-
Καλησπέρα
Ψάχνω για τον γυναικείο πληθυσμό της οικογένειας ένα αυτοκινητο με τα παρακάτω κριτήρια (Προσωπικά δεν συμφωνώ σε όλα αλλά δεν ειναι για εμένα οπότε θα συναινέσω..).
Ζητούμενα
-
Μεταχειρισμένο αυτόματο βενζινοκίνητο με budget γύρω στα 13-14 χιλιάρικα
-
Κίνηση κυρίως σε αστικές και ημιαστικές περιοχές
-
Καλή παθητική ασφάλεια (στα δεδομένα του budget)
-
Σχετικά ευρύχωρο (για ψηλούς οδηγούς)
-
Αξιόπιστο και με λογικές τιμές συντήρησης (όσο είναι εφικτό)
Υπάρχουν προτάσεις για συγκεκριμένεςς μάρκες / μοντέλα να αναζητήσουμε ώστε να εχουμε μια ιδέα πως να κινηθούμε ; Εχουμε χαθεί λίγο στο ψάξιμο..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
-
@babakos said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Καλησπέρα
Ψάχνω για τον γυναικείο πληθυσμό της οικογένειας ένα αυτοκινητο με τα παρακάτω κριτήρια (Προσωπικά δεν συμφωνώ σε όλα αλλά δεν ειναι για εμένα οπότε θα συναινέσω..).
Ζητούμενα
-
Μεταχειρισμένο αυτόματο βενζινοκίνητο με budget γύρω στα 13-14 χιλιάρικα
-
Κίνηση κυρίως σε αστικές και ημιαστικές περιοχές
-
Καλή παθητική ασφάλεια (στα δεδομένα του budget)
-
Σχετικά ευρύχωρο (για ψηλούς οδηγούς)
-
Αξιόπιστο και με λογικές τιμές συντήρησης (όσο είναι εφικτό)
Υπάρχουν προτάσεις για συγκεκριμένεςς μάρκες / μοντέλα να αναζητήσουμε ώστε να εχουμε μια ιδέα πως να κινηθούμε ; Εχουμε χαθεί λίγο στο ψάξιμο..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μερικές από τις πολλές επιλογές, εκτός από το κλασικό Yaris
https://www.car.gr/l/82629222/
Μέχρι και qq και auris έχει -
-
Για αστικές μετακινήσης, Yaris Hybrid - αλεξίσφαιρο. Επίσης, Honda Jazz. Θα προσθέσω και Citroen C3 αυτόματο, εξαιρετικό κιβώτιο, ελαφρώς προβληματικό το μοτέρ, αλλά άνετο και γλυκούλικο (ειδικά για γυναικείο πληθυσμό) με τεράστιους χώρους για την κατηγορία.
-
@fanis75 said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Για αστικές μετακινήσης, Yaris Hybrid - αλεξίσφαιρο. Επίσης, Honda Jazz. Θα προσθέσω και Citroen C3 αυτόματο, εξαιρετικό κιβώτιο, ελαφρώς προβληματικό το μοτέρ, αλλά άνετο και γλυκούλικο (ειδικά για γυναικείο πληθυσμό) με τεράστιους χώρους για την κατηγορία.
Μαζί σου για Yaris αλλά με αυτή την τιμή είμαι περίεργος να δω τι πωλήσεις θα κάνει….
-
@kkostask said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Μαζί σου για Yaris αλλά με αυτή την τιμή είμαι περίεργος να δω τι πωλήσεις θα κάνει….
Μα δεν λέω για καινούργιο, αλλά για μεταχειρισμένο που ψάχνει πέριξ των 14Κ. Οπότε μιλάω προφανώς για την προηγούμενη γενιά, σαν αυτό που είχε ο παγωμένος. Δηλαδή μοντέλα μέχρι το 2019.
-
Οκ, πάσο…ξέχασα το budget…
-
FIAT Panda?
-
@babisstinson said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
FIAT Panda?
ΑΘΛΙΟ αυτόματο στην χρήση και με πολλά προβλήματα. Δεν ειναι αυτόματο ουσιαστικά.
-
Kia Picanto/Hyundai i10 και Kia Rio/Hyundai i20 (προτιμότερα λόγω μεγέθους) λένε κάτι σε αυτόματα;
-
Yaris hybrid η σοφοτερη επιλογη θεωρω.
-
@n-k-9 said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Kia Picanto/Hyundai i10 και Kia Rio/Hyundai i20 (προτιμότερα λόγω μεγέθους) λένε κάτι σε αυτόματα;
Για εμένα ναι τα παλιά που έχουν μετατροπέα, αλλά αρχαίο 4αρι κιβώτιο οπότε καίνε τον πάτο τους. Τα νεώτερα με DCT δεν μου αρέσουν, αλλά σαφώς πιο οικονομικά. Πάντως για αστική χρήση και αυτόματο, τα υβρίδια της τογιότα ειναι νο μπρεηνερ.
