-
Ερωτηση .Στα lexus εχουν την ιδια ΑΘΛΙΑ καμερα οπισθοπορειας που εχουν τα toyota?Ελεος καμερα και ιαπωνας επρεπε να ειναι συνδυασμος που σκοτωνει και εδω ειναι συνδυασμος που ΣΕ σκοτωνει
-
Όντως αλλά ακόμα και έτσι παραμένει απαράδεκτη έλλειψη σε premium μοντέλο .
Premium μοντέλο, premium τηλέφωνο....σιγά μην ασχοληθεί με Android....χαχα!!
Ερωτηση .Στα lexus εχουν την ιδια ΑΘΛΙΑ καμερα οπισθοπορειας που εχουν τα toyota.Ελεος καμερα και ιαπωνας επρεπε να ειναι συνδυασμος που σκοτωνει και εδω ειναι συνδυασμος που ΣΕ σκοτωνει
Γιατί θες να βγάζεις φωτογραφιες και σε απασχολεί η ανάλυση!?!? Απλα να δεις που πας θες μην χτυπήσεις κανα στήλο!
Πάντως ειναι καλύτερη από Τογιότα...οχι κάτο φοβερό, αλλά σαφώς καλύτερη.
-
Ξεχάσατε που κάποια πρίμιουμ είχαν ρολόι αντί για στροφόμετρο….άλλωστε είχατι και στου χουριό σας android auto….
-
-
Ερωτηση .Στα lexus εχουν την ιδια ΑΘΛΙΑ καμερα οπισθοπορειας που εχουν τα toyota.Ελεος καμερα και ιαπωνας επρεπε να ειναι συνδυασμος που σκοτωνει και εδω ειναι συνδυασμος που ΣΕ σκοτωνει
Πέρα από τον χαβαλέ ναι έχει πολύ καλύτερη ανάλυση και είναι με ενεργές γραμμές. Και ας μη βγάζει selfie.
-
Πέρα από τον χαβαλέ ναι έχει πολύ καλύτερη ανάλυση και είναι με ενεργές γραμμές. Και ας μη βγάζει selfie.
-
-
@anergos13 said in LEXUS LBX:
@anergos13 said in LEXUS LBX:
....ενσωμάτωση τηλεφώνου με ασύρματο Apple CarPlay ή με ενσύρματο Android Auto....
αυτο το αστειο ποτε θα τελειωσει???
32Κ + premium αυτοκινητο και πρεπει να βαλεις καλωδιο ??
Πιθανότατα είναι λάθος.. Το ίδιο έγραφαν και όταν είχε παρουσιαστεί και το νέο C-HR, το οποίο δεν ίσχυε.
Το τελευταίο infotainment της Toyota (νομίζω ακριβώς το ίδιο έχει και το Lexus) υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση με Android Αuto. -
Χτες έκανα το test drive το 2-κινητο (1 ωρα σε επαρχιακό δρόμο στην Παιανία και ΑΟ) και όπως αναμενόταν πήγε πάρα πολύ καλά
Το αυτοκίνητο χωρίς πολλά πολλά τα σπάει και με καλύπτει μια χαρά
O κύβος ερίφθη και σήμερα θα το κλείσω !
Εκδοση Elegant, χρώμα κόκκινο (Ruby), 18άρες ζάντες και δερμάτινο σαλόνι Ammonite Sand Vegan Tahara
Τιμή 35.500 με το κλειδί στο χέρι, 6 χρόνια οδική βοήθεια και ανταλλαγή το παλιό μου αυτοκίνητο Mazda6 2003Είναι το μόνο αυτοκίνητο που μου άρεσε τόσο από όσα είδα, και είδα αρκετά (Mazda CX-30, KIA Xceed, Nissan Juke 2024 κλπ)
Μόνο το Mazda CX-30 το ανταγωνίζεται σε ομορφιά και ποιότητα (Japan γαρ) αλλά αν και Mazdaκιας το απέρριψα λόγω 2 λιτρου μοτέρ
Παράδοση μέσα στον Νοέμβριο -
Χτες έκανα το test drive το 2-κινητο (1 ωρα σε επαρχιακό δρόμο στην Παιανία και ΑΟ) και όπως αναμενόταν πήγε πάρα πολύ καλά
Εκδοση Elegant, χρώμα κόκκινο (Ruby), 18άρες ζάντες και δερμάτινο σαλόνι Ammonite Sand Vegan TaharaΊδια διαδρομή κάναμε....χαχα!
