-
-
@lap said in Xiaomi forum:
Πόσο έχει;
τι σημασια εχει; οταν ερθει στην ευρωπη, τοτε θα δουμε την τιμη που μας αφορα.
-
@ataim said in Xiaomi forum:
Είναι ένα model x σε specs, στην μισή όμως τιμή.
μπαίνουν μέσα στις τιμές που τα δίνουν αλλα δεν τους νοιαζει, θέλουν να γίνουν γνωστοι και δεν τους ενδιαφέρει το κόστος προς το παρόν.
Είναι ενας οικονομικός γιγαντας η XIaomi την παίρνει να έχει ζημιες από το department των αυτοκινήτων στην αρχή μεχρι να γίνει οροσημο.
-
@dettol said in Xiaomi forum:
@lap said in Xiaomi forum:
Πόσο έχει;
τι σημασια εχει; οταν ερθει στην ευρωπη, τοτε θα δουμε την τιμη που μας αφορα.
Ισχυει και μεχρι τότε νομίζω ότι θα σταματήσει να τα δίνει με χασούρα οπως τώρα
-
Πάντως χοντρικά κάποια ηλεκτρικά αυτών τα βλέπουμε με μια αύξηση περί τα 25-30% εδώ. Οπότε εάν έχει πες 48Κ εκεί το κορυφαίο εδώ θα πάει 63Κ
-
Από Bangood μπορούμε να το παραγγείλουμε? Να είναι και σε Ευρωπαική αποθήκη, όχι κινέζικη...
-
Στα 60Κ είναι 40Κ πιο φθηνό από το Model X
@polioan said in Xiaomi forum:
Από Bangood μπορούμε να το παραγγείλουμε? Να είναι και σε Ευρωπαική αποθήκη, όχι κινέζικη...
πάτησα στο link της παρουσίασης για να δω τις φωτογραφίες και με έβγαλε στο temu!
λέω τι φάση; τελικά δεν είχα πατήσει στις φωτογραφίες αλλά σε διαφήμιση της temu... -
https://companiesmarketcap.com/china/largest-companies-in-china-by-market-cap/
Η ΧΙΑΟΜΙ στην θέση 19 είναι μια θέση κάτω από την BYD, στην θέση 58 η SAIC, αυτά είναι τα μεγέθη τους.
-
https://companiesmarketcap.com/china/largest-companies-in-china-by-market-cap/
Η ΧΙΑΟΜΙ στην θέση 19 είναι μια θέση κάτω από την BYD, στην θέση 58 η SAIC, αυτά είναι τα μεγέθη τους.
Οικονομικα από εταιρειες πάνω στην αυτοκινητοβιομηχανία και οι δύο είναι μικρούλιδες μπροστά στην CATL που φιγουράρει στο 10!!!! από την οποια παίρνουν σχεδον όλοι μπαταρίες!!!!!
-
και εδώ όλες οι εταιρείες αυτοκινήτων, οι BYD/Xiaomi πιο ψηλά από όσο θα πίστευε κανείς, βέβαια ειδικά η Xiaomi έχει δεκάδες προιόντα
https://companiesmarketcap.com/automakers/largest-automakers-by-market-cap/
-
@cirus said in Xiaomi forum:
ναι το ξέρω ότι και τα 2 είναι αντιγραφές ευρωπαικών αλλα μου είναι αδιάφορο, είναι πανέμορφα
τεσπα να δούμε ποτε θα την δούμε ευρώπη και αυτήν
Πρωτη φορά χθες διάβασα για το YU7, και έπαθα πλάκα!!! τι χαρακτηριστικά ειναι αυτά? δύο ηλεκτροκινητήρες, αποδίδοντας συνολική ισχύ 691 ίππων, μπαταρία προέρχεται από την CATL, 800 χιλιόμετρα με την μπαταρία των 101 kWh, τιμές εκκίνησης προβλέπονται μεταξύ 250.000 και 300.000 γουάν (περίπου 34.400–41.300 δολάρια)... στην Ευρώπη δε εισάγονται καθόλου τα αυτοκίνητα της Xiaomi?
-
Ναι είναι το κινέζικο Model X. Θα έρθουν και Ευρώπη σίγουρα, μάλλον αρχικά θα τοποθετηθούν σε premium sport κατηγορία.
-
Ναι είναι το κινέζικο Model X. Θα έρθουν και Ευρώπη σίγουρα, μάλλον αρχικά θα τοποθετηθούν σε premium sport κατηγορία.
Μακάρι, σε τι κόστος πιστεύεις? θα είναι πιο φθηνά από ένα Y awd?
-
@bekiaris said in Xiaomi forum:
@cirus said in Xiaomi forum:
ναι το ξέρω ότι και τα 2 είναι αντιγραφές ευρωπαικών αλλα μου είναι αδιάφορο, είναι πανέμορφα
τεσπα να δούμε ποτε θα την δούμε ευρώπη και αυτήν
Πρωτη φορά χθες διάβασα για το YU7, και έπαθα πλάκα!!! τι χαρακτηριστικά ειναι αυτά? δύο ηλεκτροκινητήρες, αποδίδοντας συνολική ισχύ 691 ίππων, μπαταρία προέρχεται από την CATL, 800 χιλιόμετρα με την μπαταρία των 101 kWh, τιμές εκκίνησης προβλέπονται μεταξύ 250.000 και 300.000 γουάν (περίπου 34.400–41.300 δολάρια)... στην Ευρώπη δε εισάγονται καθόλου τα αυτοκίνητα της Xiaomi?
οχι ακόμα αλλα θα τα φέρουν κάποια στιγμή. Δεν θα είναι πολύ φτηνά
Ολοι πάθαμε πλάκα με τα χαρακτηριστικά οταν βγήκε
-
@bekiaris said in Xiaomi forum:
Μακάρι, σε τι κόστος πιστεύεις? θα είναι πιο φθηνά από ένα Y awd?
Δεν έχω ιδέα, εικάζοντας θα έλεγα πολύ δύσκολα, ενδεικτικά το su7 max που είναι το αντίστοιχο "plaid" το τιμολόγησαν ακριβώς όσο το plaid, οπότε και το yu7 δεν νομίζω να είναι πολύ φθηνότερο από το Model X.
-
-
-
Επιμένω ότι ενημερώνεστε λάθος. Έκανα ο ίδιος το συγκεκριμένο άρθρο στις 24/10, δύο μήνες πριν!
Xiaomi forum