-
@sabas_thess said in CUPRA LEON F/L 2024:
Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά αλλά λίγο μέτρο στο τσουβαλιασμα δεν βλάπτει. Ως αστυνομικός έχω κουραστεί να τα ακούω για την χ-ψ πιθανή μ@λ@κι@ ενός υπαλλήλου σε ένα σώμα με 45.000 από εμάς....
Eγω δεν ειπα ποτε οτι ολοι που κανουν ενα επαγγελμα ειναι απατεωνες, αλλα οτι υπαρχουν πολλοι απατεωνες και πολλες περιπτωσεις εξαπατησης, τι να γραψω εκθεσεις σε ενα φορουμ για περιπτωσεις που εγινε το ενα και το αλλο; Αλλα και να λες ολοι ειναι καλοι και αυτο ουτοπια ειναι.
Τωρα μιας και ανεφερες αστυνομια, εχεις αυτους που τελειωνουν σχολες και τους ειδικους φρουρους που εχουν μια συντομη εκπαιδευση. Υπαρχει μεγαλη ανομοιοτητα στο σωμα. Και αυτο πριν φτασεις στον χαρακτηρα του καθενα.
-
@wantone said in CUPRA LEON F/L 2024:
Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά αλλά λίγο μέτρο στο τσουβαλιασμα δεν βλάπτει. Ως αστυνομικός έχω κουραστεί να τα ακούω για την χ-ψ πιθανή μ@λ@κι@ ενός υπαλλήλου σε ένα σώμα με 45.000 από εμάς....
Eγω δεν ειπα ποτε οτι ολοι που κανουν ενα επαγγελμα ειναι απατεωνες, αλλα οτι υπαρχουν πολλοι απατεωνες και πολλες περιπτωσεις εξαπατησης, τι να γραψω εκθεσεις σε ενα φορουμ για περιπτωσεις που εγινε το ενα και το αλλο; Αλλα και να λες ολοι ειναι καλοι και αυτο ουτοπια ειναι.
Τωρα μιας και ανεφερες αστυνομια, εχεις αυτους που τελειωνουν σχολες και τους ειδικους φρουρους που εχουν μια συντομη εκπαιδευση. Υπαρχει μεγαλη ανομοιοτητα στο σωμα. Και αυτο πριν φτασεις στον χαρακτηρα του καθενα.
Η ειλικρινια απο εσενα περασε και δεν ακουμπησε, ολους τους τσουβαλιασες γιαυτο και αρπαχτηκα, κανε ενα καλο στον εαυτο σου και ξαναδιαβασε τις πρωινες μπαρουφες σου (ευτυχως αυτα μενουν) γιατι συνεχιζεις να εκτιθεσαι.
-
+1
Όταν τα έγραφα κάποτε στις σχετικές σελίδες στο fb με έβριζαν δημόσια και με απειλούσαν με μηνύσεις οι κύριοι συνάδελφοι...
-
@ilias-a said in CUPRA LEON F/L 2024:
Η ειλικρινια απο εσενα περασε και δεν ακουμπησε, ολους τους τσουβαλιασες γιαυτο και αρπαχτηκα, κανε ενα καλο στον εαυτο σου και ξαναδιαβασε τις πρωινες μπαρουφες σου (ευτυχως αυτα μενουν) γιατι συνεχιζεις να εκτιθεσαι.
Νομιζω ολοι βλεπουν την επιθετικοτητα στον χαρακτηρα σου.
-
@ilias-a said in CUPRA LEON F/L 2024:
Aν μπλεξεις με μαστορια, κατι θα σου φτιαξουν και κατι θα σου χαλασουν ειτε απο κομπλεξ ειτε για να στο φτιαξουν μετα με χρεωση.
Επηδη το αμαξι ειναι σε εγγυηση και το συνεργειο το πληρωνει η εισαγωγικη θελουν να κανουν καποια δουλεια που θα βγαλουν χρηματα απο τις εργατοωρες.
Η εισαγωγικη αποζημιωνεται και αυτη απο τις εργασιες εντος εγγυησης απο τον δικο της προμηθευτη.
Κατηγορεις εναν ολοκληρο κλαδο για απατη?
Κομπλεξ γιατι να εχουν, εχεις αραγε καποιο προτερημα που θα επρεπε να νιωθουν κατωτεροι σου?Διεγράφη προσβλητικός χαρακτηρισμός. Δέχεστε προειδοποίηση. {Admin}
-
Και ναι έχουμε νικητή. Χθες όπως σήκωσα το αμάξι για να το πλύνουμε από κάτω επειδή είχα πάει σε περιοχή με χιόνια για αλάτι είδα ότι στο πίσω αριστερό ψαλίδι ένα πλαστικό ήταν στον αέρα γιατί έλειπαν δύο βίδες! Δηλαδή όταν το κούμπωσαν δεν είδαν ότι τους περισσεύουν δύο βίδες ή δεν το είδαν ότι κρέμεται? Αν κάνουν τέτοια λάθη σε τέτοια απλά πράγματα σε κάτι πιο σοβαρό τι θα γίνει δηλαδή? Αμάξι 50 ημερών και έχει πάει ήδη 5 φορές συνεργείο και θα πάει άλλη μια αύριο για να βάλουν τις βίδες αν βρουν τις γνήσιες και δεν βάλουν ότι τους βολέψει.
