-
@obscured said in Toyota bZ4X:
@katafractos17 said in Toyota bZ4X:
Ποια είναι τα τα safety features της Toyota που αξίζουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό;
Τα συστήματα αισθητήρων και κάμερας της Toyota είναι γνωστά για την ανθεκτικότητά τους. Σε αντίθεση με κάποιους ανταγωνιστές, λειτουργούν αξιόπιστα ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (βροχή, ομίχλη ή χιόνι).
Γενικότερα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα safety features με Toyota. Από όσα έχω δει πρόσφατα online αρκετοί που είχαν εμπειρία με Toyota safety sense, αντίστοιχα προσφερόμενα features σε διαφορετικές μάρκες τους φαινόντουσαν πιο low quality. Προσωπικά εμένα με ενδιαφέρουν αρκετά το blind spot monitor, το Rear-Cross Traffic Alert (RCTA), και το καινούργιο BZ4X διάβασα πως εχει προηγμένους αισθητήρες που ανιχνεύουν επικείμενη σύγκρουση από πίσω. Όταν εντοπιστεί κίνδυνος, μπορεί να:
Ενεργοποιήσει τα αλάρμ για να προειδοποιήσει το επερχόμενο όχημα.
Προ-τεντώσει τις ζώνες ασφαλείας για να μειώσει τους τραυματισμούς κατά την πρόσκρουση.
Ρυθμίσει τις θέσεις των καθισμάτων, αν είναι απαραίτητο, για τη βέλτιστη προστασία των επιβατώνΠρώτη φορά ακούω ότι οι αισθητήρες της Toyota είναι τόσο πολύ προηγμένοι σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Και φυσικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω. -
Στα 44 χιλιάρικα, κατ' αρχήν Tesla Model Υ.
Ειναι leasing, το έγραψε ο άνθρωπος. Οπότε δεν έχει σημασία η τιμή πώλησης αλλά η τιμή του leasing. όπως π.χ. πήρε ο γείτονας το ηλεκτρικό 2008 των 44.000 με €200/μήνα λήζινγκ. Το μπι ζεντ, δεν έχει πουλήσει και η τογιότα το έχει ξεφτυλίσει (από όσο ξέρω) στις τιμές λήζινγκ.
-
@fanis75 said in Toyota bZ4X:
Ειναι leasing, το έγραψε ο άνθρωπος. Οπότε δεν έχει σημασία η τιμή πώλησης αλλά η τιμή του leasing. όπως π.χ. πήρε ο γείτονας το ηλεκτρικό 2008 των 44.000 με €200/μήνα λήζινγκ. Το μπι ζεντ, δεν έχει πουλήσει και η τογιότα το έχει ξεφτυλίσει (από όσο ξέρω) στις τιμές λήζινγκ.
Ναι το ξέρω ότι είναι leasing.
Απλά είπα να δώσω προτάσεις που είναι κοντά στην τιμή αγοράς.
Αλλιώς θα του έλεγα καρφί για Q6 e-tron ή Porsche Macan.
Άλλωστε η τιμή επηρεάζει και το μίσθωμα σε γενικές γραμμές. -
Πολύ καλή προσφορά. Αυτη τη στιγμή το lounge plus που ειναι η κορυφαία έκδοση το δίνουν 500κατι χωρις ΦΠΑ, βασικές εκδόσεις πάει πολυ πιο φθηνά
-
@iceman7 said in Toyota bZ4X:
Καλησπέρα στην παρέα.
Έχει κανείς εμπειρία με τις καινούργιες (υποτίθεται)βελτιωμένες σειρές του BZ4X?
Δυστυχώς έπεσα στην ανάγκη του οικογενειακού αυτοκινήτου και θα πουλήσω το Δίλιτρο corollακι style του 21 μου και θα μπω με τα μπουνια στο BZ4X lounge plus. Πριν βιαστειτε να κραξετε, θα είναι με leasing απο την εταιρεία μου οπότε ήθελα κατι ηλεκτρικό, ευρύχωρο, και βρήκα πολυ καλή προσφορά leasing και πιστεύω ότι αξίζει παρα τα οσα αρνητικα εχω διαβάσει.Έχει κανένας υπόψιν του ποτέ θα ξεκινήσει η παραγωγή της σειράς MY25? Επίσης διάβασα πως θα μειωθεί κι αλλο η τιμή ενω θα προστεθούν πραγματακια και στις βασικές εκδόσεις.
Υπάρχουν τόσα καλύτερα ηλεκτρικά
Μα πολύ καλύτερα όμως.
Σκέτη αποτυχία το bZ4X.Θα ήθελα να ακούσω εναλλακτικές. Ειδα Hyundai ioniq 5 Facelift πολύ ωραίο η αλήθεια είναι, μεγάλη διαφορα στη τιμή βέβαια. Είδα και Ford explorer, καλό αλλά κάπως μικρότερο
Εμένα δεν είναι του γούστου μου γιατί τα έχει όλα σε δύο κουμπάκια και μια οθόνη, αλλά όπως και να το κάνουμε θεωρείται πολύ καλύτερο.
