-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θύμισε μου να πάρω τις μετοχές, που δεν έχω, όταν γίνεις ceo
Δεν θα γίνω τσέος, δεν έχω τις κατάλληλες γνωριμίες.
-
@monman2 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ζοριστείτε να τον βγάλετε,ένας κλόουν είναι η καλύτερη επιλογή για πρωθυπουργός της Ελλάδας!
Δεν ζοριζόμαστε καθόλου , η κοσμοθεωρία σας το προβλέπει , ακολουθεί πιστά τις εντολές των δανειστών φέρνει αποτελέσματα και επειδή έχουμε ολιγαρχία που επιβάλει τους πρωθυπουργούς ... νάτος νάτος!
Μαζί σου ,εσύ έγραψες λανθασμένα για ζόρι.
Παρακαλαω να γίνει πρωθυπουργός με υπουργό Παιδείας τον βουλευτή την Νίκης με τους
καλικάντζαρους!
Δεν χρειάζεται καμμία κοσμοθεωρία,έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο αλάνθαστο κριτήριο του Ελληνικού λαού,μη δούμε ηλιθιο και γλειωδη νάρκισσο σε αυτή χώρα,αμέσως στο ελληνικό κοινοβούλιο μην και δεν προλάβουμε.
Προσωπικά τύπους σαν τον Αδωνι θα προτιμούσα να μην εκλέγονται καν,απλα να είναι εσαεί επίτιμοι βουλευτές ,υπουργοί κλπ. -
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@monman2 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Όταν θα γίνει πρωθυπουργός βλέπω να ζορίζεστε άσχημα
Χρόνια το έχω πει ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει ΠΘ της Ελλάδας και πολύ θα χαρώ, θα έχει τρελλό γέλιο. Ειναι η μέγιστη τρολιά και το μόνο που μας αξίζει για ΠΘ. Βέβαια προσωπικά θα ήθελα ΠΘ τον Τζήμερο, μπας και μπει μια τάξη στο κολωχανίο μας.
o Aδωνης; αυτος ρε συ ειναι ο καραγκιοζης του συστηματος. Τον βαζουν στην τηλεοραση για το μπλα μπλα δεν ειναι που τρεχει την χωρα/το κομμα. Για να γινεις πρωθυπουργος πρεπει να εισαι απο τις γνωστες πολιτικες οικογενειες Μητσοτακη - Καραμανλη- Σαμαρα. Επομενος πρωθυπουργος θα ειναι ο Μπακογιαννης η ο υιος Μητσοτακης.
-
Καλο του ταξιδι.
-
-
Χτες βραδυ ειδα τον επιθεωρητη με τον Μαινα ,στο κλασσικο εργο του Γκογκολ.
εξαιρετικη παρασταση,σκηνοθεσια σε πολυ καλο επιπεδο,το εργο απο τα πιο διαχρονικα διεθνως και με νοηματα-αναφορες που ενω αναφερονται στην Τσαρικη Ρωσια ,αν αλλαξεις τα ονοματα μπορουν να βρουν εφαρμογη σε ΟΛΕς τις χωρες του κοσμου!Η χωρα μας μαλλον ειναι η καταλληλοτερη απο αυτες!
Η διαφθορα παρολο που αποδιδεται με εναν κωμικο τροπο,ειναι παντου σε καθε επιπεδο με γερες βασεις.
θιγονται πολλα ακομη πραγματα στο εργο απο τον κακως εννοουμενο επαρχιωτισμο,την δουλικοτητα του προσωπικου,τις σαθρες οικογενειακες και ανθρωπινες σχεσεις γενικα το εργο εχει ευρυτατα πεδια σχολιασμου'Ο Μαινας καθε χρονο και σε καθε εργο ειναι καλυτερος,εντελως ισορροπημενη ερμηνεια αναμεσα στη υπερβολη και την ηρεμια,τελειωνει το εργο με εναν πολυ δυναμικο τροπο.Την παρασταση ομως κλεβει ο απιστευτος Σκυφτουλης με μια σουρεαλλιστικη ερμηνεια με δυναμικη δαιμονα της Τασμανιας.Ταλεντο,φωνη και σκηνικη παρουσια υπερανω κριτικης με την υπερβολη σε ενταση να ειναι μαλλον σκηνοθετικη επιλογη αφου εκφρατσικα φαινεται οτι το εχει και στα δυο ακρα!Μια παρασταση μονος του,πολυ καλοι στον ρολο τους και οι υπολοιποι του θιασου στον ρολο των κρατικων λειτουργων!Συστηνεται ανεπιφυλακτα.
Μια παρατηρηση αν και φετος δεν εχουμ ιδιαιτερη αυξηση τιμων στα εισιτηρια!
