-
Dettol θα ανεβάσω μια φωτογραφία 8Κ
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!
-
@lap said in TESLA FORUM:
Πόσα quote λες να προλάβω να κάνω;
Πάντως το όριο για φωτό είναι 2 MB αν θυμάμαι καλά. -
Ζήσε επικίνδυνα! Γίνε άντρας!!!
Πανέμορφο.... εσύ τι λες; Ποια η άποψη σου;;;
-
Μπα, λέω να μείνω να αντικρούσω τις χαζομάρες που διαβάζω ώρες ώρες
-
Έχετε το καλύτερο αυτοκίνητο στον πλανήτη για τα χρήματα που κοστίζει, και έχει όντως ένα θέμα με τα πολύ μεγάλα ταξίδια από άποψη φόρτισης
Δείτε το θετικά!
-
@dettol said in TESLA FORUM:
#πουλα_το_το_μπουρδελο
Γιατί το λες μπουρδελο ; Το θεωρείς κακό αμάξι ;
Εγώ άβολο γράφω ότι είναι -
@iceman7 said in TESLA FORUM:
#πουλα_το_το_μπουρδελο
Γιατί το λες μπουρδελο ; Το θεωρείς κακό αμάξι ;
Εγώ άβολο γράφω ότι είναι#πουλα_το_το_αβολο_αμαξι
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Από τα πρώτα που απενεργοποίησα γιατί με εκνεύριζε
Όλο το αμάξι να απανεργοποιήσεις, αφού η αλήθεια ειναι ότι σε εκνευρίζει ολόκληρο....
Όχι ρε συ. Δεν έχω θέμα με το αμάξι, έχει κάποια σπαστικά αλλά ποιο δεν έχει. Απλά είναι ακατάλληλο για εμένα…… και για την πλειοψηφία της καθημερινής χρήσης στην Ελλάδα.
Ταλαιπωρία καθημερινή στις συνθήκες που ζούμε οι περισσότεροι.Αν θέλεις κάνουμε μια ανταλλαγή, στη δική μου καθημερινή χρήση ταιριάζει κουτί
-
@panos2171 said in TESLA FORUM:
@wantone said in TESLA FORUM:
@bekiaris said in TESLA FORUM:
@red_monster said in TESLA FORUM:
Οτι λες για τους σημερινούς νέους τα έλεγαν οι παλαιότεροι για τους τότε νέους κλπ κλπ
να στο πω διαφορετικά. Δεν έχω δει κανένα καλο μάστορα οικοδομής σε ηλικία μέχρι 30-35, άσε που ειανι είδος προς εξαφάνιση γενικά οι οικοδόμοι. Αντίθετα, βλέπω συνέχεια πρόσφατους συνταξιούχους πχ 65 ετών να πηγαίνουν για καλό μεροκάματο στην οικοδομή και να μην προλαβαίνουν πλεον τις δουλειες- μεροκάματο πάνω απο 100 ευρώ την ημέρα.
Στα 65 πως αντεχουν δεδομενου οτι ειναι δουλεια που καταπονει το σωμα;
Όταν χρησιμοποιείς το σώμα σού συνεχώς έχεις άλλες αντοχές. Έχω δει 80αρη βοσκό να καθετε περίπου μιάμιση ώρα όρθιος γιατί έχει φάει πολλές κακουχίες μεγαλώνοντας ζώα. Έχω δεί 75αρη να ανεβαίνει σε αλωνιστικη σαν 20χρονο. Θυμάμαι και το θείο μου στα 60φευγα να σκαρφαλώνει με άνεση στην καρότσα του φορτηγού. Κι εγώ πλέον στα 37 ακόμα σκαρφαλωνω στα τρακτέρ με άνεση όταν πρέπει να κάνω δουλειά στην οροφή.
-
Πάντως το όριο για φωτό είναι 2 MB αν θυμάμαι καλά.Τι ντροπή και αυτή βρε ντετόλ μου ?