Προσωπικά θεωρώ καλύτερο και το ανανεωμένο Q4 e-tron το οποίο απ' ότι διάβασα έλυσε κάποια θεματάκια που είχαν οι πρώτες εκδόσεις. Ξεκινάει όπως από 50Κ.
To Inoniq 5 δεν μου αρέσει, αλλά και αυτό καλύτερο είναι από τα reviews που έχω δει.
Επίσης απ' ότι έχω καταλάβει το Enyaq στην Ευρώπη θεωρείται ένα από τα καλά EV.
Το νέο 3008 EV τώρα βγήκε στους δρόμους αλλά σίγουρα και αυτό θα είναι καλύτερο. Και με 700χλμ αυτονομία.Έχεις δίκιο σε αυτο αλλα δεν μου παει και εμενα η ψυχή γιατί είναι κακάσχημο ρε γαμωτο και μέσα και έξω
-
Άλλωστε η τιμή επηρεάζει και το μίσθωμα σε γενικές γραμμές.
Σωστά, αλλά όλοι ξέρουμε ότι στα λήζινγκ πάιζουν μεγάλες προσφορές κατά καιρούς, βλ. τα ηλεκτρικά στελάντις που ήταν σε στόκ και τα έδιναν (και ακόμα δίνουν) με αστέιο μίσθωμα σε σχέση με την ονομαστική τιμή τους. Έχουν ίδια τιμή με το Τέσλα και το 1/3 του μισθώματος!
-
Πολύ καλή προσφορά. Αυτη τη στιγμή το lounge plus που ειναι η κορυφαία έκδοση το δίνουν 500κατι χωρις ΦΠΑ, βασικές εκδόσεις πάει πολυ πιο φθηνά
Το δίνουν τόσο γιατί είναι χρέπι.
-
Γαλλοχρεπα ο ενας, Τογιοτοχρεπα ο αλλος, Γερμανοχρεπα ο τριτος, Τεσλοχρεπα ο τεταρτος, ολοι χρεπια θα παρουμε στο τελος
-
Το δίνουν τόσο γιατί είναι χρέπι.
μια χαρα ειναι, απλα ειναι ακριβη η τιμη αγορας του σε σχεση με αλλες επιλογες. Αν ομως η τιμη ληζινγκ ειναι δελεαστικη, μια χαρα!
-
Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ένα νήμα για τιμές ηλεκτρικών leasing αποκλειστικά. Θα ήταν πολύ χρήσιμο.
από μένα + στο BZ4X παρεμπιπτόντως.
-
@jammamon said in Toyota bZ4X:
Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ένα νήμα για τιμές ηλεκτρικών leasing αποκλειστικά. Θα ήταν πολύ χρήσιμο.
δεν θα βγαλεις ακρη διοτι διαφορετικη τιμη θα δωσουν σε ιδιωτη πουθα παει να παρει ενα οχημα, διαφορετικη σε μικροεπιχειρηματια που θα παρει να παρει ενα επισης οχημα και διαφορετικη σε εταιρεια που εχουν μακροχρονια σχεση και θα παρουν 10+ οχηματα
Εχω ακουσει απιστευτες τιμες ακομα και με εξαγορα στο τελος απο ανθρωπους που τσιμπησα οχηματα μεσω των εταιρειων στις οποιες εργαζονται. -
@panick-0 said in Toyota bZ4X:
Γαλλοχρεπα ο ενας, Τογιοτοχρεπα ο αλλος, Γερμανοχρεπα ο τριτος, Τεσλοχρεπα ο τεταρτος, ολοι χρεπια θα παρουμε στο τελος
Ξέρεις ότι οι απόψεις είναι σαν τις...
-
@dettol said in Toyota bZ4X:
@jammamon said in Toyota bZ4X:
δεν θα βγαλεις ακρη διοτι διαφορετικη τιμη θα δωσουν σε ιδιωτη πουθα παει να παρει ενα οχημα, διαφορετικη σε μικροεπιχειρηματια που θα παρει να παρει ενα επισης οχημα και διαφορετικη σε εταιρεια που εχουν μακροχρονια σχεση και θα παρουν 10+ οχηματα
Εχω ακουσει απιστευτες τιμες ακομα και με εξαγορα στο τελος απο ανθρωπους που τσιμπησα οχηματα μεσω των εταιρειων στις οποιες εργαζονται.Σωστά.
-
Θες μονο ηλεκτρικο?..βασικα σου δινουν μονο επιλογη ηλεντρικου για leasing?..το rav4 plug in η προ φορων παει καπου στα 39 (51500)..που σημαινει οτι εχει και ολες τις φοροελαφρυνσεις
Σαν χωρο μπηκα μεσα και στα δυο ειναι σχεδον ιδια..ενα κλικ πιο μεγαλο το bz4x
Toyota bZ4X