-
@dettol said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Orville
Θα συμφωνήσω απόλυτα...
Εμένα τουλάχιστον, με έπεισε ότι το μέλλον, θα είναι κάπως έτσι...
-
Μιας και εγιναν αρκετες αναφορες στον seth macfarlane να υπενθυμισω σε οσους γουσταρουν scifi το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ The Orville.
Πες μας απλά ότι παίζει η Adrianne Palicki και άσε τις αναλύσεις....ξέρουμε γιατί το βλέπεις!!
-
@vagkirk said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Κόλλησα και εγώ χθες το βράδυ μέχρι τις 2 το πρωί είδα 3-4 επεισόδια, πολύ καλό είναι.
Βγάζει κακούς τους μορμονους όμως, κάτι που θέλουν να δημιουργήσουν την νέα Σιών , να φτιάξουν δικό τους κράτος, να πάρουν την γη των άλλων από την νόμιμη δικαιοδοσία των Ηνωμένων πολιτειών...
Χμμ κάτι μου θυμίζει αυτό
Ίσχυε όντως αυτό με τους Μορμονους τότε;
Θυμίζει πολύ ωραία σαν ατμόσφαιρα την ταινία με τον Di caprio που τον έφαγε η αρκούδα .
Μου αρέσει και ο Λοχαγός του Αμερικανικού στρατού, ωραίος τύπος , ωραιοποίηση της Αμερικανικής κυβέρνησης ως σύμβολο πολιτισμού και δικαιοσύνης σε ένα τόπο που το δίκαιο του ισχυρού και της επιβίωσης κυριαρχεί.
Πολύ ενδιαφέρον σενάριο και ωραίες ερμηνείες, και αυτό που εκτίμησα επιπλέον είναι πως η έκφραση της βίας και των σκοτομων δεν είναι εντελώς σπλατερ όπως μας έχουν συνηθίσει σε αντίστοιχες παραγωγές, έχει αίμα αλλά όχι σε σημείο να αηδιάζεις.
Αυτός μεγάλωσε ως μορμόνος, λέει την ιστορία, κάποια στιγμή έφυγε κι άλλαξε ζωή και έγινε διάσημος στο γιουτουμπ. Παρατηρώ ότι τεκμηριωνει τα βίντεο που κάνει και είναι κοντά στην έννοια του "πραγματικού" δημοσιογραφου, οπότε ισχύουν σε μεγάλο βαθμό όσα παρουσιάζει.
-
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@gatoz said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
https://m.imdb.com/title/tt14186672/
Τι έχει το Landman?
Πως συνδυάζεις δύο κορυφαία meme σε ένα.
Θα σας ειδοποιήσουμε
Σορρυ που αμφέβαλλα.
Μια ώρα έγραφα σαν πστς ,πως με πετσόκοψες έτσι δάσκαλε;Δε λέω, τέλειες οι οξυζενέ τεξανες κορμάρες, άλλα όμως είναι αυτά που μας ποτίζουνε φαρμάκι...
-
@fanis75 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Μιας και εγιναν αρκετες αναφορες στον seth macfarlane να υπενθυμισω σε οσους γουσταρουν scifi το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ The Orville.
Πες μας απλά ότι παίζει η Adrianne Palicki και άσε τις αναλύσεις....ξέρουμε γιατί το βλέπεις!!
guilty as charged!!!!! ερωτας απο την εποχη του friday night lights
-
χαοτικα ανωτερο απο τη σαβουρα των star trek που εχουν βγει τα τελευταια χρονια
Θα συμφωνήσω 100 τα κατώ.
-
@piliourits said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Τι έχει το Landman?
Θα σας ειδοποιήσουμε
Σορρυ που αμφέβαλλα.
Μια ώρα έγραφα σαν πστς ,πως με πετσόκοψες έτσι δάσκαλε;Δε λέω, τέλειες οι οξυζενέ τεξανες κορμάρες, άλλα όμως είναι αυτά που μας ποτίζουνε φαρμάκι...
Φυσικά η επιστροφή στις ρίζες και στα αρχέγονα πρότυπα είναι πάντα ασφαλέστερη επιλογή!
-
Αξιολογότατος αλλά ο ιπτάμενος και τζέντλεμαν είναι τουλάχιστον 2 κατηγορίες πάνω,η πιο απλά κατά την γνώμη μου είναι σταρ ,τουλάχιστον με το νόημα που έχει δοθεί στον όρο.Ο Owen νομίζω πως όχι!Ειναι όμως σίγουρα και αυτός για παραπάνω!
Οκ με ένα μήνα καθυστέρηση να πω φοβερός ηθοποιός αλλά δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τον πιο κουνιστό Λάνσελοτ που είδαν ποτέ τα παιδικά ματάκια μου ! ! ! Κάπου ώπα , ήρεμα ρε Ρίτσαρντ !
Κατά τα άλλα landaman και American Primival βλέπονται ευχάριστα , με το πρώτο να είναι στην παραγωγή ο Taylor Sheridan που όποιο "καουμπόικο" παίζει την τελευταία 10ετία είναι μπλεγμένος είτε σεναριακά είτε στην παραγωγή .
-
Landman σειραρα λεμε!!
American Primeval δεν ηταν κακο...
Τελευταια ειδα και το Crowded room και το Sugar.
Νταξει και τα 2...βλεπονται ανετα. -
Τι έχει το Landman?
Θα σας ειδοποιήσουμε
Σορρυ που αμφέβαλλα.
Το νου σας ρεμαλια και τα δυο χερια στο τιμονι….
-
@teo-mak said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Τι έχει το Landman?
Θα σας ειδοποιήσουμε
Σορρυ που αμφέβαλλα.
-
Αυτή τώρα είναι 48 χρονών δηλαδής;
-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Αξιολογότατος αλλά ο ιπτάμενος και τζέντλεμαν είναι τουλάχιστον 2 κατηγορίες πάνω,η πιο απλά κατά την γνώμη μου είναι σταρ ,τουλάχιστον με το νόημα που έχει δοθεί στον όρο.Ο Owen νομίζω πως όχι!Ειναι όμως σίγουρα και αυτός για παραπάνω!
Οκ με ένα μήνα καθυστέρηση να πω φοβερός ηθοποιός αλλά δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τον πιο κουνιστό Λάνσελοτ που είδαν ποτέ τα παιδικά ματάκια μου ! ! ! Κάπου ώπα , ήρεμα ρε Ρίτσαρντ !
Κατά τα άλλα landaman και American Primival βλέπονται ευχάριστα , με το πρώτο να είναι στην παραγωγή ο Taylor Sheridan που όποιο "καουμπόικο" παίζει την τελευταία 10ετία είναι μπλεγμένος είτε σεναριακά είτε στην παραγωγή .
Τα τσίγκινα σώβρακακια έφταιγαν!!
-
@teo-mak said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Τι έχει το Landman?
Θα σας ειδοποιήσουμε
Σορρυ που αμφέβαλλα.
Αμανε εχεις Τεσλα ή οτοπαιλοτ ομως...?
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]