Ο Βαλτινος ειναι κορυφη και τεραστιος ηθοποιος αλλα 110 !!!!ευρω δυο εισιτηρια ειναι υβρις για την εποχη που ζουμε οπως και να το παρει κανεις.Πηγα να κλεισω μου λεει η συζυγος που της αρεσει πιο πολυ απο εμενα οτι οχι με αυτα τα χρηματα οικογενειες περνανε δεκα μερες και με εκοψε.
μαλλον εχει δικιο! -
Και κριτικός θεάτρου με πολύ στοχευμένη και αναλυτική περιγραφή!
Μου θυμίζεις λίγο Βέγγο
Τρέξιμο πολύ με δουλειά, 5 τέκνα κλπ αλλά και χρόνο για σειρές, γράψιμο στο φόρουμ κλπ.
Πραγματικά πολυτεχνίτης!
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου θυμίζεις λίγο Βέγγο
Τρέξιμο πολύ με δουλειά, 5 τέκνα κλπ αλλά και χρόνο για σειρές, γράψιμο στο φόρουμ κλπ.
Πραγματικά πολυτεχνίτης!
Μάλλον σταχανοβίτης θα έλεγα...
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου θυμίζεις λίγο Βέγγο
Πραγματικά πολυτεχνίτης!
Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ συνονόματε,δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις για κριτικές,απλές παρατηρήσεις δικές μου κάνω και προσπαθώ να μοιράζομαι πράγματα που δοκιμάζω και πιστεύω ότι θα αρέσουν και σε άλλους.
Ακόμα και να είχα τις γνώσεις δεν νομίζω ότι θα κατάφερνα να γράφω αρνητικά πράγματα για ανθρώπους που κάνουν τεράστια προσπάθεια ,με κακές απολαβές και βιοπορίζονται από αυτό.Ναι δεν είναι όλοι διάσημες τηλεπερσονες,πχ ο ένας από τους ηθοποιούς χθες μπήκε μαζί μας στο μετρό της επιστροφής για τα δυτικά προάστια.Πιο to the point για το Βέγγος δεν γίνεται ειδικά χθες.Ξυπνημα στις 5,επιστροφή σπίτι απόγευμα,δύο ωρες baby sitting ,μέτρο ,περπάτημα από πλατεία Αττικής μέχρι Σύνταγμα και επιστροφή στις 12:30!
Το ευχαριστιέμαι προς το παρόν χαρις στα μωρα!
Αφορμή για σεντόνι πάλι…, -
εξαιρετικη παρασταση,σκηνοθεσια σε πολυ καλο επιπεδο,το εργο απο τα πιο διαχρονικα διεθνως και με νοηματα-αναφορες που ενω αναφερονται στην Τσαρικη Ρωσια ,αν αλλαξεις τα ονοματα μπορουν να βρουν εφαρμογη σε ΟΛΕς τις χωρες του κοσμου!Η χωρα μας μαλλον ειναι η καταλληλοτερη απο αυτες!
Η διαφθορα παρολο που αποδιδεται με εναν κωμικο τροπο,ειναι παντου σε καθε επιπεδο με γερες βασεις.
θιγονται πολλα ακομη πραγματα στο εργο απο τον κακως εννοουμενο επαρχιωτισμο,την δουλικοτητα του προσωπικου,τις σαθρες οικογενειακες και ανθρωπινες σχεσεις γενικα το εργο εχει ευρυτατα πεδια σχολιασμου'Ο Μαινας καθε χρονο και σε καθε εργο ειναι καλυτερος,εντελως ισορροπημενη ερμηνεια αναμεσα στη υπερβολη και την ηρεμια,τελειωνει το εργο με εναν πολυ δυναμικο τροπο.Την παρασταση ομως κλεβει ο απιστευτος Σκυφτουλης με μια σουρεαλλιστικη ερμηνεια με δυναμικη δαιμονα της Τασμανιας.Ταλεντο,φωνη και σκηνικη παρουσια υπερανω κριτικης με την υπερβολη σε ενταση να ειναι μαλλον σκηνοθετικη επιλογη αφου εκφρατσικα φαινεται οτι το εχει και στα δυο ακρα!Μια παρασταση μονος του,πολυ καλοι στον ρολο τους και οι υπολοιποι του θιασου στον ρολο των κρατικων λειτουργων!Συστηνεται ανεπιφυλακτα.
Ο Βαλτινος ειναι κορυφη και τεραστιος ηθοποιος αλλα 110 !!!!ευρω δυο εισιτηρια ειναι υβρις για την εποχη που ζουμε οπως και να το παρει κανεις.Πηγα να κλεισω μου λεει η συζυγος που της αρεσει πιο πολυ απο εμενα οτι οχι με αυτα τα χρηματα οικογενειες περνανε δεκα μερες και με εκοψε.
