-
@taxiarxis said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Ήξερα τι ήθελα, απλώς κοίταξα πολλά για να λέω ότι τα είδα.
Αυτό ακριβώς ειναι το μυστικό και η ουσία. Τα υπόλοιπα είναι για να γράφονται ανούσια ποστς σε φορα μιας και ότι προτείνεται απορρίπτεται.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα πάω να το δω το Qashqai, είχα την εντύπωση ότι οι τιμές του ήτνα πιο ψηλές (μήπως το έριξαν και δεν το πήρα είδηση). Μου αρέσει αρκετά εμφανισιακά όπως έγραψα αλλά ουσιαστικά είναι ίδιο αυτοκίνητο με πριν, εξωτερικά έχει αλλάξει μόνο, για αυτό και το θεωρούσα ακριβό.
Το μόνο που ίσως έχω αποκλείσει απο αυτά που έχουν προταθεί, είναι τα suzuki (vitara λόγω πορτ παγκαζ και scross λόγω εμφάνισης), το duster γιατί δen θέλω πάλι dacia και το 2008 επειδή νομίζω δεν με καλύπτει σε χώρους. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα απορρίπτω το chr για τους χώρους και την χώρα παραγωγής.
Γι αόλα τα άλλα είναι ανοιχτός και θα δω και μερικά. Το xceed πχ είναι πιο καλή περίπτωση στ αίδια λεφτά από ένα captur αν έχιε λογική κατανάλωση.
Δεν έχω καημό να πάρω κάποιο συγκεκριμένο αυτοκίνητο γι ααυτό και δυσκολεύομαι. Ψάχνω κάτι που θα με καλύψει και θα είναι εντός μπάτζετ και θα αξίζει τα λεφτά του.
-
Περιμένουμε το 3 αιρκρος σε υβριδικό και μέγεθος Κορόλα Κρός κάπου στα 25000 για να τελειώσουν πολλές συζητήσεις...
-
@criuser said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Περιμένουμε το 3 αιρκρος σε υβριδικό και μέγεθος Κορόλα Κρός κάπου στα 25000 για να τελειώσουν πολλές συζητήσεις...
Ελα μαστορα αυτος με το αιρκρος ειμαι.Βρηκες τι προβλημα εχει?Οχι ακομα?Μα το εχω στο συνεργειο 4 μηνες, ακομα δεν εχετε βρει τι προβλημα εχει?true story
-
Χτες έφτασα τα 70000 απροβλημάτιστα χλμ και δεν χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη...
Α και δεν μου το είχαν γράψει στον ΕΦΚΑ όταν το πήρα σε συνταγή μαζί με τα φάρμακα για πρόωρη γήρανση...
-
Χτες έφτασα τα 70000 απροβλημάτιστα χλμ και δεν χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη...
Α και δεν μου το είχαν γράψει στον ΕΦΚΑ όταν το πήρα σε συνταγή μαζί με τα φάρμακα για πρόωρη γήρανση...
202 και 170….γατάκι…
-
Καλά κάνε όνειρα...
-
@fanis75 said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Καλά κάνε όνειρα...
Ονειρα θα κάνουν αυτοί που θα θέλουν να τα πουλάνε 10000 πιο ακριβά τα ασχημομούρικα...
-
Ονειρα θα κάνουν αυτοί που θα θέλουν να τα πουλάνε 10000 πιο ακριβά τα ασχημομούρικα...
Πιστεύω ότι θα έρθει σε καλή τιμή το Σε Τριο....γιατί σε αυτό κατλαβαίνω ότι αναφέρεσαι, αφού πιο ασχημομούρικο από αυτό δεν υπάρχει (το Μούλτιπλα δεν βγαίνει πια).
-
Πιστεύω ότι θα έρθει σε καλή τιμή το Σε Τριο....γιατί σε αυτό κατλαβαίνω ότι αναφέρεσαι, αφού πιο ασχημομούρικο από αυτό δεν υπάρχει (το Μούλτιπλα δεν βγαίνει πια).
Αμα οδηγείς τογιότα είναι λογικό να θέματα αισθητικής...
-
Ενώ με το Σε Τρίο δείχνεις την ανώτερη αισθητική ....
-
Κουκλια και τα δυο
-
Το πάνω είναι αυτοκίνητο, το κάτω είναι τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι για ηλικίες μέχρι 6 ετών...
-
Βρε ταξιδευτη σαν τουβλο με καπελο τζοκευ απο πανω ειναι.
-
Το πάνω είναι αυτοκίνητο, το κάτω είναι τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι για ηλικίες μέχρι 6 ετών...
Και τα 2 όμορφα ειναι
Ειδικά οι άντρες δεν διαφέρουμε και πολύ σαν μικρά παιδιά. Εκτός αν είμαι μόνο εγώ έτσι
Βαριέμαι τα ίδια σχέδια γι'αυτό και δεν γουστάρω VW , ίδια σχέδια συνέχεια
-
@ilias-a said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα που λένε...