-
@chrisk6 said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Mάλλον για αυτό μας βλέπω
Στα κορίτσια αρέσει και το C3 αλλά δυσκολεύομαι να πω οτι το προτιμώ απέναντι στον Ιάπωνα (παρότι oμολογώ οτι σε χώρους οι Γάλλοι εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για τόσο μικρό σκάφος...) -
Στα κορίτσια αρέσει και το C3 αλλά δυσκολεύομαι να πω οτι το προτιμώ απέναντι στον Ιάπωνα (παρότι oμολογώ οτι σε χώρους οι Γάλλοι εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για τόσο μικρό σκάφος...)Εξαιρετικό ειναι σε χώρους το C3 και πολύ όμορφο και πολύ καλό στον δρόμο. Προσωπικά μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο.
-
Στα κορίτσια αρέσει και το C3 αλλά δυσκολεύομαι να πω οτι το προτιμώ απέναντι στον Ιάπωνα (παρότι oμολογώ οτι σε χώρους οι Γάλλοι εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για τόσο μικρό σκάφος...)Ειναι αστειο να προτιμηθει το C3 σε οποιαδηποτε μορφη/εκδοση απο το Yaris hybrid με βαση τα ζητουμενα που εθεσες.
Πες τους αν ειναι συνεργειο με τι θα μετακινειστε...? -
Στα κορίτσια αρέσει και το C3 αλλά δυσκολεύομαι να πω οτι το προτιμώ απέναντι στον Ιάπωνα (παρότι oμολογώ οτι σε χώρους οι Γάλλοι εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για τόσο μικρό σκάφος...)Ειναι αστειο να προτιμηθει το C3 σε οποιαδηποτε μορφη/εκδοση απο το Yaris hybrid με βαση τα ζητουμενα που εθεσες.
Πες τους αν ειναι συνεργειο με τι θα μετακινειστε...?Θα τους πει με τι θα μετακινούνται, αν έχουν απεργία τα τρόλει...
-
Στα κορίτσια αρέσει και το C3 αλλά δυσκολεύομαι να πω οτι το προτιμώ απέναντι στον Ιάπωνα (παρότι oμολογώ οτι σε χώρους οι Γάλλοι εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για τόσο μικρό σκάφος...)Εξαιρετικό ειναι σε χώρους το C3 και πολύ όμορφο και πολύ καλό στον δρόμο. Προσωπικά μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο.
Φάνη για την ομορφιά άντε να πούμε πως είναι υποκειμενική, για τα αλλά δυο μήπως αναφέρεσαι σε άλλο μοντέλο γιατί αυτό που κυκλοφορεί είναι για κλωτσιές…..το οδηγώ κάθε μέρα και περιμένω πως και πως να λήξει το ληζινγκ και να απαλλαχθώ από δαυτο….
-
@que2 said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Φάνη για την ομορφιά άντε να πούμε πως είναι υποκειμενική, για τα αλλά δυο μήπως αναφέρεσαι σε άλλο μοντέλο γιατί αυτό που κυκλοφορεί είναι για κλωτσιές…..το οδηγώ κάθε μέρα και περιμένω πως και πως να λήξει το ληζινγκ και να απαλλαχθώ από δαυτο….
Χαχαχα!! Εμένα μου άρεσε πολύ όταν το οδήγησα, για την κατηγορία του. Μιλάω για το αυτόματο βενζίνη με τα 110 άλογα. Δεν ειναι Φιέστα, αλλά μου άρεσε που ήταν άνετο και αρκετά σβέλτο με εξαιρετικό κιβώτιο.
ΥΓ: Να σημειώσω ότι το ίδιο αμάξι με χειροκίνητο ειναι απλά για κλωτσιές!
-
@que2 said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Χαχαχα!! Εμένα μου άρεσε πολύ όταν το οδήγησα, για την κατηγορία του. Μιλάω για το αυτόματο βενζίνη με τα 110 άλογα. Δεν ειναι Φιέστα, αλλά μου άρεσε που ήταν άνετο και αρκετά σβέλτο με εξαιρετικό κιβώτιο.
ΥΓ: Να σημειώσω ότι το ίδιο αμάξι με χειροκίνητο ειναι απλά για κλωτσιές!
Ποιον κινητήρα φοράει;
-
Έναν που έχανε λάδια....δεν τον ξέρεις.
-
@a-d-p said in Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ:
Ποιον κινητήρα φοράει;
Τον γνωστό πιουρκραπ.
Αγορά μεταχειρισμένου αυτόματου στα 14Κ