μαλλον εχει δικιο!δεν ξερεις ομως απο που ξεκινησε ο σκυφτουλης....
100 μετρα απο το σπιτι μου, στην αλλη γωνια
ειχε χαρακτηρισει ο κουλομπαμπας τον μπαμπα του μεγα τρομοκρατη και τις βατουσαινες μεγαιρες... που ομως ητανε ησυχες και χρυσες, ειδικα η μαριλενα που εκανε και συναδελφος της γατας μια δεκαετια, οπως και ο νωντας, μαθητριες του πατερα μου, ουτε καν στο κομμα, ο μπαμπας τους ειχε ενα παλιο εμπορικο εκει πανω απο τη πλατεια.
ανθρωπακι της γειτονιας ητανε ο φουκαρας αλλα επρεπε καπου να δοθουν ευθυνες. ποιες και γιατι δεν ειχε σημασια. επρεπε να βρεθει οχτρος. ειχαμε πηξει μια δεκαετια στους πρακτόρους στα στενα, καποια στιγμη τους λεγαμε και καλημερα....
το παλικαρι μεγαλωσε στη πιεση -
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
μαλλον εχει δικιο!δεν ξερεις ομως απο που ξεκινησε ο σκυφτουλης....
100 μετρα απο το σπιτι μου, στην αλλη γωνια
ειχε χαρακτηρισει ο κουλομπαμπας τον μπαμπα του μεγα τρομοκρατη και τις βατουσαινες μεγαιρες... που ομως ητανε ησυχες και χρυσες, ειδικα η μαριλενα που εκανε και συναδελφος της γατας μια δεκαετια, οπως και ο νωντας, μαθητριες του πατερα μου, ουτε καν στο κομμα, ο μπαμπας τους ειχε ενα παλιο εμπορικο εκει πανω απο τη πλατεια.
ανθρωπακι της γειτονιας ητανε ο φουκαρας αλλα επρεπε καπου να δοθουν ευθυνες. ποιες και γιατι δεν ειχε σημασια. επρεπε να βρεθει οχτρος. ειχαμε πηξει μια δεκαετια στους πρακτόρους στα στενα, καποια στιγμη τους λεγαμε και καλημερα....
το παλικαρι μεγαλωσε στη πιεσηΤο γνωρίζω πολύ καλά όχι με τοσες λεπτομερεις ομωσκαι ήθελα στο στείλω 1 το βράδυ μήπως τον ήξερες επειδή ήταν γείτονας!! Επικράτησε η λογική της γυναίκας που μου είπε απλα και αντρικά…..
Χαζός είσαι που θα ενοχλήσεις τον άνθρωπο ξημερώματα;; -
πλατεία Αττικής μέχρι Σύνταγμα και επιστροφή στις 12:30!
Βραδιάτικα από Ομόνοια;
Δεν φοβάσαι;
Αν και οι Κινέζοι έχουν καθαρίσει την περιοχή και πάλι τέτοιες ώρες τα πρεζακια και περίεργες φάτσες κάνουν την εμφάνιση τους. -
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Βραδιάτικα από Ομόνοια;
Δεν φοβάσαι;
Αν και οι Κινέζοι έχουν καθαρίσει την περιοχή και πάλι τέτοιες ώρες τα πρεζακια και περίεργες φάτσες κάνουν την εμφάνιση τους.5 χλμ περπάτημα δεν μας ενόχλησε κανεις,το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι τα 3 κομμωτήρια σε 150μετρα !!!!στην Σωζοπολεως γεμάτα ένα είχε 20ατομα στη ουρά.
-
Χαζός είσαι που θα ενοχλήσεις τον άνθρωπο ξημερώματα;;
Οι σταχανοβικοι δεν κοιμουνται ποτε , το εχει δηλωσει
μπορεις να παρεις οποιαδηποτε ωρα μερα η νυχτα
εκτος αν κανει αναρριχηση στο βουνο . -
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
εκτος αν κανει αναρριχηση στο βουνο .Το αντίθετο είναι Λενινιστής και όχι Σταλινικός σαν κάτι άλλους ,οπότε εφαρμόζει την ΝΕΠ στο σήμερα με επιτυχία.
Σίγουρα πάντως δεν είναι διανυκτερεύων κλειδαράς!! -
εκτος αν κανει αναρριχηση στο βουνο .Το αντίθετο είναι Λενινιστής και όχι Σταλινικός σαν κάτι άλλους ,οπότε εφαρμόζει την ΝΕΠ στο σήμερα με επιτυχία.
