-
Κατ'εμε ένα αμάξι με απ' όλα χώρους και οικονομία από το πρώτο χλμ., ακόμη και το lpg+mhev. Θα πήγαινα με κλειστά μάτια(μάλλον στο hybrid) αν δεν έπρεπε να πάω σε 7θεσιο..
-
@savas89 said in Dacia Bigster:
Κατ'εμε ένα αμάξι με απ' όλα χώρους και οικονομία από το πρώτο χλμ., ακόμη και το lpg+mhev. Θα πήγαινα με κλειστά μάτια(μάλλον στο hybrid) αν δεν έπρεπε να πάω σε 7θεσιο..
Εγώ θα πάω στο υβριδικό αν κριθεί αξιόπιστο η τέλος πάντων κάποιος κινητήρας με αυτόματο που θα είναι.Γιατι λένε ότι θα βγάλει και lpg και το tce με αυτόματο.
-
@mariolas said in Dacia Bigster:
@savas89 said in Dacia Bigster:
Εγώ θα πάω στο υβριδικό αν κριθεί αξιόπιστο η τέλος πάντων κάποιος κινητήρας με αυτόματο που θα είναι.Γιατι λένε ότι θα βγάλει και lpg και το tce με αυτόματο.
Το lpg δε ξέρω αν θα έχει αυτόματο αλλά mild hybrid και lpg μαζί αποθέωση της οικονομίας
-
Το lpg θα είναι έχει σίγουρα από το 2026
-
Μπράβο Dacia
Youtube Video -
Ποιότητα
-
-
@lap said in Dacia BigSter:
Ναι όντως.
Τα καθίσματα είναι από μικρό ίνες και καθαρίζονται εύκολα, άσχετο αλλά ουσιαστική λεπτομέρεια
Εδώ είναι του s-cross, χρόνια τώρα, Lap.
Dacia BigSter