-
Μπορεί να φέρουν στην MG και αυτοί bi tone που θα αυξήσει την τιμή του όποτε θα μειωθεί η απόσταση τους. Όποτε μένουμε στα παραπλήσια.
-
@tkin73 said in MG3 Hybrid+ 2024:
28.360 εχει το 116 style bi tone (δεν ειναι γιαννης ειναι γιαννακης)
30810 η πρωτη εκδοση του 130 που δεν ειναι φυσικα η βασικη αλλα δεν υπαρχει φθηνοτερο 130αρια!
στο γιαρις κρος οι αναφορες μουStyle η πιο ακριβή 116 στα €24.700
Chic η πιο φτηνή με τα 130 στα €27.000
Yaris με €30.810 δεν υπάρχει κάν!!
-
Ο ενας μιλαει για YC και ο αλλος για το απλα Yaris.
Σε καθε περιπτωση το site της Toyota λυνει καθε απορια. -
@chrisk6 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Όταν λέμε Yaris, εννοούμε Yaris, οχι Yaris Cross. Επίσης, τι σχέση έχει το Yaris Cross με το MG3? Άλλη κατηγορία - το MG3 εχει ανταγωνιστή το Yaris, όχι το Yaris Cross.
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
@chrisk6 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Όταν λέμε Yaris, εννοούμε Yaris, οχι Yaris Cross. Επίσης, τι σχέση έχει το Yaris Cross με το MG3? Άλλη κατηγορία - το MG3 εχει ανταγωνιστή το Yaris, όχι το Yaris Cross.
Εγω την διαπιστωση εκανα...τα αλλα βρειτε τα!!
-
Εξαιρετικός Συγγελίδης!
Μάλλον άκουσε τις συμβουλές έγκριτων αναλυτών στα οικονομικά και πράττει ανάλογα.
24.700 σου λέει το Yaris , ένα μεγάλο ποσοστό των υποψηφίων αγοραστών του θα ψάξει και κάποια εναλλακτική, οι άλλοι νομίζω δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην κατηγορία εκτός από την MG.
Μπορεί λοιπόν άνετα να το φτάσει στα 23.700€ το μικρό κινέζικο, στην τοπ έκδοση του και με το τυράκι των 200 αλόγων θα κλέψει άνετα το 50% των υποψηφίων αγοραστών που έχουν την τάση να μην πηγαίνουν σαν ντουγανια σε μια επιλογή αλλά να ψάχνουν εναλλακτικές.
Και άσε του άλλους στας Ευρωπας να το τιμολογουν για φυστίκια, τα κοροϊδα!!!
-
@vagkirk said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εξαιρετικός Συγγελίδης!
Μάλλον άκουσε τις συμβουλές έγκριτων αναλυτών στα οικονομικά και πράττει ανάλογα.
24.700 σου λέει το Yaris , ένα μεγάλο ποσοστό των υποψηφίων αγοραστών του θα ψάξει και κάποια εναλλακτική, οι άλλοι νομίζω δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην κατηγορία εκτός από την MG.
Μπορεί λοιπόν άνετα να το φτάσει στα 23.700€ το μικρό κινέζικο, στην τοπ έκδοση του και με το τυράκι των 200 αλόγων θα κλέψει άνετα το 50% των υποψηφίων αγοραστών που έχουν την τάση να μην πηγαίνουν σαν ντουγανια σε μια επιλογή αλλά να ψάχνουν εναλλακτικές.
Και άσε του άλλους στας Ευρωπας να το τιμολογουν για φυστίκια, τα κοροϊδα!!!
μη τρελενεσαι αυτος που παιρνει toyota παλι toyota θα παρει και ας χρειαστει να κανει καποιες θυσιες.Σκεψου ποιο θα αντεξει πιο πολυ στο χρονο με τις λιγοτερες ζημιες.Ειναι ακριβο σπορ πλεον να αγοραζεις αμαξια ποσο μαλλον η συντηρηση του,δεν μπορεις να ρισκαρεις σε αγνωστες εναλλακτικες
-
Σωστά, έτσι κι αλλιώς θα πάρει τογιοτα ο τογιοτέος, και μετά αυτό που πήρε 25 θα το πουλήσει 20 σε άλλον τογιοτεο ή μη.
Το κινέζικο αν πάει κάποιος και το πάρει 24, να δούμε που θα βρει να το πουλήσει 14 και σε πόσο καιρό...Εννοείται ότι η συλλογιστική τιμολόγησης είναι αυτή ακριβώς που αναφέρθηκε.
Έχω την εντύπωση ότι όσο παίρνουν τις αντιπροσωπείες αυτοί που έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα και τρώνε ψωμί απ τους παραδοσιακους κατασκευαστές, θα τους χαντακωνουν τους Κινέζους.
-
@piliourits said in MG3 Hybrid+ 2024:
Σωστά, έτσι κι αλλιώς θα πάρει τογιοτα ο τογιοτέος, και μετά αυτό που πήρε 25 θα το πουλήσει 20 σε άλλον τογιοτεο ή μη.