Σίγουρα πάντως δεν είναι διανυκτερεύων κλειδαράς!!το τηλεφωνο μου το εχετε αμφοτεροι....
χαρακτηριστικο του τα εφταρια.... -
Σίγουρα πάντως δεν είναι διανυκτερεύων κλειδαράς!!το τηλεφωνο μου το εχετε αμφοτεροι....
χαρακτηριστικο του τα εφταρια....Ο ιερός αριθμός των αρχαίων Ελλήνων,η επάρατος επταετία και η εγγύηση που έδινε ο Σφακιανακης στα Σουτζούκια!!
-
χαρακτηριστικο του τα εφταρια....Ο ιερός αριθμός των αρχαίων Ελλήνων,η επάρατος επταετία και η εγγύηση που έδινε ο Σφακιανακης στα Σουτζούκια!!
και κατι αλλο ξεχνας.
να σε βοηθησω, σαρακοντα και ΕΠΤΑ -
και κατι αλλο ξεχνας.
να σε βοηθησω, σαρακοντα και ΕΠΤΑΟχι απλά είναι ΣΚ
-
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Βραδιάτικα από Ομόνοια;
Δεν φοβάσαι;
Αν και οι Κινέζοι έχουν καθαρίσει την περιοχή και πάλι τέτοιες ώρες τα πρεζακια και περίεργες φάτσες κάνουν την εμφάνιση τους.5 χλμ περπάτημα δεν μας ενόχλησε κανεις,το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι τα 3 κομμωτήρια σε 150μετρα !!!!στην Σωζοπολεως γεμάτα ένα είχε 20ατομα στη ουρά.
Όντως έχει φτιάξει απίστευτα το κέντρο από πλευράς εγκληματικότητας, το πέτυχαν οι Κινέζοι που αγόρασαν τα πάντα και έχουν ανακαινίσει παλιές πολυκατοικίες σε πανέμορφες μπουτίκ RBNB , έχουν φυσικά και όλα τα καταστήματα χονδρικής και παλιά κτίρια για αποθήκες , και μάλλον λόγω τεράστιων οικονομικών συμφερόντων η Κινεζική πρεσβεία έχει εξαφανίσει κάθε είδους προστασία από την περιοχή με πρώτους από όλους την Ελληνική Αστυνομία, δεν υπάρχει πουθενά αστυνόμευση και μιλάμε για παράδεισο ειρήνης και εμπορικότητας.
Μόνο τα καημένα τα πρεζακια έχουν μείνει εκεί πέριξ του Κεραμεικού και του Μεταξουργείου αλλά καμία σχέση όπως παλιότερα μαζί με τα παλιά μπουρδέλα με πελάτες πλέον μπαρμπαδια και τους Πακιστανούς που δουλεύουν για τους Κινέζους αλλά και αυτά νομίζω πως πάνε για κλείσιμο.
(Αλήθεια αυτά με τις πανέμορφες μαυρουλες να υπάρχουν ακόμα άραγε, δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να περάσω από τους δρόμους αυτούς)Λογικά πρέπει να πίνουν νερό στο όνομα τους όσοι ακόμη Έλληνες διατηρούν κατοικίες στο κέντρο, έχουν πάρει πάνω οι αξίες τους πολλαπλάσια.
Η βόλτα Πλάκα , Ακρόπολη, Θησείο, Μοναστηράκι, Ψυρρή , Κεραμεικό, Μεταξουργείο και πιο κάτω προς Ιερά οδό ( κόλλησα πως λέγεται η περιοχή εκεί με τα μπαράκια και τα εστιατόρια μέσα) πρέπει να είναι μοναδική στον κόσμο για μεγαλούπολη, δεν νομίζω πως μπορούν τουρίστες και επισκέπτες σε άλλη πόλη να περπατήσουν σε τέτοια έκταση και μέρη με τόσα πολλά μαγαζιά εστίασης και εμπορικά, τρόφιμα κλπ αλλά και ιστορικού ενδιαφέροντος σημεία με τόση μεγάλη ασφάλεια.
Υπάρχουν ειδικά στου Ψυρρή και στον Κεραμεικό αλλά και από την άλλη πλευρά προς Ακρόπολη κάτι απίστευτης ομορφιάς RBNB καταλύματα που ακόμη και Αθηναίος να είσαι αξίζει να ξοδέψεις χρήματα για 2-3 μέρες διαμονής για να απολαύσεις τα άπειρα αξιοθέατα και τεράστιες βόλτες στους πεζόδρομους και τα στενά του κέντρου σαν ζευγάρι αλλά και με τα παιδιά αν δεν έχουν μεγαλώσει αρκετά και δεν ξενερώνουν ακόμη με τέτοιες δραστηριότητες.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]