-
@yem said in Του γατου η ροδα:
@billy84 said in Του γατου η ροδα:
Έχω νοικιάσει αυτοκί
Μην χρειαστεί ποτέ να οδηγήσεις δεξιοτίμονο σε χώρα με τιμόνι αριστερά .
θα βελάξεις , σκέψου να χρειαστείς να κάνεις προσπέραση ...
Ένα χρόνο οδηγούσα το Civic μου στην Αγγλία στο μεταπτυχιακό... Βέλαξα!
-
-
Αν αποφασίσει να έχει 2 οχήματα, για το off road το 5πορτο jimmy έχει προβάδισμα!
Σαν μοναδικό δεν νομίζω!
Το σημερινό ταξίδι με ένα jimmy, δεν γίνεται! -
Αφού ο,τι και να λέει ο γάτος, τα ένσημα τα χει συμπληρώσει, ιδέες δίνω...
-
Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να το ποστάρω εδώ ή στις αγγελίες για γέλια και για κλάματα. Επειδή όμως φαίνεται αξιόμαχο εργαλείο αξίζει γατίσια προσοχή
-
@jorge_greek said in Του γατου η ροδα:
Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να το ποστάρω εδώ ή στις αγγελίες για γέλια και για κλάματα. Επειδή όμως φαίνεται αξιόμαχο εργαλείο αξίζει γατίσια προσοχή !
Εξαιρετικό, το κυκλοφορούσα για αρκετά χρόνια (δεν ήταν δικό μου). Άσπαστο, καίει τον κώλο του και τα ανταλλακτικά του ειναι επιπέδου Πόρσε σε τιμές, αλλά πάει παντού. Επίσης για τον δρόμο είναι επιεικώς χάλια.
-
Παραμύθια όλο αυτό να κοστίζει έως 25.000€.
Αλλά το περιμένω καιρό, αν προχωρήσει τελικά σίγουρα θα σπάσει ταμεία.
-
@caro-0 said in Του γατου η ροδα:
Παραμύθια όλο αυτό να κοστίζει έως 25.000€.
Αλλά το περιμένω καιρό, αν προχωρήσει τελικά σίγουρα θα σπάσει ταμεία.
Καλά... 35 μπορεί, το 25 πολύ χλωμό.
Και στα 35 θα έσπαγε ταμεία, εγώ το έπαιρνα αύριο. -
Υπάρχει ακόμη αυτό το thread και δεν το έχει κλειδώσει κάποιος διαχειριστής;
Κάτσε τότε να ανοίξω κι εγώ thread με τίτλο " Τί χρώμα να παραγγείλω τη νέα Bugatti μου". -
@harisma23 said in Του γατου η ροδα:
Υπάρχει ακόμη αυτό το thread και δεν το έχει κλειδώσει κάποιος διαχειριστής;
Κάτσε τότε να ανοίξω κι εγώ thread με τίτλο " Τί χρώμα να παραγγείλω τη νέα Bugatti μου".τωρα πραγματικα, ποιος νοιαζεται τι λες?
-
-
-
Χαχαχα...
Μην ακούς κανέναν...
Εδώ είσαι. (Δες το όλο)
Βρέθηκε η επόμενη ρόδα σου...
Τζιτζί το εργαλείο. Ελεγμένο. -
Καθαρά για προβοκατόρικους λόγους.
Youtube Video -
@danis said in Του γατου η ροδα:
Καθαρά για προβοκατόρικους λόγους.
Μόλις το είδα ολόκληρο.
Δεν έχω την εμπειρία άλλων, αλλά νομίζω ότι το Duster τα πήγε εξαιρετικά, δεδομένου ότι δεν είχε και AT λάστιχα. -
Μόλις το είδα ολόκληρο.
Δεν έχω την εμπειρία άλλων, αλλά νομίζω ότι το Duster τα πήγε εξαιρετικά, δεδομένου ότι δεν είχε και AT λάστιχα.Χωρις να γνωριζω καθολου απο off road θα πω τιμιο το duster αλλα οχι και ισοπαλια με toyota καταρχας στο τελος του βιντεο εκλεψε
και δεν εβαλαν το dacia στα βραχια.οπως εδειξαν το toyota
-
@alex-mix said in Του γατου η ροδα:
Μόλις το είδα ολόκληρο.
Δεν έχω την εμπειρία άλλων, αλλά νομίζω ότι το Duster τα πήγε εξαιρετικά, δεδομένου ότι δεν είχε και AT λάστιχα.Χωρις να γνωριζω καθολου απο off road θα πω τιμιο το duster αλλα οχι και ισοπαλια με toyota καταρχας στο τελος του βιντεο εκλεψε
και δεν εβαλαν το dacia στα βραχια.οπως εδειξαν το toyota
Ναι, ξεκάθαρα !
Καλά προφανώς, είναι κάπως "στημένο" για να έχει ενδιαφέρον στο θεατή.
Παραταύτα το duster τα πήγε εξαιρετικά.Έχω πάντως την εντύπωση ότι η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο, είναι η απόδοση σε βάθος χρόνου ειδικά σε παρατεταμένη χρήση εκτός ασφάλτου.
Νομίζω ότι το πλαίσιο σκάλας του LC, όπως και τα μηχανικά του μέρη θα αντέξουν πολύ περισσότερο στο χρόνο.Κι εγώ όταν έψαχνα πριν 1.5 χρόνο, μεταξύ Vitara, Duster και Jimny, επέλεξα το Jimny καθώς πέραν του ότι ήταν πιο ικανό σε off (overkill θα το έλεγα για τις ανάγκες μου - πιστεύω ότι και τα άλλα δύο θα με κάλυπταν σε αυτο) εκτίμησα ότι θα αντέξει πολυ περισσότερα χρόνια ως 2/3ο αμάξι με συχνή χρήση σε χώμα.
-
μην λερωνετε νημα του γατου με βρωμοχρεπα - απο ρουμανια επιτρεπονται μονο ψηλοκαπουλες μπρουνετς
-
Οκ δε καταλαβαίνω ακριβώς το λογο αυτης της δοκιμής.
Με τόσο σπιναρισμα και φόρα που περναει το duster ,αν το κανεις συχνά ολο αυτο ,ημιαξόνια ,συμπλέκτης και κεντρικός συμπλέκτης θα τα παίξουν ...
Δεν είναι μονο το πλαίσιο σκάλας η διαφορά στην αντοχή.
Το Jimny μάλιστα .Ουτε κεντρικό συμπλέκτη εχει ,εχει κοντά,ακαμπτο πίσω. -
@gatoz said in Του γατου η ροδα:
μην λερωνετε νημα του γατου με βρωμοχρεπα - απο ρουμανια επιτρεπονται μονο ψηλοκαπουλες μπρουνετς
Είπαμε, προβοκατορικο.
Πάντως δεν σε βλέπω να σε χαλάει το LC.
Το σκεφτόμαστε;
Του γατου η ροδα