Το κινέζικο αν πάει κάποιος και το πάρει 24, να δούμε που θα βρει να το πουλήσει 14 και σε πόσο καιρό...εδω βαζεις αγγελια τογιοτα υβριδικο και φευγει σε μια βδομαδα αν η τιμη ειναι λογικη.Για πηγαινε να πουλησεις γαλλογερμανικο 7ετιας.Αστο
-
https://m.youtube.com/watch?v=aG1Ec8QaAfg&pp=ygUQbWczIGh5YnJpZCsgMjAyNA%3D%3D
Πωωω 7,3'' 0-100 και εδώ.
Λαϊκά γκάζια
-
Πολύ καλό αλλά είναι ασχημούλι ρε γαμώτο. Το MG4 χωρίς να το θεωρώ όμορφο είναι φουλ αποδεκτό για τα γούστα μου.
-
Εδώ μετά το 2 λεπτό που το δείχνει στην Σουνίου να στρίβει είναι πολυυυυ ωραίο.
Πάνε δες το από κοντά να μας πεις.
Μου θυμίζει Peugeot εποχές 2000, για αυτό μου αρέσει
Θα το ήθελα 2,5 3Κ φθηνότερο.
-
Μπα με χαλάει η μάπα του, θα το ήθελα πιο επιθετικό. Μου θυμίζει δελφίνι. Μπορεί να δείξει περισσότερο με μια 17άρα ζάντα. Η τιμή του καλή νομίζω είναι.
-
Σε καρχαρίας ίσως.
Σε κάθε περίπτωση το απλό ατμοσφαιρικο που λεν πως θα έρθει αργότερα ίσως κοστίζει 15-18Κ όντας το φθηνότερο αυτοκίνητο του b segment.
Έχοντας οδηγήσει αυτό το σύνολο στο πιο βαρύ zs εάν αυτό, το MG3 1.5 ζυγίζει 1050-1100 κιλά θεωρώ πως θα ναι αξιοπρεπέστατο.
Έχει και πολύ ωραίο κιβώτιο με πολύ θετικό κούμπωμα των σχέσεων.Γενικά ένα απλό μοτέρ έμμεσου ψεκασμού και ένα καλό χειροκίνητο κιβώτιο για πολλούς είναι χρυσός συνδιασμός. Λόγω απλότητας και μακροζωίας των μηχανικών μερών. Αυτός ο συνδιασμός καθιέρωσε και τα hyundai accent και elantra πριν 20-25 έτη. Του πετάνε και ένα σύστημα υγραερίου και οργώνουν την Ελλάδα.
Συνεπώς καλό το υβριδικό, και φθηνό για τους Ευρωπαίους αλλά για εμάς τους Βαλκάνιους ένα απλούστερο και καλοφτιαγμένο μηχανικό σύνολο ίσως είναι η χρυσή συνταγή για να καθιερώσει την εταιρία στην συνείδηση των Ελλήνων.
Υ.γ Η suzuki πρέπει να απαντήσει με το fronx. Καθυστερεί εντυπωσιακά
-
Όχι ρε φίλε να γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω, προχωράει ο κοζμος.
Μια χαρά είναι το υβριδικό και η τιμή καλή.
Θυμίζει και λίγο καρχαρία, καρχαρία που δεν είδε τη τζαμαρία. -
Άσχημο αυτοκίνητο και αδοκιμαστο μηχανικό σύνολο. Νέα αντιπροσωπεία.
Ο κόσμος ευτυχώς ή δυστυχώς θα κάνει ξανά το σκατό του παξιμάδι και θα συνεχίσει να αγοράζει Τογιότα .... -
@iceman7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Άσχημο αυτοκίνητο και αδικιμαστο μηχανικό σύνολο. Νέα αντιπροσωπεία.
Εμένα μου αρέσει!! Αδόκίμαστο, δεν πειράζει, θα το δοκιμάσουν οι αγοραστές - εδώ τόσα και τόσα νέα μηχανικά σύνολα δοκιμάζουν κάθε μέρα! όσο για την αντιπροσωπεία, ειναι παλιά καραβάνα στον χώρο, από τις παλαιότερες - μάλλον εννοείς νέα μάρκα στην Ελλάδα.
Πάντως ειναι αξιόλογη πρόταση και αν και δεν με ενθουσίασε, με έβαλε σε σκέψεις! Βέβαια με αυτά τα λεφτά θα αγόραζα μτχ Φιέστα 125αρι ή Φόκους με 150 άλογα!!
-
-
Έτσι ναι ως γνήσιος καγκουρας το εγκρίνω.
-
@georgemit said in MG3 Hybrid+ 2024:
Έτσι ναι ως γνήσιος καγκουρας το εγκρίνω.
Σε προσφορά η σπορ έκδοση στην Ταϊλάνδη στα 14κ ευρώ με την έκπτωση.
MG3 Hybrid+ 2024