-
@katafractos17 said in Hyundai Kona 2023:
Ε άρα, Άγγλογερμανογαλλόχρεπα.
ΙαπωνοΑγγλοΓερμανοΓαλλόχρεπα.
Καλύτερα έτσι.
-
@chris__7 said in Hyundai Kona 2023:
@cirus said in Hyundai Kona 2023:
@cirus said in Hyundai Kona 2023:
@lap said in Hyundai Kona 2023:
Αυτό ούτε εμένα μου αρεσει πολύ.
πάλι καλά!!!!
μονο σε γκαραζ.Δεν ειναι μονο τα φωτα ομως ειναι και τα συστηματα ασφαλειας που ειναι κατω στο προφυλακτηρα και εκει αμα σου σκασει κανενας καμια γερη ειναι μεγαλο θεμα μετα (αυτο ισχυει στα περισσοτερα αμαξια). Αρα γκαραζ και μικτη
το γκαραζ σε προστατεύει μονο όταν γυρνας σπίτι οπότε ολες τις υπόλοιπες φορές που πάς κάπου είσαι εκτεθημένος σε μεγάλη ζημιά.
μονο μικτή αλλα και πάλι να πληρώνεις την απαλλαγη συχνά πονάει πολύ....
μάλλον θα το έκοβα σαν επιλογή μονο και μόνο για αυτό . Και το λέω εγώ που το βρίσκώ πάρα πολύ καλό το αμάξι και ιδιαίτερα μέσα μου αρέσει πολύ, πολυ πιο ποιοτικό από το προηγούμενο
ειχες ρωτησει καθολου για μικτη με απαλλαγη ποσο παει?Πχ το 1600 hybrid
Εως 800€ για 35000 € αξια αυτοκινήτου στις ακριβές ασφαλιστικές και εως κ τα μισά στις φθηνές. Εγώ δίνω 800€ allianz χωρίς καποια έκπτωση. Εξίσου ακριβή είναι κ η groupama φοινιξ
-
Αυτο με τα 198 αλογα το εχει οδηγησει κανεις?Και αν ναι εντυπωσεις?
-
Έχω οδηγήσει το προσθιοκίνητο Tucson με τα 180PS και θα έλεγα ότι με αυτήν την ισχύ και ροπή σε συνδυασμό με την Ελληνική άσφαλτο, θα προτιμούσα το AWD (χωρίς να υπολογίσω την τιμή του φυσικά).
-
Στο νήμα του xceed κάποιος είχε γράψει ότι δεν τον εντυπωσίασε το kia xceed με τον ίδιο κινητήρα
-
@a-d-p said in Hyundai Kona 2023:
Στο νήμα του xceed κάποιος είχε γράψει ότι δεν τον εντυπωσίασε το kia xceed με τον ίδιο κινητήρα
Δεν φοράνε τον ίδιο κινητήρα. Το xceed 1500 160hp και το sportage 1600 ή 150 ή 180hp.
-
@polioan said in Hyundai Kona 2023:
Δεν φοράνε τον ίδιο κινητήρα. Το xceed 1500 160hp και το sportage 1600 ή 150 ή 180hp.
Αναφέρθηκα στο xceed 1600 με τους 204 ίππους, το σταμάτησαν πριν λίγους μήνες
-
@polioan said in Hyundai Kona 2023:
Αναφέρθηκα στο xceed 1600 με τους 204 ίππους, το σταμάτησαν πριν λίγους μήνες
Α ναι, συγνώμη για αυτό δεν το ανέφερα....
-
@katafractos17 said in Hyundai Kona 2023:
@nasosto said in Hyundai Kona 2023:
Τα νισσαν γαλλικα δεν ειναι εδω και μια 20ετια?
Εγώ για γιαπονέζικα τα ήξερα.
Κατασκευάζεται στο Σάντερλαντ στην Αγγλία και ο κινητήρας του είναι ο γνωστός που προέκυψε από τη συνεργασία Renault, Nissan και Mercedes.
Ε άρα, Άγγλογερμανογαλλόχρεπα.
Γατε εσύ ;
-
Παιδιά μπορεί να μου πει κανείς αν υπάρχουν θέματα αξιοπιστίας με τα καινούργια Kona?Γιατί σε βιντεάκια στο εξωτερικό (κυρίως Αμερική) έχουν φάει κράξιμο.
-
Σύμφωνα με τόσα που βλέπω να κυκλοφορούν, μάλλον δεν έχουν πουλήσει αρκετά για να έχεις ικανοποιητικό δείγμα για ζημιές.
-
-
Παιδιά μπορεί να μου πει κανείς αν υπάρχουν θέματα αξιοπιστίας με τα καινούργια Kona?Γιατί σε βιντεάκια στο εξωτερικό (κυρίως Αμερική) έχουν φάει κράξιμο.
Yπάρχει κάποιο λινκ να δούμε τι προβλήματα αναφέρουν?
-
@talosrb said in Hyundai Kona 2023:
Yπάρχει κάποιο λινκ να δούμε τι προβλήματα αναφέρουν?
Πχ. 1:00-1:56
https://m.youtube.com/watch?v=4Nub2KFK8C8&t=299s&pp=ygUaIE9zdCBwcm9ibGVtYXRpYyBzdXZzIGtvbmE%3D
-
εχει χαμηλο build quality για αυτο εχει και χαμηλη τιμη.Βεβαια απο γαλλογερμανικα 1000 φορες καλυτερο
-
Είμαστε στο νήμα του νέου μοντέλου. Το βίντεο αναφέρεται στο προηγούμενης γενιάς….
-
εχει χαμηλο build quality για αυτο εχει και χαμηλη τιμη.Βεβαια απο γαλλογερμανικα 1000 φορες καλυτερο
To χαμηλό build quality ισχύει και για το kοna τελευταίας γενιας?
-
εγω σου λεω για το τελευταιας γενιας σε οτι εχω δει σε βιντεακια της αμερικης.Εκει βεβαια ειναι και αλλη η αγορα οπου τα hyundai-kia τα εχουν για πεταμα.Παντως εχει πολυ ακριβα ανταλλακτικα το συγκεκριμενο.Δηλαδη αν τρακαρεις μπροστα 2 φαναρια (τα χαμηλα) φτανεις σε τετραψηφιο αριθμο για να τα αλλαξεις
-
εγω σου λεω για το τελευταιας γενιας σε οτι εχω δει σε βιντεακια της αμερικης.Εκει βεβαια ειναι και αλλη η αγορα οπου τα hyundai-kia τα εχουν για πεταμα.Παντως εχει πολυ ακριβα ανταλλακτικα το συγκεκριμενο.Δηλαδη αν τρακαρεις μπροστα 2 φαναρια (τα χαμηλα) φτανεις σε τετραψηφιο αριθμο για να τα αλλαξεις
Το για πέταμα οφείλεται κυρίως σε κάποιους που έχουν κολλήσει με το recall των Theta II, το οποίο παρεπιμπτόντως έκανε την Hyundai να δώσει 10 χρόνια εγγύηση στους κινητήρες ΟΛΩΝ των οχημάτων της.
Οι πωλήσεις άλλα λένε 956.803 Hyundai & Kia:
-
Το πιο μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα με τα κορεατικά είναι οι αντιπρόσωποι και τι χρεώνουν για ανταλλακτικά
Hyundai Kona 2023