-
Ποπο εκλαψα..κριμα καινουργιο αμαξι..παντως δεν εχει ανοιξει αεροσακους και το μηχανοστασιο φαινεται αθικτο..αν εισαι φαναρτζης η εχεις δικο σου ανθρωπο ισως συμφερει
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/45652170-lexus-lbx#bigger-photos
σίγουρα έκτος από φανοποιία θα έχει και άλλα θέματα στα μηχανικά μέρη (ανάρτηση, κρεμαγιέρα), δεν είναι μικρό χτύπημα, το δίνει ακριβά νομίζω και μου κάνει εντύπωση που δεν άνοιξαν οι αερόσακοι.
-
Ποπο εκλαψα..κριμα καινουργιο αμαξι..παντως δεν εχει ανοιξει αεροσακους και το μηχανοστασιο φαινεται αθικτο..αν εισαι φαναρτζης η εχεις δικο σου ανθρωπο ισως συμφερει
σίγουρα έκτος από φανοποιία θα έχει και άλλα θέματα στα μηχανικά μέρη (ανάρτηση, κρεμαγιέρα), δεν είναι μικρό χτύπημα, το δίνει ακριβά νομίζω και μου κάνει εντύπωση που δεν άνοιξαν οι αερόσακοι.
Παρκαρισμενο το κοπανησαν
-
Παρκαρισμενο το κοπανησαν
το έβγαλε ολική η ασφάλεια ;
-
Αυτό θα θέλει τουλάχιστον άλλα 15 χιλ για να γίνει σαν καινούργιο και υπάρχει και το μεγάλο ερώτημα αν θα έχει εγγύηση από την Lexus
-
Εκεί στην Τουοτα ειναι τσακωμενοι με τις εξατμίσεις, δεν εξηγείται αλλιώς. Μετά την κρεμαστή στα ΨΨ, τώρα αυτή η αστειότητα στο LBX.
-
@stefan147 said in LEXUS LBX:
Εκεί στην Τουοτα ειναι τσακωμενοι με τις εξατμίσεις, δεν εξηγείται αλλιώς. Μετά την κρεμαστή στα ΨΨ, τώρα αυτή η αστειότητα στο LBX.
Για aftermarket μου φαίνεται.
-
@stefan147 said in LEXUS LBX:
Aftermarket ειναι..
-
Πάλι καλά. Δε βρίσκω το λόγο βέβαια αλλά περί ορέξεως...
-
Εφόσον το αυτοκίνητο προφανώς ανήκει σε μέλος μας, ας σβηστεί ο αριθμός κυκλοφορίας στο αρχικό post για ευνόητους λόγους.
Αν και λίγο υπερβολικό το δίμπουκο (θα προτιμούσα μονή μπούκα), εμένα μου αρέσει σε σχέση με την απλή μεταλλική σωλήνα και δείχνει μεράκι του ιδιοκτήτη. -
Έχετε περίεργη αίσθηση για την ετυμολογία της λέξης «μεράκι» 🥶
-
Εφόσον το αυτοκίνητο προφανώς ανήκει σε μέλος μας, ας σβηστεί ο αριθμός κυκλοφορίας στο αρχικό post για ευνόητους λόγους.
Αν και λίγο υπερβολικό το δίμπουκο (θα προτιμούσα μονή μπούκα), εμένα μου αρέσει σε σχέση με την απλή μεταλλική σωλήνα και δείχνει μεράκι του ιδιοκτήτη.Ειναι απ το fcb απ την ομαδα του lexus lbx greece το παιδι..συμφωνω απ το μαμα ειναι πιο ομορφο..το χω σκεφτει και γω ν αλλαξω το τελικακι που βγαινει απ το καζανι..και να αλλαξω και τη κλιση σε πιο ισια και οχι προς τα κατω
-
Αν και λίγο υπερβολικό το δίμπουκο (θα προτιμούσα μονή μπούκα), εμένα μου αρέσει σε σχέση με την απλή μεταλλική σωλήνα και δείχνει μεράκι του ιδιοκτήτη.Το "παιδί" είναι αρκετών Μαϊων και δεν είναι μέλος εδώ. Δε γνωρίζω εάν συμμετέχει σε γκρουπς του φβ.
Είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για το ίδιο αμάξι ή απλά τυχαίνει να έχουν πινακίδα που καταλήγει στον ίδιο αριθμό?
-
-
το χω σκεφτει και γω ν αλλαξω το τελικακι που βγαινει απ το καζανι..και να αλλαξω και τη κλιση σε πιο ισια
Στα περισσότερα υβριδικά Toyota/Lexus βγαίνει υπο κλίση η σωλήνα του τελικού.
Υπάρχει plug n' play και γνήσια Toyota λύση για τελικό χρωμίου, χωρίς κοψίματα/κολλήματα, αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει σε Lexus. -
Εγώ θα έβαζα τελικά akrapovic, μούφα εννοείται.
Μερακλής..
-
-
Δυο ερωτήσεις.