-
Τέρμα προχειρότητα…
-
Για αρχη αλλαξε συνεργειο/αντιπροσωπεια.
Δυστυχως υπαρχουν και αυτα. -
δεν μας λες και που ησουν για να προσεχουμε και οι υπολοιποι ?
για να τους προτιμησουμε το λεω
-
@k-m said in CUPRA LEON F/L 2024:
δεν μας λες και που ησουν για να προσεχουμε και οι υπολοιποι ?
για να τους προτιμησουμε το λεω
Νότια προάστια...
-
Τελικά τα κατάφεραν...Εντάξει έλεος.
-
@kostis20 said in CUPRA LEON F/L 2024:
Τελικά τα κατάφεραν...Εντάξει έλεος.
Ναι μου αρέσει που λέγαμε ότι είναι δύσκολο να γίνει λάθος. Εντάξει λάθη γίνονται αλλά δεν είδαν αυτό? Εγώ το είδα με γυμνό μάτι αμέσως με το που το σήκωσα. Αν δεν το είχα σηκώσει θα είχε μείνει έτσι να κρέμεται και αν άκουγα κανένα ήχο απλά θα έψαχνα να βρω από πού είναι.
-
Πακέτο αλλα νομιζω οτι δε θα πρεπει να σε φοβιζει η επισκευη και ας φαινεται εκτεταμενη.Δυσκολα να γινει ζημια ή να κανουν λαθος σε εκεινο το σημειο του αυτοκινητου.Τα εξαρτήματα ειναι μεγαλα και ειναι σχεδον αδυνατο να κανουν βλακεία ή να εχεις προβλημα αργοτερα.Το θεμα ειναι να εχουν εντοπίσει σίγουρα τη σωστη βλαβη. Γενικα ότι vag και γερμανικό είχα το πρώτο χρόνο σίγουρα ηθελε δύο τρεις επισκέψεις στο συνεργείο.
Διαβάζοντας αυτό το ποστ έλεγα άντε ας μην πω κάτι. Δυστυχώς πάλι επιβεβαιωθηκα πως όταν βγεί κάτι δε θα ξαναμπεί όπως την πρώτη φορά για αυτό και πάντα με φοβίζουν τα βγάλε -βαλε. Πχ ειχα αλλαξει ρουλεμάν συμπλέκτη γιατί διαλύθηκε, άρα άλλαξα και δίσκο. Από τότε έχει διαρροή από μια τσιμουχα ανάμεσα σε στρόφαλο και κιβώτιο. Το άφησα έτσι γιατί αν το ξαναβγαλουν δεν ξέρω μετά τι άλλο θα πάει στραβά. Επίσης είχαν ξεχάσει να βιδωσουν και μια βάση της εξάτμισης.
-
Ε τι να πω ρε παιδιά.Εγω είχα όλη τη καλή διάθεση αλλά...
Γενικά έχω πολύ άσχημες εμπειρίες με τα γερμανικά αυτοκινητα και τα συνεργεία τους. -
Λόγω δουλειάς επειδή έχουμε κι εμείς πολλά βγάλε βάλε μπορεί να τύχουν πολλά στραβά. Από κει και πέρα παίζει ρόλο πόσο θες να ασχοληθείς να το διορθώσεις ή να πας στο ότι δε βλέπεται προβλέπεται ή πολύ απλά να το ξεχάσεις.
-
Ε τι να πω ρε παιδιά.Εγω είχα όλη τη καλή διάθεση αλλά...
Γενικά έχω πολύ άσχημες εμπειρίες με τα γερμανικά αυτοκινητα και τα συνεργεία τους.Στα συνεργεια BMW παντως τις περισσοτερες δουλειες τις κανουν απειροι νεαροι με τον βασικο οποτε αναλογα αποτελεσματα περιμενεις. Δεν ξερω για την Σεατ και την Καρεντα αλλα ετσι πως δουλευουν αυτα τα συνεργεια δεν θελουν να πληρωσουν εμπειρους μαστορους οποτε αυτοι μολις παρουν εμπηρεια φευγουν. Γενικα ειναι προβλημα τα συνεργεια στην Ελλαδα.
-
Στα συνεργεια BMW παντως τις περισσοτερες δουλειες τις κανουν απειροι νεαροι με τον βασικο οποτε αναλογα αποτελεσματα περιμενεις.
Επιβεβαιώνω!
-
Για αυτό πάντα πας σε συνεργείο που εμπιστεύεσαι.
-
@fanis75 said in CUPRA LEON F/L 2024:
Στα συνεργεια BMW παντως τις περισσοτερες δουλειες τις κανουν απειροι νεαροι με τον βασικο οποτε αναλογα αποτελεσματα περιμενεις.
Επιβεβαιώνω!
Ποιό είναι το καλύτερο συνεργείο BMW στην Αθήνα;
-
Δυστυχώς αν έχεις εγγύηση πας αναγκάστηκα αναγκαίο κακό που λέμε.
CUPRA LEON F/L 2024