-
Καλησπέρα
Ποια είναι η γνώμη σας για premium plug in ?
Νέα x3 ή nx450h+?
Ποια τα θετικά και αρνητικά κάθε επιλογής ;
-
Lexus για να ξεχωριζειςαπο τον σωρό
-
μεταξυ toyota και αλλο ειμαι πάντα με το αλλο οπότε X3
Θετικά X3 : Δεν είναι toyota
Αρνητικα nx450h+ : Ειναι toyotaΝομιζω οτι τα ανελυσα με λεπτομερεια και βγηκε νικητης με διαφορα το X3
-
Καλύτερο αυτοκίνητο στον δρόμο η BMW. Πιο αγχολυτικό και αξιόπιστο το Lexus.
-
@gio21 said in Plug-in hybrid battle. Νέα x3 plug-in VS LEXUS nx450h+ ?:
Καλησπέρα
Νέα x3 ή nx450h+?
Ποια τα θετικά και αρνητικά κάθε επιλογής ;
Και τα δύο, δεν είναι Tesla.
-
@cirus said in Plug-in hybrid battle. Νέα x3 plug-in VS LEXUS nx450h+ ?:
μεταξυ toyota και αλλο ειμαι πάντα με το αλλο οπότε X3
Θετικά X3 : Δεν είναι toyota
Αρνητικα nx450h+ : Ειναι toyotaΝομιζω οτι τα ανελυσα με λεπτομερεια και βγηκε νικητης με διαφορα το X3
Γιατί τόσο αρνητικός με τη Lexus ?
-
φίλος γιατρος 50αρης ηταν μεταξυ των 2 αυτων (leasing) και επελεξε το Lexus
ουσιαστικα αυτο που τον εκανε να προτιμησει τον Ιαπωνα ήταν αυτο που γραφει κι ο Διας , δηλ. το αγχολυτικο , σουπερ ανετο και premium ταξιδι που κανει -
Πήγα και είδα το 450 τη προηγούμενη βδομάδα ,είναι φοβερό μέσα και εξω.
10 χρόνια εγγύηση μου ειπαν. Αν μιλάμε για αγορά νομίζω μονόδρομος.
Δύο συνάδελφοι που εχουν την Χ3 30e πάντως είναι πολύ ευχαριστημένοι ,εκτός απο το σκαλοπάτι που κάνει το πορτ μπαγκαζ.Εχουν ξεπεράσει τα 60,000km και δεν είχαν κανένα πρόβλημα.Πριν λίγες μέρες παρουσιαστηκε FL. -
Νομιζω το ΝΧ ειναι αδελφακι του Ραβ4, το Χ3 ειναι αληθινα πριμιουμ προιον. Το ΝΧ πρεπει να συγκριθει με το Χ1.
-
Πολύ καλό στην κατηγορία το Xc60 , με συνδιαστική ιπποδύναμη που τρομάζει ( 455 ίπποι) και μετά το τελευταίο φλ με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία (νομίζω τη μεγαλύτερη της κατηγορίας , δνε ειμαι σίγουρος). Ο.κ έχει κόφτη στα 180 , φήμες λένε ότι βγαίνει.
Έχω την εντύπωση ότι έχει και την πιο ανταγωνιστική (μακράν) τιμή σε leasing , αν σε απασχολεί αυτό.
-
Lexus αλλά αν χρειαστεί κάνα κουφό ανταλλακτικό θα περιμένεις όπως τα πρωτοβρόχια. Όταν έρθουν λογικά θα κάνουν σεμινάριο στο αμάξι όλοι οι μηχανικοί. Αν δε είναι σε leasing ούτε manual δεν θα έχουν. Αυτά σε επαρχεία δεν τα αγγίζουν καν λογικά.
-
Ωραία διλήμματα, πάντα τέτοια. Κρίμα που δεν μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω μπει καν μέσα σε κανένα από τα δύο.
-
@civil357 said in Plug-in hybrid battle. Νέα x3 plug-in VS LEXUS nx450h+ ?:
Πολύ καλό στην κατηγορία το Xc60 , με συνδιαστική ιπποδύναμη που τρομάζει ( 455 ίπποι) και μετά το τελευταίο φλ με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία (νομίζω τη μεγαλύτερη της κατηγορίας , δνε ειμαι σίγουρος). Ο.κ έχει κόφτη στα 180 , φήμες λένε ότι βγαίνει.
Έχω την εντύπωση ότι έχει και την πιο ανταγωνιστική (μακράν) τιμή σε leasing , αν σε απασχολεί αυτό.
Το κακό με το xc60 είναι πως είναι παμπάλαιο …
Κυκλοφορεί από το 2017, όπου ναναι θα αλλάξει . Όποτε κρίμα να πάρεις καινούργιο αμάξι και να αλλάξει σε 1-2 χρόνια -
@wantone said in Plug-in hybrid battle. Νέα x3 plug-in VS LEXUS nx450h+ ?:
Νομιζω το ΝΧ ειναι αδελφακι του Ραβ4, το Χ3 ειναι αληθινα πριμιουμ προιον. Το ΝΧ πρεπει να συγκριθει με το Χ1.
Καμία σχέση το ένα με το άλλο !!!
Το x1 είναι ποο μικρό και συγκρίνεται με το Lexus uxΤο Lexus nx450h , παντού το συγκρίνουν με x3 , Mercedes GLC , Audi q5, Volvo xc60
-
Νέα x3 ή nx450h+?
Lexus προφανώς.
-
@fanis75 said in Plug-in hybrid battle. Νέα x3 plug-in VS LEXUS nx450h+ ?:
Νέα x3 ή nx450h+?
Lexus προφανώς.
Γιατί και μάλιστα προφανώς, αφού τα BMW είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα ;
-
@gtsartsal said in Plug-in hybrid battle. Νέα x3 plug-in VS LEXUS nx450h+ ?:
Γιατί και μάλιστα προφανώς, αφού τα BMW είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα ;
Γιατί τα Lexus ειναι καλύτερα και τα πρόσφατα BMW είναι άσχημα (ευτυχώς απολύθηκε ο σχεδιαστής).
Plug-in hybrid battle. Νέα x3 plug-in VS LEXUS nx450h+ ?