-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αφού πέρασες καλά, στα @@ σου μια τόσο μικρή ζημιά….
Νταξει στα @@ δεν είναι γιατί το προσέχω πολύ αλλά οκ θα το φτιάξω . Είναι ψυχολογικό. Όπως λες η ζημιά είναι πολύ μικρή , να έχουμε την υγεία μας να τα φτιάχνουμε τετοια
-
Εμένα μου έκλεψαν την αεροτομή έξω από το σπίτι βράδυ….τι να κάνω? Να κάτσω να σκάσω? 530 άβαφη παρακαλώ….
-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εμένα μου έκλεψαν την αεροτομή έξω από το σπίτι βράδυ….τι να κάνω? Να κάτσω να σκάσω? 530 άβαφη παρακαλώ….
μωρε δίκιο έχεις δεν το συζητω αδερφε
Πριν μερικά χρόνια μου σήκωσαν ολη την μηχανη Yamaha MT 09 που είχα αγορασει μεταχειρισμένη 10 μέρες πιο πριν και είχα κλείσει ραντεβου για συναγερμο!!!!
Οπως είπα υγεια να έχουμε και τα αλλα γίνονται. Απλα κάθε ζημια λίγο πονάει όπως και να έχει.
-
-
Μου αρέσει το νέο εικονίδιο του @cirus
-
Μου αρέσει που περσόνες του φόρουμ καλούνται να μιλήσουν στις ειδήσεις ως ειδικοί επί της επικαιρότητας.
-
«Φεύγε πολέμιον και τύραννον δανειστήν, ου γην αιτούντα και ύδωρ ως ο Μήδος, αλλά της ελευθερίας απτόμενον και προσγράφοντα την επιτιμίαν.»
(Να αποφεύγεις τον εχθρικό και τυραννικό δανειστή, ο οποίος δε ζητάει γη και ύδωρ όπως οι Μήδοι, αλλά βάζει χέρι στην ελευθερία σου και προσημειώνει τα πολιτικά σου και περιουσιακά σου δικαιώματα).
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ- ΗΘΙΚΑ
-
Μου αρεσει που επειτα απο πολλους κοπους ,αγχος,εργασια η χρονια εκλεισε με πολλα θετικα προσημα
-
ΜΠΡΑΒΟ Αλέκο!! Πάντα με Υγεία!
-
Μιαμ μιαμ
-
Tρωγονται ;
τι πεχα εχουν;
απο το 90 εχω να φαω πραγματικο ακτινιδιο , φανταζομαι για ιδια χρηση θα εχετε αφησει μερικα δεντρακια αμαζευτα .
Χαιρομαι παντως που ενας παραγωγος πηγε καλα , ελπιζω να ηταν και η τιμη καλη .
Ποσα ποτισματα τον χρονο ;Γενικα εχω σταματησει να τρωω φρουτα λογω του οτι μαζευονται αγουρα και δεν ωριμαζουν ποτε , ειναι πεταμενα λεφτα . Ειδικα στα ακτινιδια που μου αρεσαν πολυ , εχει παραγινει το κακο .
Εφαγα μια φορα πορτοκαλια , απο πορτοκαλια τα εκοψα , που ειχε κρατησει παραγωγος για την οικογενεια του στο Αργος , και επαθα την πλακα της ζωης μου , τα ωριμα φρουτα ειναι φανταστικα . -
Τα καλά φρούτα είναι εκπληκτική τροφή. Πολυτέλεια της φυσης προς τους ανθρώπους και όχι μόνο.
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τα καλά φρούτα είναι εκπληκτική τροφή. Πολυτέλεια της φυσης προς τους ανθρώπους και όχι μόνο.
Σωστά, αλλά με μέτρο γιατί η φρουκτόζη μεταβολίζεται μόνο στο συκώτι.
-
@alex-mix τα ακτινίδια είναι το αγαπημένο μου φρούτο!
κάνουν και πολύ ωραίο φυσικό χυμό!! -
Εμένα πάλι τα φρούτα μου αρέσουν άγουρα, να έχουν μπόλικη ξινίλα....
-
@gtsartsal said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πιο υγιεινά, αφού έχουν πολύ λιγότερη ζάχαρη. Εμένα ανάλογα το φρούτο, π.χ. τα ακτινίδια άγουρα δεν τρώγονται, ενώ το καρπούζι μόνο άγουρο μπορώ να το φάω.
-
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@alex-mix τα ακτινίδια είναι το αγαπημένο μου φρούτο!
κάνουν και πολύ ωραίο φυσικό χυμό!!Επρεπε να του ειχαμε πει να παμε να βοηθησουμε στο μαζεμα
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@gtsartsal said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πιο υγιεινά, αφού έχουν πολύ λιγότερη ζάχαρη. Εμένα ανάλογα το φρούτο, π.χ. τα ακτινίδια άγουρα δεν τρώγονται, ενώ το καρπούζι μόνο άγουρο μπορώ να το φάω.
τα ακτινίδια όντως θέλουν να μαλακώσουν αλλά ισα ισα...
-
Νομίζω τα ακτινίδια έχουν ένα κόλπο και ωριμάζουν μετά τη συγκομιδή. Τα βάζεις λίγα λίγα δίπλα σε μήλα ή μπανάνες ( έτσι μου έχουν μεταφέρει....) Τιμές λένε καλές , ποτίσματα αρκετά.
Περίεργο φρούτο , δε μου αρέσει καθόλου πάντως. -
@civil357 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Περίεργο φρούτο , δε μου αρέσει καθόλου πάντως.
Εαν βρεις τα χρυσά, δοκίμασε τα. Ειναι πολύ πιο νόστιμα, σχεδόν άλλο φρούτο. Όταν το προωτο-έφαγα, σοκαρίστηκα από το πόσο νόστιμο ειναι!
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]