Καλά έκανες και το παράγγειλες, εξαιρετική επιλογή. Και ο συνδυασμός που έκανες είναι ο αγαπημένος μου, ακριβώς ίδιο με αυτό που θα έπαιρνα και εγώ!! Ο συνδυασμός κόκκινο με μπεζ δέρμα τα σπάει και ειναι - για εμένα - ο καλύτερος συνδυασμός, δεν υπάρχει!
-
Με το καλό!
-
Ωραιος μπραβο με το καλο
-
Με το καλό να παραλάβεις!
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
να μας βάλεις φώτο
καλά ξηγηθηκες αφού σου άρεσε! Το Mazda είναι καλύτερο για μένα αλλά και γω στην θεση σου το lexus θα προτιμουσα μεταξυ των 2 γιατι φορο πολυτελείας για κατι που δεν είναι πολυτελεια δεν είμαι διατεθιμένος να δίνω στους ηλίθιους που μας κυβερνανε
-
να μας βάλεις φώτο
καλά ξηγηθηκες αφού σου άρεσε! Το Mazda είναι καλύτερο για μένα αλλά και γω στην θεση σου το lexus θα προτιμουσα μεταξυ των 2 γιατι φορο πολυτελείας για κατι που δεν είναι πολυτελεια δεν είμαι διατεθιμένος να δίνω στους ηλίθιους που μας κυβερνανε
Σε ευχαριστώ
Το CX-30 ήταν το πρώτο και μοναδικό που έβλεπα γιατί απλά είναι έργο τέχνης
Με φρέναρε όμως πως είναι 2λιτρο και προτιμώ τα 4 χιλ. που θα μου κοστίσει στα 10 χρόνια να τα φάω αλλού παρά σε φόρους -
να μας βάλεις φώτο
Σε ευχαριστώ
Με φρέναρε όμως πως είναι 2λιτρο και προτιμώ τα 4 χιλ. που θα μου κοστίσει στα 10 χρόνια να τα φάω αλλού παρά σε φόρους -
Με το καλο..δυναμη η κοκκιναρα..
-
να μας βάλεις φώτο
Σε ευχαριστώ
Με φρέναρε όμως πως είναι 2λιτρο και προτιμώ τα 4 χιλ. που θα μου κοστίσει στα 10 χρόνια να τα φάω αλλού παρά σε φόρουςΜε το καλό να παραλάβεις.Και εμένα μου αρέσει πολύ το LBX.
Μπορεί να πλήρωνες το ΦΠΔ στο cx30 αλλά σίγουρα θα κερδίζες σε επιδόσεις και χωρους .. -
να μας βάλεις φώτο
Σε ευχαριστώ
Με φρέναρε όμως πως είναι 2λιτρο και προτιμώ τα 4 χιλ. που θα μου κοστίσει στα 10 χρόνια να τα φάω αλλού παρά σε φόρουςΜε το καλό να παραλάβεις.Και εμένα μου αρέσει πολύ το LBX.
Μπορεί να πλήρωνες το ΦΠΔ στο cx30 αλλά σίγουρα θα κερδίζες σε επιδόσεις και χωρους ..Οι χώροι είναι ΟΚ για μένα, τα παιδιά μου πλέον είναι μεγάλα και δεν χρειάζομαι παραπάνω χώρους.
Οι 50+ άλογα του CX-30 καλοδεχούμενα μεν αλλά η κατανάλωση του είναι +2λ/100. Αν δεν ήταν 2λιτρο θα το έπαιρνα, ήταν η 1η επιλογή για μένα -
Οι 50+ άλογα του CX-30 καλοδεχούμενα μεν αλλά η κατανάλωση του είναι +2λ/100. Αν δεν ήταν 2λιτρο θα το έπαιρνα, ήταν η 1η επιλογή για μένα
+2l/100 δεν ειναι με τίποτα, εκτός εαν μιλάς μόνο για ταξίδι. Γιατί σε πόλη ειναι η διπλάσια και γενικά σαν Μ.Ο ειναι αρκετά πάνω από +2λ/100χλμ.
LEXUS LBX