι μοντέρνο μέσα έξω, σου βγάζει μια άσχημη αίσθηση φθηνού αυτοκινήτου, τουλάχιστον στην έκθεση που το είδα εγώ. Αν τουλάχιστον ήταν rwd όπως το honda να το βλέπαμε, δεν καταλαβαίνω γιατί τα φτιάχνουν fwd.
-
Παντελώς αδιανόητη η απόφαση της renault να αποσυρει τον κορυφαίο 1,5dci & 1.6dci (πλην clio) εμμένοντας μόνο σε μέτρια υβριδικά και ηλεκτρικά !
Τρέξτε όσο προλαβαίνετε να πάρτε ρενο πετρέλαιο, μοτέρ για μια ζωή (για μια ζωή για τους νεότερους γιατί αν μιλάμε για κανένα υπερήλικα όπως ο κρούζερ, μάλλον για δύο ζωές !) -
@red_monster said in Renault 5 E-Tech:
Παντελώς αδιανόητη η απόφαση της renault να αποσυρει τον κορυφαίο 1,5dci & 1.6dci (πλην clio) εμμένοντας μόνο σε μέτρια υβριδικά και ηλεκτρικά !
Τρέξτε όσο προλαβαίνετε να πάρτε ρενο πετρέλαιο, μοτέρ για μια ζωή (για μια ζωή για τους νεότερους γιατί αν μιλάμε για κανένα υπερήλικα όπως ο κρούζερ, μάλλον για δύο ζωές !)Σιγα ρε μεγαλε που εχεις χαιρετησει τον χαρακτηρισμο μεσοκοπος και εισαι στα δευτερα ηντα που θα πεις τον Κρουζερ υπερηλικα , καποιον που απλως διανυει την δευτερη νεοτητα του .
-
Μαζέψου otso, ο red στα πρώτα άντα είναι...
-
Με παιδια στην πρωτη πανεπιστημιου ; καλα
Πρωτα απ ολα νευριαζει και γκρινιαζει σαν γέρος . -
@otso said in Renault 5 E-Tech:
Πρωτα απ ολα νευριαζει και γκρινιαζει σαν γέρος .Προφανώς τον έχεις μπερδέψει με κάποιον άλλον...
-
@red_monster said in Renault 5 E-Tech:
Τρέξτε όσο προλαβαίνετε να πάρτε ρενο πετρέλαιο, μοτέρ για μια ζωή (για μια ζωή για τους νεότερους γιατί αν μιλάμε για κανένα υπερήλικα όπως ο κρούζερ, μάλλον για δύο ζωές !)Σιγα ρε μεγαλε που εχεις χαιρετησει τον χαρακτηρισμο μεσοκοπος και εισαι στα δευτερα ηντα που θα πεις τον Κρουζερ υπερηλικα , καποιον που απλως διανυει την δευτερη νεοτητα του .
Τα δεύτερα ηντα ειναι πλέον τα πρώτα αντα !
Τους φτιάχνουν αλλιώς πλέον τους ανθρώπους, διαδώστε ! -
Πρωτα απ ολα νευριαζει και γκρινιαζει σαν γέρος .Είμαι γέρος συνταξιούχος τραπεζικός! Μπήκα στην τράπεζα με εντολή της βασιλομήτορος αυτοπροσώπως !
Renault 5 E-Tech