-
@groover1972 said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Δεν υπάρχει πατριδολαγνος, αγαπητέ. Υπάρχει αυτός που αγαπάει την πατρίδα.
Μπορώ να χαρακτηριστώ τότε, άνθρωπος που δεν συμπαθώ την Τουρκία σαν χώρα-κυβέρνηση κτλ. Με τους ανρθώπους δεν έχω πρόβλημα.
Από εκεί και έπειτα, το s-cross έφαγε άκυρο δεν αρέσει ούτε σε εμένα ούτε στη σύζυγο.
Η απομυθοποίηση πάει για την toyota γενικά; Την ειλικρινή μου εντύπωση έγραψα. Δεν είμαι οπαδος καμίας εταιρίας, θα αγόραζα οτιδήποτε σχετικά αξιόπιστο και στην σωστή τιμή.
Για παράδειγμα την ίδια άποψη που έχω για το CC, την έχω και για το t-roc. Δεν βλέπω κάπου τα λεφτά που κοστολογείται. Αν έκανε 30χιλ η καλυτερη έκδοση θα το άκουγα, όχι να ξεκινάει από 28+... Όπως και το αρκάνα καλό ειναι στα 28,5 φουλ έκδοση, αν μετά τον σεμπτέμβρη το ανεβάσουν στα 31plus φιλάκια χαιρετίσματα. Για 35+ στο υβριδικό δεν το συζητώ καν. -
Επίσης, να πω για το xceed που γράφτηκε πριν, εμένα μου αρέσει πολύ, η γυναίκα τσινάει. Θέλει SUV, τι να κάνω...
Επίσης έχω ξαναφέρει στο μυαλό μου το ΚΟΝΑ, το οποίο είναι αρκετά αξιόλογο αν και μπροστά στο sportage είναι λίγο φτωχός συγγενής αλλά είναι και πολύ πιο φθηνό αυτοκίνητο. Με προβληματίζιε επίσης αυτό που ακούω για ακριβά ανταλλακτικά. -
@kger said in Αγορά SUV για οικογένεια:
@groover1972 said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Δεν υπάρχει πατριδολαγνος, αγαπητέ. Υπάρχει αυτός που αγαπάει την πατρίδα.
Μπορώ να χαρακτηριστώ τότε, άνθρωπος που δεν συμπαθώ την Τουρκία σαν χώρα-κυβέρνηση κτλ. Με τους ανρθώπους δεν έχω πρόβλημα.
Από εκεί και έπειτα, το s-cross έφαγε άκυρο δεν αρέσει ούτε σε εμένα ούτε στη σύζυγο.
Η απομυθοποίηση πάει για την toyota γενικά; Την ειλικρινή μου εντύπωση έγραψα. Δεν είμαι οπαδος καμίας εταιρίας, θα αγόραζα οτιδήποτε σχετικά αξιόπιστο και στην σωστή τιμή.
Για παράδειγμα την ίδια άποψη που έχω για το CC, την έχω και για το t-roc. Δεν βλέπω κάπου τα λεφτά που κοστολογείται. Αν έκανε 30χιλ η καλυτερη έκδοση θα το άκουγα, όχι να ξεκινάει από 28+... Όπως και το αρκάνα καλό ειναι στα 28,5 φουλ έκδοση, αν μετά τον σεμπτέμβρη το ανεβάσουν στα 31plus φιλάκια χαιρετίσματα. Για 35+ στο υβριδικό δεν το συζητώ καν.Η κοστολόγηση στο cc οφείλεται στο 5ης γενιάς υβριδικό σύστημα, διπλά ψαλίδια πίσω, ψηφιακό πίνακα οργάνων κ όλο το adas από βασική έκδοση, δηλαδή αγοράζεις αυτοκίνητο. Υπολείπεται σε σαλόνι αλλά εάν είχε αντάξιο σαλόνι θα κόστιζε η βασική άνω των 40κ, και θα λεγόταν Lexus
-
Επίσης, να πω για το xceed που γράφτηκε πριν, εμένα μου αρέσει πολύ, η γυναίκα τσινάει. Θέλει SUV, τι να κάνω...
