@nickthetrib said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εσένα ποια η γνώμη σου;
Για το άλλο θεμα όμως που θίγεις περι της εκλογικής επιρροης του Κόμματος και της σχέσης της με την εκλογική επίδοση του είναι σοβαρό θεμα που θα σου απαντήσω εξίσου σοβαρα το πρωί που θα έχω περισσότερο χρόνο.Σαν πρώτη εικόνα όμως θέλω να έχεις ότι ΑΛΙΜΟΝΟ αν η πολιτική του Κόμματος και οι κεντρικές επιλογές του σε ότι αφορα κομβικά ζητήματα,λάμβαναν υπόψιν τους η καθορίζονταν από χαζομάρες τύπου τικ τοκ,κοινωνικά δίκτυα,τι θέλουν τα κανάλια η τι θα μέσος ψηφοφόρος.
Να είσαι σίγουρος ότι αν γίνει ποτέ αυτό(ποτέ όμως)το Κονμα θα εκφυλιστεί και θα εξαυλωθει σαν τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη και του Στέφανου!Λοιπόν τι ξέρεις για τα μέσα προπαγάνδας; για πες μας;;;; Τι έλεγε ο Λένιν για αυτά;
Εγώ δεν μίλησα ομως για αυτά;;; εγώ μίλησα για τα εκλογικά αποτελέσματα...Γιατί θεωρείς ήταν χαμηλότερα;;;Δεν ήταν μέσα στην ύλης αυτά Δάσκαλε,παίζεις σκληρό πόκερ!
Κατ' αρχην @lap και @antonmone τα μέσα προπαγάνδας είναι στην υπηρεσία της άρχουσας τάξης!!!
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ξεκάθαρα πια μέσο προπαγάνδας! Οπότε η χρήση τους ελλοχεύει κινδύνους!!!
Πχ στα τέλη των 00s η χρήση του Facebook είχε δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρο σχεδόν το δυναμικό της ΚΝΕ
Πχ μια ατάκα αποκομμένη από ολόκληρη την τοποθέτηση σε μία συνέντευξη μπορεί να διαστρεβλώσει την αντίληψη πάνω σε ένα ζήτημα!Τώρα στο κομμάτι των θέσεων του Κόμματος!
Οι θέσεις του Κόμματος πηγάζουν από την κοσμοθεωρία του. Αυτές τις θέσεις προσπαθεί να κάνει γνωστές στον κόσμο! Τον ίδιο κόσμο που βάλλεται από την κυρίαρχη ιδεολογία σε όλους τους τομείς της ζωής του!
Αν άφηνε (και οπότε το έκανε, γιατί το έκανε σε κάποιες φάσεις της ιστορίας του) την αντίληψη του κόσμου να διαστρεβλώσει τις θέσεις του, ο αντίκτυπος στην ζωή του Κόμματος, αλλά και του κόσμου, ήταν μεγάλη! Και απλά γιατί ο κόσμος δεν έχει καθαρή κοσμοθεωρία!
Φανταστείτε να ακολουθήσει το Κόμμα την αντίληψη του Κριού επειδή έγραψε κάτι στο Facebook!!!
Ειπώθηκε κάτι διαφορετικό;