Στον πίνακα οργάνων, στην κατανάλωση αναγκαστικά βλέπεις μόνο τη συνολική μέση με αριθμό και μόνο από τις δύο μπάρες τη μέση κατανάλωση της συγκεκριμένης διαδρομής και την τρέχουσα, σωστά;
Στο Drive Info που και πάλι έχει μέση ταχύτητα και χρόνο οδήγησης είναι η ίδια διαδρομή όπως στην κατανάλωση;
Πώς μηδενίζουν αυτές οι τιμές; Με το οδόμετρο ή από κάπου αλλού;Είναι λίγο χαζό να μην μπορείς να δεις την κατανάλωση κάθε ξεχωριστής διαδρομής πέρα από 1-2'' όταν σταματήσεις και απενεργοποιήσεις το σύστημα (το εμφανίζει για πολύ λίγο). Ναι μπορείς και από την εφαρμογή, αλλά μια που στο πάρκινγκ μου δεν έχει σήμα συνήθως δεν προλαβαίνει να συγχρονίσει.
Πάντως η κατανάλωση είναι απίστευτα χαμηλή εντός πόλης και με λίγο μεγαλύτερες ταχύτητες (τύπου περιφερειακή οδός με σχετική κίνηση). Τύπου 4-4,3 στα 100.
Ακόμα δεν έχω καταφέρει κάποιο μεγαλύτερο ταξίδι (που λογικά εκεί δεν θα είναι τόσο καλά τα πράγματα αν το πατήσεις λίγο). -
διμπουκο σε hybrid premium αμαξακι με βαση την οικονομια και οχι επιδόσεις που ο κινητηρας δεν ανεβαζει ΠΟΤΕ υψηλες στροφες μαλλον παραφωνια και βλακεια το λες παρα ομορφο και μερακλιδικο.
να το βαλεις σε κανα σπορ αμαξακι ή με σπορτιφ στοιχεια να το καταλάβω (Στα @@ μου οσοι τα λενε καγκουρικα, εμενα μ'αρεσουν πολύ.) Αλλα να το υποστηριζει το αμαξι. Οχι εξατμισεις σε hyundai atos και στο lexus εδω, μ@λ@κία ειναι
μαρεσει πολύ το LBX, αλλα για αυτό που είναι, οχι για κατι που δεν ειναι. τα περισσοτερα που βρισκω στραβα και αναποδα στο yaris cross εδω ειναι σωστα. Εξακολουθει να με χαλαει ο χωρος αποσκευων και το ανοιγμα των πορτων πίσω, αλλα κατα τα άλλα το βρισκω πολύ καλή προταση αν και ακριβούλι
-
Σχετικά με το φιλτράρισμα των ηλιακών ακτίνων, νομίζω ότι είναι αρκετά ανεπαρκές.Στο προηγούμενο αυτοκίνητο μου,ένα Mercedes A180d,όταν έκλεινα το παράθυρο,ο ήλιος δεν με ενοχλούσε καθόλου,δεν έκαιγε,ενώ στο LBX έχω πρόβλημα.
Χρόνια πολλά. Έχεις δίκιο, όταν μείνει στον ήλιο κάνα 3ωρο, βράζει και είναι ακόμα Απρίλιος...
Ίσως το σκεφτώ στο σέρβις για μεμβράνες... -
Ηρθε και το δικο μου LBX, αρχες Μαρτιου.
Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την συμπεριφορα και ανεση του αυτοκινητου. Καποια θεματακια που εχω παρατηρησει ειναι:
-
Στην αποτομη επιταχυνση ανεβαζει αρκετα τις στροφες χωρις να υπαρχει η αναγκη +3000 δλδ με αποτελεσμα να υπαρχει μια στιγμη που νοιωθεις και ακους αρκετα την μηχανη. Μολις φτασει μια επιθυμητη ταχυτητα βεβαια πεφτουν οι στροφες.
-
Το λογισμικο καποιες φορες μου κανει καποια περιεργα. Δεν κραταει καποιες ρυθμισεις (που δεν εχουν να κανουν με την ασφαλεια). Η δυσκολευομαι να αλλαξω και να βρω καποιες ρυθμισεις π.χ. δεν μπορουσα με τιποτα να αλλαξω το GPS απο μιλια σε μετρα... Τελικα το εκανε μονο του..
-
Θα προτιμουσα οι υαλοκαθαριστηρες να μην αφηναν τα 5-6 εκατοστα στα αριστερα του παμπριζ.
Επισης ηθελα να αναφερω λιγο το θεμα με την 12V μπαταρια. Το γκρουπ στο Facebook εχει αρκετα παραπονακια... Εχετε παρει Booster καλου κακου;
Το συνεργειο της Lexus μου προτεινε να υπαρχει ενα στο αυτοκινητο διοτι η μπαταρια διατηρει αρκετα συστηματα (συναγερμο, GPS κτλπ). Μου ειπαν οτι καλο θα ηταν το αμαξι να μην μεινει ακινητο για πανω απο 7 μερες και αν εχω θεμα ποτε μπορω να την παω να μου την αλλαξουν χωρις συζητηση. Αυτη ειναι η επισημη οδηγια που εχουν λαβει μεχρι στιγμης.
Εχει αντιμετωπισει κανεις σχετικο προβλημα; Επισης, εχετε να προτεινετε καποιο Booster;
Νομιζω και ευελπιστω οτι το θεμα με την μπαταρια ειναι μονο σε καποια αυτοκινητα που ισως στο ταξιδι απο την Ιαπωνια κατι δεν πηγε καλα.***Να ενημερωσω πως ειναι το πρωτο μου Hybrid και αυτοματο αυτοκινητο οποτε τα σχολια μου μπορει να ειναι και αστοχα
Καλοταξιδο φίλε!!! Να το χαρείς!!!
Και εμένα μου είπαν για Booster... Που σημαίνει προφανώς ότι υπάρχει θέμα... -
LEXUS LBX