@cirus said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Και τα 2 όμορφα ειναι
Ειδικά οι άντρες δεν διαφέρουμε και πολύ σαν μικρά παιδιά. Εκτός αν είμαι μόνο εγώ έτσι
The difference between men and boys is the price of their toys.
-
@ilias-a said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα που λένε...
@cirus said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Και τα 2 όμορφα ειναι
The difference between men and boys is the price of their toys.
α να γεια σου αυτο ακριβως
το γουστο δεν είναι μεσα στις διαφορες
-
Καλησπέρα,
Επειδή τρέχω με μετακόμιση κτλ, δεν ασοχλούμαι ενεργά με το θέμα, επίσης το status του νέου σπιτιού ίσως αλλάξει και λίγο τα θέλω.
Πάντως εν τάχει να πω ότι πήγα ένα απόγευμα και έριξα μια ματιά στο Qashqai. Δεν πρέπει να είναι κάποιο τρομερό αυτοκίνητο, αλλά η εξωτειρική εμφάνιση και η εσωτερική στο facelift μοντέλο είναι τρομερή. Το αυτοκίνητο είναι ερωτεύσιμο. Μου έκανε εντύπωση και το ύψος του, είχα χρόνια να μπω σε qashqai.
Για να μην τα πολυλογώ η έκδοση N-connecta αν την θυμάμαι σωστά που μου άρεσε έχει σε χειροκίνητο 1300κυβικά 140PS mild hybrid 32500ευρώ και 34500 ευρώ με το x-tronic (τιμές χοντρικά είναι λίγο πάνω-λίγο κάτω). Πολλά πράγματα στον εξοπλισμό, δεν βρήκα να υστερεί κάπου. Οι παραπάνω εκδόσεις έχουν κυρίως καλοπιστικά εξτρά.
Τσιμπημένες οι τιμές όσο πίστευω. Κάποιες προσφορές παίζουν σε παλαιότερα μοντέλα προ facelift τα οποία είναι δυσεύρετα όμως από ότι μου είπαν στην αντιπροσωπεία. Στην Αθήνα μου είπε έδιναν την πρώτη έκδοση στα 25χιλ κοντά, αλλά αυτοί δεν μπόρεσαν να φέρουν κάποιο.Η αλήεθεια είναι ότι είναι ένα αυτοκίνητο designed για οικογένεια. Δεν φαίνετια να έχουν targetάρει κάτι άλλο.
-
@kger said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Καλησπέρα,
Επειδή τρέχω με μετακόμιση κτλ, δεν ασοχλούμαι ενεργά με το θέμα, επίσης το status του νέου σπιτιού ίσως αλλάξει και λίγο τα θέλω.
Πάντως εν τάχει να πω ότι πήγα ένα απόγευμα και έριξα μια ματιά στο Qashqai. Δεν πρέπει να είναι κάποιο τρομερό αυτοκίνητο, αλλά η εξωτειρική εμφάνιση και η εσωτερική στο facelift μοντέλο είναι τρομερή. Το αυτοκίνητο είναι ερωτεύσιμο. Μου έκανε εντύπωση και το ύψος του, είχα χρόνια να μπω σε qashqai.
Για να μην τα πολυλογώ η έκδοση N-connecta αν την θυμάμαι σωστά που μου άρεσε έχει σε χειροκίνητο 1300κυβικά 140PS mild hybrid 32500ευρώ και 34500 ευρώ με το x-tronic (τιμές χοντρικά είναι λίγο πάνω-λίγο κάτω). Πολλά πράγματα στον εξοπλισμό, δεν βρήκα να υστερεί κάπου. Οι παραπάνω εκδόσεις έχουν κυρίως καλοπιστικά εξτρά.
Τσιμπημένες οι τιμές όσο πίστευω. Κάποιες προσφορές παίζουν σε παλαιότερα μοντέλα προ facelift τα οποία είναι δυσεύρετα όμως από ότι μου είπαν στην αντιπροσωπεία. Στην Αθήνα μου είπε έδιναν την πρώτη έκδοση στα 25χιλ κοντά, αλλά αυτοί δεν μπόρεσαν να φέρουν κάποιο.Η αλήεθεια είναι ότι είναι ένα αυτοκίνητο designed για οικογένεια. Δεν φαίνετια να έχουν targetάρει κάτι άλλο.
Κάνε λίγο υπομονή, λογικά θα βγάλουν κάποια προσφορά προς το τέλος του έτους.
-
Ναι δεν βιάζομαι, προέχει τώρα να τελειώσω με το θέμα σπίτι και μετά να μπω με τα μπούναι στα ψώνια για μωρουδιακά! Μετά θα πάμε και στο αμάξι, αφού ξεκαθαρίσω και την φάση με το σπίτι, πάρκινγκ κτλ.
Αγορά SUV για οικογένεια