Επίσης έχω ξαναφέρει στο μυαλό μου το ΚΟΝΑ, το οποίο είναι αρκετά αξιόλογο αν και μπροστά στο sportage είναι λίγο φτωχός συγγενής αλλά είναι και πολύ πιο φθηνό αυτοκίνητο. Με προβληματίζιε επίσης αυτό που ακούω για ακριβά ανταλλακτικά.Το nissan qashqai το είδατε;
-
Επίσης έχω ξαναφέρει στο μυαλό μου το ΚΟΝΑ, το οποίο είναι αρκετά αξιόλογο αν και μπροστά στο sportage είναι λίγο φτωχός συγγενής αλλά είναι και πολύ πιο φθηνό αυτοκίνητο. Με προβληματίζιε επίσης αυτό που ακούω για ακριβά ανταλλακτικά.Για το Xceed πες στη γυναίκα, πως έχει απόσταση από το έδαφος μεγαλύτερη από τα περισσότερα SUV και καίει λιγότερο από τα SUV.
-
Επίσης έχω ξαναφέρει στο μυαλό μου το ΚΟΝΑ, το οποίο είναι αρκετά αξιόλογο αν και μπροστά στο sportage είναι λίγο φτωχός συγγενής αλλά είναι και πολύ πιο φθηνό αυτοκίνητο. Με προβληματίζιε επίσης αυτό που ακούω για ακριβά ανταλλακτικά.Γιατι πατε με τις γυναικες σας για αγορα αυτοκινητου, οταν αυτες πανε για καλλυντικα, νυχια, φρυδια και λοιπες γυναικειες υποθεσεις σας παιρνουν μαζι και αλλαζουν τη αγορα ή τον καλλωπισμο τους συμφωνα με τη γνωμη σας?
-
@ilias-a said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Επίσης έχω ξαναφέρει στο μυαλό μου το ΚΟΝΑ, το οποίο είναι αρκετά αξιόλογο αν και μπροστά στο sportage είναι λίγο φτωχός συγγενής αλλά είναι και πολύ πιο φθηνό αυτοκίνητο. Με προβληματίζιε επίσης αυτό που ακούω για ακριβά ανταλλακτικά.Γιατι πατε με τις γυναικες σας για αγορα αυτοκινητου, οταν αυτες πανε για καλλυντικα, νυχια, φρυδια και λοιπες γυναικειες υποθεσεις σας παιρνουν μαζι και αλλαζουν τη αγορα ή τον καλλωπισμο τους συμφωνα με τη γνωμη σας?
Κατά πασα πιθανότητα, τις περισσότερες φορές θα το χρησιμοποιεί αυτή. Στην καθημερινότητα θα δουλεύω το sandero. Επισης βαζει λεφτά γιατί να μην έχει άποψη; Για τα καλλυντικά της δεν πληρώνω εγώ.
-
@the_dynamite said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Επίσης έχω ξαναφέρει στο μυαλό μου το ΚΟΝΑ, το οποίο είναι αρκετά αξιόλογο αν και μπροστά στο sportage είναι λίγο φτωχός συγγενής αλλά είναι και πολύ πιο φθηνό αυτοκίνητο. Με προβληματίζιε επίσης αυτό που ακούω για ακριβά ανταλλακτικά.Για το Xceed πες στη γυναίκα, πως έχει απόσταση από το έδαφος μεγαλύτερη από τα περισσότερα SUV και καίει λιγότερο από τα SUV.
Θα πάμε να το δούμε λογικά, της το φέρνω σιγά σιγά
To qashqai δεν το απορριπτω αλλα η πολύ βασική έκδοση κάνει 25χιλ περίπου και μετά πάει στα 30χιλ και ανεβαίνει, για ένα αυτοκίνητο που χιλιοκυκλοφορει στους δρόμους και δεν προσφέρει και κάτι ιδιαίτερο πέρα από τη νέα φοβερή εμφανιση για τα δικά μου μάτια. Ουσιαστικά απλά ένα facelift είναι. Χάνω κάτι στον συλλογισμό;
Το CC δεν έχει απορριφθεί αλλά ξεπερνάει το ψυχολογικό φράγμα των 30χιλ το οποίο ιδανικά δεξιά ήθελα να περάσω.
-
Επίσης έχω ξαναφέρει στο μυαλό μου το ΚΟΝΑ, το οποίο είναι αρκετά αξιόλογο αν και μπροστά στο sportage είναι λίγο φτωχός συγγενής αλλά είναι και πολύ πιο φθηνό αυτοκίνητο. Με προβληματίζιε επίσης αυτό που ακούω για ακριβά ανταλλακτικά.Κατά πασα πιθανότητα, τις περισσότερες φορές θα το χρησιμοποιεί αυτή. Στην καθημερινότητα θα δουλεύω το sandero. Επισης βαζει λεφτά γιατί να μην έχει άποψη; Για τα καλλυντικά της δεν πληρώνω εγώ.