Εγώ σαν γνήσιος αντάρτης του βουνού τρώω μπαν όταν κατεβάζω χριστοπαναγίες σε ημιμαθείς ιθαγενείς και εσύ, σαν γνήσιος αστός, όταν κοουτάρεις φωτογραφίες !!
Τι θα λένε τα παιδιά σου για εσένα ? Ο περίγυρός σου ? -
@red_monster said in TESLA FORUM:
Πάντως το όριο για φωτό είναι 2 MB αν θυμάμαι καλά.Τι ντροπή και αυτή βρε ντετόλ μου ?
Εγώ σαν γνήσιος αντάρτης του βουνού τρώω μπαν όταν κατεβάζω χριστοπαναγίες σε ημιμαθείς ιθαγενείς και εσύ, σαν γνήσιος αστός, όταν κοουτάρεις φωτογραφίες !!
Τι θα λένε τα παιδιά σου για εσένα ? Ο περίγυρός σου ?Τι ντροπη θεε μου! λες να μην με ξαναδεχτουν στο ekali club; Αν και that ship has sailed απο οταν πηρα το δελφινι. Σιγα μην δεχτουν κινεζικο αμαξι διπλα στα land rover, g class και δεν θυμαμαι τι αλλο μας ειχαν αναφερει οτι παρκαρει εκει μεσα.
Κατι μου λεει παντως οτι θα φαω πολλα τετοια μπαν ακομα, διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να θυμαμαι αυτο το πραγμα με τις φωτο και το quote. -
@a-d-p said in TESLA FORUM:
Όλο το αμάξι να απανεργοποιήσεις, αφού η αλήθεια ειναι ότι σε εκνευρίζει ολόκληρο....
Όχι ρε συ. Δεν έχω θέμα με το αμάξι, έχει κάποια σπαστικά αλλά ποιο δεν έχει. Απλά είναι ακατάλληλο για εμένα…… και για την πλειοψηφία της καθημερινής χρήσης στην Ελλάδα.
Ταλαιπωρία καθημερινή στις συνθήκες που ζούμε οι περισσότεροι.Αν θέλεις κάνουμε μια ανταλλαγή, στη δική μου καθημερινή χρήση ταιριάζει κουτί
Υπάρχει καθημερινή χρήση στη οποία χωράει ένα μπαούλο 4,72 μέτρων ;
Που ζεις ; Στο Μαιμι ; -
@a-d-p said in TESLA FORUM:
Υπάρχει καθημερινή χρήση στη οποία χωράει ένα μπαούλο 4,72 μέτρων ;
Που ζεις ; Στο Μαιμι ;-
Έχω 2 θέσεις πάρκινγκ σπίτι
-
Δικαιούμαι θέση στάθμευσης στην υπηρεσία. (2 χλμ από την κατοικία μου)
-
Δύο φορές την εβδομάδα, που κάνω 30 χλμ περιφερειακό, σταθμεύω εδώ δίπλα στον φορτιστή
-
Ταξίδια δεν κάνω, εκτός από Χαλκιδική, Αλεξανδρούπολη και Ιωάννινα μια φορά το χρόνο
-
-
-
@dettol κάνε quote το παραπάνω να πας ξανά για μπάνιο
@A-d-P ναι μεν αλλά στο ενδιάμεσο ; Άλλες δουλειές δεν κάνεις ;
Με το αυτοκίνητο....οχι
Από πάρκινγκ σε πάρκινγκ και αν δεν του βάζει χέρι κανεις εκεί, πάω πάσο !
Ζω την ζωή που ονειρεύεσαι -
@dettol κάνε quote το παραπάνω να πας ξανά για μπάνιο
@A-d-P ναι μεν αλλά στο ενδιάμεσο ; Άλλες δουλειές δεν κάνεις ;
Από πάρκινγκ σε πάρκινγκ και αν δεν του βάζει χέρι κανεις εκεί, πάω πάσο !Και να σε αφήσω να γκρινιάζεις χωρίς έλεγχο και αντίλογο; Αμ δε…
-
TESLA FORUM