Συγχωρεσε με αλλα στην αγορα αυτοκινητου το μοναδικο δεδομενο εκτος απο το οικονομικο δεν ειναι η εμφανιση.
-
Επίσης έχω ξαναφέρει στο μυαλό μου το ΚΟΝΑ, το οποίο είναι αρκετά αξιόλογο αν και μπροστά στο sportage είναι λίγο φτωχός συγγενής αλλά είναι και πολύ πιο φθηνό αυτοκίνητο. Με προβληματίζιε επίσης αυτό που ακούω για ακριβά ανταλλακτικά.To Sportage, ακούγεται η καλύτερη επιλογή πάντως, για τα δικά σου γούστα, τουλάχιστον...
-
Συγχωρεσε με αλλα στην αγορα αυτοκινητου το μοναδικο δεδομενο εκτος απο το οικονομικο δεν ειναι η εμφανιση.
Δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά οικογενειακό αυτοκίνητο θέλω να πάρω ώστε να βάλω μέσα ένα μωρό και να ταξιδεύω όσο γίνεται άνετα και με ασφάλεια. Άρα την τρομερή οδηγική συμπεριφορά τι να την κάνω αν πχ μπαίνεις μέσα και δεν σου αρέσει ή δεν βολεύεσαι; Προφανώς και δεν θα αγοράσω μόνο με την εμφάνιση. Ήδη έχω απορρίψει επιλογές της γυναίκας οι οποίες στηρίζονται μόνο στην εμφάνιση. Για αυτό και το ψάχνω αρκετά, γιατί και το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο. Μακάρι να μπορούσα να πάρω κάτι πολύ καλό με απεριόριστο μπάτζετ αλλά δεν γίνεται. Η δική σου πρόταση κοντά στις 30χιλ ποια είναι;
Συγνώμη αν το έγραψες και μου διαφεύγει.Αν μπορούσα να ξοδέψω ελεύθερα, ίσως έπαιρνα το Sportage ή το Kuga ή ένα Χ1 αλλά είναι εκτός μπάτζετ. Μόνο το Sportage είναι κάπως φυσιολογικό αλλά και αυτό στις πολύ βασικές εκδόσεις.
-
@nmsm2 said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Η κοστολόγηση στο cc οφείλεται στο 5ης γενιάς υβριδικό σύστημα,διπλά ψαλίδια πίσω, ψηφιακό πίνακα οργάνων κ όλο το adas από βασική έκδοση, δηλαδή αγοράζεις αυτοκίνητο. Υπολείπεται σε σαλόνι αλλά εάν είχε αντάξιο σαλόνι θα κόστιζε η βασική άνω των 40κ, και θα λεγόταν Lexus
Σωστά όλα, εκτός απ'το ότι τα διπλά ψαλίδια είναι μόνο στο 2λιτρο,όχι στο 1.8
-
To qashqai δεν το απορριπτω αλλα η πολύ βασική έκδοση κάνει 25χιλ περίπου και μετά πάει στα 30χιλ και ανεβαίνει, για ένα αυτοκίνητο που χιλιοκυκλοφορει στους δρόμους και δεν προσφέρει και κάτι ιδιαίτερο πέρα από τη νέα φοβερή εμφανιση για τα δικά μου μάτια. Ουσιαστικά απλά ένα facelift είναι. Χάνω κάτι στον συλλογισμό;
Το CC δεν έχει απορριφθεί αλλά ξεπερνάει το ψυχολογικό φράγμα των 30χιλ το οποίο ιδανικά δεξιά ήθελα να περάσω.
Το qashqai το πρότεινα γιατί από όσα ανέφερες καλύπτει πολλά.
Μέγεθος και χώροι μια χαρά!
Όμορφο και ποιοτικό εσωτερικό
Τιμή μέσα στο όριο που ψάχνεις -
Η δική σου πρόταση κοντά στις 30χιλ ποια είναι;Συγνώμη αν το έγραψες και μου διαφεύγει.
Αν μπορούσα να ξοδέψω ελεύθερα, ίσως έπαιρνα το Sportage ή το Kuga ή ένα Χ1 αλλά είναι εκτός μπάτζετ. Μόνο το Sportage είναι κάπως φυσιολογικό αλλά και αυτό στις πολύ βασικές εκδόσεις.
Δεν εχω να σου κανω καποια προταση γιατι δεν εχω αντικειμενικα κριτηρια οπως καποια αλλα μελη εδω μεσα, οπως και γιατι δε μπορω να "υιοθετησω" τα θελω τα δικα σου.
Οι δικες μου αναγκες ειναι ψηλο αυτοκινητο, τετρακινητο και οχι καινουριο, για 3 λογους, 1. εκει που παω για το χομπι μου (ψαρεμα) τα φορτωνω με αρκετες γρατζουνιες και χτυπηματα, στο καινουριο με πονανε πολυ, 2. ταξιδι στην εθνικη οδο με συνεχομενες ταχυτητες 150-180 χιλ. ανα ωρα, 3. ειμαι μηχανικος αυτοκινητων οποτε η οποιαδηποτε βλαβη ή συμμαζεμα του αυτοκινητου μου στοιχιζει ελαχιστα. -
Απόδειξη σου κόβεις;
-
-
-
Η δική σου πρόταση κοντά στις 30χιλ ποια είναι;Συγνώμη αν το έγραψες και μου διαφεύγει.
Αν μπορούσα να ξοδέψω ελεύθερα, ίσως έπαιρνα το Sportage ή το Kuga ή ένα Χ1 αλλά είναι εκτός μπάτζετ. Μόνο το Sportage είναι κάπως φυσιολογικό αλλά και αυτό στις πολύ βασικές εκδόσεις.
Δεν εχω να σου κανω καποια προταση γιατι δεν εχω αντικειμενικα κριτηρια οπως καποια αλλα μελη εδω μεσα, οπως και γιατι δε μπορω να "υιοθετησω" τα θελω τα δικα σου.
Οι δικες μου αναγκες ειναι ψηλο αυτοκινητο, τετρακινητο και οχι καινουριο, για 3 λογους, 1. εκει που παω για το χομπι μου (ψαρεμα) τα φορτωνω με αρκετες γρατζουνιες και χτυπηματα, στο καινουριο με πονανε πολυ, 2. ταξιδι στην εθνικη οδο με συνεχομενες ταχυτητες 150-180 χιλ. ανα ωρα, 3. ειμαι μηχανικος αυτοκινητων οποτε η οποιαδηποτε βλαβη ή συμμαζεμα του αυτοκινητου μου στοιχιζει ελαχιστα.Όχι μόνο σου στοιχίζει ελάχιστα, αλλά ξέρεις ακριβώς τι έχεις αλλάξει
-
@gtsartsal said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Το qashqai το πρότεινα γιατί από όσα ανέφερες καλύπτει πολλά.
Μέγεθος και χώροι μια χαρά!
Όμορφο και ποιοτικό εσωτερικό
Τιμή μέσα στο όριο που ψάχνειςTo QQ στις εκδόσεις βενζίνης (1.3) έχει μεγάλη κατανάλωση εντός πόλης. Μόνο στην Ε.Ο μπαίνει στο Μ.Ο της κατηγορίας του. Επίσης απο την N-Connecta και πάνω έχει καλό εξοπλισμό για την κατηγορία του και τα λεφτά του. Το CC (1.8 έκδοση) είναι το μόνο που έχει οριακά επαρκές πορτ μπαγκαζ (480λτ/) για οικογένεια με μικρά παιδιά ή για 4μελή. Πριν επιλέξω εγώ αυτοκίνητο οδήγησα και το CC (2.0lt 430 lt πορτ μπαγκαζ) & CHR (1.8 360lt) μεταξύ άλλων και οδηγικά το 2ο μου φάνηκε κλάσεις ανώτερο. Βέβαια με τα κριτήρια που θέτεις XCEED ή CC 1.8 θα ήταν οι προτάσεις μου. Sportage κτλ θα τα απέρριπτα λόγω βασικού εξοπλισμού και κατανάλωσης.
-
@kger Καλημέρα κι από μένα φίλε. Αρχικά να πω πως η εύρεση αυτοκινήτου (για μένα) ήταν από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής μου. Ήξερα τι ήθελα, απλώς κοίταξα πολλά για να λέω ότι τα είδα.
Στα δικά σου τώρα. Θεωρώ πως θα έπρεπε σιγά σιγά να αποκλείεις κατασκευαστές, ώστε να μικρύνεις το φάσμα των αυτοκινήτων που σε ενδιαφέρουν. Έχεις επιλογές πάντως αρκετές. Ίσως η γυναίκα να είναι το ''πρόβλημα'' της αγοράς (φιλικά το λέω μην παρεξηγείς).
Πρόταση δική μου, αυτό που έγραψε ο φίλος @the_dynamite . KIA Xceed και είσαι άρχοντας.
Καλή αναζήτηση σου εύχομαι και να το απολαύσεις!
Αγορά SUV για οικογένεια